- 26 Şubat 2017
- 225
- 386
- 18
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.261
Canım hayırlı olsun bebeğin bende 8 haftalık gebeyim bizde kız için denemeler yaptık biraz belirtilerinden bahsedermisin nasıldın kusma göğüs idrar rengi nasıl geçirdin ilk üç ayı ne yedinOlsun bende öyle çok içine doğru yapmadım zaten sirkeli su ile yıkar gibi
Sagol cnm...sizede cok gecmis olsun .bu hastaliklar nezaman gececekGunaydin arkadaslar nasilsiniz? Calisan annelerimize hayirli isler. Ev hanimi annelerimize de kolay gelsin :)
Buyuk oglan hastalandi birazdan dr goturecegim. Rapor vermezse oglene okula yetissin istiyorum. Rapor verirse evde istirahat eder.
Tmm cnm saliya kadar yazarim..:)))hayatsn canım benim randevum salı günü 18.45'e ertelendi.doktor rahatsızmis..Sorular için soyliyim dedim
Insallah cnm cidden bak seninki gibi olmus birakma suresiBenim de oyle oldu ertesi gun de gunduz koyu idi ogleden sonra siliklesti bana bi umut oldun yaa insallah benimki de kizdir hayirlisiyla
Gececek insAllah canim. Vucudumuzun fitresidir hastalik. Vakti gelince bitecek. Rabbim dermansiz dert vermesin buna da hamd olsun.Sagol cnm...sizede cok gecmis olsun .bu hastaliklar nezaman gececek(
Ooo baya gecmis cnm test yaptin mi? İnsAllah hamissindir canim.Kzlar ben daha adet olmadm 6 gun gecti pazartesi dr gdcm ins vardr bebis:)
Canm 4.gun idrrda hayalet cizgi vardrmi gtrm kanda ckmadi, gec dollenme olablr dyr herkez pazartesi tekrrdan gdcm esimle ins ckar cnku benim daha once bole olmadi hatta sizede demistim adet olurum dye ama adete bir hafta kala canm bole sari akintim hep vardi halende devm edyrdu yumurtladm mi anlamdm cnm ins tutmustur:) ama ilk defa oluyr pazartesi gnu ins ckarOoo baya gecmis cnm test yaptin mi? İnsAllah hamissindir canim.
İnsAllah canim gec dollenme olabilir. Sari akinti var mi?Canm 4.gun idrrda hayalet cizgi vardrmi gtrm kanda ckmadi, gec dollenme olablr dyr herkez pazartesi tekrrdan gdcm esimle ins ckar cnku benim daha once bole olmadi hatta sizede demistim adet olurum dye ama adete bir hafta kala canm bole sari akintim hep vardi halende devm edyrdu yumurtladm mi anlamdm cnm ins tutmustur:) ama ilk defa oluyr pazartesi gnu ins ckar
Var canm o hamilelikte mi oluyor bunla ilgli pek bisy bulamadm ama:)İnsAllah canim gec dollenme olabilir. Sari akinti var mi?
