Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
İns cnm ya zaten dua ediyorum yoksa oluyim biran once beklemek cok zor ya: (

Bennn,adetim 12.yada 13.gunu ile testte ogrendim aman aman koyu da değildi çizgi.hatta kan verdiğimde değerim 149,50 idi..Stres yapma canım hayırlısını dile gelecektir amansız emin ol,kan verseydin bugün tekrar
Cnm asıl onemli mesajni yeni goryrm cnm sennde mi gec dollenme oldu ya:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm bugun 8.gunum ve olmadm yazmana cok sevndm kanda sence çıkar mı pazartesi gnu esimle gidicez birde cnm sennde akntn varmiydi cnm?
kuzum valla ben iki gebeligimde adet gunu test yaptim dr gittim geciktim die kontrol etti gebelik yok kan testi negatif sokturucu verdi kulla dim 7 gun sonra beklemistim olmayinca test yapmistim pozitif cikmisti akintim oluyodu

kuzum valla ben iki gebeligimde adet gunu test yaptim dr gittim geciktim die kontrol etti gebelik yok kan testi negatif sokturucu verdi kulla dim 7 gun sonra beklemistim olmayinca test yapmistim pozitif cikmisti akintim oluyodu
Cnm valalhi umut oldun bana ya:) benimde 11gun olck pazartesi ins cıkar kanda:)) benimde akntm var bole yogn:)

Ay ne guzel gidin tab canim. Mubarek aylar ve gunlerde Rabbim dualarimizi kabul etsin. Evet cnm 2/3 gun erken birakmakta fayda var. Bende iki oglanda 14. Gun hep iliski oldu oncesi hic olmadi sperm kalitelinolsun vs diye hic yapmadik. Yanlis yapmisiz. Olsun Rabbim yokluklarini gostermesin bizlere bagislasin evlatlarimizi insAllah.

Herkese hayirli cumalar .. eyvah evet bi stres olur insan yaa .. Allah bi an evvel kizini gondersin sana ins canim
Aminn insAllah. Parka gittik oglanin ignesini vurdurup. Buyuk bir kiz gordu minik birsey "anne benim kiz kardesim ne zaman gelecek hadi gelsin lutfen" diyip duruyor. Cok istiyor olmasini.

CANIM YA BİRŞEY SORUCAM DÜN AKŞAM REGLEM BİTTİ YIKANDIM BUGÜN İLİŞKİYE GİRSEMMİ ADAM KAÇ GÜNDÜR BEKLİYOR ACABA DIŞARI MI BOŞALSA BUGÜN
Disari canim. 8. Gunden sonra basla iceri. İliski her gece olsun tabiki sperm kalitesi duserse kiz sansi artar. Hadi gazan mubarek olsun canim.

Günaydnlar sabah sabah morlim bozuldu idrr testi yaptm negatf ve adet olmadm: ( akinti yognlgm cok var: ( gec dollenmede idrrda cok gec ckyrmus yasayan oldumu bole ya gec gebeligini ogrenen: ((
Busracim biraz dusunmemeye calis. Stres de adeti gecikir. Ben ilk denedigim ay 35 gunde oldum. Stres de geciktirebilir. Gec ogrenen cok duydum. Pazartesi kan testi yaptir yoksa hmn dr git enfeksiyon olabilir akintim var diyorsun. Umarim bebistendir akintin canim. Birde bu kanli test yapiliyor onu denedin mi hic

Ablacm biliyorum haklsnz ama elimde olmuyor abla ya korkyrm karnmdaysada yanls birsey yaptm mi diye: ( benide anlysn deme ablacm zaten pazartesi kontrole gtcem abla drda gorncem tek kan yapmcm abla anlcn baksn ultrasonda dye abla. Yok onu yapmadm gecen ay yapmstm ckmafi ama dogru degilmis galiba kimse hamile deglms galiba ckmams onu yapnca

Yok canım ben ankaradayım gezdik gezdik ortalama bi yer bulduk hastanenin içi çok hoşuma gitmedi ama tanıdık var diye orayı tercih ettik aman devlet kaç idrar testi istedi doktor WC'de bile sıra bekledim çok yoğun İstanbul'u düşünemiyorum orası daha kalabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…