Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
rapor almak istemiyorum ucretsiz izin hakkim var sonucta zaten rapor alsam o parayi yiyemem canim benim inancima ters

rapor almak istemiyorum ucretsiz izin hakkim var sonucta zaten rapor alsam o parayi yiyemem canim benim inancima ters
Cnmm Seni tanimisim degil mi?bende bunu demeye calistim.hislerimde yanilmamisim..hazirani bende oyuzden ayarlamistim oglumda iznim bitti 2 hafta seminere gitmistim sadece..sonra yaz tatili olmustu..

Cnmm Seni tanimisim degil mi?bende bunu demeye calistim.hislerimde yanilmamisim..hazirani bende oyuzden ayarlamistim oglumda iznim bitti 2 hafta seminere gitmistim sadece..sonra yaz tatili olmustu..
aynen canim tanimisin :) sen de benim gibisin bence de ben de seni tanimisim az cok guzel oluyo mart bebegi bu aralik olcak bakalim hayirlisi

canım sorun olmazsa Ne kadara anlaştınız özel hastane ile?
Canım 1.700 Doğum 65 muayene ücreti eğer kan falan alırlarsa o da 20 tlmiş ayrıntılı ultrason 200 böyle 3.00 bulur yani Doğuma kadar eşimi bi kere devlet hastanesi. Götürdüm öğün özel hast.ayarladı okadar sinir oldu yani

Bende ikisinde de ayni dr farkli ozelde yaptim. Bu aefer devlette yapim diyorum.kukruyor esim. Pek.insancil degiller maalesef. En son ufaklogi 2015 ocakta medipolmegada 1250 ye spinal sezeryan oldum. Muayenesi de 35 idi o zaman. Simdi nesir durumlar hic fikrim yok. Ama bence fiyat iyiymis aenin istqnbuldaiydin cnm sen?

Merhaba arkadaslar ben de kiz bebek istiyorum rabbimden nasipse. Son adetim 2 nisan 9unda bitti. 26 gunde goruyorum adetimi ve hep duzenlidir. Tum hesaplarima gore (cin takvimi, biyoritm, biyolojik takvim vs.) Ve diger yontemlerle bu ay kiz denk geliyor. Hesabima gore 15 inde yumurtlarim diyordum ama bugun yaptigim test pozitif gibi. 13 ve 14 unu degerlendiririm diyodum. Adet bitince de 5 gune kadar erkek, 5-8 gun arasi kiz olurmus diye duymustum. Ne yapayim sizce ? Bana yardimci olsaniz..

Eklentiler

• 20170413_221913.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…