- 8 Şubat 2017
- 169
- 135
- 23
- 32
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.441
evet yeni yaziyorum bu konuya oglum var kizima hamileyim bi yontem denemedim ama sadece sola yatarsan kiz saga yatarsan erkek olur derlermks eskiden onu aklima geldikce yaptimCanim merhaba. Seni burda yeni goruyorum sanirim bir oglun var ve kizina hamilesin. Bir yontem vs denedin mi? Gecmiste yazdin mi hatirlamiyorum ama erjekle kiz hamileligi arasindaki fark nasil oluyor?
5-8gün arası nasıl kız oluyor yumurtlama günün gelmiş oluyor canım ztn adet döngüm çok kısaBu bugünün testi ise ilişki olmasın,çift çizgi belirgin.bugun yarın yumurtlarsin..yani ayın 10-11-12.gunleri ilişki oldu mu
İnş.sanada uğurlu gelir bu cuma hürmetine olmuyorsa bazı seyleri zorlamamak lazım çünkü sen çok yıpranmış oluyorsun bidahamı gelcez dünyaya ben böyle düşünüyrm yanlışda yönlendirmeyim amaKızlar selam nasılsınız.diger günlere nazaran daha iyiyim.halen annemdeyim.hakkimda hayirlisi diyorum ama buraya giremeden de edemiyorum.bu topik hepinize uğurlu gelsin ins sırayla kız bebekler gelsin.
Hyrli cumalar kizlar Allah cuma saati dualarimizi kabul etsin. Hepimize once saglikli sonrasinda kiz evlatlar nasip etsin. Benim bu ay bos gecti yumurtlamam oldugu icin. Onumuzdeki ay da erkek denk gelio cin tkvmine gore. Haziran uygun gozukuyor. Bunlar tabi kul isiyle olacak isler degil ama tedbir kuldan takdir Allahtan. RABBIM dileklerimizi kabul etsin.Catlamis canim. Son iliski kac gun once oldu? 4 gun oncesi birakip hamile kalan ve kizi olanlar var.
Kusma olmadı oğlumda mide bulantısı olmamıştı bunda yoğun bulantı vardı yemeklerden soğudum meyve çok yedim yoğurt birde en rahatlatan o oldu beni. Göğüs hassasiyeti de olmadı açıkcası. Akıntım çok oldu hala beyaz kıvamlı oluyor. İdrar rengim normaldi sadece idrarım hafif kokulu oluyordu. Oğlumda göbeğim 6. Ayda falan çıkmıştı bunda hemen çıktı ve acayip kasik ağrısı cektim birde adet sancısı gibi yumurtalık agrisi.Canım hayırlı olsun bebeğin bende 8 haftalık gebeyim bizde kız için denemeler yaptık biraz belirtilerinden bahsedermisin nasıldın kusma göğüs idrar rengi nasıl geçirdin ilk üç ayı ne yedin
Doğum tarihini ve Esinin Doğum tarihini yaz bu ay icin uygun kız zamanlarını soyleyeyim sanaCanim bu siteye baktim ama hic bisey anlamadim anlatimi kafami karistirdi , sen anliyormusun baksan benim icin zahmet olmazsa??
Doğum tarihini ve Esinin Doğum tarihini yaz bu ay icin uygun kız zamanlarını soyleyeyim sana
yavrum benim kafam karıştı şimdi ben 9 nisan da regle oldum dün akşam yıkandım bugün ayın 14 ü yani ne zamandan itibaren içeri olacak şekilde beraber olmalıyım kız için 8. gün dedğin olayı anlamadım ben ya ovülasyon testini bugün yaptım tek çizgi çıktı sadece onu takip edicem tabi ama birde tleefondaki takipte ayın 18 inde başlıyor yumurta büyümesi tam 24 ünde çatlıyor yani orta olarak gözüküyor şimdi biz nasıl bir yol izliyelim bana yardımcı olursan sevinirim .ben adetten sonra 1. günden itibaren hergün ilişki yapıp ikinci koyu çizgi başladığında bırak diye biliyordum sanırım baya karıştırmışım ben .Disari canim. 8. Gunden sonra basla iceri. İliski her gece olsun tabiki sperm kalitesi duserse kiz sansi artar. Hadi gazan mubarek olsun canim.
Zahmet olmazsa bana da bakarmisin mayıs ayı için ben baktım hiç bir şey anlamadım 12.10.1985 benim 05.08.1979 eşiminDoğum tarihini ve Esinin Doğum tarihini yaz bu ay icin uygun kız zamanlarını soyleyeyim sana
Teldeki takipyavrum benim kafam karıştı şimdi ben 9 nisan da regle oldum dün akşam yıkandım bugün ayın 14 ü yani ne zamandan itibaren içeri olacak şekilde beraber olmalıyım kız için 8. gün dedğin olayı anlamadım ben ya ovülasyon testini bugün yaptım tek çizgi çıktı sadece onu takip edicem tabi ama birde tleefondaki takipte ayın 18 inde başlıyor yumurta büyümesi tam 24 ünde çatlıyor yani orta olarak gözüküyor şimdi biz nasıl bir yol izliyelim bana yardımcı olursan sevinirim .ben adetten sonra 1. günden itibaren hergün ilişki yapıp ikinci koyu çizgi başladığında bırak diye biliyordum sanırım baya karıştırmışım ben .
