Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Vajinal dusta iceri sikiyorsun canim ortami asidik etmek adina. Oh ne guzel iki gun tatil. Nasil gidiyor memnun musun? Yorucu olur ilk zamanlar ama sonra alisiyor insan tempoya. Bakalim canim hemen gelir mi ne olur bilinmez. Gonul hmn olmasindan yana tabi. Hakkimizda hayirlisi olsun
Dua bir hafta daha uzadi. Bende baslayamadim daha. Bugun 3. Gunum. Bitince hayirlisiyla baslarim.

Ufak oglanin oksuruk nobetine uyandim. O zaman sicak banyo yaptiracagiz adama. Kadin icin farketmiyor sanirim.

valla bugun daha kotuyum ben okulda da nobetciyim derste bile kraker yiyorum cocuklara kusra bakmayin nobetciyim dedim ama yarin nobet olmucak ve ben yine derste biseyler yemek zorunda kalcam yemesem afedersin cikarcam bi sinifta tikandim oksurdum filan yakinda anlicaklar zaten ben demesem de okulda

Allah kabul etsin eklerim cNim. Bende duadan geri kalmasam okusam turkce aciklamasindan okunur demisti sessizce ama icime de siner mi bilemedim.
canim meryem suresi icin demistim cunku ben o sureyi turkceden okudum ve cok sukur Allah dualarimi kabul etti ama Yasin suresi icin bilmiyorum canim niyet onemli ama bence olabilir gibi fetva vermis gibi olmayim ama

Gecicek cnm sabir. İki oglumda da 14. Haftaya kadar hayatla ilisigim kesilmisti. Sobrasi cook guzel gecti ama. İnsAllah sizinde az surer. Bol yuruyus yap canim. Gunesten nemalan. Enerjini arttirir.
ben de yuruyerek gidip geliyorum aksine bu ara yagmur yagiyo hava iyiyse yuruyorum iyi geliyo cidden

slm kızlar bende tedaviye başladım dün doktora gittim yumurtalık takibi yapacakmış ama tabi ben bu ay çin takviminden dolayı istemediği belirtmedim :)
ön hazırlık olur mayıs ayına diye düşünüyorum .
zaten şu takvim olayı çok kafamı karıştırıyor

Bende doktora gitmeyi düşünüyorum sen kac aydır deniyosun canim yoksa daha yeni mi baslicaktin denemeye bende gitsem kontrol amaçlı hem bebek istiyorum desem ama sadece bir ay denedik yoksa biraz beklesemmi bide bende rahim ters ligi var hamile kalmaya engel olurmu bilmiyorum

Yuruyus cok iyi gelir birde leblebi canim. Tuzlu ayran yagsiz kasarli tost ye bu da iyi gelir. Salatalik tuzlu bastirir.

Bendede vardi canim ikinciden sonra donmedi bir daha. Son gittigimde duzdu. Engel degil olsa daha once nasil hamile kaldin

Evet cnm 2 hafta suresi

Dogmamis Bebeklerin Cinsiyeti belirlemek bazi yöntemler.

Hamile Kadinlar artik Hamileligin ilk aylarindan itibaren dogacak olan Bebeklerinin Cinsiyetini ögrene biliyor artik.

Bebek Cinsiyetine Karismak ve Belirlemek Bebegin cinsiyetinin seçilmesi taraftari olan gruplar genetik geçisli ve cinsiyete bagli hastaliklardan korunmayi savunurken karsi olanlar da doga kurallarina karismanin dogru olmadigini düsünmektedirler. X spermleri kiz çocugunu yapan genetik materyali yumurtaya tasir …
Bebek Cinsiyetine Karismak ve Belirlemek
Bebegin cinsiyetinin seçilmesi taraftari olan gruplar genetik geçisli ve cinsiyete bagli hastaliklardan korunmayi savunurken karsi olanlar da doga kurallarina karismanin dogru olmadigini düsünmektedirler.

X spermleri kiz çocugunu yapan genetik materyali yumurtaya tasir ve daha büyük, kuvvetli ancak yavastirlar. Y spermleri erkek çocugu yapan genetik materyali tasir ve küçük ve zayif ancak daha hizlidirlar.

