Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Pembe olani avatar resmi olarak kullandim bi donem. Cok tatlilar yaaaaa masallahh
Evet hatrliyrm abla ins sanada en yakib zamanda rabbik kiz evladı nssip eder bole gydrrsn cici cici bizim brda abla vardi erkek cocgu vardi kiz cocgi istydu bende dedm olcak senn bak gor kiz cocgn olcak dedm ve mart ayi hamile kaldi dogdu cocgu cok tatli bir kizi oldu ben inanyrm abla senn yakn zamanda kiz cocgn olck:)

Verene kurban saol bitanem. İnsAllah o guzel duyduyu nasip etsin Rabbim. Oncelikle evladi olmayan sizlere nasip etsin hayirli bir evlat. Sonra bizlere nasip etsin. Sen burdan hic ayrilma insAllah enerjini seviyorum senin.

Verene kurban saol bitanem. İnsAllah o guzel duyduyu nasip etsin Rabbim. Oncelikle evladi olmayan sizlere nasip etsin hayirli bir evlat. Sonra bizlere nasip etsin. Sen burdan hic ayrilma insAllah enerjini seviyorum senin.
Amin amin ins ablam ya:)) bende cok sevdim hepinizi takipteyim zten sizleri okuyorum mesjlarınızı:) pazartesi dua edin bana poztf haberler alrm ins sonra hepnize edicem bol bol dua:))lar

Birde arkadaşlar
aynen oğlumda hiç bir anlık bile bulantım olmamıştı. Ben birde ateş ölçer ile takip yaptım kızlar yumurtlama gününü net tayin edeyim diye benim çok düzensiz olduğu icin ovulasyon testine güvenemedim

hayatsn cnm nerelerdesin kotuledin mi yoksa gormedim bugun hic yazini. Rabbim sifa versin canim iyisindir insAllah.
ben de merak ettim canim

sessizcekimsesizce canim sen nasil oldun bulantularla ne durumdasin? Kontrolun ne zamandi canim?
kontrolum haftaya cumartesi bugun de vardi ama dune nazaran daha iyiydi cok sagliksiz besleniyorum oglumda cok saglikli beslenmistim hep dogal seyler yedim ama bunda hep disardan ve kilo alicam bu gidisle bulanti var ama yediriyo yemezsem daha fazla bulaniyor

genelde akıntımın ve kasık ağrımın olduğu zamanlar 16. günden sonra oluyor ama tabi bu ay ilk defa ovülasyon takibi yapıcam sabah ta tek çizgi çıktı canım. ben en iyisi senin dediğin gibi ypaayım pazartesi 8. gün o gün başlıyayım içeri ilişkiye eğer telefonla ovülasyon tutarsa birbiriyle bir hafta sık ilişki yapıp 14 gün ilişkiyi keserim ama tabi ovülasyonu baz alıcam senin dediğin gibi .Bu arada çok tşk ederim sana harikasın .Rabbim gönlünden geçeni kabul etsin inşalllah

Kizlar ya az once bi arkmin kizinin olcagini ogrendim ogullarimiz yasit ne guzel kizi olcakmis boyle gorunce hem seviniyorum hem de benim oglum olcakmis gibi geliyo uzuluyorum bencilim biraz sanirim ama uzuntume engel olamiyorum

Kizlar ya az once bi arkmin kizinin olcagini ogrendim ogullarimiz yasit ne guzel kizi olcakmis boyle gorunce hem seviniyorum hem de benim oglum olcakmis gibi geliyo uzuluyorum bencilim biraz sanirim ama uzuntume engel olamiyorum
Canim o duygulari korukleyemiyor insan . Bende arkadasimi duydugumda onun adina sevindim kendi adima uzuldum .ama insaniz demekki oluyo ister istemez bu duygular

Hayır olsun cnm bnm..senin kizin insallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…