Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
İlk defa duydum canım.cok da pozitif bir insansın.cok geçmiş olsun tez vakitte atlatmanın dilegiyle
Soyle anlatiyim mesela birinin hasta oldugunu duyuyorum kendimi de o hastaliktan olmisun gibi hissediyorum aa bak benimde bursm agriyor demek ki bende bu hastaliktan oldum gibi deli seyler iste... Amaaann bosviiirr gelip gecici seyler olsun tek ki ohh gerisi bosd

Canım bişey sorcam doktor demiş ya hani internete fazla girme bununla senin hastalığının ne alakası var bende çok nete girince hayata karşı daha negatif oluyorum da oyüzden

Canım bişey sorcam doktor demiş ya hani internete fazla girme bununla senin hastalığının ne alakası var bende çok nete girince hayata karşı daha negatif oluyorum da oyüzden
İste hastalik haberi olen cocuklar hasta insanlar olenler hep negatiflik oldugu icin yasakladi. Zaten bu grubu actigimdan beri sadece buraya takiliyorum diger sosyal paylasimi biraktim haberde yasak bana. Zaten siyasetten hiiic hoslanmam enerjimi aliyor. Burasi cok iyi gwliyor

Canım ztn benim döngüm. 27 gün 8 günde adet oluyorum bide üç gün kala bırakma durumu var geriye üç gün falan kalıyor evet yaptm ama ovulasyon da yapmıştım o gün tek çizgiydi kısmet aşkito gelincik zeynoda topikte kız isteyip yapanlar onlarda böyle yaptı diye sanki okumuştum

İnsAllah Rabbim gonlundekini nasip etsin cnm. Dongun kisaymis yapacak birsey yok. İnsAllah olur icimizi ferah tutalim.

Bugun adetin 1. Gunu birde ustune kan verdim basladi bas agrim. Benim ilk gun normal gelir ikinci gun sakir sakir akar sonra yine birinci gun gibi dorduncu gun baya azalir nesinci gun bitmeye yakin 3/5 damla ile biter.

Cnm whiteandblue gelmissin dr dan.simdi anladim gitme nedenini..belkide hepimiz bir evlat sahibi daha olunca unutucaz herseyi..kafayi cok takiyoruz.kendine iyi bak cnm..burada iyi hissediyosan tabiki gir..interneti yasaklamis ama iyi geliyomus sana..ben kacar kizlar..odevi var oglumun..opyrm hepinizi..

Cnm whiteandblue gelmissin dr dan.simdi anladim gitme nedenini..belkide hepimiz bir evlat sahibi daha olunca unutucaz herseyi..kafayi cok takiyoruz.kendine iyi bak cnm..burada iyi hissediyosan tabiki gir..interneti yasaklamis ama iyi geliyomus sana..ben kacar kizlar..odevi var oglumun..opyrm hepinizi..

Canim dr yasakladigi aslinda kotu haberler hastaliklar. Burda o yok ki o yuzden sikinti yok. Tek netim kk oldu
Oglun kaca gidiyor canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…