- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.221
Canim sabah ilk idrarla yapilmayacak test . Ilk idrardan sonrakinde yapacaksin ve sivi alimina dikkat edeceksin idrarin konsantre olmasi gerekiyor .. saat 10-20 arasi tavsiye ediliyo hatta yumurtlamaya yakin gunde iki test tavsiye ediliyoYumurtlama testi ewet hala goremedim cift cizgiyi
15 gündür kimsenin haberi yokmuş bir tek eltimin haberi vardı o da sms atmış aklım sizde arayıp ne diyeceğimi bilemiyorum diye olay günü bı işi çıktı geri döncem diye kapatmıştı teli...Aile içine karışma değil orta yolu bulmadir...Ona da kırgınım..Şimdiye kadar yaşanan anlaşmazlıklar da haberleri varken benim oğlum yapmaz etmez dediler konuşmamı oğullarını şikayet ettigimi algıladılar..Yine soylicem çünkü neden bir tek benim annem bilsin konuyu üzülsün..Herkes bilmeliCanim benim ins rabbim muhabbetinizi artirsin ve aradaki kirginliklari unutup mutlu olursunuz . Gorumcene soylemekle cok iyi etmisin bilsinler hem anne ve babasina anlatirsan uygun bi dille senin yaninda olacaklardir kimse evladinin yuvadiniknbozulmasini istemez heleki cocuk varsa arada .
Sende haklisin canim . Eltinin kayin validenlere bildirmesi gerekirdi, biraz umursamaz davranmis en azindan esine soyleyip abi olarak onun konusmasi gerekir. Dogru olan budur . Olmazsa kayinbabanla aran nasil ? Olmazsa onu ara baba de boyle boyle diye bakalim o ne diyecek ..15 gündür kimsenin haberi yokmuş bir tek eltimin haberi vardı o da sms atmış aklım sizde arayıp ne diyeceğimi bilemiyorum diye olay günü bı işi çıktı geri döncem diye kapatmıştı teli...Aile içine karışma değil orta yolu bulmadir...Ona da kırgınım..Şimdiye kadar yaşanan anlaşmazlıklar da haberleri varken benim oğlum yapmaz etmez dediler konuşmamı oğullarını şikayet ettigimi algıladılar..Yine soylicem çünkü neden bir tek benim annem bilsin konuyu üzülsün..Herkes bilmeli
Sagol canim Allah razi olsun . Is iyi oluyo tam gun zor ama ben yarim gun ile basladim zaten uc cocuk kucugum daha 10 aylik ona kiyamiyorum ama Allahtan annem var yardimci oluyo sagolsunzuleyha83 canım işin hayırlı olsun Allah utandırmasın daim olsun..Çok iyi olmuş iş..Bayan çalışmalı ayaklarının üstünde durmalı bunu 15 gündür daha iyi anladım.
Anladım ki hiç birinde iş yok 15 gün oldu gorumcem benden duydu baksana..Tırnağın varsa başını kası..Bundan sonra aramız duzelirse zaten mesafeliydim daha çok mesafe koycam demekki,böyle anlarlar belkiSende haklisin canim . Eltinin kayin validenlere bildirmesi gerekirdi, biraz umursamaz davranmis en azindan esine soyleyip abi olarak onun konusmasi gerekir. Dogru olan budur . Olmazsa kayinbabanla aran nasil ? Olmazsa onu ara baba de boyle boyle diye bakalim o ne diyecek ..
Ve evet kadin kendi ayaklarinin uzerinde durmali yapmasada bilmeli . Bunu bana babam tam 14'yasimdayken beni ise sokarak ogretti , ve ozamanlar cok kizmistim , ama bugun cok iyi anliyorum . Hep derdi babam kocanda olsa ayaklarinin uzerinde durmayi bil hic bi zaman erkege ne olursa olsun muhtac olma derdi . Allah rahmet eylesin babami 42 yasinda kaybettik hep o lafi kulagima kupedir ..zuleyha83 canım işin hayırlı olsun Allah utandırmasın daim olsun..Çok iyi olmuş iş..Bayan çalışmalı ayaklarının üstünde durmalı bunu 15 gündür daha iyi anladım.
