- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.681
Canım sen çalışmalara başladınmı? Ben topiğe geldim sonra topiğin adını unuttum gitemedim bildirimlerde gelmedi, kaçırmışım, vajinal duş yapıyomusunEvet ama zaten diger cin takvimi bende tutmuyo o yuzden ondan yana icim rahat birde bu takvimlere pek takilmiyorum ben . Benim en cok dikkat ettigim yumurtlama ve beslenme arti vajinal dus , bunun haricindekilere takilmiyorum canim
Öyle yapıyorum kuzum.gelecek h.sonu 1 ay bitecek.hakkimda hayirlisiCnm benim ya sen boyle yazinca anneni dusundum oda istemezmi tek evlat tek damat...oyuzden pes etme annenide anne bilsin..biraz daha sabret..
Aslinda duymak istedigim buydu sanirim ertelemek icin destek. İcimden bir his zamani var diyor sanki. O ay bu ay degil gibi hissettim hep. Ve karsima bu takvim cikti. Galiba takvim vesile. Saol cnm haklisin bu ay da takip yapalim bakalim. Bu ay ne zmn yumurtlayacagim. Sonra mayista birliktw denemelere baslariz. Srn bu ay takip yapacak misin?
Henuz baslamadim , aslinda basliyacaktim bir kere deneme yaptim adetin ilk gununden 9 'cu gunu iliskiyi birakmistik tutmadi . Fakat is durumlarindan dolayi erteledik . Nasib kismet olursa haziranda deneyecegiz.Canım sen çalışmalara başladınmı? Ben topiğe geldim sonra topiğin adını unuttum gitemedim bildirimlerde gelmedi, kaçırmışım, vajinal duş yapıyomusun
Evet gorelim bakalimm mevlam neyler neylerse guzel eyler canim .. ben haziran temmuz dusunuyorum o iki ay icinde calisma yapacagim olmazsa eylul ekim deneyecegim . Kizina hamila kalan kizarkadasiminkine baktim ondada tutuyoAynen oyle cnm diger cin takvimi bizi kisitliyoken bunda tam tersi
Ne guzel etmisiniz burda havalar yagisli soguk ve sikici geciyo , yaz hic gelmiyecek gibiBizde piknige gittik..benimde biraz midem bulaniyor..carpti bizi sanirim Demet im
Benim zaten biy 170 birde topuklu giyince kendimi koxaman hissediyorum .. dun bayilmisim koltukta size yazdiktan sonra ..5 cm den yukarisi benide yoruyor cnm
.iste dugundu nisandi giyiliyo...iyi geceler..
En iyi sini yapmssın canım .Allah emeklerinin karşılığını veri inşalalh :)Gunaydin arkadaslar. Vira bismillah dedik bu ay basladik calismalara vallaha. Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim. Erteleyecektim esim de soylendi biraz cok takiyorsun diye haksiz da sayilmaz. Bildigim yontemleri uygulayip devam edecegiz bakalim. Takvimlere takilmiyoruz devam ediyoruz...
Aa ayni sayuliriz canim. Hadi hayirlisi olsun diyelim.Canim benimde 5.5 yasinda bir oglum ve 19 aylik kizim var. Ilk haftalar bulanti vs oldugindan daha zordu simdi ise daha rahatim. Benimde yas 32 .
Ya sirma canim hava bahar carpiyor vallaha.Bizde piknige gittik..benimde biraz midem bulaniyor..carpti bizi sanirim Demet im
Evet cnm esim ihlamur yapti sicak su torbasi koydum. Biede soguk alginligi ictim. Bugun iyiyim sukur.Bence dinlen ya yeni kurtuldun hastaliktan gece uzerini iyi ort sicak yat ben boyle hissettigm zaman gece kendimi sicak tutarim faydasi olur ilerlemez
Valla biz basladik canim. Ya cok takiyorum valla deli olcam esim de soylendi durdu. Ya bu kadar takinca yine erkek olsa valla kendimi toparlayamiycam. İnsAllah hayirlisi olsun hakkimizda. Bugun basladik hergun iliski vajinal dus 11. Gun birakicam. Bakalim. Zaten cin takvimi kiz diyor. Bakalim.Demetcim ozleminde dedigi gibi bencede aklinda soru isareti kalmasin tabi sen bilirsin ama bi an once olsun diye acele etmeyelim . Gulum valla benim icimdende nedense hazirani bekle diyen cok kyvvetli bi his var nedendir bilmiyorum ama haziranda yap diyo icimden bi his ve normalde biseyi yapacaksam cok acele ederim ama bu sefer bekle diyorum kendime .. Rabbim ins emegimizi karsiliksiz birakmaz hepimizinde saglikli saliha hayirli birer kizlarimiz olsun ins
