- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.661
Aynen oyle cnm diger cin takvimi bizi kisitliyoken bunda tam tersiMayishaziran ve temmuz kiz gosteriyo agustos erkek eylul ekim tekrar kiz
Cnm benim ya sen boyle yazinca anneni dusundum oda istemezmi tek evlat tek damat...oyuzden pes etme annenide anne bilsin..biraz daha sabret..Canım şimdiye kadar onun anne ve babasina,onun anneme üslubu gibi davranmasını böyle durumlarda.davransaydim oooo neler söylerdi laflarıyla..Şimdi değil daha sonra diyor,zamanı şimdi diyorum Yok gelmiyor..
Söylediğine göre anneme karşı bişey yok ama bana göre de var.simdiye kadar hep saygı duydum anne baba kardeşlerine gittim programlarına katıldım,elbetteki böyle olmalı ama bende taş kökünden gelmedim o da benim annem artık saygisizligina tahammulum yok hazmedemiyorum.kadinin ne suçu varsa
Whiteandblue Demetcimm kuzum ne yapmaliyim demissin ya hani...sonucta sizin karariniz tabi ama sirf buyuzden ertelemis biri olarak bosver takvimi demek bencillik olur...benim icim rahat etmedi erteledim...bence sende ertele bu ay..cunku aylardir biseyleri arastiriyoken bunlarin birini bile gormemezlikten gelmek olmaz hele senin cok emegin var..nasil arastiriyosun herseyi.. aa kuzum aklinda kalmasin emi rahat olursun en azindan..elimden geleni yaptim gerisi Rabbimin takdiriydi dersin
Olabilir cnm. Yada kacirdin belki. Hakkinda hayirlisi olsun insAllah.Stresten yumurtlamadım büyük ıhtımal ben cnm
Hamile kaldigin ay diye biliyorum ama emin de degilim.Adet oldugum aya goreyse hepsi tutuyo eger hamile kalinan aya goreyse karisiyo
Tabi ki canim hurafe fal vs ne dersen. Bilimsel kaniti da yok zaten. Bazi bilimsel denenmis yontemler ve deneyenlerin de tutturdugu yontemler var onlarla yol almaya calisiyoruz. Valla ilk olunca farketmiyor kiz erkek ikinci de az fark oluyor 3. De cok fark oluyor 4. Decok cok ediyor. Zira farkli olsun ister gonul bu. Anlamak icin empati kurmak gerek yada yasamak. Hayirli dogumlar canim.Selam kizlar bu çin takvimi vs bana nedense fal gibi geliyor. Yani bi bilimsel yönü var mi acaba neye gore belirlemisler?
Benim buna gore kiz ama ben kiz icin ugrasmadim. Zaten ilk bebegim olacak insallah. Allah kiz ya da erkek hayirlisini sagliklisini versin.
Anladim canim sagol. Allah gonlunuze gore versin.Tabi ki canim hurafe fal vs ne dersen. Bilimsel kaniti da yok zaten. Bazi bilimsel denenmis yontemler ve deneyenlerin de tutturdugu yontemler var onlarla yol almaya calisiyoruz. Valla ilk olunca farketmiyor kiz erkek ikinci de az fark oluyor 3. De cok fark oluyor 4. Decok cok ediyor. Zira farkli olsun ister gonul bu. Anlamak icin empati kurmak gerek yada yasamak. Hayirli dogumlar canim.
Buay takip yaptim cnm ama şöyle bi aksilik oldu normalde test yetiyodu saydim ama bi kutu hamilelik testi cikti icinde hediye geliyoya ona dikkat etmemisim..son silik cizgiyi goremedim..ama busefer cift cizgim marta gore 1 gun uzun surdu dahada silikleşmemisti yani..benim 2 takvimdede haziran kiz diyor..zaten haziran dusunuyorum artik..sende 2 takvimin uydugu ayi sec cnm..Aslinda duymak istedigim buydu sanirim ertelemek icin destek. İcimden bir his zamani var diyor sanki. O ay bu ay degil gibi hissettim hep. Ve karsima bu takvim cikti. Galiba takvim vesile. Saol cnm haklisin bu ay da takip yapalim bakalim. Bu ay ne zmn yumurtlayacagim. Sonra mayista birliktw denemelere baslariz. Srn bu ay takip yapacak misin?
