- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.421
Bozma moralini nasib etmisse mevla zamanida gelmisse tutunmustur bebegin .İns cnm ama idrrda ckmadi o morlimi bozdu
İns ne zamandrdan beri cok istiyprum abla anlcn zaten rabbimden hayırlisini istyrm hep olmamssada ins olurim biran once beklemk zor: ((Bozma moralini nasib etmisse mevla zamanida gelmisse tutunmustur bebegin .
İns cnm ya zaten dua ediyorum yoksa oluyim biran once beklemek cok zor ya: (Canım sen hafta sonunu eşinle geçir,baharda geldi evde durmayin dışarda,büyük ziyareti arkadaşlarla olun..Kafanı dagit pazartesi sabah da rutin kontrolmus gibi kanını ver öyle düşün,stres en büyük olumsuzluk..Evrene pozitif enerjini yolla olumlu düşün ki geldiğinde sürpriz olsun sana
Aynen cnm pazartesi ckcak hersey yoksada olim biran once cnmhayırlısı olsun canım üzme kendini streste yapma yoksa da vardır bir hayır . Allahın dediği olur .
Cnm asıl onemli mesajni yeni goryrm cnm sennde mi gec dollenme oldu ya:))Bennn,adetim 12.yada 13.gunu ile testte ogrendim aman aman koyu da değildi çizgi.hatta kan verdiğimde değerim 149,50 idi..Stres yapma canım hayırlısını dile gelecektir amansız emin ol,kan verseydin bugün tekrar
İns cnm ya beklemek cok zor ya:)@busraangell canim hayirlisi olsun insallah pazartesi kanda pozitif cikar :)
kuzum valla ben iki gebeligimde adet gunu test yaptim dr gittim geciktim die kontrol etti gebelik yok kan testi negatif sokturucu verdi kulla dim 7 gun sonra beklemistim olmayinca test yapmistim pozitif cikmisti akintim oluyoduCnm bugun 8.gunum ve olmadm yazmana cok sevndm kanda sence çıkar mı pazartesi gnu esimle gidicez birde cnm sennde akntn varmiydi cnm?
Cnm valalhi umut oldun bana ya:) benimde 11gun olck pazartesi ins cıkar kanda:)) benimde akntm var bole yogn:)kuzum valla ben iki gebeligimde adet gunu test yaptim dr gittim geciktim die kontrol etti gebelik yok kan testi negatif sokturucu verdi kulla dim 7 gun sonra beklemistim olmayinca test yapmistim pozitif cikmisti akintim oluyodu
Ay ne guzel gidin tab canim. Mubarek aylar ve gunlerde Rabbim dualarimizi kabul etsin. Evet cnm 2/3 gun erken birakmakta fayda var. Bende iki oglanda 14. Gun hep iliski oldu oncesi hic olmadi sperm kalitelinolsun vs diye hic yapmadik. Yanlis yapmisiz. Olsun Rabbim yokluklarini gostermesin bizlere bagislasin evlatlarimizi insAllah.Gunaydin gulum evet evdeyim .. burda kocaman kubbeli camimiz yapildi ilerde evlatlarimiza miras , oranin acilisi var cocuklarida alip gidelim diyoruz ..
calismayi seviyorum ama biraz zorlaniyorum alisamadim henuz , tam gun istemedim zor olmasin diye yarim gun calisiyorum simdilik ..
ya dun yazacaktim unuttum ruya gormustum kucucuk yeni dogmus kizim oluyordu pempisler icinde kaynanama kamerada gosteriyorum nasil seviniyo . Oncesindede altin kolye ve kupeler buluyorum hayir olsun ins .. isi bulduk is simdi kizi bulmakta kaldi ..
benim yumurtlama takibime baktigim zaman iki oglumu eger yumurtlamam ayniydiysa ozamanda yumurtlama 1,5 gun kala hep iliski olmus ben en son 12'ci gunu iliskiyi kesecem hesaplarima gore
Aminn insAllah. Parka gittik oglanin ignesini vurdurup. Buyuk bir kiz gordu minik birsey "anne benim kiz kardesim ne zaman gelecek hadi gelsin lutfen" diyip duruyor. Cok istiyor olmasini.Herkese hayirli cumalar .. eyvah evet bi stres olur insan yaa .. Allah bi an evvel kizini gondersin sana ins canim
COK AMİNNNBende hamile olup kiz bekleyen arkadaslarimi gorunce gaza geliyorum hele o icerde bi kiz bebegin olmasi beni fena etkiliyo . Rabbim dileyen hepimize tattirsin ins ..