Zayif canm kan ilaci kullaniyorum daimi. Evde selimhanla ben hastaliklari ilk kapan tarafiz. Esim ve demirhanda hasta olmayan taraf. Pek yemek yemeyi sevmiyorum. Sanirim bu yuzden bagisikligim zayif. Balik et yemem. Nadir kofte yerim. Meyve cok yemem. Hayatim sudan ibaret diyebilirim.Gecmis olsun cnm , ust uste bu ikinci oldu canim benim dikkat et , vitamin nfalan kullaniyormusun bagisikligin zayif galiba ? Yat dinlen cnm
valla erteletmedi esim basladik canim bakalim hayirlisi.Canım senin Nisan Mayıs kız gösteriyordu niye erteledin hayatım
İnsAllah canim. Sen neler yapiyorsun? Valla ben yediklerime cok dikkat etmiyorum yumuetasiz kahvalti edemem diymam gibi geliyor. Et balik normalde de yemem zatenEn iyi sini yapmssın canım .Allah emeklerinin karşılığını veri inşalalh :)
canım bende yediklerime pek dikkat etmiyorum zaten çok et sevmeme bende .Yoğurt yiyorum .Süte ve dondurmaya başlıycam bugünden itibaren . Zaten regleden sonra iki kez ilişki oldu birinde vaajinal duş yaptım diğerinde fırsatım olmadı bugün bende senin gibi sırınga alıcam eczaneden . başka ne yapıyorum düşüneyim . Pazartesiye kadar her gün tek ilişki yapmaya çalışacağım .Eşim biraz zorlanıcak ama ne yapayım idare etsin artık . :) :) ha bide ovülasyonu takip ediyorum her gün .İnsAllah canim. Sen neler yapiyorsun? Valla ben yediklerime cok dikkat etmiyorum yumuetasiz kahvalti edemem diymam gibi geliyor. Et balik normalde de yemem zaten
Muzu biraktim. Aklima geldikce sut iciyorum. Dondurma tuketimine baslayacagim. İliskiden yarim saat once vajinal dus yapiyorum bir litre suya bir cay kasigi. İliskide ustte olup zevk almamaya calisiyorum zor olsada.birde iliski sonrasi soluma yatip dua ediyorum. Bir saatten oncedee banyo yapmiyorum. İyi mi acaba?
Demet ben de sola yatıyorum canım ama gece bir kalkıyorum sağa dönmüşüm sıkıntı olur mu bilemedim .Birde bir yerde okumuştum sola yatınca bacaklarınızı göğüs izasına kadar çekip öyle yatın diyordu BİLGİN OLSUN.İnsAllah canim. Sen neler yapiyorsun? Valla ben yediklerime cok dikkat etmiyorum yumuetasiz kahvalti edemem diymam gibi geliyor. Et balik normalde de yemem zaten
Muzu biraktim. Aklima geldikce sut iciyorum. Dondurma tuketimine baslayacagim. İliskiden yarim saat once vajinal dus yapiyorum bir litre suya bir cay kasigi. İliskide ustte olup zevk almamaya calisiyorum zor olsada.birde iliski sonrasi soluma yatip dua ediyorum. Bir saatten oncedee banyo yapmiyorum. İyi mi acaba?
Benimde bugunden cuma dahil sik iliski olacak canim. Cuma 11. Gun. 14. Gun oglen catlamisti gecen ay. 3 gun onceden kesmis olacagim. Ayy insAllah tutar bu ay. Gec olmadan gelsin kizlarimiz insAllahh...canım bende yediklerime pek dikkat etmiyorum zaten çok et sevmeme bende .Yoğurt yiyorum .Süte ve dondurmaya başlıycam bugünden itibaren . Zaten regleden sonra iki kez ilişki oldu birinde vaajinal duş yaptım diğerinde fırsatım olmadı bugün bende senin gibi sırınga alıcam eczaneden . başka ne yapıyorum düşüneyim . Pazartesiye kadar her gün tek ilişki yapmaya çalışacağım .Eşim biraz zorlanıcak ama ne yapayım idare etsin artık . :) :) ha bide ovülasyonu takip ediyorum her gün .
Bu beslenme kısmı bana saçma geliyor. aslında ben büssürü insan tanıyorum et, peynir manyağı ama çifter kızları var :) :)Birde kuruyemis de yiyiyorum.
Bakalım benim ki ne zaman çatlıyacak çok merak ediyorum .Ben ilk defa ovülasyon kullanıyorum.Benimde bugunden cuma dahil sik iliski olacak canim. Cuma 11. Gun. 14. Gun oglen catlamisti gecen ay. 3 gun onceden kesmis olacagim. Ayy insAllah tutar bu ay. Gec olmadan gelsin kizlarimiz insAllahh...
Ben gece cok donmem saga sola ama soyle birsey var. Derin iliskide spermler 10 dk da yumurtaya ulasirmis. Yuzeysel iliski de yarim saati bulurmus. Dogrumu bilmiyorum ama zaten o saate kadar yol katetmis oluyor canim.Demet ben de sola yatıyorum canım ama gece bir kalkıyorum sağa dönmüşüm sıkıntı olur mu bilemedim .Birde bir yerde okumuştum sola yatınca bacaklarınızı göğüs izasına kadar çekip öyle yatın diyordu BİLGİN OLSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?