- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.461
Evet hatrliyrm abla ins sanada en yakib zamanda rabbik kiz evladı nssip eder bole gydrrsn cici cici bizim brda abla vardi erkek cocgu vardi kiz cocgi istydu bende dedm olcak senn bak gor kiz cocgn olcak dedm ve mart ayi hamile kaldi dogdu cocgu cok tatli bir kizi oldu ben inanyrm abla senn yakn zamanda kiz cocgn olck:)Pembe olani avatar resmi olarak kullandim bi donem. Cok tatlilar yaaaaa masallahh
Verene kurban saol bitanem. İnsAllah o guzel duyduyu nasip etsin Rabbim. Oncelikle evladi olmayan sizlere nasip etsin hayirli bir evlat. Sonra bizlere nasip etsin. Sen burdan hic ayrilma insAllah enerjini seviyorum senin.Evet hatrliyrm abla ins sanada en yakib zamanda rabbik kiz evladı nssip eder bole gydrrsn cici cici bizim brda abla vardi erkek cocgu vardi kiz cocgi istydu bende dedm olcak senn bak gor kiz cocgn olcak dedm ve mart ayi hamile kaldi dogdu cocgu cok tatli bir kizi oldu ben inanyrm abla senn yakn zamanda kiz cocgn olck:)
Amin amin ins ablam ya:)) bende cok sevdim hepinizi takipteyim zten sizleri okuyorum mesjlarınızı:) pazartesi dua edin bana poztf haberler alrm ins sonra hepnize edicem bol bol dua:))larVerene kurban saol bitanem. İnsAllah o guzel duyduyu nasip etsin Rabbim. Oncelikle evladi olmayan sizlere nasip etsin hayirli bir evlat. Sonra bizlere nasip etsin. Sen burdan hic ayrilma insAllah enerjini seviyorum senin.
bende inşallah bir kaç yıl sonra erkek bebiş için gelirim burayaHamilece canim merhaba erkek bbebis istiyordun. Takibin ne durumda? Testlerinde sorun olmus sanirim?
aynen oğlumda hiç bir anlık bile bulantım olmamıştı. Ben birde ateş ölçer ile takip yaptım kızlar yumurtlama gününü net tayin edeyim diye benim çok düzensiz olduğu icin ovulasyon testine güvenemedimKizda kasik erkekde bel agrisi derler. İki oglumda da cok bulantim oldu benim. Bel agrim cok oldu. 14. Haftaya kadar hayatla ilisigim kesilmisti. İlkte tursu yedim ikincide hamurisi cok sevdim. İkisindede meyve agzima surmedim. Sut mide yanmama iyi gelirdi. Goguslerim sismisti hatta ikkte 5. Ay sutum akmisti. Sonra dogumda sut yoktu. Bakalim bu sefer avutuyorum kendimi kiz olursa bulantim olmaz galiba diye ama bulantisiz kiza gebe olan duymadim.
Tskler canim . Dogum tarihim 02.01.83 . Esiminki 29.07.81..Doğum tarihini ve Esinin Doğum tarihini yaz bu ay icin uygun kız zamanlarını soyleyeyim sana
InsaAllah hayirli haberler alirsin cnmAmin amin ins ablam ya:)) bende cok sevdim hepinizi takipteyim zten sizleri okuyorum mesjlarınızı:) pazartesi dua edin bana poztf haberler alrm ins sonra hepnize edicem bol bol dua:))lar
İns abla sende ins sende alrsn hayrli haberleri:))InsaAllah hayirli haberler alirsin cnm
ben de merak ettim canimhayatsn cnm nerelerdesin kotuledin mi yoksa gormedim bugun hic yazini. Rabbim sifa versin canim iyisindir insAllah.
kontrolum haftaya cumartesi bugun de vardi ama dune nazaran daha iyiydi cok sagliksiz besleniyorum oglumda cok saglikli beslenmistim hep dogal seyler yedim ama bunda hep disardan ve kilo alicam bu gidisle bulanti var ama yediriyo yemezsem daha fazla bulaniyorsessizcekimsesizce canim sen nasil oldun bulantularla ne durumdasin? Kontrolun ne zamandi canim?
