Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Aynen canim. Kendim icin ali imran suresi 36. Ayete baslayacagim niyetim 10.000 tane okumak insAllah kizimiz olur. Rabbim bizede tattirsin bu meyveden.

Oyyy Demetim demetimmm ne diyim hayirlidi kuzum dualara baslayalim...bende dun ruyamda erkek bebek gordum..dogum yapmisim ama dogum yapmamis gibi hastane odasina geliyorum...besikteki simdiki oglummus...hasta diyolar falan hayir olsun..

Aynen canim. Kendim icin ali imran suresi 36. Ayete baslayacagim niyetim 10.000 tane okumak insAllah kizimiz olur. Rabbim bizede tattirsin bu meyveden.
10 binin bi anlamimi var cnm..bide su dua isini hizlandirsak sanada ve siradakileree okusak bian once cnm..benim muzikk icin 2 kaldi bugun bitireyim

Cnm senin icindehayirlisi olsun insallah...beni heycan basti sanirim sizleri dusununce

Hayırlı uğurlu olsun Demet çok sevindim İnan çok ben çok inanıyorum senin kızın olacağına bu sayfada güzel şeylere vesile oldun Allah inş. Kalbine göre vercek

Hayırlı uğurlu olsun Demet çok sevindim İnan çok ben çok inanıyorum senin kızın olacağına bu sayfada güzel şeylere vesile oldun Allah inş. Kalbine göre vercek
Amin bitanem insAllah. Dualarinizda beni de unutmayin cok bekletmeden bu ay gelsin bebegim. Beklemek cok stresli oluyor. Rabbim yardimcimiz olsun.

Slm herkese konunuz çok dikkati mi çekti kız çocuk için böyle seyler uygulanabilecegini bilmiyordum Rabbim hepinizin gönlüne göre versin kızlar bende 27aylık erkek annesiyim 2. Evladımı şuan dusunmuyorum ama zamanı gelip istediğimde bnde kız olsun istiyorum

Ay hadi cok heyeecanli .. hamile kalirsan arkandanda bizgeliyoruz ozlemle .. off dusununce stres oluyo insan .. takvim falan bos ya sen ogrendigimiz yontemleri yap yeter gunluk dondurma tuket bolca cnm

Hadi kizlar gazanizmubarek olsun . Allahim nolur saglikla kizlarimiza kavustursun . Su an sen ve demet basladi heyecanla bekliyecez . Bir ay gecmezsimdi

Merhaba cnm .. Allah bagislasin yavrunu insaAllah ilerde kiz icin burdan faydalanirsi sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…