- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.701
Ya bu cok enteresan oluyor benim hep adetim duzensizdi. Gecen ay takip ettim 28 gunde oldum 14. Gun cataldi sok oldum. Bu ay insAllah stresten gecikme olmazBakalım benim ki ne zaman çatlıyacak çok merak ediyorum .Ben ilk defa ovülasyon kullanıyorum.
Tmm kuzum yazarim...korku yok cnm benim sadece 1 kac dklik birsey...ve ultrasyonla bakabilirhayatsn canimcim salı günü kadın dogumcuda randevum 18.50 de,sorular için hatırlatayım dedim yarın giremezsem topige...Bu arada korku başladı gün gelip catacak ((
Aynen canim. Kendim icin ali imran suresi 36. Ayete baslayacagim niyetim 10.000 tane okumak insAllah kizimiz olur. Rabbim bizede tattirsin bu meyveden.Bu beslenme kısmı bana saçma geliyor. aslında ben büssürü insan tanıyorum et, peynir manyağı ama çifter kızları var :) :)
yani o kısmı bence çok takma. Bizim dikkat etmemiz gereken en önemli kısımlar ;
1- Ovülasyon takibiyle yumurta çatlamdan erken ilişkiyi bırakmak ve sık ilişki
2- İlişkiden sonra sola yatmak ,
3- Vajinal duş -
4- Bol bol istemek rabbimden, yani dua
Cnm burdada sabah ceeeh diyor gunes aksama dogru yagmurNe guzel etmisiniz burda havalar yagisli soguk ve sikici geciyo , yaz hic gelmiyecek gibi
Oyyy Demetim demetimmm ne diyim hayirlidi kuzum dualara baslayalim...bende dun ruyamda erkek bebek gordum..dogum yapmisim ama dogum yapmamis gibi hastane odasina geliyorum...besikteki simdiki oglummus...hasta diyolar falan hayir olsun..Gunaydin arkadaslar. Vira bismillah dedik bu ay basladik calismalara vallaha. Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim. Erteleyecektim esim de soylendi biraz cok takiyorsun diye haksiz da sayilmaz. Bildigim yontemleri uygulayip devam edecegiz bakalim. Takvimlere takilmiyoruz devam ediyoruz...
10 binin bi anlamimi var cnm..bide su dua isini hizlandirsak sanada ve siradakileree okusak bian once cnm..benim muzikk icin 2 kaldi bugun bitireyimAynen canim. Kendim icin ali imran suresi 36. Ayete baslayacagim niyetim 10.000 tane okumak insAllah kizimiz olur. Rabbim bizede tattirsin bu meyveden.
Cnm senin icindehayirlisi olsun insallah...beni heycan basti sanirim sizleri dusununcecanım bende yediklerime pek dikkat etmiyorum zaten çok et sevmeme bende .Yoğurt yiyorum .Süte ve dondurmaya başlıycam bugünden itibaren . Zaten regleden sonra iki kez ilişki oldu birinde vaajinal duş yaptım diğerinde fırsatım olmadı bugün bende senin gibi sırınga alıcam eczaneden . başka ne yapıyorum düşüneyim . Pazartesiye kadar her gün tek ilişki yapmaya çalışacağım .Eşim biraz zorlanıcak ama ne yapayım idare etsin artık . :) :) ha bide ovülasyonu takip ediyorum her gün .
Hayırlı uğurlu olsun Demet çok sevindim İnan çok ben çok inanıyorum senin kızın olacağına bu sayfada güzel şeylere vesile oldun Allah inş. Kalbine göre vercekAynen canim. Kendim icin ali imran suresi 36. Ayete baslayacagim niyetim 10.000 tane okumak insAllah kizimiz olur. Rabbim bizede tattirsin bu meyveden.
Cnm yani 14 .gun cizgin silikleşmişti oylemi?cift cizgi kacinci gun olusmustu?Benimde bugunden cuma dahil sik iliski olacak canim. Cuma 11. Gun. 14. Gun oglen catlamisti gecen ay. 3 gun onceden kesmis olacagim. Ayy insAllah tutar bu ay. Gec olmadan gelsin kizlarimiz insAllahh...
Hayirdir insAllah canim.Oyyy Demetim demetimmm ne diyim hayirlidi kuzum dualara baslayalim...bende dun ruyamda erkek bebek gordum..dogum yapmisim ama dogum yapmamis gibi hastane odasina geliyorum...besikteki simdiki oglummus...hasta diyolar falan hayir olsun..
Senin kararini okuyunca yazdim cnm.dualarim seninle...Hayirdir insAllah canim.
Cnm geven ayki testlerim 11. Gun kesicem yani 11. Gun aksami son iliski olucak.Cnm yani 14 .gun cizgin silikleşmişti oylemi?cift cizgi kacinci gun olusmustu?
Saol cnm insAllah hayir olsun. Bakalim bu ay tutacak mi? Merakla bekleyecegiz. İnsAllah stresten yumurtlama sasmaz. Bu ay da baslayacagim bakalim.Senin kararini okuyunca yazdim cnm.dualarim seninle...
Amin bitanem insAllah. Dualarinizda beni de unutmayin cok bekletmeden bu ay gelsin bebegim. Beklemek cok stresli oluyor. Rabbim yardimcimiz olsun.Hayırlı uğurlu olsun Demet çok sevindim İnan çok ben çok inanıyorum senin kızın olacağına bu sayfada güzel şeylere vesile oldun Allah inş. Kalbine göre vercek
Ay hadi cok heyeecanli .. hamile kalirsan arkandanda bizgeliyoruz ozlemle .. off dusununce stres oluyo insan .. takvim falan bos ya sen ogrendigimiz yontemleri yap yeter gunluk dondurma tuket bolca cnmGunaydin arkadaslar. Vira bismillah dedik bu ay basladik calismalara vallaha. Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim. Erteleyecektim esim de soylendi biraz cok takiyorsun diye haksiz da sayilmaz. Bildigim yontemleri uygulayip devam edecegiz bakalim. Takvimlere takilmiyoruz devam ediyoruz...
Hadi kizlar gazanizmubarek olsun . Allahim nolur saglikla kizlarimiza kavustursun . Su an sen ve demet basladi heyecanla bekliyecez . Bir ay gecmezsimdicanım bende yediklerime pek dikkat etmiyorum zaten çok et sevmeme bende .Yoğurt yiyorum .Süte ve dondurmaya başlıycam bugünden itibaren . Zaten regleden sonra iki kez ilişki oldu birinde vaajinal duş yaptım diğerinde fırsatım olmadı bugün bende senin gibi sırınga alıcam eczaneden . başka ne yapıyorum düşüneyim . Pazartesiye kadar her gün tek ilişki yapmaya çalışacağım .Eşim biraz zorlanıcak ama ne yapayım idare etsin artık . :) :) ha bide ovülasyonu takip ediyorum her gün .
Merhaba cnm .. Allah bagislasin yavrunu insaAllah ilerde kiz icin burdan faydalanirsi sende.Slm herkese konunuz çok dikkati mi çekti kız çocuk için böyle seyler uygulanabilecegini bilmiyordum Rabbim hepinizin gönlüne göre versin kızlar bende 27aylık erkek annesiyim 2. Evladımı şuan dusunmuyorum ama zamanı gelip istediğimde bnde kız olsun istiyorum
Anladim cnm sagolasinCnm geven ayki testlerim 11. Gun kesicem yani 11. Gun aksami son iliski olucak. Eki Görüntüle 1983407
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?