- 13 Mart 2017
- 201
- 251
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
İnşallah canım hayırlısı olsun bakalımHadi hayirli olsun tatlim. İnsAllahh tutunmustur bebeginn
Belki bir kızım bir oğlum olur Ne de güzel olurOyyy o zmn ikiz olma ihtimmali yuksek
Ne diyorsuuuun tadindan yenmeeezzzz insAllah canim insAllahhhBelki bir kızım bir oğlum olur Ne de güzel olur
İlk defa duydum canım.cok da pozitif bir insansın.cok geçmiş olsun tez vakitte atlatmanın dilegiyleBenim sikintim baharda depresen kaygi bozuklugum canim beni benden aliyor. Hep hasta hisseder mi insan kendini neffret ediyorum ama kafa soz dinlemiyor iste..
:)))) Hayırlı evlat olsun ins,birde değişik tat tadarsin inşallah kalben duamı ediyorum canimHabire erkek dogururduk vallahaa
Soyle anlatiyim mesela birinin hasta oldugunu duyuyorum kendimi de o hastaliktan olmisun gibi hissediyorum aa bak benimde bursm agriyor demek ki bende bu hastaliktan oldum gibi deli seyler iste... Amaaann bosviiirr gelip gecici seyler olsun tek ki ohh gerisi bosdİlk defa duydum canım.cok da pozitif bir insansın.cok geçmiş olsun tez vakitte atlatmanın dilegiyle
Askotonun topiginde iki üç saat hepsini okudum kızlar.kafayi yedim sanırım((
Vanilyalı dondurma yemiş bolca.
inş . Ben kendimi daha hamile olarak bile tanımlıyamıyorum inş. Kız olur aşırı istiyorum ya dualarıma ve dualarınıza güveniyorum beni tek korkutan annem sürekli niye öyle yaptın adet sonrası erkek olur diyip duruyorSelam kizlar. Nasilsiniz bakalim?
Pamuk13 cnm en guzeli adeti beklemek tabiki bence topigimizin ilk kizi geliyor sanki.. Hadi insAllahhhhh
Canım bişey sorcam doktor demiş ya hani internete fazla girme bununla senin hastalığının ne alakası var bende çok nete girince hayata karşı daha negatif oluyorum da oyüzdenSoyle anlatiyim mesela birinin hasta oldugunu duyuyorum kendimi de o hastaliktan olmisun gibi hissediyorum aa bak benimde bursm agriyor demek ki bende bu hastaliktan oldum gibi deli seyler iste... Amaaann bosviiirr gelip gecici seyler olsun tek ki ohh gerisi bosd
İste hastalik haberi olen cocuklar hasta insanlar olenler hep negatiflik oldugu icin yasakladi. Zaten bu grubu actigimdan beri sadece buraya takiliyorum diger sosyal paylasimi biraktim haberde yasak bana. Zaten siyasetten hiiic hoslanmam enerjimi aliyor. Burasi cok iyi gwliyorCanım bişey sorcam doktor demiş ya hani internete fazla girme bununla senin hastalığının ne alakası var bende çok nete girince hayata karşı daha negatif oluyorum da oyüzden
İnsAllah Rabbim gonlundekini nasip etsin cnm. Dongun kisaymis yapacak birsey yok. İnsAllah olur icimizi ferah tutalim.Canım ztn benim döngüm. 27 gün 8 günde adet oluyorum bide üç gün kala bırakma durumu var geriye üç gün falan kalıyor evet yaptm ama ovulasyon da yapmıştım o gün tek çizgiydi kısmet aşkito gelincik zeynoda topikte kız isteyip yapanlar onlarda böyle yaptı diye sanki okumuştum
:)))))Bi de hamile kalicaz haydeee cinsiyet ogrenene kadar deliye baglamazsak iyi
Canim dr yasakladigi aslinda kotu haberler hastaliklar. Burda o yok ki o yuzden sikinti yok. Tek netim kk olduCnm whiteandblue gelmissin dr dan.simdi anladim gitme nedenini..belkide hepimiz bir evlat sahibi daha olunca unutucaz herseyi..kafayi cok takiyoruz.kendine iyi bak cnm..burada iyi hissediyosan tabiki gir..interneti yasaklamis ama iyi geliyomus sana..ben kacar kizlar..odevi var oglumun..opyrm hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?