- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.641
Aynen iki oglum da da farkliydi mesela benim. Kizda meyve yenir derler ben ilk oglumda erik karpuz uzum delisiydim. Hee ama tursu suyuna zaafim vardi. Marketten tursu alirdim bardaga koyup tv karsisinda icerdim keyifle tursularini da atardim esim gormesin diye. Dr yasaklamisti tansiyon cikar diye allahtan tansiyonum dusuktu iyi geliyordu.Bencede katiliyorum cogunda belirti farkli olur ama belirtileri farkli cinsiyette ayni olanda var..gec biraktim dusuncesinden cnm
Cnm benim okadae iyi anliyorumki seni ben daha hamile degilken yapiyorum bunlari1 gun once canim hem de catlamadan tam 12 _15 saat oncesine denk geliyo tam erkek saati kız gorunce icim gidiyo az once oglana pepeyi actim ben oturup orda pepenin kiz kardesi bebeyi izledim imrene imrene vallahi ya baskasina soylesem güler nasil bi kafaysa benimki
Bende temmuz sicaginda Antalya ya giderken tursu kavonuzu acik elinde yiyeyiye gitmistimAynen iki oglum da da farkliydi mesela benim. Kizda meyve yenir derler ben ilk oglumda erik karpuz uzum delisiydim. Hee ama tursu suyuna zaafim vardi. Marketten tursu alirdim bardaga koyup tv karsisinda icerdim keyifle tursularini da atardim esim gormesin diye. Dr yasaklamisti tansiyon cikar diye allahtan tansiyonum dusuktu iyi geliyordu.
Bende temmuz sicaginda Antalya ya giderken tursu kavonuzu acik elinde yiyeyiye gitmistimAynen iki oglum da da farkliydi mesela benim. Kizda meyve yenir derler ben ilk oglumda erik karpuz uzum delisiydim. Hee ama tursu suyuna zaafim vardi. Marketten tursu alirdim bardaga koyup tv karsisinda icerdim keyifle tursularini da atardim esim gormesin diye. Dr yasaklamisti tansiyon cikar diye allahtan tansiyonum dusuktu iyi geliyordu.
Zaten bu takvimler bizi ne hale dusurduBu takvime gore bu ay yapmamam lazim. Nisan ayi erkek diyor ay gene karisti ortalik yaaa
:))))Ben de oglumda portakal mandalina cok yedim cikolataya bile kipirdamayan oglum portakal yeyince durmazdi yerinde :)
Evet oyle cnm benim birazida psikolojik naz:)))Bu caninin istemesi olayi insan vucudunun o an neye ihtiyaci olduguyla ilgiliymis cinsiyetle ilgisi yokmus kizlar :)
Evet burazdan oy kullanip cocuklari parka goturcez.Kizlar hava cokkk guzelll...
Ay ozlemcim ya bu takvim bana nisan erkek diyor ya kafam karisti bu ayi pas mi geciyim? Birde muz ve yumurta peynir yedim bu ay. Pas mi gecsem bi yanim dene diyor? Ne tavsiye edersin canim?Evet oyle cnm benim birazida psikolojik naz:)))
Aslinda iki oglanin birinde tutuyor birinde tutmuyor cin takvimi. Bu ikisinde de tuttu bilemedimmZaten bu takvimler bizi ne hale dusurdu.normalde suan hamile bile olabilirdim..:)))ne dusunuyosun cnm kararin ne?
Stresten yumurtlamadım büyük ıhtımal ben cnmbazen yumurtlamayabiliyoruz stresten yumurtalar gelisemeden kuculuyor. belki seninde yumirtlamadigin bir aydir. belki farkinda olmadan hamis oldun. hamkinda hayirlisi cnm.
Canım şimdiye kadar onun anne ve babasina,onun anneme üslubu gibi davranmasını böyle durumlarda.davransaydim oooo neler söylerdi laflarıyla..Şimdi değil daha sonra diyor,zamanı şimdi diyorum Yok gelmiyor..Hayir sen annesiyle küs olsan konusmasan belki anlicam kisasakisas yapiyor dicem ama niye boyle yaptiki simdi.anladigim kadariyla annende karismadi bu olaya...uzuldum simdi cnm benim bende gectin sandim..merak etme yine ozur diler
Adet oldugum aya goreyse hepsi tutuyo eger hamile kalinan aya goreyse karisiyo
Mayishaziran ve temmuz kiz gosteriyo agustos erkek eylul ekim tekrar kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?