- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.341
Yok daha catlamamis arkadasim..2.cizginin siliklesmesi lazim
rapor almak istemiyorum ucretsiz izin hakkim var sonucta zaten rapor alsam o parayi yiyemem canim benim inancima tersOglumda mart dogumlu yaz tatiline gore ayarlamistik oldu ins. Bunda da olur..sende raporla heyetle falan cikarirsin aslinda ucretsize gerek kalmadan..ama ne dusundugunu biliyor gibiyim rapor konusunda onun yerine ucretsizmi alayim diyosun.azcok tanidim seni gibi ama:)))
canım sorun olmazsa Ne kadara anlaştınız özel hastane ile?Canım hayırlı olsun bebeğin bende 8 haftalık gebeyim bizde kız için denemeler yaptık biraz belirtilerinden bahsedermisin nasıldın kusma göğüs idrar rengi nasıl geçirdin ilk üç ayı ne yedin
Evet canim kesceksin kiz istiyosan sonra benim gibi erkek gelecek diye simdiden kendini alistirirsinAma 2. Cizgi daha bugun gordum yani bugunden itibaren iliskiyi kesmek gerekmiyormu
Bugun krsmen lazim ozaman yarin tekrar yap testiAma 2. Cizgi daha bugun gordum yani bugunden itibaren iliskiyi kesmek gerekmiyormu
Sağol canım Allah kabul etsinWhiteandblue Buarada 2 tane yasin okudum muzikk04 (sıla) icin cnm eklersin olurmu. Aslinda bitirince haber verecektim ama dusunmuyoruz sanmasin aklimizda oldugunu bilsin,, umut olsun diye yazayim dedim..
Kiz icin gordugun anda kirmizi cizgiyi hatta gormeden kesmen lazim cnm...sen kiz bebek mi diliyosunAma 2. Cizgi daha bugun gordum yani bugunden itibaren iliskiyi kesmek gerekmiyormu
Cnmm Seni tanimisim degil mi?bende bunu demeye calistim.hislerimde yanilmamisim..hazirani bende oyuzden ayarlamistim oglumda iznim bitti 2 hafta seminere gitmistim sadece..sonra yaz tatili olmustu..rapor almak istemiyorum ucretsiz izin hakkim var sonucta zaten rapor alsam o parayi yiyemem canim benim inancima ters
Amin cnm 1 tane daha okudum 2 kaldi..bitince haber veririm artik..Allah kabul etsin Sıla cım.Sağol canım Allah kabul etsin
aynen canim tanimisin :) sen de benim gibisin bence de ben de seni tanimisim az cok guzel oluyo mart bebegi bu aralik olcak bakalim hayirlisiCnmm Seni tanimisim degil mi?bende bunu demeye calistim.hislerimde yanilmamisim..hazirani bende oyuzden ayarlamistim oglumda iznim bitti 2 hafta seminere gitmistim sadece..sonra yaz tatili olmustu..
Canım 1.700 Doğum 65 muayene ücreti eğer kan falan alırlarsa o da 20 tlmiş ayrıntılı ultrason 200 böyle 3.00 bulur yani Doğuma kadar eşimi bi kere devlet hastanesi. Götürdüm öğün özel hast.ayarladı okadar sinir oldu yanicanım sorun olmazsa Ne kadara anlaştınız özel hastane ile?
Kiz icin gordugun anda kirmizi cizgiyi hatta gormeden kesmen lazim cnm...sen kiz bebek mi diliyosun
Ayy 30. Haftaya gelmissin ne guzel masallah yerinde olmaknisterdim.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım :)
Evet kes cnm kesAma 2. Cizgi daha bugun gordum yani bugunden itibaren iliskiyi kesmek gerekmiyormu
inşallah sende olursun canımAyy 30. Haftaya gelmissin ne guzel masallah yerinde olmaknisterdim.
Bende ikisinde de ayni dr farkli ozelde yaptim. Bu aefer devlette yapim diyorum.kukruyor esim. Pek.insancil degiller maalesef. En son ufaklogi 2015 ocakta medipolmegada 1250 ye spinal sezeryan oldum. Muayenesi de 35 idi o zaman. Simdi nesir durumlar hic fikrim yok. Ama bence fiyat iyiymis aenin istqnbuldaiydin cnm sen?Canım 1.700 Doğum 65 muayene ücreti eğer kan falan alırlarsa o da 20 tlmiş ayrıntılı ultrason 200 böyle 3.00 bulur yani Doğuma kadar eşimi bi kere devlet hastanesi. Götürdüm öğün özel hast.ayarladı okadar sinir oldu yani
Hayirlisi ile hamile kalalim olur insAllah canim. Allah buyuktur.inşallah sende olursun canım
Tam zamaninda birakmisin ozaman beklemeye gec simdi . Hadi insaAllah bi kiz bebis tutunurEwt cnm kiz bebek istiyorum dun silikti cizgi bugun daaha net
Ozaman iliski olmasin birakmis olman lazim cnmEwt cnm kiz bebek istiyorum dun silikti cizgi bugun daaha net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?