genelde akıntımın ve kasık ağrımın olduğu zamanlar 16. günden sonra oluyor ama tabi bu ay ilk defa ovülasyon takibi yapıcam sabah ta tek çizgi çıktı canım. ben en iyisi senin dediğin gibi ypaayım pazartesi 8. gün o gün başlıyayım içeri ilişkiye eğer telefonla ovülasyon tutarsa birbiriyle bir hafta sık ilişki yapıp 14 gün ilişkiyi keserim ama tabi ovülasyonu baz alıcam senin dediğin gibi .Bu arada çok tşk ederim sana harikasın .Rabbim gönlünden geçeni kabul etsin inşalllahCanim oncelikle daha once yumurta takibi yaptin mi? Sanirim yapmadin. Peki istegin ve akintinin arttigi zaman genelde kacinci gundu? Bak dongusu kisa olup gec yumurtlayan arkadaslar var aramizda. Yumurtlama telefondaki programla takip edilnez oncelikle onu kafandan sil. Oraya veriyi twstle sen girersen dogru sonuc elde edersin cnm. 8. Gun dedigim adet baslangicindan itibaren 8. Gun. Tabi ovulasyonun bugun tek cizgi ise iceri olabilir yine. Hergun iceri olursa sabah yaptigin twstte cift cizgiyi gorunce kesersin. Boylece icerde bolca kiz spermi bulunur. Takriben iki gun oncr kesmis olursun yanim
Canim o duygulari korukleyemiyor insan . Bende arkadasimi duydugumda onun adina sevindim kendi adima uzuldum .ama insaniz demekki oluyo ister istemez bu duygularKizlar ya az once bi arkmin kizinin olcagini ogrendim ogullarimiz yasit ne guzel kizi olcakmis boyle gorunce hem seviniyorum hem de benim oglum olcakmis gibi geliyo uzuluyorum bencilim biraz sanirim ama uzuntume engel olamiyorum
Evet cnm testlerımde bır turlu pozıtıfı yakalayamadım bugun 24. Günüm adetlerın duzensız geçen ay doktora gıtmıstım hamılelıkten önce bır problemın yok demıstı kıst vsHamilece canim merhaba erkek bbebis istiyordun. Takibin ne durumda? Testlerinde sorun olmus sanirim?
Cnm benim sagolasin biraz daha iyim cok şükür..bikac iş vardi bi ara girdim topige ama geri ciktim..simdi bakiyorum..sen nasilsin?hayatsn cnm nerelerdesin kotuledin mi yoksa gormedim bugun hic yazini. Rabbim sifa versin canim iyisindir insAllah.
Ayy sorma bende martta gorurdun hep nisani degerlendiricem diye dusundugum zamanlar..kendime gelemezdim:))Herkese gunaydin kizlar. Hayirli cumalar.
Rabbim butun dualarimizi kabul etsin.
Ben bu ay deneme stresine girdim ya basladim deli deli ruyalar gormeye. Deymeyin bu ay stresime artik.
Hayır olsun cnm bnm..senin kizin insallah:))Gunaydin gulum evet evdeyim .. burda kocaman kubbeli camimiz yapildi ilerde evlatlarimiza miras , oranin acilisi var cocuklarida alip gidelim diyoruz ..
calismayi seviyorum ama biraz zorlaniyorum alisamadim henuz , tam gun istemedim zor olmasin diye yarim gun calisiyorum simdilik ..
ya dun yazacaktim unuttum ruya gormustum kucucuk yeni dogmus kizim oluyordu pempisler icinde kaynanama kamerada gosteriyorum nasil seviniyo . Oncesindede altin kolye ve kupeler buluyorum hayir olsun ins .. isi bulduk is simdi kizi bulmakta kaldi ..
benim yumurtlama takibime baktigim zaman iki oglumu eger yumurtlamam ayniydiysa ozamanda yumurtlama 1,5 gun kala hep iliski olmus ben en son 12'ci gunu iliskiyi kesecem hesaplarima gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?