- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Yok canim icime atmayla alakali drgil kaygi hastaligim var baharda dahada nuksediyor. 1 ay ilac kullaniyorum. Yine ilac verdi. Hasta duysam hasta oluyorum oyle deliyim iste bende. Kendimi bildim bileli var bu kaygi hastaligi cagimizin hastaligiymis.Whiteandblue gercekten enerji veriyosun..psikologa gidicem demissin..merak ettim..icine atiyosun demekki cunku guzel enerjin var..
Vallaha ben doktoruma anlattim psikiyatr bana interneti yasakladi valla kafayi yedirtecek. Ya hmn yap yada interneti birak dedi hahaaaaAskotonun topiginde iki üç saat hepsini okudum kızlar.kafayi yedim sanırım((
Vanilyalı dondurma yemiş bolca.kalsiyum ve magnezyum diyor.yumurtlamdan üç gün önce ilişkiyi kesmiş.3 ay ovu testi ile takip etmiş.
Habire erkek dogururduk vallahaaCa
Canım hadi gözün aydın.bol dua ile ins takipte kal.bu dediklerini hep tarih olarak yaz.gelecek Ayla karşılaştır.İkimiz geç yumurtluyoruz,testler sağolsun yoksa halimiz nice olurdu hahahahaha :)))
Benim sikintim baharda depresen kaygi bozuklugum canim beni benden aliyor. Hep hasta hisseder mi insan kendini neffret ediyorum ama kafa soz dinlemiyor iste..Hayırdır Cnm psikiyatri lik önemli bişey yoktur inşallah..Annemi gördüm biran,yaşadıklarına rağmen kadın hep pozitif olurmu..
Bi de hamile kalicaz haydeee cinsiyet ogrenene kadar deliye baglamazsak iyiBu cinsiyet işi Hamile kalmaktan daha zormuş vallahane yapacagimizi kestiremiyoruz
Deneyen var mi tutan var miKaç Çocuk ve Cinsiyet İçin;
Yine saç teli bağlı olan yüzüğü sol avucunda sımsıkı tutup (3 İhlas suresi 1 Fatiha suresi eşliğinde) açıyor ve diğer elinizle yüzüğü sol avucunuza 3 kez dokundurup çekin ve sonrasında yüzüğü elinize değmeyecek şekilde az yukarıdan tutup sol avucunun üzerine sabitliyorsunuz. (Sol avuçta tutma ve uygulama sebebi kalbimizin o tarafta oluşu)
Yüzüğün dikey ya da yatay hareketi yani ileri-geri sallanması erkek bebek demek.
Yüzüğün dairesel hareketi ise kız bebek demek.
Bu işlemi her defasında sol avucunuzda sımsıkı tutup bırakarak yine 3 kez dokundurup sonrasında sol elinizin yukarısından diğer elinizle salladığınız yüzük avucunuz üzerinde sabit kalıncaya dek tekrarlıyorsunuz.
Çıkan sonuçta; sırasıyla cinsiyetleri ve kaç çocuk olduğu/olacağı belirlenmiş oluyor...
Saol tatlim yok onemli bir durum sukur troit bogaz ve meme usg si icin randevu aldim birde ilac aldimWhiteandblue gecmis olsun ins cok onemli bi durum yoktur
Valla ben hep o gunde tutturdum ayak diktim esim ustteydi derin iliski oldu ve sagima yattim. Ahh o zmn sag kiz dediydilerdiKizlar ya aklıma bişey takıldı. Şimdi yumurtlamadan önce ilişkiyi kesin kız için diyosunuzya e yumurta çatlama Si zaten 1 günlük bişey e ne yani biz erkekleri hep o bi günlük zamanda mi tutturduk yanikafamda deli sorular
Bana catlamis gibi geldi cok da anlamam ama ovulasyon kullanan bi grup var orayada sor istersenMerhaba arkadaşlar koyu olan dün yaptığım test diğerini de bugün yaptım yumurtam çatlamış mı sizce?
Kuzenimin esi ikizdi valla ikiz oglu oldu ama cift yumurta ikizi onun. İnsAllah goblundeki.olur cnmBir de ben ikiz tekiyim eşiminde ikiz kardeşleri var ikiz bebek olma ihtimali var mı sizce?
Benim de bugun sabah dun aksamustu ve dun sabahki testlerim koyu iki gun onceki de silikti yani benim anladigim yumurta hemen catlamiyor ben aksam saat 8de bidaha test yapicam bakalim catlamis mi diye ilk koyu cikan testin ustunden 24_36 saat gecince catliyomus benjmkinin mantiken bu gece icinde catlamasi lazimMerhaba arkadaşlar koyu olan dün yaptığım test diğerini de bugün yaptım yumurtam çatlamış mı sizce?
Bende eşimin kardeşleri de çift yumurta ikiziyizKuzenimin esi ikizdi valla ikiz oglu oldu ama cift yumurta ikizi onun. İnsAllah goblundeki.olur cnm
Benim ilk testimin üzerinden 24 saat geçti silik de çıktı çatladı bence yumurtamBenim de bugun sabah dun aksamustu ve dun sabahki testlerim koyu iki gun onceki de silikti yani benim anladigim yumurta hemen catlamiyor ben aksam saat 8de bidaha test yapicam bakalim catlamis mi diye ilk koyu cikan testin ustunden 24_36 saat gecince catliyomus benjmkinin mantiken bu gece icinde catlamasi lazim
Tamam canım sağolmuzikk04 test siliklesince bilki catlamis bi yumurta var suan catlama evresinde ben o sekilde yorumladim kendiminkini aksam yine yazarim
Hadi hayirli olsun tatlim. İnsAllahh tutunmustur bebeginnBenim ilk testimin üzerinden 24 saat geçti silik de çıktı çatladı bence yumurtam
Oyyy o zmn ikiz olma ihtimmali yuksekBende eşimin kardeşleri de çift yumurta ikiziyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?