- 5 Mart 2017
- 88
- 79
- 88
- 38
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.241
Valla herşeyi yaptım diyebilirim bütün takvimler kızı gösteriyordu özellikle bioritm sirkeli su ile vajinal duş hafif diyet yumurta takibi tabiki dua. İlk kaldığimdan beri herkes erkek olacak dedi ama bol bol dua ettim hep hayırlı sağlıklı kız evlat diye dualarım kabul olduAyy neguzel cnm ya Saglicakla al kucagina insallah..gecmisu okuyorum kizlar sordumu bilmiyorum ama neler yapmistin uyguladigin yontem varmiydi?
Bioritme nerden baktin cnm ?Valla herşeyi yaptım diyebilirim bütün takvimler kızı gösteriyordu özellikle bioritm sirkeli su ile vajinal duş hafif diyet yumurta takibi tabiki dua. İlk kaldığimdan beri herkes erkek olacak dedi ama bol bol dua ettim hep hayırlı sağlıklı kız evlat diye dualarım kabul oldu
Saol canim.Gecmis olsun canm Allah sifa versin
Valla deniycez canim bakalim olursa iyi olur. Hastayken ble hep aklimda. Olsun ya artik. İnsAllah kiz olurCnm naptin?ayy gercekten buay olabilir mi senin ayy bak heycan yaptim simdi..
Cok gecmis olsun dikkat et cnm.Sagol cnm heryerim agriyor bana kaban verin gunesin altinda oturup yatayim modundayim..
Bakalim cnm hakkimizda hayirliai.Ayyy o zaman hiç kaçırma canım bu iki ayı değerlendir . o diyet kısmına da kimsenin uyduğunu hiç sanmıyorum.Ayrıca çok da saçma geliyor bana .
Cok sevindim cnm. Gozunaydin. Darisi basimiza olsun insAllah. . ay ne guzel bi duygu yaa masaAllahKızlar cinsiyetimiz kesinleşti kızım geliyor ins. Darısı sizin başınıza diyete sadece yumurtlama zamanı bir hafta uydum ben bol bol kalsiyum almaya özen gösterdim hatta chia tohumunda çok var diye her gün yedim sut ile.
Normal canim sen sakin ol sorumluluk ver ona guven kendi isini yapmaya alistir.bitti canm aslinda sizler okudunuz bana bi kaldi cok sagolun Allah razi olsun benim yogunluk suruyor bir de bulanti basladi oglum da bu ara cok huysuz insallah ikinci bebegim boyle huysuz olmaz artik bedenim ve beynim yoruldu huysuzlugundan
valla 26 gunde adet olan arkadas 19. Gun cift cizgi gordu burda. Test yapmaya devam et cnm.Ben 30 marta adet oldum 5 gun surdu vu ay erken oldum bittiginden beri test yapiyorum her sabah ilk idrardan sonra ama bugun 14. Gun olmasina ragmen hala 2.cizgi silik sizlerde 2. Cizgi iyice belirginmi oluyor
Canim erkekler boyle ama burnunu surttur hemen yelkenler inmesin surunsun biraz. Kiymetini bilsin. İnsAllah hersey gonlunce olsun cnm.Aynen canım bugün büyük gorumceme anlattım hak verdi bana,aklima gelen yaşadığım ne varsa anlattım,eşimle de konuşmuş halen geçmiş konuları açmış,anneme gelme sebebim geçmiş değil dedim hatasını biliyor dedi...15 gündür hangi baba çocuğunu aramaz dedim,neymiş ben teli açmam diye aramış,ne kadar saçma bir düşünce dedim...Uzun lafın kısası içimi döktüm..Ablası eşime ara demiş hatalisin...
Bakarım canım dediğin duaya,çok teşekkür ederim senden,sizlerden Allah muradinizi versin hepinizin..Hayırlısı bakalim
Sagol cnm bilgilerin icin..Rabbim gonlune gore vermis..Valla herşeyi yaptım diyebilirim bütün takvimler kızı gösteriyordu özellikle bioritm sirkeli su ile vajinal duş hafif diyet yumurta takibi tabiki dua. İlk kaldığimdan beri herkes erkek olacak dedi ama bol bol dua ettim hep hayırlı sağlıklı kız evlat diye dualarım kabul oldu
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...inizin-cinsiyetini-onceden-hesaplayin.369255/ Burdan bakabilirsinCa
Bioritme nerden baktin cnm ?
