Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hiç deme cnm geçen ay 13. Gündü bütün belırtılerı gördum gözumle bu ay olana bak neyse vardır bır kısmet bundada cnm
bazen yumurtlamayabiliyoruz stresten yumurtalar gelisemeden kuculuyor. belki seninde yumirtlamadigin bir aydir. belki farkinda olmadan hamis oldun. hamkinda hayirlisi cnm.

Gunaydin hayirli pazarlar. bugun referondum gunu. Vatanimiz milletimiz icin hayirlisi olsun insAllah.
vallaha adet bitti yarin teste basliyim. eger negatifte calismalar baslasin. ay ben bir heyecan bir heyecan esim oyle. aksam yapalim mi diyor yok dedim tamam diyor yavrum kiyamam yaa insAllah cok bekletmez bizim prenses..

Pamuk13 canim seninkine de bakalim. once oglani teyit edelim sonra buna bakalim soyle tarihleri
CAnım yaş ekleme Yok dimi oğlan tuttu bınuda oğlan gösteriyo da ben takvimlere hiç inanmıyorum ztnşubat ayı bende bütün takvimler erkek gösteriyordu ben buna rağmen inanmadığım için yapmıştım bakalım ne çıkcak

Canm bende butun takvimler kizi gosteriyo ama ben erkek hissediyorum kiza dair bi belirti yok cunku hep oglumdaki seyleri yasiyorum gibi geliyo hayirlisi
halamin bir oglu bir kizi var o da hep derki ikisi de ayniydi hic farkli birsey yasamadim. nasil farkli oldular hayret ediyorum der. belirtiler her bunyede farkli olur canim. takilma onlara sen. boyle hissetmenin nedeni bence gec biraktim dusuncen. boyle dusunme bence 2 gun once gayet iyi bir zmn

ocak dogumlu degilsen eklemiyorsun canim. yani 2017-1984=33 gibi dusun.

Canm bende butun takvimler kizi gosteriyo ama ben erkek hissediyorum kiza dair bi belirti yok cunku hep oglumdaki seyleri yasiyorum gibi geliyo hayirlisi
Canım sana bişey sorcam hamile kaldığından beri büyük tuvaletinde bi değişiklik oldumu ben ishal değilim günde iki kez işiyorum ama afedersiniz şekilsiz posa gibi senin nasıl çok iğrenç bi anlatım ve soru ama napıyım merak ettim

ya hepsi hurafe aslinda. Rabbim coktan yazdi yazimizi. kizimiz mi olacak oglumuz mu diye. InsAllah gonlumuzden gecen yazilmistir alnimiza umudumuz bu. gerisi fasa fiso eglence olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…