Cinsiyet Belirleme

Erkek ve Kiz Cinsiyeti Belirleme
Vücut isi çizelgesi, servikal mukus miktari veya LH idrar kitleri ile yumurtlama zamaninin tayini yapilabilir. Kiz çocugu için muhtemel yumurtlama gününden 2-4 gün önce iliskiye girilmeli, servikal mukusun en bol oldugu dönemde seks yapilmamalidir. Erkek bebek için yumurtlamadan 12 saat önce cinsel iliskiye girilmelidir. bunun tesbiti için servikal mukus ve vücut isi tayini kullanilabilir. Vücut isinindaki düsüsün oldugu gün veya ertesi gün birliktelik olabilir. Servikal mukus daha berraktan daha beyaza ve kivamli olmaya basladiginda cinsel birliktelik olmalidir. Cinsel birlesme yumurtlamaya mümkün oldugu kadar yakin olmalidir.

Cinsel perhiz durumu da kiz veya erkek çocuk için farkli olmalidir. Kiz çocuk için prezervatif kullanilmamali, adet sonrasi cinsel iliski hergün belirlenen güne kadar olmali, sonrasinda yumurtlamadan 2-3 gün sonrasina kadar iliski olmamali ve ardindan prezervatif kullanilmalidir. Erkek bebek için adet sonrasindan belirlenen iliski gününe kadar cinsel perhiz olmalidir veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel iliski prezervatif ile olmalidir. Zamanli iliskiden öncesi ve sonrasi tüm birlikteliklerde prezervatif kullanilmalidir. Eger yumurtlamadan 3 veya daha fazla gün öncesinden iliskiye girerseniz kiz bebek olma olasiligi yüksektir. Yumurtlama zamanina daha yakin dönemde iliski sonrasi erkek bebek olma olasiligi daha fazladir.

Cinsiyet Belirlemede Erkegin Rolü
Hayalardaki isi önemlidir. Kiz bebek için erkegin iliskiden önce sicak banyo yapmasi uygundur. Erkek bebek için ise hayalarin serin tutulmasi gerekir. Sauna, sicak banyo, scuba dalis yapilmamalidir. Isitilmis alanlarda uzun süre çalismaktan kaçinilmalidir.

Erkek içgiyimi de cinsiyet belirlemede farklilik gösterir. Kiz bebek için slip veya siki iç çamasiri giymek etkili iken, boxer giymek y-spermlerine x-spermlerinden daha fazla faydali olur.

Kafein alimi da cinsiyet belirlemede farklilik göstermektedir. Kiz bebek için çiftlerin her ikisinin de uzun süre kafein içeren içeceklerden uzak durmasi gerekirken erkek bebek için erkegin iliskiden 30 dakika önce sert kafeinli kahve içmesi dogru olur.

Stresin Cinsiyet Belirlemeye Etkisi
Stressiz ve rahat olmak size kiz bebek getirirken sikintili ve stresli olanlarda gelecek bebek erkektir.

Cinsel birlikteligin sekli de bebeginizin cinsiyetini etkileyebilir. Ögleden sonra, ayin tek sayili gününde, ay dörtte bir doluyken, rahat bir ortamda, iliskiden hemen önce asidik bir doche (vajenin içinin yikanmasi)yapilinca, seksi kadin baslattiginda ve kadin sevisirken üstte oldugunda ve hergün birlikte oldugunuzda kiz bebek gelecektir. Kece, dolunay varken, ayin çift sayili günlerinde, iliskiden önce alkali douche yapilinca, gergin ortamda, ayakta seks yaptiktan ve kadin seks sonrasi soluna yatip uzandiginda ve günasiri seks yapilidiginda beklenen bebek erkek olacaktir.

Asidik Douche Uygulamasi
Asidik douche için beyaz sirke yumurtlamadan 2-2.5 gün önce uygulanmalidir. Bazik douche için iliskiden önce kabartma tozu uygulanmalidir.

Iliski sirasinda pozisyon ve giris derinligi de cinsiyetler arasinda fark gösterir. Kiz bebek için erkek bosalirken penis vajenin dis bölümüne yakin olmali ve misyoner pozisyonunda yüzyüze birlesme olmalidir. Erkek bebek için penis vajenin derininde olmali ve vajene arkadan giris poziyonununda seks yapilmalidir.

Kadinin orgazmi da bebegin cinsiyeti ile iliskili bulunmustur. Kiz bebek için kadin orgazm olmamali, erkek bebek için ise orgazm faydali hatta birden fazla orgazm etkili olmaktadir.

Yuruyus cok iyi gelir birde leblebi canim. Tuzlu ayran yagsiz kasarli tost ye bu da iyi gelir. Salatalik tuzlu bastirir.
leblebi almadim da canim dedigin gibi uc gundur tuzlu ayran iciyorum hatta suan da ictim iyi geldi gercekten tost yedim okulda ama o midemi yakti biraz ayran cok ferahlatiyor salatalik da yeyim cok sagol

Bende tam erkek icin olani yapmisim yumurta catlamadan 12 saat once olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…