Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bencede katiliyorum cogunda belirti farkli olur ama belirtileri farkli cinsiyette ayni olanda var..gec biraktim dusuncesinden cnm
Aynen iki oglum da da farkliydi mesela benim. Kizda meyve yenir derler ben ilk oglumda erik karpuz uzum delisiydim. Hee ama tursu suyuna zaafim vardi. Marketten tursu alirdim bardaga koyup tv karsisinda icerdim keyifle tursularini da atardim esim gormesin diye. Dr yasaklamisti tansiyon cikar diye allahtan tansiyonum dusuktu iyi geliyordu.

Cnm benim okadae iyi anliyorumki seni ben daha hamile degilken yapiyorum bunlari

Bende temmuz sicaginda Antalya ya giderken tursu kavonuzu acik elinde yiyeyiye gitmistim

Bende temmuz sicaginda Antalya ya giderken tursu kavonuzu acik elinde yiyeyiye gitmistim

Meinliebe merhaba iki erketen sonra kizi tutturanlardansin sanirim. Rabbim saglikla kavustursun. Belki dogum yaptin bilmiyorum. Kiz icin nasil bir yontem uyguladin bizimle paylasir misin? Tesrkkurler

Hayir sen annesiyle küs olsan konusmasan belki anlicam kisasakisas yapiyor dicem ama niye boyle yaptiki simdi.anladigim kadariyla annende karismadi bu olaya...uzuldum simdi cnm benim bende gectin sandim..merak etme yine ozur diler
Canım şimdiye kadar onun anne ve babasina,onun anneme üslubu gibi davranmasını böyle durumlarda.davransaydim oooo neler söylerdi laflarıyla..Şimdi değil daha sonra diyor,zamanı şimdi diyorum Yok gelmiyor..
Söylediğine göre anneme karşı bişey yok ama bana göre de var.simdiye kadar hep saygı duydum anne baba kardeşlerine gittim programlarına katıldım,elbetteki böyle olmalı ama bende taş kökünden gelmedim o da benim annem artık saygisizligina tahammulum yok hazmedemiyorum.kadinin ne suçu varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…