- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.481
Kanda cikar cnm keske bugun gitseydin tahlil icin belkide bosuna uzuldunCnm bugun 8.gunum ve olmadm yazmana cok sevndm kanda sence çıkar mı pazartesi gnu esimle gidicez birde cnm sennde akntn varmiydi cnm?
Bayıldim yazdiklarina cnm benim..ne guzel soylemissinCanım sen hafta sonunu eşinle geçir,baharda geldi evde durmayin dışarda,büyük ziyareti arkadaşlarla olun..Kafanı dagit pazartesi sabah da rutin kontrolmus gibi kanını ver öyle düşün,stres en büyük olumsuzluk..Evrene pozitif enerjini yolla olumlu düşün ki geldiğinde sürpriz olsun sana
Cnm esimle pxrtesi gtcz dedik hni tam net ckr dye:) az kldı ya brde ckmazsa ben sok sokKanda cikar cnm keske bugun gitseydin tahlil icin belkide bosuna uzuldun
Evet senin profil resmindi degil mi cnm aklima sen geldin goruncePembe olani avatar resmi olarak kullandim bi donem. Cok tatlilar yaaaaa masallahh
Evet senin profil resmindi degil mi cnm aklima sen geldin goruncePembe olani avatar resmi olarak kullandim bi donem. Cok tatlilar yaaaaa masallahh
Kuzummmm sanki erkekmis kesin gibi niye uzuyosun kendini. Bencilde degilsin..cunku hepimizde var bunu yasiyoruz kiz gordummu keske benimde olsa diyoruz..biliyorumki basinin taci olacak oglunda olsa ama insan kizi olsun istiyo..ve daha belli degil lutfen uzme kendiniKizlar ya az once bi arkmin kizinin olcagini ogrendim ogullarimiz yasit ne guzel kizi olcakmis boyle gorunce hem seviniyorum hem de benim oglum olcakmis gibi geliyo uzuluyorum bencilim biraz sanirim ama uzuntume engel olamiyorum
Anliyorum cnm tabiki uzulur insan cikmazsa ama zaman herseyin ilacida oluyor ki ins. HamilesindirCnm esimle pxrtesi gtcz dedik hni tam net ckr dye:) az kldı ya brde ckmazsa ben sok sok
ins cnm hepiniz cok destek oldnz bnde hepiniz edcm inann dua:)Anliyorum cnm tabiki uzulur insan cikmazsa ama zaman herseyin ilacida oluyor ki ins. Hamilesindir
Mayıs ayı icin ayın 5inden 13une kadar kız icin uyguncanım bende hiçbirşey anlamadım ondan benimkinede bakabilir misin zahmet olmassa benim doğum tarihim 17,05,1985
eşimin doğum tarihi 18,02,1977
17-20 mayıs arasıTskler canim . Dogum tarihim 02.01.83 . Esiminki 29.07.81..
5-12 mayisZahmet olmazsa bana da bakarmisin mayıs ayı için ben baktım hiç bir şey anlamadım 12.10.1985 benim 05.08.1979 eşimin
Cnm banada bakarsan cok sevinirim. A Angellgirl17 aylardir bakiyorum ama hicbisey anlayamamistim.. benim 10.01.1983 eşim 07.10.1980.. Haziran ayı icin ama olur muMayıs ayı icin ayın 5inden 13une kadar kız icin uygun
Sağ ol canım5-12 mayis
29-31 mayıs
InsaAllah canim benimHayır olsun cnm bnm..senin kizin insallah:))
Cok tesekkur ederim canim zahmet verdim . Yani 17-20 mayis arasi iliskidenmi kiz olma ihtimali var .. bunun digruluk payi ne kadar canim sana zahmet olmazsa haziranada bakarmisin nedense haziranda yapiyim diye kuvvetli bi his var ..17-20 mayıs arası
Mrb.hamile arkadaslarimiz var.kimimizde test takibindeyiz kiz bebek icin..dogumuna cok az kalmis masallah arkadasim..kizin olcak sanirim..bize tavsiyen var mi acaba?Slm kızlar nasılsınız varmı güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?