- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.361
Tam zamaninda birakmisin ozaman beklemeye gec simdi . Hadi insaAllah bi kiz bebis tutunur
Evet bugün kes canım ilişkiyi,bugün olmasın yani çift çizgi çıkmış..gidaklamaya az kalmisAma 2. Cizgi daha bugun gordum yani bugunden itibaren iliskiyi kesmek gerekmiyormu
Bu bugünün testi ise ilişki olmasın,çift çizgi belirgin.bugun yarın yumurtlarsin..yani ayın 10-11-12.gunleri ilişki oldu muMerhaba arkadaslar ben de kiz bebek istiyorum rabbimden nasipse. Son adetim 2 nisan 9unda bitti. 26 gunde goruyorum adetimi ve hep duzenlidir. Tum hesaplarima gore (cin takvimi, biyoritm, biyolojik takvim vs.) Ve diger yontemlerle bu ay kiz denk geliyor. Hesabima gore 15 inde yumurtlarim diyordum ama bugun yaptigim test pozitif gibi. 13 ve 14 unu degerlendiririm diyodum. Adet bitince de 5 gune kadar erkek, 5-8 gun arasi kiz olurmus diye duymustum. Ne yapayim sizce ? Bana yardimci olsaniz..
Olmadi cnm cunku bi hadis sanirim duymustum sayfa basinda yontemleri okurken de okumustum hayizdan temixlenince 3 gun ile 5 gun arasi erkek, sonrasi kiz olur diye. Bir oglum var 5 yasinda. Ondada ayni sekilde adet bitiminde hemen tek iliski ile kalmistim. Korktum acikcasi o sebeple. Cunku 9unda bitti 5 gun sayinca bugun yarini degerlendiririm diyordum. Test bugunun, sanirim erken yumurtluyorum.Bu bugünün testi ise ilişki olmasın,çift çizgi belirgin.bugun yarın yumurtlarsin..yani ayın 10-11-12.gunleri ilişki oldu mu
Buna gore 12. Gun yumurtluyorsun. 26 gunluk dongude bu normal. Eger 24 saat icibde pic olursa sayet kiz icin uygun zamanlar 8/9/10. Gunler olur cnm sik iliski hatta 10. Gundeki. İliski bir disari bir iceri olmali. Misyoner pozisyonla iliski yuzeysel olacak zevk almayacaksin. Esin sicak dus yapacak. Sende iliski oncesi sirkeli vajinal dus yapacaksin. Bol bol dua edeceksin. İnsAllah kizin olur. Bu ay deniyorsan iliskiyi kes. Dun iliski olduysa yeterlidir.Merhaba arkadaslar ben de kiz bebek istiyorum rabbimden nasipse. Son adetim 2 nisan 9unda bitti. 26 gunde goruyorum adetimi ve hep duzenlidir. Tum hesaplarima gore (cin takvimi, biyoritm, biyolojik takvim vs.) Ve diger yontemlerle bu ay kiz denk geliyor. Hesabima gore 15 inde yumurtlarim diyordum ama bugun yaptigim test pozitif gibi. 13 ve 14 unu degerlendiririm diyodum. Adet bitince de 5 gune kadar erkek, 5-8 gun arasi kiz olurmus diye duymustum. Ne yapayim sizce ? Bana yardimci olsaniz..
Hosgeldin canim iyiyiz cok sukur. Hala aramadi mi bir haber var mi canim? Duzelecek hersey sabir canim dedigim duaya bakabildin mi?Kızlar selam nasılsınız.diger günlere nazaran daha iyiyim.halen annemdeyim.hakkimda hayirlisi diyorum ama buraya giremeden de edemiyorum.bu topik hepinize uğurlu gelsin ins sırayla kız bebekler gelsin.
Evet canım erken yumurtlamissin.ya bı sonraki ay dene yada lh testi yapmaya devam ederek,siliklessin birkaç gün sonra dene..Gerçi adet dongunde gelir o zamanaOlmadi cnm cunku bi hadis sanirim duymustum sayfa basinda yontemleri okurken de okumustum hayizdan temixlenince 3 gun ile 5 gun arasi erkek, sonrasi kiz olur diye. Bir oglum var 5 yasinda. Ondada ayni sekilde adet bitiminde hemen tek iliski ile kalmistim. Korktum acikcasi o sebeple. Cunku 9unda bitti 5 gun sayinca bugun yarini degerlendiririm diyordum. Test bugunun, sanirim erken yumurtluyorum.
Adet bitimi iliski ile kalmanin mantigi sudur. Adetliyken bazen gelismis bir kac yumurta kalir ve dollenmek icin bekler adet sonu da iliski ile erkek olur cunku yumurta catlamaya hazirfir. Daimi test yapan birkac arkadasta kaniti var olayin. Muhtemel o donem sende yumurtluyordun. Bazen ayda 2/3 kere yunurtlama olabilir. Bu vucut dengesi beslenme ve yumurta kalitesine baglidirOlmadi cnm cunku bi hadis sanirim duymustum sayfa basinda yontemleri okurken de okumustum hayizdan temixlenince 3 gun ile 5 gun arasi erkek, sonrasi kiz olur diye. Bir oglum var 5 yasinda. Ondada ayni sekilde adet bitiminde hemen tek iliski ile kalmistim. Korktum acikcasi o sebeple. Cunku 9unda bitti 5 gun sayinca bugun yarini degerlendiririm diyordum. Test bugunun, sanirim erken yumurtluyorum.
