Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372

Cok hari
ka olmuslar canim yapimi nasil kolaymi ..
oyy kurban olsunlarminik bi prensesin olunca onada yapar annesi

Cok guzel olmuslar canim yapimi nasil kolaymi ..
oyy kurban olsunlarminik bi prensesin olunca onada yapar annesi

Ge
geldim canim geldim bu takvimden hic bisey anlamadim zaten net olmadigi icinde goremedim nereye ne zaman +1 ekliyecez , Whiteandblue demet tez yetis

Arasira birakmak lazim canim hic dusunme alissin ben de senin gibiyim oglan 3 yasinda hala diken ustunde dururum biraksam ama kendimize yapiyoruz ya accik rahat olsak keske :)
Evet haklisin . Ilk oglumuza cok bakmadi kucukken anneme guvendi ikinciden biraz idmanli ama kucukya kiyamiyom perisan oluyordur diye . Kendi ise gitmeden annemi aramis gel diye kendi biracakti ama araba yoktu disaridada sicim gibi yagmur yagiyordu . Annem gelmis altini doldurmus cocuk , heralde altini degistirmesi gerektigini akil edememis

Dusunememistir annen geldiyse icin rahatlamistir anneye yakin olmak cok iyi ya Allah uzun omur versin annelerimize biz annemden uzagiz insallah seneye ona yakin bi yere gideriz kucuk cocukla cok zor oluyo bilmedigin sehirde bi basina olmak

Niye oyle yapmiski cnm ya..Allah basimizdan eksik etmesin ama iste insan kendi annesinde rahat ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…