Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bu takvimde iki oglumda tuttu. Subat oncesi +1 ekliyor subat sonrasi icinde oldugu yasa gore bakiyor.

Eklentiler

• Screenshot_20170415-011837.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20170415-011837.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 80
Kizlar konumuz disi ama, ben evde uretmeden hiic duramam. Kecedir en buyuk hobim. Bu aralar orgu sepet hosuma gidiyordu denenek istedim. Oglum ve esim begendi. Simdi oglumun calisma masasinin uzerine basliyacagim. Yesil ilk yaptigim digeri ikinci. Nasil olmus canlar?

Eklentiler

• IMG_20170415_001322.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 73
Cok guzel olmuslar eline saglik cnm bende pembesini yaptim tokalarim duruyor icinde. Insallah kizlarimizin tokalarini koymak nasip olur icine.

Cnm tesekkur ederiz senin tuttumu bu peki?bide bize yardimci olurmusun nasil bakiyosun hamgi linkten..nasil yorumlaniyor?
Attığım linkteki kadın anlatmış bende ordan yola çıkarak bakıyorum Doğum tarihini girip grafiği yorumluyorsun kırmızı üstte mavi altta ise kız zamanı ama tabi ki Esin'de kız zamanında olması gerek iki cizgi altta ise kıza yatkın demek benim kız zamanıydı eşim kıza yatkındı mesela hamile kaldığım zaman

Kızlar günaydın,dün öğlen eşim aradı konuşalım diye.oglumu anneme bıraktım konuşmaya gittik..Olan konu ne ise ilk önce onu konuştum net bir şekilde..Sonra aklımdakileri.cok rahatladım.haklisin özür dilerim yapmamam gerekirdi dedi.anneme de saygisizsin dedim,bundan sonra annemle yüz göz de oldurmicam..Çocuk olmasa dedim bitmişti,onun hatrina gelicem.tekrarini istemiyorum dedim.simdi annemdeyim öğlen geçerim eve..
Şu hayatta Allah'ım herkese ilk önce sağlık sonra ev huzurunu eksik etmesin.

Cok guzel olmus ellerine saglikk
Hanımlar burda herkes hamile sanıeım. Bnm için 1 ayetel kürsi yada fatiha okur musunuz bna da rabbim evlat nasip etsin. Eğer okumak istemezseniz de dua eder misiniz?
okudum canim ins en kisa zamanda nasip etsin saglikli hayirli bi evlat

cok sevindim canim hep mutlu olursunuz ins bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…