Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Whiteandblue gercekten enerji veriyosun..psikologa gidicem demissin..merak ettim..icine atiyosun demekki cunku guzel enerjin var..
Yok canim icime atmayla alakali drgil kaygi hastaligim var baharda dahada nuksediyor. 1 ay ilac kullaniyorum. Yine ilac verdi. Hasta duysam hasta oluyorum oyle deliyim iste bende. Kendimi bildim bileli var bu kaygi hastaligi cagimizin hastaligiymis.

Vallaha ben doktoruma anlattim psikiyatr bana interneti yasakladi valla kafayi yedirtecek. Ya hmn yap yada interneti birak dedi hahaaaa

Hayırdır Cnm psikiyatri lik önemli bişey yoktur inşallah..Annemi gördüm biran,yaşadıklarına rağmen kadın hep pozitif olurmu..
Benim sikintim baharda depresen kaygi bozuklugum canim beni benden aliyor. Hep hasta hisseder mi insan kendini neffret ediyorum ama kafa soz dinlemiyor iste..

Deneyen var mi tutan var mi

Valla ben hep o gunde tutturdum ayak diktim esim ustteydi derin iliski oldu ve sagima yattim. Ahh o zmn sag kiz dediydilerdi

Merhaba arkadaşlar koyu olan dün yaptığım test diğerini de bugün yaptım yumurtam çatlamış mı sizce?
Benim de bugun sabah dun aksamustu ve dun sabahki testlerim koyu iki gun onceki de silikti yani benim anladigim yumurta hemen catlamiyor ben aksam saat 8de bidaha test yapicam bakalim catlamis mi diye ilk koyu cikan testin ustunden 24_36 saat gecince catliyomus benjmkinin mantiken bu gece icinde catlamasi lazim

Benim ilk testimin üzerinden 24 saat geçti silik de çıktı çatladı bence yumurtam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…