- 26 Şubat 2017
- 225
- 386
- 18
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.621
Hmmm ocak doğumluyum canım 11ocak 1988ocak dogumlu degilsen eklemiyorsun canim. yani 2017-1984=33 gibi dusun.
meyve cok mu yiyiyorsun canim?Canım sana bişey sorcam hamile kaldığından beri büyük tuvaletinde bi değişiklik oldumu ben ishal değilim günde iki kez işiyorum ama afedersiniz şekilsiz posa gibi senin nasıl çok iğrenç bi anlatım ve soru ama napıyım merak ettim
hangi ay hamile kaldinsubat miHmmm ocak doğumluyum canım 11ocak 1988
1 gun once canim hem de catlamadan tam 12 _15 saat oncesine denk geliyo tam erkek saati kız gorunce icim gidiyo az once oglana pepeyi actim ben oturup orda pepenin kiz kardesi bebeyi izledim imrene imrene vallahi ya baskasina soylesem güler nasil bi kafaysa benimkihalamin bir oglu bir kizi var o da hep derki ikisi de ayniydi hic farkli birsey yasamadim. nasil farkli oldular hayret ediyorum der. belirtiler her bunyede farkli olur canim. takilma onlara sen. boyle hissetmenin nedeni bence gec biraktim dusuncen. boyle dusunme bence 2 gun once gayet iyi bir zmn
subat kiz gosteriyor canim.Hmmm ocak doğumluyum canım 11ocak 1988
Aynen veren Allah ama eğlencesine bakılabilir tabiya hepsi hurafe aslinda. Rabbim coktan yazdi yazimizi. kizimiz mi olacak oglumuz mu diye. InsAllah gonlumuzden gecen yazilmistir alnimiza umudumuz bu. gerisi fasa fiso eglence olsun.
peki hergun iliski oldu mu canim?1 gun once canim hem de catlamadan tam 12 _15 saat oncesine denk geliyo tam erkek saati kız gorunce icim gidiyo az once oglana pepeyi actim ben oturup orda pepenin kiz kardesi bebeyi izledim imrene imrene vallahi ya baskasina soylesem güler nasil bi kafaysa benimki
Ya canım böyle düşünme belli olmaz bu çocuk olayı hesap işi değil İnan nasip işi baş sayfada bi arkadaş anlatmış ya bi gün durup bi gün yapmış kızı olmuş normalde oğlan olması lazım bana göre ama kız bu kk da bi kadın okudum 7 gün kala bırakmış oğlu olmuş sen Allah'ın sana kız evlat verceğine İnan ve çok dua et bence olur olmazlarını olduran rabbim var rahat ol1 gun once canim hem de catlamadan tam 12 _15 saat oncesine denk geliyo tam erkek saati kız gorunce icim gidiyo az once oglana pepeyi actim ben oturup orda pepenin kiz kardesi bebeyi izledim imrene imrene vallahi ya baskasina soylesem güler nasil bi kafaysa benimki
Yiyordum bırakıyım dedim iki gündür Bıraksamda böyle işiyorummeyve cok mu yiyiyorsun canim?
2 gunde bi iliski ama zaten 7 sinde adetim bitti 9 11 13 unde oldu zaten catladi sonrapeki hergun iliski oldu mu canim?
Ben kullanmıyorum canim hangi markanın kullanıyorsun bende alayımKizlar folik asit kullaniyosunuz degil mi?ben 3 haftadir kullaniyorum..
Ben kullanmıyorum canim hangi markanın kullanıyorsun bende alayımKizlar folik asit kullaniyosunuz degil mi?ben 3 haftadir kullaniyorum..
Gunaydin cnm..yani bu cin takvimi degil oylemi adi ney intten baksam..k.kulubunde bunu konusmuslarmi tutan cok mu cnmcanim bak bu takvimde soyle subat ve ocak ise dogumun +1 ekliyorsun degilse icinde oldugun yasina gore bakiyorsun.
Gunaydin cnm folidoce kullaniyorum...b12 de var icindeBen kullanmıyorum canim hangi markanın kullanıyorsun bende alayım
Evet cnm benim aynen..ozlemim kime baksam tuttu vallaha soklardayim. seninde tuttu dimi zulusun 3 ude tuttu benim iki tuttu. vala tutuyo yani
Vatanimiz icin hayirli olmasi dilegiyle ins...tabiki heycan olmaz mi hemde nasil.Gunaydin hayirli pazarlar. bugun referondum gunu. Vatanimiz milletimiz icin hayirlisi olsun insAllah.
vallaha adet bitti yarin teste basliyim. eger negatifte calismalar baslasin. ay ben bir heyecan bir heyecan esim oyle. aksam yapalim mi diyor yok dedim tamam diyor yavrum kiyamam yaa insAllah cok bekletmez bizim prenses..
Hicbir fikrim yok cnm. Doktor kontrolunde doktorunla paylas bu konuyu istersen.Yiyordum bırakıyım dedim iki gündür Bıraksamda böyle işiyorum
Valla bak grubun basinda listwde bu sekilde kizi olan da var. Yani karamsar olacak bir durum yok. İnsAllah kizjn olur cnm2 gunde bi iliski ama zaten 7 sinde adetim bitti 9 11 13 unde oldu zaten catladi sonra
Bencede katiliyorum cogunda belirti farkli olur ama belirtileri farkli cinsiyette ayni olanda var..gec biraktim dusuncesinden cnmhalamin bir oglu bir kizi var o da hep derki ikisi de ayniydi hic farkli birsey yasamadim. nasil farkli oldular hayret ediyorum der. belirtiler her bunyede farkli olur canim. takilma onlara sen. boyle hissetmenin nedeni bence gec biraktim dusuncen. boyle dusunme bence 2 gun once gayet iyi bir zmn
Valla lovemuffin bir grup ais bircogu bunda tutuyor ama bilemiyorum yinede. Takdir Rabbimin.Gunaydin cnm..yani bu cin takvimi degil oylemi adi ney intten baksam..k.kulubunde bunu konusmuslarmi tutan cok mu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?