Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cesaret edemedim. Beni de yumurta takibi listesine ekleyebilir misin cnm. Rabbim hepimize saglikli birer kiz evlat nasip etsin insallah. Kizlarimizi kucagimiza aliriz da fotolarini paylasiriz insallah❤❤

Haziranda cnm benim...ilk basta cok var daha var gibi geliyodu ama dusunuyorumda az kaldi aslinda...semde haklisin garantiye alman lazim
Gunaydin canim . Aslinda haziranda bende istiyorum ama iste malum durumlar .. evet zaman cabuk geciyor bende bi an evvel olsun istiyorum bakalim nasib ne zaman olursa artik .

Gunaydin canim nasilsin? Bugun de evdesin ne guzel.
Gunaydin gulum evet evdeyim .. burda kocaman kubbeli camimiz yapildi ilerde evlatlarimiza miras , oranin acilisi var cocuklarida alip gidelim diyoruz ..
calismayi seviyorum ama biraz zorlaniyorum alisamadim henuz , tam gun istemedim zor olmasin diye yarim gun calisiyorum simdilik ..
ya dun yazacaktim unuttum ruya gormustum kucucuk yeni dogmus kizim oluyordu pempisler icinde kaynanama kamerada gosteriyorum nasil seviniyo . Oncesindede altin kolye ve kupeler buluyorum hayir olsun ins .. isi bulduk is simdi kizi bulmakta kaldi ..
benim yumurtlama takibime baktigim zaman iki oglumu eger yumurtlamam ayniydiysa ozamanda yumurtlama 1,5 gun kala hep iliski olmus ben en son 12'ci gunu iliskiyi kesecem hesaplarima gore

Benim de bir oglumda tuttu digerinde tutmadi. Bende bu aydan baslayip ara vermeden olana kadar deneyecegim. Bence de ovulasyona kadar sik iliski vajinal dus sut dondurma kuruyemis ve yesillik tuketmek et baliktan uzak durmak dondurma yemek ese sicak dus ve misyoner pozisyon bunlari yapicam ben. İnsAllah tutar yas geciyor vakit geciyor.

Herkese gunaydin kizlar. Hayirli cumalar.
Rabbim butun dualarimizi kabul etsin.
Ben bu ay deneme stresine girdim ya basladim deli deli ruyalar gormeye. Deymeyin bu ay stresime artik.
Herkese hayirli cumalar .. eyvah evet bi stres olur insan yaa .. Allah bi an evvel kizini gondersin sana ins canim

Herkese gunaydin kizlar. Hayirli cumalar.
Rabbim butun dualarimizi kabul etsin.
Ben bu ay deneme stresine girdim ya basladim deli deli ruyalar gormeye. Deymeyin bu ay stresime artik.
Günaydın canim hayırlı cuma lar deneme yaparken hakikaten çok sitres oluyo ben bu ay rahatım ama günler hemen gelsede denemeye başlarsak eşime kalsa böyle çocuk yapılmaz diyor her ay denicen ne tutarsa kadere dicen hiç inanmiyo böyle şeylere ama mecburen bana uyuyo

Ooo kizlar hadi cogaldik merakla bekliyecegim bakalim kimler kalacak , cok heyecanli oluyo boyle beklemeside
Olma mii sen bana sor o stresi. Ya facede doguma az kalmis gobegi dusmus arkadaslari gordukce bende bende diyesim geliyor yaa ozledim minik bi bebegi. Evin miss gibi cennet kokmasini. Emzirmeyi. Minik besigi.

Dimi şans meselesi ya zaten eşimde çok kızıyor bana. Okumuş kadınsın böyle şeylere inanıyorsun sonra bak hüsrana uğrarsın diyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…