Valla oyle bazen mesafeli olmak daha hayirli oluyo . Ne olursa olsun iyi dusun iyi olsun cnmAnladım ki hiç birinde iş yok 15 gün oldu gorumcem benden duydu baksana..Tırnağın varsa başını kası..Bundan sonra aramız duzelirse zaten mesafeliydim daha çok mesafe koycam demekki,böyle anlarlar belki
Sevindim cnm iyi olduguna...bende buaralar hastalikla ugrasiyorum ama cok sukur iyimAllah razi olsun gülüm iyim hamdolsun
Aynenn kuzum bebek kücük olunca cok fazla vakit olmuyo fakat herzaman girip okuyorum takipteyim sizleri.. düsündügün icin cok sagol tatlim sen nasilsin?
Tmm cnm yaparim sicak suyu deniyorum bolbol...Valla deniycez son kararimiz. İnsAllah olur cok bekletmez prensesim. Valla boyle bosa vakit geviyor gibi geliyor. Niyetine girdiysen cok da beklemenij anlami yok. Hemen olacaginin da garantisi yok. İnsAllah onumuzdeki ay da boyle duzenli olur adet ve yumurtlama.
Ayy pek fena bilirim cnm. Ayaginin altine sicak su koy cok faydasi oluyor. Birde sik sik dus al sicak o da iyi geldi bana.
ya bana da sacma geliyor ama yinede sut ve dondurma kismini deneyecegim. Birde muzu eti kesecegim. Bakalim hayirlisi hakkimizda.
Sevindim cnm duan bitmis.sende sagol..valla yaşi kac olursa olsun bu huysuzluklari hiccc bitmiyor...:)) 2.bebegin icinde amin diyorum cnmbitti canm aslinda sizler okudunuz bana bi kaldi cok sagolun Allah razi olsun benim yogunluk suruyor bir de bulanti basladi oglum da bu ara cok huysuz insallah ikinci bebegim boyle huysuz olmaz artik bedenim ve beynim yoruldu huysuzlugundan
Ayy neguzel cnm ya Saglicakla al kucagina insallah..gecmisu okuyorum kizlar sordumu bilmiyorum ama neler yapmistin uyguladigin yontem varmiydi?Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti kızım geliyor ins. Darısı sizin başınıza diyete sadece yumurtlama zamanı bir hafta uydum ben bol bol kalsiyum almaya özen gösterdim hatta chia tohumunda çok var diye her gün yedim sut ile.
Allah rahmet eylesin cnm mekani cennet olsunVe evet kadin kendi ayaklarinin uzerinde durmali yapmasada bilmeli . Bunu bana babam tam 14'yasimdayken beni ise sokarak ogretti , ve ozamanlar cok kizmistim , ama bugun cok iyi anliyorum . Hep derdi babam kocanda olsa ayaklarinin uzerinde durmayi bil hic bi zaman erkege ne olursa olsun muhtac olma derdi . Allah rahmet eylesin babami 42 yasinda kaybettik hep o lafi kulagima kupedir ..
Hadi bakalim hayirlisi cnm guzel haberler bekliyorum..cok zor cokk...anliyorum..mutlaka haber ver gelisme olursaAynen canım bugün büyük gorumceme anlattım hak verdi bana,aklima gelen yaşadığım ne varsa anlattım,eşimle de konuşmuş halen geçmiş konuları açmış,anneme gelme sebebim geçmiş değil dedim hatasını biliyor dedi...15 gündür hangi baba çocuğunu aramaz dedim,neymiş ben teli açmam diye aramış,ne kadar saçma bir düşünce dedim...Uzun lafın kısası içimi döktüm..Ablası eşime ara demiş hatalisin...
