- 17 Şubat 2016
- 87
- 118
- 93
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.381
Cesaret edemedim. Beni de yumurta takibi listesine ekleyebilir misin cnm. Rabbim hepimize saglikli birer kiz evlat nasip etsin insallah. Kizlarimizi kucagimiza aliriz da fotolarini paylasiriz insallah❤❤Amin canim. Bu gece icin soyle bitlr tavsiyem olabilir vajinal dus sonrasi iki disari bosalacak 3. İceri olacak. Deneyebilirsen bu yontemle de kiz tutturan komsum bile var. Lakin adamlara kabul ettirmek zor oluyor. Birde esin sicak dus alirsa her seferinde.
Catlamis canim. Son iliski kac gun once oldu? 4 gun oncesi birakip hamile kalan ve kizi olanlar var.Az once bir test daha yaptim. Gunduz yaptigim soldaki, sagdaki de az once olan.
Ayy insAllah canim. Eklerim tabi.Cesaret edemedim. Beni de yumurta takibi listesine ekleyebilir misin cnm. Rabbim hepimize saglikli birer kiz evlat nasip etsin insallah. Kizlarimizi kucagimiza aliriz da fotolarini paylasiriz insallah❤❤
Gunaydin canim . Aslinda haziranda bende istiyorum ama iste malum durumlar .. evet zaman cabuk geciyor bende bi an evvel olsun istiyorum bakalim nasib ne zaman olursa artik .Haziranda cnm benim...ilk basta cok var daha var gibi geliyodu ama dusunuyorumda az kaldi aslinda...semde haklisin garantiye alman lazim
Gunaydin canim nasilsin? Bugun de evdesin ne guzel.Gunaydin canim . Aslinda haziranda bende istiyorum ama iste malum durumlar .. evet zaman cabuk geciyor bende bi an evvel olsun istiyorum bakalim nasib ne zaman olursa artik .
Gunaydin gulum evet evdeyim .. burda kocaman kubbeli camimiz yapildi ilerde evlatlarimiza miras , oranin acilisi var cocuklarida alip gidelim diyoruz ..Gunaydin canim nasilsin? Bugun de evdesin ne guzel.
Canım ben bu ay denemiyorum malum çin takvimi bana bu ay uymuyo artık mayıs ayında denicez
günaydınnnnnn hayırlı cumalarHerkese gunaydin kizlar. Hayirli cumalar.
Rabbim butun dualarimizi kabul etsin.
Ben bu ay deneme stresine girdim ya basladim deli deli ruyalar gormeye. Deymeyin bu ay stresime artik.
Benim de bir oglumda tuttu digerinde tutmadi. Bende bu aydan baslayip ara vermeden olana kadar deneyecegim. Bence de ovulasyona kadar sik iliski vajinal dus sut dondurma kuruyemis ve yesillik tuketmek et baliktan uzak durmak dondurma yemek ese sicak dus ve misyoner pozisyon bunlari yapicam ben. İnsAllah tutar yas geciyor vakit geciyor.Aslında nisan erkek mayıs kız gösteriyor ama ben bu ay bugün reglem bitti sık ilişkiyle ve ovülasyon takibiyle yumurtlamaya kadar ilişkiye girip bırakayım diyorum birçok yerde çin takvimi tutmamış gördüm bakalım eğer olmasa zaten mayıs kız gösterdiği için rahat olurum .
Ooo kizlar hadi cogaldik merakla bekliyecegim bakalim kimler kalacak , cok heyecanli oluyo boyle beklemeside
Tmm cnm takip yapacak misinCanım ben bu ay denemiyorum malum çin takvimi bana bu ay uymuyo artık mayıs ayında denicez
Herkese hayirli cumalar .. eyvah evet bi stres olur insan yaa .. Allah bi an evvel kizini gondersin sana ins canimHerkese gunaydin kizlar. Hayirli cumalar.
Ben bu ay deneme stresine girdim ya basladim deli deli ruyalar gormeye. Deymeyin bu ay stresime artik.
Günaydın canim hayırlı cuma lar deneme yaparken hakikaten çok sitres oluyo ben bu ay rahatım ama günler hemen gelsede denemeye başlarsak eşime kalsa böyle çocuk yapılmaz diyor her ay denicen ne tutarsa kadere dicen hiç inanmiyo böyle şeylere ama mecburen bana uyuyoHerkese gunaydin kizlar. Hayirli cumalar.
Olma mii sen bana sor o stresi. Ya facede doguma az kalmis gobegi dusmus arkadaslari gordukce bende bende diyesim geliyor yaa ozledim minik bi bebegi. Evin miss gibi cennet kokmasini. Emzirmeyi. Minik besigi.Ooo kizlar hadi cogaldik merakla bekliyecegim bakalim kimler kalacak , cok heyecanli oluyo boyle beklemeside
Yapıyorum canim bu ay bi geçse mayıs gelse mayis ta bu kadar erken bırakmaya yim diyorum geçen ay çok erken bıraktım tutmadı bu sefer çizgi hafif belirince denicem insallahTmm cnm takip yapacak misin
Bencede catlamis yumurtan . Benim testimde saat 12'gibi hemen pizitif olmustu 4-5 saat sonra tekrar yaptigimda siliklesmisti .Az once bir test daha yaptim. Gunduz yaptigim soldaki, sagdaki de az once olan.
Dimi şans meselesi ya zaten eşimde çok kızıyor bana. Okumuş kadınsın böyle şeylere inanıyorsun sonra bak hüsrana uğrarsın diyor .Benim de bir oglumda tuttu digerinde tutmadi. Bende bu aydan baslayip ara vermeden olana kadar deneyecegim. Bence de ovulasyona kadar sik iliski vajinal dus sut dondurma kuruyemis ve yesillik tuketmek et baliktan uzak durmak dondurma yemek ese sicak dus ve misyoner pozisyon bunlari yapicam ben. İnsAllah tutar yas geciyor vakit geciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?