- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.561
Bu takvimde iki oglumda tuttu. Subat oncesi +1 ekliyor subat sonrasi icinde oldugu yasa gore bakiyor.[/QUOTE
Demetcim benim icinde bakarmisin ben net goremiyorum tabloyu
Dogum tarihim 02.01.83
Ilk oglumda 23 yasindaydim mart 19'da son adet .
Ikincide 27 yasindaydim 27 temmuz son adetim
Ucuncude 32 yasinda 23 agustos son adetim
Sana zahmet olacak bitanem
ka olmuslar canim yapimi nasil kolaymi ..Kizlar konumuz disi ama, ben evde uretmeden hiic duramam. Kecedir en buyuk hobim. Bu aralar orgu sepet hosuma gidiyordu denenek istedim. Oglum ve esim begendi. Simdi oglumun calisma masasinin uzerine basliyacagim. Yesil ilk yaptigim digeri ikinci. Nasil olmus canlar?
Cok guzel olmuslar canim yapimi nasil kolaymi ..Kizlar konumuz disi ama, ben evde uretmeden hiic duramam. Kecedir en buyuk hobim. Bu aralar orgu sepet hosuma gidiyordu denenek istedim. Oglum ve esim begendi. Simdi oglumun calisma masasinin uzerine basliyacagim. Yesil ilk yaptigim digeri ikinci. Nasil olmus canlar?
Cok guzel olmuslar eline saglik cnm bende pembesini yaptim tokalarim duruyor icinde. Insallah kizlarimizin tokalarini koymak nasip olur icine.
geldim canim geldim bu takvimden hic bisey anlamadim zaten net olmadigi icinde goremedim nereye ne zaman +1 ekliyecez ,zuleyha83 yetiş burçtaşimm demet in attigi takvim bizim baktigimiz takvimden farkli..bizum senle nisan mayis temmuz agustos erkekti..bunda farkli. Yani 35 e baksam 36 ya baksan digerinden farkli..mayis haziran temmuz kiz gosteriyor..bugun konusalim bunu Demet te aciklar diger takvimle karsilastiralim..mayisin kiz olmasi neysede beni uzen temmuzun da erkek gostermesiydi hani haziran olmazsa 2 .3 ay beklicektik yine.. ama bunda temmuz kiz..ayy offf uffff :))
aniyorum canim bende bi aydir neredeyseKizlar folik asit kullaniyosunuz degil mi?ben 3 haftadir kullaniyorum..
bence baslayabilirsin sakinca yokEki Görüntüle 1982666 Kızlar bugün regleden sonra ikinci günüm ilişkiye başlasammı ya hafif çizgi çıktıEki Görüntüle 1982666
basla bence de canim iki cizgiyi koyu gorene kadar her gun olabilirse olsun iki koyu cizgi gordugun an birakEki Görüntüle 1982666 Kızlar bugün regleden sonra ikinci günüm ilişkiye başlasammı ya hafif çizgi çıktıEki Görüntüle 1982666
Kolay gelsinKizlar isteyim simdi , daha sonra gorusuruz tekrar opt
Sagol canim aklimda evde esim bugun ilk defa kucukle kaldilar naptilar acaba diye meraktayimKolay gelsin
Arasira birakmak lazim canim hic dusunme alissin ben de senin gibiyim oglan 3 yasinda hala diken ustunde dururum biraksam ama kendimize yapiyoruz ya accik rahat olsak keske :)Sagol canim aklimda evde esim bugun ilk defa kucukle kaldilar naptilar acaba diye meraktayim
Evet haklisin . Ilk oglumuza cok bakmadi kucukken anneme guvendi ikinciden biraz idmanli ama kucukya kiyamiyom perisan oluyordur diye . Kendi ise gitmeden annemi aramis gel diye kendi biracakti ama araba yoktu disaridada sicim gibi yagmur yagiyordu . Annem gelmis altini doldurmus cocuk , heralde altini degistirmesi gerektigini akil edememisArasira birakmak lazim canim hic dusunme alissin ben de senin gibiyim oglan 3 yasinda hala diken ustunde dururum biraksam ama kendimize yapiyoruz ya accik rahat olsak keske :)
Dusunememistir annen geldiyse icin rahatlamistir anneye yakin olmak cok iyi ya Allah uzun omur versin annelerimize biz annemden uzagiz insallah seneye ona yakin bi yere gideriz kucuk cocukla cok zor oluyo bilmedigin sehirde bi basina olmakEvet haklisin . Ilk oglumuza cok bakmadi kucukken anneme guvendi ikinciden biraz idmanli ama kucukya kiyamiyom perisan oluyordur diye . Kendi ise gitmeden annemi aramis gel diye kendi biracakti ama araba yoktu disaridada sicim gibi yagmur yagiyordu . Annem gelmis altini doldurmus cocuk , heralde altini degistirmesi gerektigini akil edememis
Biz ocak dogumluyuz oyuzden 1 ekle diyor..normal cin takviminde 2 ekleniyodu cnmGe
geldim canim geldim bu takvimden hic bisey anlamadim zaten net olmadigi icinde goremedim nereye ne zaman +1 ekliyecez ,Whiteandblue demet tez yetis
Basla cnm bencedeEki Görüntüle 1982666 Kızlar bugün regleden sonra ikinci günüm ilişkiye başlasammı ya hafif çizgi çıktıEki Görüntüle 1982666
Niye oyle yapmiski cnm ya..Allah basimizdan eksik etmesin ama iste insan kendi annesinde rahat ediyor...Evet haklisin . Ilk oglumuza cok bakmadi kucukken anneme guvendi ikinciden biraz idmanli ama kucukya kiyamiyom perisan oluyordur diye . Kendi ise gitmeden annemi aramis gel diye kendi biracakti ama araba yoktu disaridada sicim gibi yagmur yagiyordu . Annem gelmis altini doldurmus cocuk , heralde altini degistirmesi gerektigini akil edememis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?