- 5 Mart 2017
- 88
- 79
- 88
- 38
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.501
13-20 haziranCnm banada bakarsan cok sevinirim. A Angellgirl17 aylardir bakiyorum ama hicbisey anlayamamistim.. benim 10.01.1983 eşim 07.10.1980.. Haziran ayı icin ama olur mu
Doğruluk payını bilmiyorum tabiki ama uygulayanların çoğunun tutmus bir topikte görmüştümCok tesekkur ederim canim zahmet verdim . Yani 17-20 mayis arasi iliskidenmi kiz olma ihtimali var .. bunun digruluk payi ne kadar canim sana zahmet olmazsa haziranada bakarmisin nedense haziranda yapiyim diye kuvvetli bi his var ..
Senin Esin'in kız olduğu zaman sen erkek oluyorsun çok az o yüzden Haziran'da da 10-13 haziranCok tesekkur ederim canim zahmet verdim . Yani 17-20 mayis arasi iliskidenmi kiz olma ihtimali var .. bunun digruluk payi ne kadar canim sana zahmet olmazsa haziranada bakarmisin nedense haziranda yapiyim diye kuvvetli bi his var ..
Cnm tesekkur ederiz senin tuttumu bu peki?bide bize yardimci olurmusun nasil bakiyosun hamgi linkten..nasil yorumlaniyor?13-20 haziran
Tesekkur ederim canim .. dogmus olanlara bakiliyormu ? Bilsem nasill bakildiginibkendim bakacamda hic anlamadim nasil oldugunu ..Senin Esin'in kız olduğu zaman sen erkek oluyorsun çok az o yüzden Haziran'da da 10-13 haziran
Peki adet oluyorsan o tarihlerde nasil olacak ?? Neyse fazla soru sordum kusura bakmaSenin Esin'in kız olduğu zaman sen erkek oluyorsun çok az o yüzden Haziran'da da 10-13 haziran
Yakin zamandaki adet tarihine gore bi düşun cnm denk geliyor mu? Benimde tahmini yumurtlama zamanima denk geliyor..Peki adet oluyorsan o tarihlerde nasil olacak ?? Neyse fazla soru sordum kusura bakma
Evet 1 sayfada yazıyor başta benim hikayem ordan okuyabilirsin dualarım sizinle kızlar salı doguma gidiyorum bende sizde dualarınızı eksik etmeyinMrb.hamile arkadaslarimiz var.kimimizde test takibindeyiz kiz bebek icin..dogumuna cok az kalmis masallah arkadasim..kizin olcak sanirim..bize tavsiyen var mi acaba?
Evet geç döllenme bir oğlum var..Hemde ben stresten adet olmadım diye düşünürken çıkıp geldiCnm asıl onemli mesajni yeni goryrm cnm sennde mi gec dollenme oldu ya:))
Ne guzel cnm ya cok sevndm bakalm benim ne ckcak pazrtesi:)Evet geç döllenme bir oğlum var..Hemde ben stresten adet olmadım diye düşünürken çıkıp geldi
gun asiri genellikle oluyodu cnmAy ne guzel. Peki sik iliski mi oldu derin iliski mi oldu canim?
Canim esimin dersi vardi gec geldi. Yarin oglani kontrole goturecegim bulabilirsem aktardan alicam. Bulamazsam pazartesi esim alir.Whiteandblue cnm sirkeyi buldunmu?
Canim ben bakinca adetin icine denk geliyo neredeyse yani adetimin 4-5 ci gunlerine denk gelmis oluyo baktim simdiYakin zamandaki adet tarihine gore bi düşun cnm denk geliyor mu? Benimde tahmini yumurtlama zamanima denk geliyor..
canm benm 13unde sabah cift cizgiyi gordum 14unde de sabah koyuydu aksama yaptigim testte silikti catladisessizcekimsesizce aklima bisey takildi kuzum..senin cift cizgin kacgun surdu?