Benim cift cizgiyi gordugum gun iki kere yatim aksamida negatif oldu benimkisi cabuk catliyo galiba , bu yuzden uc gun once iliskiyi kesmeyi dusunuyorum ilk hetapta , ve dedigin gibi o haftasi bol sut urunlerini tuketmeyi dusunuyorum bol dondurma mesela ..
Tabi ki yaptım çift çizgiyi görene kadar iliskiye devam ettim gördüğüm an son iliskim oldu daha sonra olmadı
Saol canim.
Valla deniycez canim bakalim olursa iyi olur. Hastayken ble hep aklimda. Olsun ya artik. İnsAllah kiz olur
Cok gecmis olsun dikkat et cnm.
Bakalim cnm hakkimizda hayirliai.
Cok sevindim cnm. Gozunaydin. Darisi basimiza olsun insAllah. . ay ne guzel bi duygu yaa masaAllah
Normal canim sen sakin ol sorumluluk ver ona guven kendi isini yapmaya alistir.
valla 26 gunde adet olan arkadas 19. Gun cift cizgi gordu burda. Test yapmaya devam et cnm.
bu ara hep hastallikla ugrastiniz ya insallah gecer de en kisa zamanda bidaha da ugramasin. Oglum dogdugundan beri boyle canim surekli aglayan cocuklardan bazen cok bunaltiyo annem babam da yanimda degilki onlara atip biraz dinlensem Allah saglik versin de bu ara surekli huysuz geceli gunduzlu agliyor 3 yasa gelmis ben gece uykusu uyumam hala neyse fazla sikayet ettim ama bulantilarla birlikte daha da zorlasti her seyGunaydin arkadaslar nasilsiniz? Calisan annelerimize hayirli isler. Ev hanimi annelerimize de kolay gelsin :)
Buyuk oglan hastalandi birazdan dr goturecegim. Rapor vermezse oglene okula yetissin istiyorum. Rapor verirse evde istirahat eder.
Ayy yani umutlanmalimiyim cift cizgiyi gordugun gun de mi iliskli oldu benim oyle oldu da onun icin soruyorumTabi ki yaptım çift çizgiyi görene kadar iliskiye devam ettim gördüğüm an son iliskim oldu daha sonra olmadı
Evet gördüğüm anda oldu son iliski ertesi günü silikleşmişti hemenAyy yani umutlanmalimiyim cift cizgiyi gordugun gun de mi iliskli oldu benim oyle oldu da onun icin soruyorum
Benim de oyle oldu ertesi gun de gunduz koyu idi ogleden sonra siliklesti bana bi umut oldun yaa insallah benimki de kizdir hayirlisiylaEvet gördüğüm anda oldu son iliski ertesi günü silikleşmişti hemen
Ayyy ama ben vajinal dus ve diyet yapmadim iste malesefEvet gördüğüm anda oldu son iliski ertesi günü silikleşmişti hemen
Paraladik o zmn kendimizi yapyap diye. İnsAllah kizin olur canim.Ayyy ama ben vajinal dus ve diyet yapmadim iste malesef
haklisin canm bazen basiretin baglanir ya bilemezsin belki erkek olcak hayirlisi oyledir korktum ben bir de Alllah korusun bebekte bi anomali filan olur diye ilkinde kotu seyler yasadim eger vajinal dus yapip sonrasinda kotu bise ciksaydi hemen dusa suc bulurdum sebebi o olmasa bile o yuzden yapmadim hayirlisiParaladik o zmn kendimizi yapyap diye. İnsAllah kizin olur canim.
Olsun bende öyle çok içine doğru yapmadım zaten sirkeli su ile yıkar gibiAyyy ama ben vajinal dus ve diyet yapmadim iste malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?