- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.281
Insallah negatif cikmaz cnm..ama sen hicboyle olmamistim yazmistin yanlis hatirlamiyosam..oyuzden umutluyuz bakalim..eminim cok guzel bi duygudur hamile olupta buraya yazmakHerkes dyr hamilesin var dye cnm ins ckar korkyrm negatf sonc almaktan gercektn yoruldm cnm: ( ins sizlerde kalrsnz cnm hayrli zamanda tekrrdan:)
Abla ya umudum oldun vallahi:) Erkek yada kiz fark etmez olsunda cok merk edyrm pazartesye kadr nasl dayancm blmyrm:)))ins ablacm sizinde kiz evlatlarnz olurDiyim sana cikarsa da oglun olacak. Bilmem icime hamilesibde oglun olacak gibi geldi. Hakkinda hayirlisi guzel haberler getir bize canim
Hadi bakalim hayirlisi cnm benim diyorumya ben bile heycanlandim yani..dogal sirke aktarda olur..ama heraktarda degil..bazilari dogal diyor satmak icin..sor soruştur emi..Herkese iyi aksamlar. Cok sessiz issiz kalmis buralari. Ben biraz heyecan katayim bu ay. İnsAllah hemen tutar bebisim. Ay oglum hergun soruyor bevek ne zmn gelecek diye. Beni de bi heyecan aldi yurudu. 8. Gunden itibaren sik iliskiye basliyoruz. Velhasil 2. Gunumuz yani 6 gun kaldi hazirliklara. Eczaneden bugun 20 tane siringa aldim. 6 si ogluma kalani da benim icin. Vajinal dusta kullanicam. Birde dogal elma sirkesi aradim ama bulamadim aktarlarda olur mu acaba? Fikriniz var mi kizlar?
Aynn dogru daha önce olmamıştı cnm ilk defa olck hepinizden ALLAH razı olsun cok destek oldunuz aile gibiyiz burda ins bende yazarm anne haberini sizinde olur kiz evlatlarınız rabbim kabul eder ben birde bu ay meryem suresi okudum cnm bide:)Insallah negatif cikmaz cnm..ama sen hicboyle olmamistim yazmistin yanlis hatirlamiyosam..oyuzden umutluyuz bakalim..eminim cok guzel bi duygudur hamile olupta buraya yazmak
Iyiyapmissin Allah kabul etsin cnm.Aynn dogru daha önce olmamıştı cnm ilk defa olck hepinizden ALLAH razı olsun cok destek oldunuz aile gibiyiz burda ins bende yazarm anne haberini sizinde olur kiz evlatlarınız rabbim kabul eder ben birde bu ay meryem suresi okudum cnm bide:)
Eşlerde sıcak banyo yapcakti cnm unutma..Herkese iyi aksamlar. Cok sessiz issiz kalmis buralari. Ben biraz heyecan katayim bu ay. İnsAllah hemen tutar bebisim. Ay oglum hergun soruyor bevek ne zmn gelecek diye. Beni de bi heyecan aldi yurudu. 8. Gunden itibaren sik iliskiye basliyoruz. Velhasil 2. Gunumuz yani 6 gun kaldi hazirliklara. Eczaneden bugun 20 tane siringa aldim. 6 si ogluma kalani da benim icin. Vajinal dusta kullanicam. Birde dogal elma sirkesi aradim ama bulamadim aktarlarda olur mu acaba? Fikriniz var mi kizlar?
Amin ins kabul olmustr sizin dualrınızda kabul olur cnm ins:)Iyiyapmissin Allah kabul etsin cnm.
Benim de kasık ağrısı ile belli etti bu oğlumda daha rahattım sabah kusardım tamam bu ne böyle koptum mide yanması çok sinirlilik bulantı uyku halsizlik ne ararsan var namazlarımı kılamıyorum annelik çok zor ya bir kez daha anladım Allah hepimizin yardımcısı olsunhayirli olsun yeni hastanrn dr un benim de basladi bulantilar benim ayni oglumdaki gibi belirtilerim hic bir fark yok sadece oglum kendini bel agrisi ile bu kendini kasik agrisi ile belli etti
sen ne pozitif bi insansin canim ya Allah gonlune gore versin insallah
ben de test yaptin diye hatirladim ama cikmamis belki gec dollenmedir sari akinti da her zaman gebelik belirtisi degildir bazen enfeksiyon durumunda da sari akinti olur ins hamilesindir hayirlisiyla pazartesi guzrl haberini aliriz insalah
Daimi bir aktarcim var ona sorayim uzak biraz ama esim onunden gececek cuma gunu. Ona aldirtayim.Hadi bakalim hayirlisi cnm benim diyorumya ben bile heycanlandim yani..dogal sirke aktarda olur..ama heraktarda degil..bazilari dogal diyor satmak icin..sor soruştur emi..
Allah kabul etsin eklerim cNim. Bende duadan geri kalmasam okusam turkce aciklamasindan okunur demisti sessizce ama icime de siner mi bilemedim.Whiteandblue Buarada 2 tane yasin okudum muzikk04 (sıla) icin cnm eklersin olurmu. Aslinda bitirince haber verecektim ama dusunmuyoruz sanmasin aklimizda oldugunu bilsin,, umut olsun diye yazayim dedim..
Eşlerde sıcak banyo yapcakti cnm unutma..
Ya ozlemcim kimi sicak diyo kimi soguk bir bilemedim oni yaa. Gerci benimki sicak sever zaten de. Onu yarin bir arastirayim.Eşlerde sıcak banyo yapcakti cnm unutma..
Gecicek cnm sabir. İki oglumda da 14. Haftaya kadar hayatla ilisigim kesilmisti. Sobrasi cook guzel gecti ama. İnsAllah sizinde az surer. Bol yuruyus yap canim. Gunesten nemalan. Enerjini arttirir.Benim de kasık ağrısı ile belli etti bu oğlumda daha rahattım sabah kusardım tamam bu ne böyle koptum mide yanması çok sinirlilik bulantı uyku halsizlik ne ararsan var namazlarımı kılamıyorum annelik çok zor ya bir kez daha anladım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canim bu siteye baktim ama hic bisey anlamadim anlatimi kafami karistirdi , sen anliyormusun baksan benim icin zahmet olmazsa??
Ya ozlemcim kimi sicak diyo kimi soguk bir bilemedim oni yaa. Gerci benimki sicak sever zaten de. Onu yarin bir arastirayim.
Canim anladigim kadariyla vajinal dus iceri sikilmiyo normal yikama gibi olmuyormuHerkese iyi aksamlar. Cok sessiz issiz kalmis buralari. Ben biraz heyecan katayim bu ay. İnsAllah hemen tutar bebisim. Ay oglum hergun soruyor bevek ne zmn gelecek diye. Beni de bi heyecan aldi yurudu. 8. Gunden itibaren sik iliskiye basliyoruz. Velhasil 2. Gunumuz yani 6 gun kaldi hazirliklara. Eczaneden bugun 20 tane siringa aldim. 6 si ogluma kalani da benim icin. Vajinal dusta kullanicam. Birde dogal elma sirkesi aradim ama bulamadim aktarlarda olur mu acaba? Fikriniz var mi kizlar?
En son ne zaman gitmistin kan vermeye canim ? Hadi hakkinda hayirli olsunAynn dogru daha önce olmamıştı cnm ilk defa olck hepinizden ALLAH razı olsun cok destek oldunuz aile gibiyiz burda ins bende yazarm anne haberini sizinde olur kiz evlatlarınız rabbim kabul eder ben birde bu ay meryem suresi okudum cnm bide:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?