Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Dusunememistir annen geldiyse icin rahatlamistir anneye yakin olmak cok iyi ya Allah uzun omur versin annelerimize biz annemden uzagiz insallah seneye ona yakin bi yere gideriz kucuk cocukla cok zor oluyo bilmedigin sehirde bi basina olmak
Anneler baskadir gercekten , alo demem yeterlidir .. galiba guvenmis cunki aramis zaten ise gidecegim bahanesiyle .. yarinda birlikteler insdahs iyi gecer.
Ins annene yakin olursun cnm yardimi dokunur sana hem aileden 3 yil uzak yasadim zorlugubu bilirim

Niye oyle yapmiski cnm ya..Allah basimizdan eksik etmesin ama iste insan kendi annesinde rahat ediyor...
Annem tembihlediki sakin deme altini degistirmemissin diye . sordum degistirdim dedi .. canim eskiden hic beceremiyordu simdi yine iyi buyuklerle ilgileniyo gezdiriyo cahillik zamanlari gecti sukur

Cok sevindim cnm. Bir musibet bin nasihattan iyidir. Bak bu onun icin donum noktasi olacaktir emin ol. İnsAllah hep huzurlu olun canim.

Whiteandblue demet nerelerdesin cnm benim ???
Evet cnm ya cok merak ettim..buarada benim 2 ay gun icinde catlarken bu ay 2 gun surdu cift cizgi yani test deneme yapiyoruz bilelim diyede bazen degisiyo ..o ay gelim cattiginda napcaz bilmiyorum..seninki 1 gunde catliyodu degilmi cnm? Ozaman sen cift cizgiyi gordugunde 2 gun oncesimi birakacaksin?

Ilk denedigim ay iki gun ust uste pozitifti ama zaten cift cizgi olunca 24-36 saat icinde catliyo yumurta , 3-4 gun once birakilmis oluyo maximum bu yuzden ben bu sekilde yapacam iki gun once birakmak bana gore riskli geliyo , bu sekilde baslayip deneyecem tutruramazsam 3 gune dusururuz artik ..

Anladim cnm..banada bu dogru geliyoda iste tutmazsa gec birakmis olursak diger aylarda erkek gosteriyo benim iyice gecikiyo..ay bide herkesin gözü ustumde hadihadi diye neyi bekliyosun diyolar ahh bi bilseler neyi bekliyorum..cevremde okadar cok hamiş varki..bi ben kaldim oyuzden herkes benden bihaber bekler oldu..

Gecmedim kızlar annemdeyim.cunku dun dışarda konuştuk benimle olan konudan dolayı eve özür diledi ancak o gün anneme geldiği tavrı üslubu beğenmedim özür dileyeceksin annemden dedim inada bindiriyor dilemem diye,dilemezsen gelmem dedim bugün..Sabah gel valizleri eşyaları al diye yazıyorum,çocuğu bırakıp tek tek ben goturcekmisim arabaya..Anneme soyleywcektim yüz göz olmayacaktı gozukmeyecekti bile ki olmazdida...Sizce haksız mıyım..Tabi yaşadığımı tam tamına bilmiyorsunuz ama saygısızlık anlamında diyorum

Hayir sen annesiyle küs olsan konusmasan belki anlicam kisasakisas yapiyor dicem ama niye boyle yaptiki simdi.anladigim kadariyla annende karismadi bu olaya...uzuldum simdi cnm benim bende gectin sandim..merak etme yine ozur diler

Muhteşemmmm otesi nasil guzel cnm satmayi denedinmi hic inan cok guzel masallah eline saglik
satacak kadar vaktim yok cnm. insAllah ilerde neden olmasin butigim var adi Demirli butik isim hakkini almisti esim. o zmnlar nette satis yapiyordum. sonra cocuk cocuk biraktim.

canim bak bu takvimde soyle subat ve ocak ise dogumun +1 ekliyorsun degilse icinde oldugun yasina gore bakiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…