Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ayy neguzel cnm ya Saglicakla al kucagina insallah..gecmisu okuyorum kizlar sordumu bilmiyorum ama neler yapmistin uyguladigin yontem varmiydi?
Valla herşeyi yaptım diyebilirim bütün takvimler kızı gösteriyordu özellikle bioritm sirkeli su ile vajinal duş hafif diyet yumurta takibi tabiki dua. İlk kaldığimdan beri herkes erkek olacak dedi ama bol bol dua ettim hep hayırlı sağlıklı kız evlat diye dualarım kabul oldu

Ca
Bioritme nerden baktin cnm ?
Benim cift cizgiyi gordugum gun iki kere yatim aksamida negatif oldu benimkisi cabuk catliyo galiba , bu yuzden uc gun once iliskiyi kesmeyi dusunuyorum ilk hetapta , ve dedigin gibi o haftasi bol sut urunlerini tuketmeyi dusunuyorum bol dondurma mesela ..

Gecmis olsun canm Allah sifa versin
Saol canim.

Cnm naptin?ayy gercekten buay olabilir mi senin ayy bak heycan yaptim simdi..
Valla deniycez canim bakalim olursa iyi olur. Hastayken ble hep aklimda. Olsun ya artik. İnsAllah kiz olur
Sagol cnm heryerim agriyor bana kaban verin gunesin altinda oturup yatayim modundayim..
Cok gecmis olsun dikkat et cnm.
Ayyy o zaman hiç kaçırma canım bu iki ayı değerlendir . o diyet kısmına da kimsenin uyduğunu hiç sanmıyorum.Ayrıca çok da saçma geliyor bana .
Bakalim cnm hakkimizda hayirliai.

Cok sevindim cnm. Gozunaydin. Darisi basimiza olsun insAllah. . ay ne guzel bi duygu yaa masaAllah
bitti canm aslinda sizler okudunuz bana bi kaldi cok sagolun Allah razi olsun benim yogunluk suruyor bir de bulanti basladi oglum da bu ara cok huysuz insallah ikinci bebegim boyle huysuz olmaz artik bedenim ve beynim yoruldu huysuzlugundan
Normal canim sen sakin ol sorumluluk ver ona guven kendi isini yapmaya alistir.
Ben 30 marta adet oldum 5 gun surdu vu ay erken oldum bittiginden beri test yapiyorum her sabah ilk idrardan sonra ama bugun 14. Gun olmasina ragmen hala 2.cizgi silik sizlerde 2. Cizgi iyice belirginmi oluyor
valla 26 gunde adet olan arkadas 19. Gun cift cizgi gordu burda. Test yapmaya devam et cnm.

Canim erkekler boyle ama burnunu surttur hemen yelkenler inmesin surunsun biraz. Kiymetini bilsin. İnsAllah hersey gonlunce olsun cnm.

Sagol cnm bilgilerin icin..Rabbim gonlune gore vermis..

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz? Calisan annelerimize hayirli isler. Ev hanimi annelerimize de kolay gelsin :)
Buyuk oglan hastalandi birazdan dr goturecegim. Rapor vermezse oglene okula yetissin istiyorum. Rapor verirse evde istirahat eder.

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz? Calisan annelerimize hayirli isler. Ev hanimi annelerimize de kolay gelsin :)
Buyuk oglan hastalandi birazdan dr goturecegim. Rapor vermezse oglene okula yetissin istiyorum. Rapor verirse evde istirahat eder.
bu ara hep hastallikla ugrastiniz ya insallah gecer de en kisa zamanda bidaha da ugramasin. Oglum dogdugundan beri boyle canim surekli aglayan cocuklardan bazen cok bunaltiyo annem babam da yanimda degilki onlara atip biraz dinlensem Allah saglik versin de bu ara surekli huysuz geceli gunduzlu agliyor 3 yasa gelmis ben gece uykusu uyumam hala neyse fazla sikayet ettim ama bulantilarla birlikte daha da zorlasti her sey

Saka sakaa yaa... Buyukle ufagi dr goturdum. Buyukte bogaz enfeksiyonu ama az okula gitti ufak bronsit olmus. Alerjik bronsiti var kronik. İlaclar iyi gelmemis igne verdi 6 tane. Ayy Rabbim bunada Hamd olsun. Bahar aylari bizi hirpaliyor. Buyuk bu senenin ilk antibiyotigini kullaniyor o da 400 luk agument.. Ufak cok kullandi diye igne verdi. Cok hastalikla ugrastik bu ara malum mwvsim gecisi..

Paraladik o zmn kendimizi yapyap diye. İnsAllah kizin olur canim.
haklisin canm bazen basiretin baglanir ya bilemezsin belki erkek olcak hayirlisi oyledir korktum ben bir de Alllah korusun bebekte bi anomali filan olur diye ilkinde kotu seyler yasadim eger vajinal dus yapip sonrasinda kotu bise ciksaydi hemen dusa suc bulurdum sebebi o olmasa bile o yuzden yapmadim hayirlisi

CAnlar herkese mrbhaba ben giremiyorum yine pek bulantıya bide ishal eklendi perişanım hal ferim kalmadı annemdeyşm doktor bulantı için ilaç verdi o biraz rahatlattı dünde özel bi hastaneyle anlaştık Doğum ve takip için bende durumlar bu dua işi noldu ben iyice koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…