Bakarım canım dediğin duaya,çok teşekkür ederim senden,sizlerden Allah muradinizi versin hepinizin..Hayırlısı bakalim
Hadi bakalim hayirlisi cnm guzel haberler bekliyorum..cok zor cokk...anliyorum..mutlaka haber ver gelisme olursaAynen canım bugün büyük gorumceme anlattım hak verdi bana,aklima gelen yaşadığım ne varsa anlattım,eşimle de konuşmuş halen geçmiş konuları açmış,anneme gelme sebebim geçmiş değil dedim hatasını biliyor dedi...15 gündür hangi baba çocuğunu aramaz dedim,neymiş ben teli açmam diye aramış,ne kadar saçma bir düşünce dedim...Uzun lafın kısası içimi döktüm..Ablası eşime ara demiş hatalisin...
Bakarım canım dediğin duaya,çok teşekkür ederim senden,sizlerden Allah muradinizi versin hepinizin..Hayırlısı bakalim
Erkeklik gururu var malesef Rabbim onlarida bizleride farkli yaratmis...biz dayanamayiz ama onlarda ozluyolardir mutlaka ozlemezmi oglunu hic ama guclu durup gurur yapiyolar iste...yoksa kendi cani kani..haberini bekliyom hepCanım kaynanama şimdi ben haber versem elham yapıp kalpten giderse bu sefer iyice ben suclanirim,zaten hastalığından beni sorumlu tuttu diye geldim anneme, ovuc'e gelme sebebimi kısaca yazdım gerçekten gunahimi aldı olan bitenden haberim yok.
Ama annesine de soylicem detay vermeden göze aldım herşeyi çünkü herseyde de ben suçlu haksız olamam..Şimdiye kadar bende de hata vardır diyordum ama bu son konudan dolayı gram hatam yok Allah'ım şahit..Bende bir anneyim gunahimi aldı..Dilerim allahdan 15 gündür çocuğunu aramayan bir baba olarak....Kalbine göre versin
Tmm cnm yazarim simdi gec oldu rahatsiz etmeyim seni..yarin yazarim..Aaa canım evet neydi unuttum..Bana watsapdan yaz olurmu cuma 7 de randevum...Cuma 6.30 a kadar zaman var
Allah rahmet eylesin ışıklar içinde uyusunVe evet kadin kendi ayaklarinin uzerinde durmali yapmasada bilmeli . Bunu bana babam tam 14'yasimdayken beni ise sokarak ogretti , ve ozamanlar cok kizmistim , ama bugun cok iyi anliyorum . Hep derdi babam kocanda olsa ayaklarinin uzerinde durmayi bil hic bi zaman erkege ne olursa olsun muhtac olma derdi . Allah rahmet eylesin babami 42 yasinda kaybettik hep o lafi kulagima kupedir ..
Bir onlarda gurur zaten..Hadi bakalim hayirlisi cnm guzel haberler bekliyorum..cok zor cokk...anliyorum..mutlaka haber ver gelisme olursa
Erkeklik gururu var malesef Rabbim onlarida bizleride farkli yaratmis...biz dayanamayiz ama onlarda ozluyolardir mutlaka ozlemezmi oglunu hic ama guclu durup gurur yapiyolar iste...yoksa kendi cani kani..haberini bekliyom hep(
Sıkıntı yok kuzum ne zaman istersen yaz ama tel den silinmemesi açısından bence cuma günü yazsan iyi olur bende kağıda not alıp giderimTmm cnm yazarim simdi gec oldu rahatsiz etmeyim seni..yarin yazarim..
Tabi ki yaptım çift çizgiyi görene kadar iliskiye devam ettim gördüğüm an son iliskim oldu daha sonra olmadıCanim diet haricinde yumurtlama takibi yaptinmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?