Sen hic stres yapma desemde oluyor insan haklisin. Annelik, anne olmayi dusundugun andan basliyor. Bak daha rahme yerlesmemis bebeginin bile endisesi sariyor insani. Rabbim tez tez zamanda gondersin insAllah canim.Ablacm biliyorum haklsnz ama elimde olmuyor abla ya korkyrm karnmdaysada yanls birsey yaptm mi diye: ( benide anlysn deme ablacm zaten pazartesi kontrole gtcem abla drda gorncem tek kan yapmcm abla anlcn baksn ultrasonda dye abla. Yok onu yapmadm gecen ay yapmstm ckmafi ama dogru degilmis galiba kimse hamile deglms galiba ckmams onu yapnca
Cnm 16. Gun mu yumurtluyorsun? Bundan eminsen 8. Gunden basla sik iliski 14. Gun kes.
Aslinda topigimiz yeni. Bu yontemle erkek olan hic gormedim duymadim bilmiyorum. Tabi takip cok onemli. Oncelikle yumurtlama takibi sart birkac ay. Ortalama bir degersaplamak lazim. Hamile arkadaslardan cinsiyeti ogrenen henuz yok cnm. Senin ilk mi olacak?mrb kizlar birinci sayfaya baktimda alti hamile var tutturmus kiz bebegi ne yaptiniz canim yontem bide beş hamile var onlarda takip valan yaptilarmi burda bide erkek olan oldumu hicc simdiden teşekkur ederimm
Ay ne guzel. Peki sik iliski mi oldu derin iliski mi oldu canim?evet yeni yaziyorum bu konuya oglum var kizima hamileyim bi yontem denemedim ama sadece sola yatarsan kiz saga yatarsan erkek olur derlermks eskiden onu aklima geldikce yaptim
fark hamileligimde oldu ogkum da fazla mide bulantim olmamisti bunda erken basladi ve baya kotu gecti 4 ayim
Kizda kasik erkekde bel agrisi derler. İki oglumda da cok bulantim oldu benim. Bel agrim cok oldu. 14. Haftaya kadar hayatla ilisigim kesilmisti. İlkte tursu yedim ikincide hamurisi cok sevdim. İkisindede meyve agzima surmedim. Sut mide yanmama iyi gelirdi. Goguslerim sismisti hatta ikkte 5. Ay sutum akmisti. Sonra dogumda sut yoktu. Bakalim bu sefer avutuyorum kendimi kiz olursa bulantim olmaz galiba diye ama bulantisiz kiza gebe olan duymadim.Kusma olmadı oğlumda mide bulantısı olmamıştı bunda yoğun bulantı vardı yemeklerden soğudum meyve çok yedim yoğurt birde en rahatlatan o oldu beni. Göğüs hassasiyeti de olmadı açıkcası. Akıntım çok oldu hala beyaz kıvamlı oluyor. İdrar rengim normaldi sadece idrarım hafif kokulu oluyordu. Oğlumda göbeğim 6. Ayda falan çıkmıştı bunda hemen çıktı ve acayip kasik ağrısı cektim birde adet sancısı gibi yumurtalık agrisi.
Canim oncelikle daha once yumurta takibi yaptin mi? Sanirim yapmadin. Peki istegin ve akintinin arttigi zaman genelde kacinci gundu? Bak dongusu kisa olup gec yumurtlayan arkadaslar var aramizda. Yumurtlama telefondaki programla takip edilnez oncelikle onu kafandan sil. Oraya veriyi twstle sen girersen dogru sonuc elde edersin cnm. 8. Gun dedigim adet baslangicindan itibaren 8. Gun. Tabi ovulasyonun bugun tek cizgi ise iceri olabilir yine. Hergun iceri olursa sabah yaptigin twstte cift cizgiyi gorunce kesersin. Boylece icerde bolca kiz spermi bulunur. Takriben iki gun oncr kesmis olursun yanimyavrum benim kafam karıştı şimdi ben 9 nisan da regle oldum dün akşam yıkandım bugün ayın 14 ü yani ne zamandan itibaren içeri olacak şekilde beraber olmalıyım kız için 8. gün dedğin olayı anlamadım ben ya ovülasyon testini bugün yaptım tek çizgi çıktı sadece onu takip edicem tabi ama birde tleefondaki takipte ayın 18 inde başlıyor yumurta büyümesi tam 24 ünde çatlıyor yani orta olarak gözüküyor şimdi biz nasıl bir yol izliyelim bana yardımcı olursan sevinirim .ben adetten sonra 1. günden itibaren hergün ilişki yapıp ikinci koyu çizgi başladığında bırak diye biliyordum sanırım baya karıştırmışım ben .
Pembe olani avatar resmi olarak kullandim bi donem. Cok tatlilar yaaaaa masallahhAynen ablacm ya bdklyrm sabredyrm abla Eki Görüntüle 1982463 suna bak ya ne kadr tatli ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?