- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.541
Ozaman olmuyo evet karisik bisey cnm..benim de kiz icin deniyecegim gunlerden 1 ine geliyo..13-20 gunleri benim 14-15 muhtemelen ya catlar yada cift cizgili gunlerim olur..düşün düşün bitmiyor:)Canim ben bakinca adetin icine denk geliyo neredeyse yani adetimin 4-5 ci gunlerine denk gelmis oluyo baktim simdi
Cnm oyuzden sordum ozaman senin 2.gun catlamis..ve sen 2 gun once birakmis oluyosun ozaman..canm benm 13unde sabah cift cizgiyi gordum 14unde de sabah koyuydu aksama yaptigim testte silikti catladi
Cnm normal cin takvimi degil mi bu ama benim farkli gosteriyo diger cin takvimlerine gore..nedenki acaba..Bu takvimde iki oglumda tuttu. Subat oncesi +1 ekliyor subat sonrasi icinde oldugu yasa gore bakiyor.
Muhteşemmmm otesi nasil guzel cnm satmayi denedinmi hic inan cok guzel masallah eline saglikKizlar konumuz disi ama, ben evde uretmeden hiic duramam. Kecedir en buyuk hobim. Bu aralar orgu sepet hosuma gidiyordu denenek istedim. Oglum ve esim begendi. Simdi oglumun calisma masasinin uzerine basliyacagim. Yesil ilk yaptigim digeri ikinci. Nasil olmus canlar?
Ederiz tabi cnm Rabbim sanada nasip etsin ins..Hanımlar burda herkes hamile sanıeım. Bnm için 1 ayetel kürsi yada fatiha okur musunuz bna da rabbim evlat nasip etsin. Eğer okumak istemezseniz de dua eder misiniz?
Coook sevindimmm cnmm gozun aydin aminn cnm ev huzuru cok onemli gercekten.Kızlar günaydın,dün öğlen eşim aradı konuşalım diye.oglumu anneme bıraktım konuşmaya gittik..Olan konu ne ise ilk önce onu konuştum net bir şekilde..Sonra aklımdakileri.cok rahatladım.haklisin özür dilerim yapmamam gerekirdi dedi.anneme de saygisizsin dedim,bundan sonra annemle yüz göz de oldurmicam..Çocuk olmasa dedim bitmişti,onun hatrina gelicem.tekrarini istemiyorum dedim.simdi annemdeyim öğlen geçerim eve..
Şu hayatta Allah'ım herkese ilk önce sağlık sonra ev huzurunu eksik etmesin.
Cnm bu normal cin takvimi degilmiTakvim bende tuttu canim inşallah kizimdada tutar
Teşekkür ederim canım belirtiler benimkine çok benziyor yemekten soğumak meyve yemek karnın hemen çıkması kasık ağrısı bakalım umarım banada nasip olurKusma olmadı oğlumda mide bulantısı olmamıştı bunda yoğun bulantı vardı yemeklerden soğudum meyve çok yedim yoğurt birde en rahatlatan o oldu beni. Göğüs hassasiyeti de olmadı açıkcası. Akıntım çok oldu hala beyaz kıvamlı oluyor. İdrar rengim normaldi sadece idrarım hafif kokulu oluyordu. Oğlumda göbeğim 6. Ayda falan çıkmıştı bunda hemen çıktı ve acayip kasik ağrısı cektim birde adet sancısı gibi yumurtalık agrisi.
Çok sevindim iyi bi ders vermiş oldunKızlar günaydın,dün öğlen eşim aradı konuşalım diye.oglumu anneme bıraktım konuşmaya gittik..Olan konu ne ise ilk önce onu konuştum net bir şekilde..Sonra aklımdakileri.cok rahatladım.haklisin özür dilerim yapmamam gerekirdi dedi.anneme de saygisizsin dedim,bundan sonra annemle yüz göz de oldurmicam..Çocuk olmasa dedim bitmişti,onun hatrina gelicem.tekrarini istemiyorum dedim.simdi annemdeyim öğlen geçerim eve..
Günaydınnn canımmmGunaydin kizlar:)))
13unde iliski oldu ama canm muhtemelen de o gunden geldi bebisCnm oyuzden sordum ozaman senin 2.gun catlamis..ve sen 2 gun once birakmis oluyosun ozaman..
Bekleyelin gorelim cnm suan hep tahmin uzerine konusuyoruz duani birakma emi13unde iliski oldu ama canm muhtemelen de o gunden geldi bebis
Ben 2 aydır kullanıyorum cnmKizlar folik asit kullaniyosunuz degil mi?ben 3 haftadir kullaniyorum..
Hiç deme cnm geçen ay 13. Gündü bütün belırtılerı gördum gözumle bu ay olana bak neyse vardır bır kısmet bundada cnminsAllah csnim saglikla...
Aslinda onu da dusunmustum ben ama yumurtlama gunum 14. Gun ve hissettim akinti vs yok bende ama istek artiyor ve o gun cift cizgi cikti. Bu ay 12. Gun kesecegim iliskiyi bakalim insAllah tutar.
zaten ilkler ozel oluyor gercekten ikincilere ozenilmiyor.
Rabbim gonlumuzdekini hayra cevirsin canim. İnsAllah bu ay guzel haberler veririz birlikte.
haklisin cnm yerinde olsam bende dusunurum. Bende hamile kalsam artik zaman nasil gecer bilemiyorum ki. Of deli dusuncelerrr. Kizim olsa butun gun dua ederim saglikla kavusalim diye. Ayy delircez dogurana kadar
canim genelde hamilelik dusunulen donemde bi sapma oluyor nedense. Deam et sen belki bu ay gec yumurtlarsin herkes gec yumurtladi bu ay canim.
cok sukur ufaklikla ugrasiyorum heyecan dorukta. Of dusundukce nefesim kesiliyor yaaa
canim valla cok sevkndim kinusmaniza, en azindan neler hissettigini anlattin , ozur dilemis olmasida tabi bi erdemlik ins tekrarlamaz Rabbim evinizde huzur ve mutluluk versin canim .. annen konusundada cok iyi demisin varin yogun bi annen var annelerimize saygi gostermiyeceklerde kime gosterecek .. Rabbim bol muhabbet versin .. ins dersini almistirKızlar günaydın,dün öğlen eşim aradı konuşalım diye.oglumu anneme bıraktım konuşmaya gittik..Olan konu ne ise ilk önce onu konuştum net bir şekilde..Sonra aklımdakileri.cok rahatladım.haklisin özür dilerim yapmamam gerekirdi dedi.anneme de saygisizsin dedim,bundan sonra annemle yüz göz de oldurmicam..Çocuk olmasa dedim bitmişti,onun hatrina gelicem.tekrarini istemiyorum dedim.simdi annemdeyim öğlen geçerim eve..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?