hayirli olsun yeni hastanrn dr un benim de basladi bulantilar benim ayni oglumdaki gibi belirtilerim hic bir fark yok sadece oglum kendini bel agrisi ile bu kendini kasik agrisi ile belli ettiCAnlar herkese mrbhaba ben giremiyorum yine pek bulantıya bide ishal eklendi perişanım hal ferim kalmadı annemdeyşm doktor bulantı için ilaç verdi o biraz rahatlattı dünde özel bi hastaneyle anlaştık Doğum ve takip için bende durumlar bu dua işi noldu ben iyice koptum
sen ne pozitif bi insansin canim ya Allah gonlune gore versin insallahInsallah cnm cidden bak seninki gibi olmus birakma suresi
ben de test yaptin diye hatirladim ama cikmamis belki gec dollenmedir sari akinti da her zaman gebelik belirtisi degildir bazen enfeksiyon durumunda da sari akinti olur ins hamilesindir hayirlisiyla pazartesi guzrl haberini aliriz insalahKzlar ben daha adet olmadm 6 gun gecti pazartesi dr gdcm ins vardr bebis:)
İns canm herkes dyr gec dollenme olablr bugun 6.gun olmadm ilk defa oldu canm bole normalde hic bu kadar gecmezdi adetim adet belirtimde yok anlamdm ya gebelik belirtileri 6.haftadan bsslyrmushayirli olsun yeni hastanrn dr un benim de basladi bulantilar benim ayni oglumdaki gibi belirtilerim hic bir fark yok sadece oglum kendini bel agrisi ile bu kendini kasik agrisi ile belli etti
sen ne pozitif bi insansin canim ya Allah gonlune gore versin insallah
ben de test yaptin diye hatirladim ama cikmamis belki gec dollenmedir sari akinti da her zaman gebelik belirtisi degildir bazen enfeksiyon durumunda da sari akinti olur ins hamilesindir hayirlisiyla pazartesi guzrl haberini aliriz insalah
o belirtiler belli olmuyor canim benim adetime 7 gun kala belirti olmustu kasigim agrimisti ve kahvemsi akinti gelmisti onu gorunce test yaptimİns canm herkes dyr gec dollenme olablr bugun 6.gun olmadm ilk defa oldu canm bole normalde hic bu kadar gecmezdi adetim adet belirtimde yok anlamdm ya gebelik belirtileri 6.haftadan bsslyrmus
İste herkesin farkli canm benimde adet olcgm zaman bir hafta onceden gogslerm kasklarm baslardi bu sefer baslamdi ondn suphelendim cnm ve 6.gun oldu nr gelen vsr ne gideno belirtiler belli olmuyor canim benim adetime 7 gun kala belirti olmustu kasigim agrimisti ve kahvemsi akinti gelmisti onu gorunce test yaptim
Cnm benim Allah razi olsun sagolasin..hayirli olsun yeni hastanrn dr un benim de basladi bulantilar benim ayni oglumdaki gibi belirtilerim hic bir fark yok sadece oglum kendini bel agrisi ile bu kendini kasik agrisi ile belli etti
sen ne pozitif bi insansin canim ya Allah gonlune gore versin insallah
ben de test yaptin diye hatirladim ama cikmamis belki gec dollenmedir sari akinti da her zaman gebelik belirtisi degildir bazen enfeksiyon durumunda da sari akinti olur ins hamilesindir hayirlisiyla pazartesi guzrl haberini aliriz insalah
Gözün aydin cnm benim bana hamilesin gibi geldi..ablan sayiliriz bizimle paylas guzel haberi...pazartesi mutlu haberlerle gelesin ins.Kzlar ben daha adet olmadm 6 gun gecti pazartesi dr gdcm ins vardr bebis:)
Herkes dyr hamilesin var dye cnm ins ckar korkyrm negatf sonc almaktan gercektn yoruldm cnm: ( ins sizlerde kalrsnz cnm hayrli zamanda tekrrdan:)Gözün aydin cnm benim bana hamilesin gibi geldi..ablan sayiliriz bizimle paylas guzel haberi...pazartesi mutlu haberlerle gelesin ins.
İki hamileligimde de oldu sari akintim. İnsAllah hamilesindir canim.Var canm o hamilelikte mi oluyor bunla ilgli pek bisy bulamadm ama:)
Ayy ablacm ne gzl seyler yazyrsn umut oldun bana ya:)) bugunde olmadm yarn 7.gun olck pazartesi gdcz ins ckar abla ya:)İki hamileligimde de oldu sari akintim. İnsAllah hamilesindir canim.
Diyim sana cikarsa da oglun olacak. Bilmem icime hamilesibde oglun olacak gibi geldi. Hakkinda hayirlisi guzel haberler getir bize canimAyy ablacm ne gzl seyler yazyrsn umut oldun bana ya:)) bugunde olmadm yarn 7.gun olck pazartesi gdcz ins ckar abla ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?