Keske olsaymis ben yumurtlamayi 15 gibi olur diye dusunerek korunmali yaklastim. bu aya cok odaklamistim kendimi ama nasip degilmis demek ki. Insallah Rabbim ilk once saglikli sonrasinda da gonlundekini nasip eder isteyen herkese.Buna gore 12. Gun yumurtluyorsun. 26 gunluk dongude bu normal. Eger 24 saat icibde pic olursa sayet kiz icin uygun zamanlar 8/9/10. Gunler olur cnm sik iliski hatta 10. Gundeki. İliski bir disari bir iceri olmali. Misyoner pozisyonla iliski yuzeysel olacak zevk almayacaksin. Esin sicak dus yapacak. Sende iliski oncesi sirkeli vajinal dus yapacaksin. Bol bol dua edeceksin. İnsAllah kizin olur. Bu ay deniyorsan iliskiyi kes. Dun iliski olduysa yeterlidir.
Amin canim. Bu gece icin soyle bitlr tavsiyem olabilir vajinal dus sonrasi iki disari bosalacak 3. İceri olacak. Deneyebilirsen bu yontemle de kiz tutturan komsum bile var. Lakin adamlara kabul ettirmek zor oluyor. Birde esin sicak dus alirsa her seferinde.Keske olsaymis ben yumurtlamayi 15 gibi olur diye dusunerek korunmali yaklastim. bu aya cok odaklamistim kendimi ama nasip degilmis demek ki. Insallah Rabbim ilk once saglikli sonrasinda da gonlundekini nasip eder isteyen herkese.
Yumurtlama mantigi su. Adet bitiminden 14 gun cikar. Yani seninde 12. Gune geliyor aslinda erken yumurtlamiyorsun. Dongun normalinde.Keske olsaymis ben yumurtlamayi 15 gibi olur diye dusunerek korunmali yaklastim. bu aya cok odaklamistim kendimi ama nasip degilmis demek ki. Insallah Rabbim ilk once saglikli sonrasinda da gonlundekini nasip eder isteyen herkese.
Hb canım,iki gündür daha iyiyim.yok aramadı.buyuk gorumcem mesajlastik salı günü rüya da beni görmüş oylelikle haberi oldu onunda yoksa soylemicektim.aradi konuştuk.esimide aramış konuşmuşlar.valla kendi bilir,mecbur gelecek gelmiyorsa eyvallahim olmaz..Dua okuyamıyorum canım kendimi veremedigimden,ancak bildiğim duaları okuyorum içimden sürekli.Hosgeldin canim iyiyiz cok sukur. Hala aramadi mi bir haber var mi canim? Duzelecek hersey sabir canim dedigim duaya bakabildin mi?
Bende 26 gunde bir diye her seferinde adet baslangicindan 13 sayiyorum. Dediginiz mantikliymis. Bu sekilde sayinca tam 12. Gune geliyorYumurtlama mantigi su. Adet bitiminden 14 gun cikar. Yani seninde 12. Gune geliyor aslinda erken yumurtlamiyorsun. Dongun normalinde.
Duaya kendini verirsen kafandaki sorunlardan da kurtulursun bitanem. İnan suan sana tek teselli Rabbimdir. Ona sigin o sana en buyuk huzuru verecektir. Boyle durumlarda seytan baglar bizi huzursuzlukla. İyi gelecek oku canim. İnsAllah iyi olacak. Rabbim yardimcin olsun.Hb canım,iki gündür daha iyiyim.yok aramadı.buyuk gorumcem mesajlastik salı günü rüya da beni görmüş oylelikle haberi oldu onunda yoksa soylemicektim.aradi konuştuk.esimide aramış konuşmuşlar.valla kendi bilir,mecbur gelecek gelmiyorsa eyvallahim olmaz..Dua okuyamıyorum canım kendimi veremedigimden,ancak bildiğim duaları okuyorum içimden sürekli.
Evet ben bu ay takip yaptim. 28 gunde afet oldum 14. Gun aksami catlamisti. Aslinda dogru ama bastan 12 sayiyoruz birde 5/6 gun adetle gecince kiz icin birkac gun kaliyor haliyle.Bende 26 gunde bir diye her seferinde adet baslangicindan 13 sayiyorum. Dediginiz mantikliymis. Bu sekilde sayinca tam 12. Gune geliyor
Test pic olursa erkek olma olasiligi yuksek. Gecen bir arkadas bu sekildeyken birlikte olmus vajinal dus yapmis kizi olacak. Tabi iyi dusunmek lazimEvet maalesef zaman kalmiyor. Bu aksami degerlendirme konusunda kararsiz kaldim. Peki test siliklesmeye basladiktan sonra kiz olabilme ihtimali varmidir ki
Yumurtlamissin sanki.acilmis çizgi.yarinda yapınca ucunu at yorumlayalimAz once bir test daha yaptim. Gunduz yaptigim soldaki, sagdaki de az once olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?