Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cok tesekkur ederim canim zahmet verdim . Yani 17-20 mayis arasi iliskidenmi kiz olma ihtimali var .. bunun digruluk payi ne kadar canim sana zahmet olmazsa haziranada bakarmisin nedense haziranda yapiyim diye kuvvetli bi his var ..
Doğruluk payını bilmiyorum tabiki ama uygulayanların çoğunun tutmus bir topikte görmüştüm

Cok tesekkur ederim canim zahmet verdim . Yani 17-20 mayis arasi iliskidenmi kiz olma ihtimali var .. bunun digruluk payi ne kadar canim sana zahmet olmazsa haziranada bakarmisin nedense haziranda yapiyim diye kuvvetli bi his var ..
Senin Esin'in kız olduğu zaman sen erkek oluyorsun çok az o yüzden Haziran'da da 10-13 haziran

Mrb.hamile arkadaslarimiz var.kimimizde test takibindeyiz kiz bebek icin..dogumuna cok az kalmis masallah arkadasim..kizin olcak sanirim..bize tavsiyen var mi acaba?
Evet 1 sayfada yazıyor başta benim hikayem ordan okuyabilirsin dualarım sizinle kızlar salı doguma gidiyorum bende sizde dualarınızı eksik etmeyin

Canim o duygulari korukleyemiyor insan . Bende arkadasimi duydugumda onun adina sevindim kendi adima uzuldum .ama insaniz demekki oluyo ister istemez bu duygular

belirtiler benzer canim ya cift cizgide de oldu gordugum ruyalar da cok karisik her gun bebek goruyorum hep de birden fazla bilmiyorum daha cok erken gecmez bu 10 hafta boyle dusune dusune yani yine ben ve yine karamsarlik neyse hayirlisi olsun

bende inşallah bir kaç yıl sonra erkek bebiş için gelirim buraya :)
insAllah csnim saglikla...

Aslinda onu da dusunmustum ben ama yumurtlama gunum 14. Gun ve hissettim akinti vs yok bende ama istek artiyor ve o gun cift cizgi cikti. Bu ay 12. Gun kesecegim iliskiyi bakalim insAllah tutar.
zaten ilkler ozel oluyor gercekten ikincilere ozenilmiyor.

Rabbim gonlumuzdekini hayra cevirsin canim. İnsAllah bu ay guzel haberler veririz birlikte.

Kizlar ya az once bi arkmin kizinin olcagini ogrendim ogullarimiz yasit ne guzel kizi olcakmis boyle gorunce hem seviniyorum hem de benim oglum olcakmis gibi geliyo uzuluyorum bencilim biraz sanirim ama uzuntume engel olamiyorum
haklisin cnm yerinde olsam bende dusunurum. Bende hamile kalsam artik zaman nasil gecer bilemiyorum ki. Of deli dusuncelerrr. Kizim olsa butun gun dua ederim saglikla kavusalim diye. Ayy delircez dogurana kadar

Evet cnm testlerımde bır turlu pozıtıfı yakalayamadım bugun 24. Günüm adetlerın duzensız geçen ay doktora gıtmıstım hamılelıkten önce bır problemın yok demıstı kıst vs
canim genelde hamilelik dusunulen donemde bi sapma oluyor nedense. Deam et sen belki bu ay gec yumurtlarsin herkes gec yumurtladi bu ay canim.

Cnm benim sagolasin biraz daha iyim cok şükür..bikac iş vardi bi ara girdim topige ama geri ciktim..simdi bakiyorum..sen nasilsin?
cok sukur ufaklikla ugrasiyorum heyecan dorukta. Of dusundukce nefesim kesiliyor yaaa

Iyi geceler kizlar. Bugun bir test daha yaptim. T cizgisi siliklesmeye baslamis catlamis. Anlayacaginiz iyiki kesmisim cift cizgi gordugumde. Mayistada takip edip hazirani degerlendiricez insallah. Rabbim hepimizin kucagini saglikli kizlarla doldursun

Amin canim. Bak ilk sayfada 4 gun once kesenlerde var senin son iliski ne zmn oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…