Biliyomusun nedense benimde icimden geciyodu bu ay olmasa mi Demet senin icin diyodum..Aslinda duymak istedigim buydu sanirim ertelemek icin destek. İcimden bir his zamani var diyor sanki. O ay bu ay degil gibi hissettim hep. Ve karsima bu takvim cikti. Galiba takvim vesile. Saol cnm haklisin bu ay da takip yapalim bakalim. Bu ay ne zmn yumurtlayacagim. Sonra mayista birliktw denemelere baslariz. Srn bu ay takip yapacak misin?
Bizde piknige gittik..benimde biraz midem bulaniyor..carpti bizi sanirim Demet imYa arkadaslar oglanlari parka goturduk geldik yemek yedik vs. Bi basim dondu midem bulandi gastrit oluyor bazen dedim fazla yedim. Mide ilacimi ictim. Az uzaniyim dedim gozlerim sulu sulu burnum akmaya basladi bogazlarim batiyor. Oyy gebe hasta oluyorum galibaaa
Bizde piknige gittik..benimde biraz midem bulaniyor..carpti bizi sanirim Demet imYa arkadaslar oglanlari parka goturduk geldik yemek yedik vs. Bi basim dondu midem bulandi gastrit oluyor bazen dedim fazla yedim. Mide ilacimi ictim. Az uzaniyim dedim gozlerim sulu sulu burnum akmaya basladi bogazlarim batiyor. Oyy gebe hasta oluyorum galibaaa
Bence dinlen ya yeni kurtuldun hastaliktan gece uzerini iyi ort sicak yat ben boyle hissettigm zaman gece kendimi sicak tutarim faydasi olur ilerlemezYa arkadaslar oglanlari parka goturduk geldik yemek yedik vs. Bi basim dondu midem bulandi gastrit oluyor bazen dedim fazla yedim. Mide ilacimi ictim. Az uzaniyim dedim gozlerim sulu sulu burnum akmaya basladi bogazlarim batiyor. Oyy gebe hasta oluyorum galibaaa
Demetcim ozleminde dedigi gibi bencede aklinda soru isareti kalmasin tabi sen bilirsin ama bi an once olsun diye acele etmeyelim . Gulum valla benim icimdende nedense hazirani bekle diyen cok kyvvetli bi his var nedendir bilmiyorum ama haziranda yap diyo icimden bi his ve normalde biseyi yapacaksam cok acele ederim ama bu sefer bekle diyorum kendime .. Rabbim ins emegimizi karsiliksiz birakmaz hepimizinde saglikli saliha hayirli birer kizlarimiz olsun insAslinda duymak istedigim buydu sanirim ertelemek icin destek. İcimden bir his zamani var diyor sanki. O ay bu ay degil gibi hissettim hep. Ve karsima bu takvim cikti. Galiba takvim vesile. Saol cnm haklisin bu ay da takip yapalim bakalim. Bu ay ne zmn yumurtlayacagim. Sonra mayista birliktw denemelere baslariz. Srn bu ay takip yapacak misin?
Evet ama zaten diger cin takvimi bende tutmuyo o yuzden ondan yana icim rahat birde bu takvimlere pek takilmiyorum ben . Benim en cok dikkat ettigim yumurtlama ve beslenme arti vajinal dus , bunun haricindekilere takilmiyorum canimAynen oyle cnm diger cin takvimi bizi kisitliyoken bunda tam tersi
Gecmis olsun cnm , ust uste bu ikinci oldu canim benim dikkat et , vitamin nfalan kullaniyormusun bagisikligin zayif galiba ? Yat dinlen cnmYa arkadaslar oglanlari parka goturduk geldik yemek yedik vs. Bi basim dondu midem bulandi gastrit oluyor bazen dedim fazla yedim. Mide ilacimi ictim. Az uzaniyim dedim gozlerim sulu sulu burnum akmaya basladi bogazlarim batiyor. Oyy gebe hasta oluyorum galibaaa
5 cm den yukarisi benide yoruyor cnmKizlar nisandaydik , eve geldik kucuk kuzumu yatirdim , ayaklarimda derman kalmamis normalde pek yuksek topuklu giymiyorum giydigim zamanda butun gun kosu yapmis gibibagriyobayaklarim . Yuksek topukla nasil geziliyo anliyamiyorum .. cok yorgunum birazdan girip yatacagimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?