- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.521
4 gun once oldu en son korunmasiz ama beklemedim hemen dusumu aldim. O sebeple pek ihtimal vermiyorum tabii hersey Rabbimden.Amin canim. Bak ilk sayfada 4 gun once kesenlerde var senin son iliski ne zmn oldu?
Takvime baktim bir oglum var tutuyor bu takvime gore. Ekran goruntusu aldim elimde bulunsun diye. Sagol cnm paylasimin icinBu takvimde iki oglumda tuttu. Subat oncesi +1 ekliyor subat sonrasi icinde oldugu yasa gore bakiyor.
Hic belli olmaz cnm Rabbimin taktiri. İnsAllah tutmustur diyelim yine de.4 gun once oldu en son korunmasiz ama beklemedim hemen dusumu aldim. O sebeple pek ihtimal vermiyorum tabii hersey Rabbimden.
Rica ederim canim.Takvime baktim bir oglum var tutuyor bu takvime gore. Ekran goruntusu aldim elimde bulunsun diye. Sagol cnm paylasimin icin
Cok guzel olmuslar eline saglik cnm bende pembesini yaptim tokalarim duruyor icinde. Insallah kizlarimizin tokalarini koymak nasip olur icine.Kizlar konumuz disi ama, ben evde uretmeden hiic duramam. Kecedir en buyuk hobim. Bu aralar orgu sepet hosuma gidiyordu denenek istedim. Oglum ve esim begendi. Simdi oglumun calisma masasinin uzerine basliyacagim. Yesil ilk yaptigim digeri ikinci. Nasil olmus canlar?
Canım senin çok ilginç senin kız zamanında esin erkek onun kız zamanında sen erkek o yüzden 2 aya baktım hiç denk gelmiyorCaniiimmmm bu ay icin bana da bakar misin musait olunca. Ay yorduk bitanem Hakkini helal et canim.
Benim dogum tarihim 19.09.1984
Esimin 24.07.1984
Saol canim
Attığım linkteki kadın anlatmış bende ordan yola çıkarak bakıyorum Doğum tarihini girip grafiği yorumluyorsun kırmızı üstte mavi altta ise kız zamanı ama tabi ki Esin'de kız zamanında olması gerek iki cizgi altta ise kıza yatkın demek benim kız zamanıydı eşim kıza yatkındı mesela hamile kaldığım zamanCnm tesekkur ederiz senin tuttumu bu peki?bide bize yardimci olurmusun nasil bakiyosun hamgi linkten..nasil yorumlaniyor?
Zor değil aslında kendiniz baksanız daha sağlıklı olur çok bakınca karışıyor çünkü geçmişe dönükte bakılıyorTesekkur ederim canim .. dogmus olanlara bakiliyormu ? Bilsem nasill bakildiginibkendim bakacamda hic anlamadim nasil oldugunu ..
Cok guzel olmus ellerine saglikkKizlar konumuz disi ama, ben evde uretmeden hiic duramam. Kecedir en buyuk hobim. Bu aralar orgu sepet hosuma gidiyordu denenek istedim. Oglum ve esim begendi. Simdi oglumun calisma masasinin uzerine basliyacagim. Yesil ilk yaptigim digeri ikinci. Nasil olmus canlar?
okudum canim ins en kisa zamanda nasip etsin saglikli hayirli bi evlatHanımlar burda herkes hamile sanıeım. Bnm için 1 ayetel kürsi yada fatiha okur musunuz bna da rabbim evlat nasip etsin. Eğer okumak istemezseniz de dua eder misiniz?
cok sevindim canim hep mutlu olursunuz ins bundan sonraKızlar günaydın,dün öğlen eşim aradı konuşalım diye.oglumu anneme bıraktım konuşmaya gittik..Olan konu ne ise ilk önce onu konuştum net bir şekilde..Sonra aklımdakileri.cok rahatladım.haklisin özür dilerim yapmamam gerekirdi dedi.anneme de saygisizsin dedim,bundan sonra annemle yüz göz de oldurmicam..Çocuk olmasa dedim bitmişti,onun hatrina gelicem.tekrarini istemiyorum dedim.simdi annemdeyim öğlen geçerim eve..
Şu hayatta Allah'ım herkese ilk önce sağlık sonra ev huzurunu eksik etmesin.
cok güzel olmuş ellerine sağlıkKizlar konumuz disi ama, ben evde uretmeden hiic duramam. Kecedir en buyuk hobim. Bu aralar orgu sepet hosuma gidiyordu denenek istedim. Oglum ve esim begendi. Simdi oglumun calisma masasinin uzerine basliyacagim. Yesil ilk yaptigim digeri ikinci. Nasil olmus canlar?
GunaydinGunaydinnn mutlu haftasonlarii
Takvim bende tuttu canim inşallah kizimdada tutarBu takvimde iki oglumda tuttu. Subat oncesi +1 ekliyor subat sonrasi icinde oldugu yasa gore bakiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?