Disari canim. 8. Gunden sonra basla iceri. İliski her gece olsun tabiki sperm kalitesi duserse kiz sansi artar. Hadi gazan mubarek olsun canim.CANIM YA BİRŞEY SORUCAM DÜN AKŞAM REGLEM BİTTİ YIKANDIM BUGÜN İLİŞKİYE GİRSEMMİ ADAM KAÇ GÜNDÜR BEKLİYOR ACABA DIŞARI MI BOŞALSA BUGÜN
Busracim biraz dusunmemeye calis. Stres de adeti gecikir. Ben ilk denedigim ay 35 gunde oldum. Stres de geciktirebilir. Gec ogrenen cok duydum. Pazartesi kan testi yaptir yoksa hmn dr git enfeksiyon olabilir akintim var diyorsun. Umarim bebistendir akintin canim. Birde bu kanli test yapiliyor onu denedin mi hicGünaydnlar sabah sabah morlim bozuldu idrr testi yaptm negatf ve adet olmadm: ( akinti yognlgm cok var: ( gec dollenmede idrrda cok gec ckyrmus yasayan oldumu bole ya gec gebeligini ogrenen: ((
Canim merhaba. Seni burda yeni goruyorum sanirim bir oglun var ve kizina hamilesin. Bir yontem vs denedin mi? Gecmiste yazdin mi hatirlamiyorum ama erjekle kiz hamileligi arasindaki fark nasil oluyor?oglumda ve kizimda 15 gun sinra cikti adet gunu negatif cikmisti
Ablacm biliyorum haklsnz ama elimde olmuyor abla ya korkyrm karnmdaysada yanls birsey yaptm mi diye: ( benide anlysn deme ablacm zaten pazartesi kontrole gtcem abla drda gorncem tek kan yapmcm abla anlcn baksn ultrasonda dye abla. Yok onu yapmadm gecen ay yapmstm ckmafi ama dogru degilmis galiba kimse hamile deglms galiba ckmams onu yapncaBusracim biraz dusunmemeye calis. Stres de adeti gecikir. Ben ilk denedigim ay 35 gunde oldum. Stres de geciktirebilir. Gec ogrenen cok duydum. Pazartesi kan testi yaptir yoksa hmn dr git enfeksiyon olabilir akintim var diyorsun. Umarim bebistendir akintin canim. Birde bu kanli test yapiliyor onu denedin mi hic
insallh vardir cnm hakkinizda hayirlisi olsun rabbim kimseyi evlatla sinamasinCnm valalhi umut oldun bana ya:) benimde 11gun olck pazartesi ins cıkar kanda:)) benimde akntm var bole yogn:)
Yok canım ben ankaradayım gezdik gezdik ortalama bi yer bulduk hastanenin içi çok hoşuma gitmedi ama tanıdık var diye orayı tercih ettik aman devlet kaç idrar testi istedi doktor WC'de bile sıra bekledim çok yoğun İstanbul'u düşünemiyorum orası daha kalabalıkBende ikisinde de ayni dr farkli ozelde yaptim. Bu aefer devlette yapim diyorum.kukruyor esim. Pek.insancil degiller maalesef. En son ufaklogi 2015 ocakta medipolmegada 1250 ye spinal sezeryan oldum. Muayenesi de 35 idi o zaman. Simdi nesir durumlar hic fikrim yok. Ama bence fiyat iyiymis aenin istqnbuldaiydin cnm sen?
İn cnm insinsallh vardir cnm hakkinizda hayirlisi olsun rabbim kimseyi evlatla sinamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?