Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canim ben bakinca adetin icine denk geliyo neredeyse yani adetimin 4-5 ci gunlerine denk gelmis oluyo baktim simdi
Ozaman olmuyo evet karisik bisey cnm..benim de kiz icin deniyecegim gunlerden 1 ine geliyo..13-20 gunleri benim 14-15 muhtemelen ya catlar yada cift cizgili gunlerim olur..düşün düşün bitmiyor:)

Muhteşemmmm otesi nasil guzel cnm satmayi denedinmi hic inan cok guzel masallah eline saglik

Coook sevindimmm cnmm gozun aydin aminn cnm ev huzuru cok onemli gercekten.

Teşekkür ederim canım belirtiler benimkine çok benziyor yemekten soğumak meyve yemek karnın hemen çıkması kasık ağrısı bakalım umarım banada nasip olur

Çok sevindim iyi bi ders vermiş oldun

zuleyha83 yetiş burçtaşimm demet in attigi takvim bizim baktigimiz takvimden farkli..bizum senle nisan mayis temmuz agustos erkekti..bunda farkli. Yani 35 e baksam 36 ya baksan digerinden farkli..mayis haziran temmuz kiz gosteriyor..bugun konusalim bunu Demet te aciklar diger takvimle karsilastiralim..mayisin kiz olmasi neysede beni uzen temmuzun da erkek gostermesiydi hani haziran olmazsa 2 .3 ay beklicektik yine.. ama bunda temmuz kiz..ayy offf uffff :))

Hiç deme cnm geçen ay 13. Gündü bütün belırtılerı gördum gözumle bu ay olana bak neyse vardır bır kısmet bundada cnm

C
canim valla cok sevkndim kinusmaniza, en azindan neler hissettigini anlattin , ozur dilemis olmasida tabi bi erdemlik ins tekrarlamaz Rabbim evinizde huzur ve mutluluk versin canim .. annen konusundada cok iyi demisin varin yogun bi annen var annelerimize saygi gostermiyeceklerde kime gosterecek .. Rabbim bol muhabbet versin .. ins dersini almistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…