Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cnm 2 gun once beyaz sirke ile uygulama yapilmali diyo..yani sadece iliski oncesi degil normal zamandada yapin diyor yanlis anlamadim degil mi?

Bende nobetciyim cnm benim...derste gecene kadar yersin arkani donüp basim donüyo falan dersin..kacinci sinif yada siniflar senin?

Ben bahsetmiştim ya 7-8 ayda dış gebelik kimyasal gebelik geçirmiştim bu ayda 5 gün reglem geçikmişti hala regleyim.
kafanda soru işareti kalmasın bence öyle bir durum varsa önceden git derim

Canim burda sola yatilirsa erkek ihtimalini yukseltir diyo

Ben bahsetmiştim ya 7-8 ayda dış gebelik kimyasal gebelik geçirmiştim bu ayda 5 gün reglem geçikmişti hala regleyim.
kafanda soru işareti kalmasın bence öyle bir durum varsa önceden git derim
Gitmeyi düşünüyorum canim öyle bir sorun var ben aslında tomografi cekilmistim o zaman söylemişlerdi söyleyen Doktor da genel cerrah daha önce hiç böyle bir sorunum olmamıştı bazen sonradan da olabiliyomus senin de inşallah sorun yaşamadan hamile kalirsin

Bendede vardi canim ikinciden sonra donmedi bir daha. Son gittigimde duzdu. Engel degil olsa daha once nasil hamile kaldin
Daha önceki hamileliklerimde böyle bir sorun yoktu canim sonradan dönmüş ben her yıl karın tamografisi cejtiriyodum midem için geçen yıl cekritdigimde doktor söylemişti ama daha önce cekilenlerde hiç böyle bir sorun yoktu inşallah hamile kalma mi etkilemez

Özlemcim sen ne zaman basliyorsun bebis calismalarina ? Aslinda benim nedense icimden haziranda dene geciyo ama isimi iyice garanti etmeden cesaret edemiyorum gerci o zamana kadarda isimde kalip kalmiyacagim belli olur ..
Haziranda cnm benim...ilk basta cok var daha var gibi geliyodu ama dusunuyorumda az kaldi aslinda...semde haklisin garantiye alman lazim

sende canım inşallah sıkıntı yaşamazsın .

Evet cnm pek inanmasamda yinede aklimda kalmasin diye haziran..bide haziran olunca dogum izni kullanma doneminde iyi oluyo..ben ogretmenim yaz tatilini kullanma acisindanda iyi oluyo.
Canm benm olan mart doğumlu ve benn5.5 aylikken basladim yani haziranda tutarsa bebek sansli oluyor benim planlarimda bu bebektr ucretsiz izin var ins alabilirsem

Canm benm olan mart doğumlu ve benn5.5 aylikken basladim yani haziranda tutarsa bebek sansli oluyor benim planlarimda bu bebektr ucretsiz izin var ins alabilirsem
Oglumda mart dogumlu yaz tatiline gore ayarlamistik oldu ins. Bunda da olur..sende raporla heyetle falan cikarirsin aslinda ucretsize gerek kalmadan..ama ne dusundugunu biliyor gibiyim rapor konusunda onun yerine ucretsizmi alayim diyosun.azcok tanidim seni gibi ama:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…