- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.401
Bende hamile olup kiz bekleyen arkadaslarimi gorunce gaza geliyorum hele o icerde bi kiz bebegin olmasi beni fena etkiliyo . Rabbim dileyen hepimize tattirsin ins ..Olma mii sen bana sor o stresi. Ya facede doguma az kalmis gobegi dusmus arkadaslari gordukce bende bende diyesim geliyor yaa ozledim minik bi bebegi. Evin miss gibi cennet kokmasini. Emzirmeyi. Minik besigi.
Bende hamile olup kiz bekleyen arkadaslarimi gorunce gaza geliyorum hele o icerde bi kiz bebegin olmasi beni fena etkiliyo . Rabbim dileyen hepimize tattirsin ins ..
Benim de bir oglumda tuttu digerinde tutmadi. Bende bu aydan baslayip ara vermeden olana kadar deneyecegim. Bence de ovulasyona kadar sik iliski vajinal dus sut dondurma kuruyemis ve yesillik tuketmek et baliktan uzak durmak dondurma yemek ese sicak dus ve misyoner pozisyon bunlari yapicam ben. İnsAllah tutar yas geciyor vakit geciyor.
Benim esimde çok kızıyor böyle şeylere inanma diyo gene de benim kurallara uyuyorDimi şans meselesi ya zaten eşimde çok kızıyor bana. Okumuş kadınsın böyle şeylere inanıyorsun sonra bak hüsrana uğrarsın diyor .
Hepsi aynı kafa desene :)Benim esimde çok kızıyor böyle şeylere inanma diyo gene de benim kurallara uyuyorbiliyoki uymazsa her zaman yapmadık diye benim çok uzulecegimi en azından denedik olmadı deriz her fırsatta böyle şey olmaz deyip duruyo ben bu ay denemiyorum gelecek aya kısmet artik
oglumda ve kizimda 15 gun sinra cikti adet gunu negatif cikmistiGünaydnlar sabah sabah morlim bozuldu idrr testi yaptm negatf ve adet olmadm: ( akinti yognlgm cok var: ( gec dollenmede idrrda cok gec ckyrmus yasayan oldumu bole ya gec gebeligini ogrenen: ((
Cnm bugun 8.gunum ve olmadm yazmana cok sevndm kanda sence çıkar mı pazartesi gnu esimle gidicez birde cnm sennde akntn varmiydi cnm?oglumda ve kizimda 15 gun sinra cikti adet gunu negatif cikmisti
Canim bazilarinda testler gostermiyormus nedense. Doktora gidersen belli olur , adet dongun nasil duzenlimidir?Cnm bugun 8.gunum ve olmadm yazmana cok sevndm kanda sence çıkar mı pazartesi gnu esimle gidicez birde cnm sennde akntn varmiydi cnm?
Duzenli cnm hava degisiklgnden gecersede bir gun ama genellikle tam gunnde olurum cnm ulk defa bu kadar uzun surdu ben anlamdm idrarda neden ckmadıya: ( kan vermeye gdcm ztn pazartsi o zmn ckar mi sizceyaCanim bazilarinda testler gostermiyormus nedense. Doktora gidersen belli olur , adet dongun nasil duzenlimidir?
Benim esimde cin takvimi falan fasafiso kiziyo boyle cocukmu yapilir diye iliskiye girilir cocuk olur diyo yok su gun kiz gunu su gun oglan gunu diye inanmiyo . Amaaaa yinede dediklerimi yapiyoGünaydın canim hayırlı cuma lar deneme yaparken hakikaten çok sitres oluyo ben bu ay rahatım ama günler hemen gelsede denemeye başlarsak eşime kalsa böyle çocuk yapılmaz diyor her ay denicen ne tutarsa kadere dicen hiç inanmiyo böyle şeylere ama mecburen bana uyuyo
Adetin 8 gun gecikmis kanda cikmasi gerekir diye dusunuyorum .. hayirlisi olsun eger cikmazsada bi baktir neden adet olmadiginaDuzenli cnm hava degisiklgnden gecersede bir gun ama genellikle tam gunnde olurum cnm ulk defa bu kadar uzun surdu ben anlamdm idrarda neden ckmadıya: ( kan vermeye gdcm ztn pazartsi o zmn ckar mi sizceya
Cnm zaten dr kontrolune gtcm ultrasonla baktrcm kan yaptrcm bakalm ama idrrda gec dollenmede ckmyrmus galibaAdetin 8 gun gecikmis kanda cikmasi gerekir diye dusunuyorum .. hayirlisi olsun eger cikmazsada bi baktir neden adet olmadigina
Sekiz gün geçtiyse muhakkak çıkar kandaDuzenli cnm hava degisiklgnden gecersede bir gun ama genellikle tam gunnde olurum cnm ulk defa bu kadar uzun surdu ben anlamdm idrarda neden ckmadıya: ( kan vermeye gdcm ztn pazartsi o zmn ckar mi sizceya
İns cnm ama idrrda ckmadi o morlimi bozduSekiz gün geçtiyse muhakkak çıkar kanda
Bennn,adetim 12.yada 13.gunu ile testte ogrendim aman aman koyu da değildi çizgi.hatta kan verdiğimde değerim 149,50 idi..Stres yapma canım hayırlısını dile gelecektir amansız emin ol,kan verseydin bugün tekrarGünaydnlar sabah sabah morlim bozuldu idrr testi yaptm negatf ve adet olmadm: ( akinti yognlgm cok var: ( gec dollenmede idrrda cok gec ckyrmus yasayan oldumu bole ya gec gebeligini ogrenen: ((
hayırlısı olsun canım üzme kendini streste yapma yoksa da vardır bir hayır . Allahın dediği olur .İns cnm ama idrrda ckmadi o morlimi bozdu
Canım sen hafta sonunu eşinle geçir,baharda geldi evde durmayin dışarda,büyük ziyareti arkadaşlarla olun..Kafanı dagit pazartesi sabah da rutin kontrolmus gibi kanını ver öyle düşün,stres en büyük olumsuzluk..Evrene pozitif enerjini yolla olumlu düşün ki geldiğinde sürpriz olsun sanaDuzenli cnm hava degisiklgnden gecersede bir gun ama genellikle tam gunnde olurum cnm ulk defa bu kadar uzun surdu ben anlamdm idrarda neden ckmadıya: ( kan vermeye gdcm ztn pazartsi o zmn ckar mi sizceya
Sagol canim senindeMerhaba kizlar cumaniz mubarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?