Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Olma mii sen bana sor o stresi. Ya facede doguma az kalmis gobegi dusmus arkadaslari gordukce bende bende diyesim geliyor yaa ozledim minik bi bebegi. Evin miss gibi cennet kokmasini. Emzirmeyi. Minik besigi.
Bende hamile olup kiz bekleyen arkadaslarimi gorunce gaza geliyorum hele o icerde bi kiz bebegin olmasi beni fena etkiliyo . Rabbim dileyen hepimize tattirsin ins ..

CANIM YA BİRŞEY SORUCAM DÜN AKŞAM REGLEM BİTTİ YIKANDIM BUGÜN İLİŞKİYE GİRSEMMİ ADAM KAÇ GÜNDÜR BEKLİYOR ACABA DIŞARI MI BOŞALSA BUGÜN

Dimi şans meselesi ya zaten eşimde çok kızıyor bana. Okumuş kadınsın böyle şeylere inanıyorsun sonra bak hüsrana uğrarsın diyor .
Benim esimde çok kızıyor böyle şeylere inanma diyo gene de benim kurallara uyuyor biliyoki uymazsa her zaman yapmadık diye benim çok uzulecegimi en azından denedik olmadı deriz her fırsatta böyle şey olmaz deyip duruyo ben bu ay denemiyorum gelecek aya kısmet artik

Günaydnlar sabah sabah morlim bozuldu idrr testi yaptm negatf ve adet olmadm: ( akinti yognlgm cok var: ( gec dollenmede idrrda cok gec ckyrmus yasayan oldumu bole ya gec gebeligini ogrenen: ((

Canim bazilarinda testler gostermiyormus nedense. Doktora gidersen belli olur , adet dongun nasil duzenlimidir?
Duzenli cnm hava degisiklgnden gecersede bir gun ama genellikle tam gunnde olurum cnm ulk defa bu kadar uzun surdu ben anlamdm idrarda neden ckmadıya: ( kan vermeye gdcm ztn pazartsi o zmn ckar mi sizceya

Benim esimde cin takvimi falan fasafiso kiziyo boyle cocukmu yapilir diye iliskiye girilir cocuk olur diyo yok su gun kiz gunu su gun oglan gunu diye inanmiyo . Amaaaa yinede dediklerimi yapiyo

Duzenli cnm hava degisiklgnden gecersede bir gun ama genellikle tam gunnde olurum cnm ulk defa bu kadar uzun surdu ben anlamdm idrarda neden ckmadıya: ( kan vermeye gdcm ztn pazartsi o zmn ckar mi sizceya
Adetin 8 gun gecikmis kanda cikmasi gerekir diye dusunuyorum .. hayirlisi olsun eger cikmazsada bi baktir neden adet olmadigina

Günaydnlar sabah sabah morlim bozuldu idrr testi yaptm negatf ve adet olmadm: ( akinti yognlgm cok var: ( gec dollenmede idrrda cok gec ckyrmus yasayan oldumu bole ya gec gebeligini ogrenen: ((
Bennn,adetim 12.yada 13.gunu ile testte ogrendim aman aman koyu da değildi çizgi.hatta kan verdiğimde değerim 149,50 idi..Stres yapma canım hayırlısını dile gelecektir amansız emin ol,kan verseydin bugün tekrar

Canım sen hafta sonunu eşinle geçir,baharda geldi evde durmayin dışarda,büyük ziyareti arkadaşlarla olun..Kafanı dagit pazartesi sabah da rutin kontrolmus gibi kanını ver öyle düşün,stres en büyük olumsuzluk..Evrene pozitif enerjini yolla olumlu düşün ki geldiğinde sürpriz olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…