Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Gunaydin arkadaslar nasilsiniz? Calisan annelerimize hayirli isler. Ev hanimi annelerimize de kolay gelsin :)
Buyuk oglan hastalandi birazdan dr goturecegim. Rapor vermezse oglene okula yetissin istiyorum. Rapor verirse evde istirahat eder.
Sagol cnm...sizede cok gecmis olsun .bu hastaliklar nezaman gececek (

Ooo baya gecmis cnm test yaptin mi? İnsAllah hamissindir canim.
Canm 4.gun idrrda hayalet cizgi vardrmi gtrm kanda ckmadi, gec dollenme olablr dyr herkez pazartesi tekrrdan gdcm esimle ins ckar cnku benim daha once bole olmadi hatta sizede demistim adet olurum dye ama adete bir hafta kala canm bole sari akintim hep vardi halende devm edyrdu yumurtladm mi anlamdm cnm ins tutmustur:) ama ilk defa oluyr pazartesi gnu ins ckar

İnsAllah canim gec dollenme olabilir. Sari akinti var mi?

hayirli olsun yeni hastanrn dr un benim de basladi bulantilar benim ayni oglumdaki gibi belirtilerim hic bir fark yok sadece oglum kendini bel agrisi ile bu kendini kasik agrisi ile belli etti

Insallah cnm cidden bak seninki gibi olmus birakma suresi
sen ne pozitif bi insansin canim ya Allah gonlune gore versin insallah

Kzlar ben daha adet olmadm 6 gun gecti pazartesi dr gdcm ins vardr bebis:)
ben de test yaptin diye hatirladim ama cikmamis belki gec dollenmedir sari akinti da her zaman gebelik belirtisi degildir bazen enfeksiyon durumunda da sari akinti olur ins hamilesindir hayirlisiyla pazartesi guzrl haberini aliriz insalah

İns canm herkes dyr gec dollenme olablr bugun 6.gun olmadm ilk defa oldu canm bole normalde hic bu kadar gecmezdi adetim adet belirtimde yok anlamdm ya gebelik belirtileri 6.haftadan bsslyrmus

İns canm herkes dyr gec dollenme olablr bugun 6.gun olmadm ilk defa oldu canm bole normalde hic bu kadar gecmezdi adetim adet belirtimde yok anlamdm ya gebelik belirtileri 6.haftadan bsslyrmus
o belirtiler belli olmuyor canim benim adetime 7 gun kala belirti olmustu kasigim agrimisti ve kahvemsi akinti gelmisti onu gorunce test yaptim

o belirtiler belli olmuyor canim benim adetime 7 gun kala belirti olmustu kasigim agrimisti ve kahvemsi akinti gelmisti onu gorunce test yaptim
İste herkesin farkli canm benimde adet olcgm zaman bir hafta onceden gogslerm kasklarm baslardi bu sefer baslamdi ondn suphelendim cnm ve 6.gun oldu nr gelen vsr ne giden

Cnm benim Allah razi olsun sagolasin..

Gözün aydin cnm benim bana hamilesin gibi geldi..ablan sayiliriz bizimle paylas guzel haberi...pazartesi mutlu haberlerle gelesin ins.
Herkes dyr hamilesin var dye cnm ins ckar korkyrm negatf sonc almaktan gercektn yoruldm cnm: ( ins sizlerde kalrsnz cnm hayrli zamanda tekrrdan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…