Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
15 gündür kimsenin haberi yokmuş bir tek eltimin haberi vardı o da sms atmış aklım sizde arayıp ne diyeceğimi bilemiyorum diye olay günü bı işi çıktı geri döncem diye kapatmıştı teli...Aile içine karışma değil orta yolu bulmadir...Ona da kırgınım..Şimdiye kadar yaşanan anlaşmazlıklar da haberleri varken benim oğlum yapmaz etmez dediler konuşmamı oğullarını şikayet ettigimi algıladılar..Yine soylicem çünkü neden bir tek benim annem bilsin konuyu üzülsün..Herkes bilmeli

Sende haklisin canim . Eltinin kayin validenlere bildirmesi gerekirdi, biraz umursamaz davranmis en azindan esine soyleyip abi olarak onun konusmasi gerekir. Dogru olan budur . Olmazsa kayinbabanla aran nasil ? Olmazsa onu ara baba de boyle boyle diye bakalim o ne diyecek ..

zuleyha83 canım işin hayırlı olsun Allah utandırmasın daim olsun..Çok iyi olmuş iş..Bayan çalışmalı ayaklarının üstünde durmalı bunu 15 gündür daha iyi anladım.
Sagol canim Allah razi olsun . Is iyi oluyo tam gun zor ama ben yarim gun ile basladim zaten uc cocuk kucugum daha 10 aylik ona kiyamiyorum ama Allahtan annem var yardimci oluyo sagolsun

Anladım ki hiç birinde iş yok 15 gün oldu gorumcem benden duydu baksana..Tırnağın varsa başını kası..Bundan sonra aramız duzelirse zaten mesafeliydim daha çok mesafe koycam demekki,böyle anlarlar belki

zuleyha83 canım işin hayırlı olsun Allah utandırmasın daim olsun..Çok iyi olmuş iş..Bayan çalışmalı ayaklarının üstünde durmalı bunu 15 gündür daha iyi anladım.
Ve evet kadin kendi ayaklarinin uzerinde durmali yapmasada bilmeli . Bunu bana babam tam 14'yasimdayken beni ise sokarak ogretti , ve ozamanlar cok kizmistim , ama bugun cok iyi anliyorum . Hep derdi babam kocanda olsa ayaklarinin uzerinde durmayi bil hic bi zaman erkege ne olursa olsun muhtac olma derdi . Allah rahmet eylesin babami 42 yasinda kaybettik hep o lafi kulagima kupedir ..

Anladım ki hiç birinde iş yok 15 gün oldu gorumcem benden duydu baksana..Tırnağın varsa başını kası..Bundan sonra aramız duzelirse zaten mesafeliydim daha çok mesafe koycam demekki,böyle anlarlar belki
Valla oyle bazen mesafeli olmak daha hayirli oluyo . Ne olursa olsun iyi dusun iyi olsun cnm

Tmm cnm yaparim sicak suyu deniyorum bolbol...

bitti canm aslinda sizler okudunuz bana bi kaldi cok sagolun Allah razi olsun benim yogunluk suruyor bir de bulanti basladi oglum da bu ara cok huysuz insallah ikinci bebegim boyle huysuz olmaz artik bedenim ve beynim yoruldu huysuzlugundan
Sevindim cnm duan bitmis.sende sagol..valla yaşi kac olursa olsun bu huysuzluklari hiccc bitmiyor...:)) 2.bebegin icinde amin diyorum cnm

Ayy neguzel cnm ya Saglicakla al kucagina insallah..gecmisu okuyorum kizlar sordumu bilmiyorum ama neler yapmistin uyguladigin yontem varmiydi?

Allah rahmet eylesin cnm mekani cennet olsun

Hadi bakalim hayirlisi cnm guzel haberler bekliyorum..cok zor cokk...anliyorum..mutlaka haber ver gelisme olursa

Hadi bakalim hayirlisi cnm guzel haberler bekliyorum..cok zor cokk...anliyorum..mutlaka haber ver gelisme olursa
Erkeklik gururu var malesef Rabbim onlarida bizleride farkli yaratmis...biz dayanamayiz ama onlarda ozluyolardir mutlaka ozlemezmi oglunu hic ama guclu durup gurur yapiyolar iste...yoksa kendi cani kani..haberini bekliyom hep(

Allah rahmet eylesin ışıklar içinde uyusun

Bir onlarda gurur zaten..
KADIN :
Haksizdir,suçludur,hatalıdır
Koca karşısında susmalidir,alttan almalıdır
Yuvayı yapar
Annedir,çocuğuna mecbur bakmalıdır
(Erkek milleti 2 dk lik zevki için...Ne ise yararlarsa,belli bir kesim)
Toparlayicidir
Erkek tarafına saygı sevgi duyacak onlardan çıkmayacak (gerekirse kendi ailesini unutacak)
Ezilendir,hor görülüp,asagilandir
Ev iç işleri sorumlusudur zira ev çocuk yemek as temizlik üstüne koca,bütün iş ondan sorulur
Evde ne yapandir! (Akşama kadar keyif çatar çocuk bakma da neymis)
Konuşmaya hakkı yoktur,olmayacaktır
Ar dir,Namustur
Blablabla...
Kadının adı çıkana kadar,canı çıksın dimi
Neymisiz arkadaş her şey kadında bitermiş
Eeee adam in gorevleri????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…