Canim o duygulari korukleyemiyor insan . Bende arkadasimi duydugumda onun adina sevindim kendi adima uzuldum .ama insaniz demekki oluyo ister istemez bu duygular
belirtiler benzer canim ya cift cizgide de oldu gordugum ruyalar da cok karisik her gun bebek goruyorum hep de birden fazla bilmiyorum daha cok erken gecmez bu 10 hafta boyle dusune dusune yani yine ben ve yine karamsarlik neyse hayirlisi olsunKuzummmm sanki erkekmis kesin gibi niye uzuyosun kendini. Bencilde degilsin..cunku hepimizde var bunu yasiyoruz kiz gordummu keske benimde olsa diyoruz..biliyorumki basinin taci olacak oglunda olsa ama insan kizi olsun istiyo..ve daha belli degil lutfen uzme kendini
insAllah csnim saglikla...bende inşallah bir kaç yıl sonra erkek bebiş için gelirim buraya:)
Aslinda onu da dusunmustum ben ama yumurtlama gunum 14. Gun ve hissettim akinti vs yok bende ama istek artiyor ve o gun cift cizgi cikti. Bu ay 12. Gun kesecegim iliskiyi bakalim insAllah tutar.Birde arkadaşlar
aynen oğlumda hiç bir anlık bile bulantım olmamıştı. Ben birde ateş ölçer ile takip yaptım kızlar yumurtlama gününü net tayin edeyim diye benim çok düzensiz olduğu icin ovulasyon testine güvenemedim
zaten ilkler ozel oluyor gercekten ikincilere ozenilmiyor.ben de merak ettim canim
kontrolum haftaya cumartesi bugun de vardi ama dune nazaran daha iyiydi cok sagliksiz besleniyorum oglumda cok saglikli beslenmistim hep dogal seyler yedim ama bunda hep disardan ve kilo alicam bu gidisle bulanti var ama yediriyo yemezsem daha fazla bulaniyor
Rabbim gonlumuzdekini hayra cevirsin canim. İnsAllah bu ay guzel haberler veririz birlikte.genelde akıntımın ve kasık ağrımın olduğu zamanlar 16. günden sonra oluyor ama tabi bu ay ilk defa ovülasyon takibi yapıcam sabah ta tek çizgi çıktı canım. ben en iyisi senin dediğin gibi ypaayım pazartesi 8. gün o gün başlıyayım içeri ilişkiye eğer telefonla ovülasyon tutarsa birbiriyle bir hafta sık ilişki yapıp 14 gün ilişkiyi keserim ama tabi ovülasyonu baz alıcam senin dediğin gibi .Bu arada çok tşk ederim sana harikasın .Rabbim gönlünden geçeni kabul etsin inşalllah
haklisin cnm yerinde olsam bende dusunurum. Bende hamile kalsam artik zaman nasil gecer bilemiyorum ki. Of deli dusuncelerrr. Kizim olsa butun gun dua ederim saglikla kavusalim diye. Ayy delircez dogurana kadarKizlar ya az once bi arkmin kizinin olcagini ogrendim ogullarimiz yasit ne guzel kizi olcakmis boyle gorunce hem seviniyorum hem de benim oglum olcakmis gibi geliyo uzuluyorum bencilim biraz sanirim ama uzuntume engel olamiyorum
canim genelde hamilelik dusunulen donemde bi sapma oluyor nedense. Deam et sen belki bu ay gec yumurtlarsin herkes gec yumurtladi bu ay canim.Evet cnm testlerımde bır turlu pozıtıfı yakalayamadım bugun 24. Günüm adetlerın duzensız geçen ay doktora gıtmıstım hamılelıkten önce bır problemın yok demıstı kıst vs
cok sukur ufaklikla ugrasiyorum heyecan dorukta. Of dusundukce nefesim kesiliyor yaaaCnm benim sagolasin biraz daha iyim cok şükür..bikac iş vardi bi ara girdim topige ama geri ciktim..simdi bakiyorum..sen nasilsin?
Caniiimmmm bu ay icin bana da bakar misin musait olunca. Ay yorduk bitanem Hakkini helal et canim.5-12 mayis
29-31 mayıs
Evet 1 sayfada yazıyor başta benim hikayem ordan okuyabilirsin dualarım sizinle kızlar salı doguma gidiyorum bende sizde dualarınızı eksik etmeyin
Amin canim. Bak ilk sayfada 4 gun once kesenlerde var senin son iliski ne zmn oldu?Iyi geceler kizlar. Bugun bir test daha yaptim. T cizgisi siliklesmeye baslamis catlamis. Anlayacaginiz iyiki kesmisim cift cizgi gordugumde. Mayistada takip edip hazirani degerlendiricez insallah. Rabbim hepimizin kucagini saglikli kizlarla doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?