- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.721
Hosgeldin arkadasim insallah bizlere ve sana nasip olur kiz evlatSlm herkese konunuz çok dikkati mi çekti kız çocuk için böyle seyler uygulanabilecegini bilmiyordum Rabbim hepinizin gönlüne göre versin kızlar bende 27aylık erkek annesiyim 2. Evladımı şuan dusunmuyorum ama zamanı gelip istediğimde bnde kız olsun istiyorum
Geliyoruz cnm ins...Ay hadi cok heyeecanli .. hamile kalirsan arkandanda bizgeliyoruz ozlemle .. off dusununce stres oluyo insan .. takvim falan bos ya sen ogrendigimiz yontemleri yap yeter gunluk dondurma tuket bolca cnm
Etmem mi ederim canım inş.gelir minik kuzun amin canım hepimizinAmin bitanem insAllah. Dualarinizda beni de unutmayin cok bekletmeden bu ay gelsin bebegim. Beklemek cok stresli oluyor. Rabbim yardimcimiz olsun.
Benimde 3 kaldi sessizcenin de bitirdim. Ya telefondan guncelleyemiyorum bilgisayari acmam lazim onada firsat bulamadim bir. Bu hafta son zaten iki hafta uzattik yeter. Onbinin bir anlami yok aslinda ben oyle niyet ettim kisa bir dua oldugu icin.10 binin bi anlamimi var cnm..bide su dua isini hizlandirsak sanada ve siradakileree okusak bian once cnm..benim muzikk icin 2 kaldi bugun bitireyim
Hosgeldin cnm oglum seni yormuyor ve uslu bir cocuksa hmn ikinciyi yap derim ben pianim ikinciyi hmn yapmadigima. İkisi bir buyuyorlar.Slm herkese konunuz çok dikkati mi çekti kız çocuk için böyle seyler uygulanabilecegini bilmiyordum Rabbim hepinizin gönlüne göre versin kızlar bende 27aylık erkek annesiyim 2. Evladımı şuan dusunmuyorum ama zamanı gelip istediğimde bnde kız olsun istiyorum
Valla takvimde banada mantikli gelmiyor. Bakalim canim hayirlisi olsun uzadikca uzuyor sanki bu ay olacaginin garantisi var gibi. İnsAllah cok bekletmez.Ay hadi cok heyeecanli .. hamile kalirsan arkandanda bizgeliyoruz ozlemle .. off dusununce stres oluyo insan .. takvim falan bos ya sen ogrendigimiz yontemleri yap yeter gunluk dondurma tuket bolca cnm
Yaa sen bana sor o helecaniii gunde vakit duruyo sankiHadi kizlar gazanizmubarek olsun . Allahim nolur saglikla kizlarimiza kavustursun . Su an sen ve demet basladi heyecanla bekliyecez . Bir ay gecmezsimdi
daha dun gibi bu topigi actigim bak nisan oldu bile. Hazirana ne kaldi cnm hmn geliverir.Yaa kizlar bu hafta yasinlerin bitmesi gerekiyo dimi . Ben daha bugun temizlendin adetten . Aksam okurum ins .
Demet senin yuzunden pis gaza geldim , gelsin su haziran artik
Agziba saglik cnm Allah kabul etsin. Seni topigimizin caliskani ilan ediyorum.
Okurum canim insAllah. Saol bakalim heyecai bekleyisler...Whiteandblue gazan mubarek olsun canim insallah kızı tutturursun bi de ovu testine devam etceksin demi canim bi de bu ay en azindan bi kere enam suresini okusan kendin icin iliskiden once olsa daha iyi olur
Kızlar oğlumda sola yatmıştım onun icin kızımda düz yattım çokta güvenmeyin sola yatma işine benceBu beslenme kısmı bana saçma geliyor. aslında ben büssürü insan tanıyorum et, peynir manyağı ama çifter kızları var :) :)
yani o kısmı bence çok takma. Bizim dikkat etmemiz gereken en önemli kısımlar ;
1- Ovülasyon takibiyle yumurta çatlamdan erken ilişkiyi bırakmak ve sık ilişki
2- İlişkiden sonra sola yatmak ,
3- Vajinal duş -
4- Bol bol istemek rabbimden, yani dua
Cnm sessizcenin bitmisti diye biliyorum yanlis mi hatirliyorum..5 eksikti siz hastasiniz diye ben 3 okudum sizin yerinize sessizcede gerisini okucakti..Allah kabul etsin cnm..olsun bi actiginda yazarsin cnm onemli degil..herkes biliyor kacar okuyacaginiBenimde 3 kaldi sessizcenin de bitirdim. Ya telefondan guncelleyemiyorum bilgisayari acmam lazim onada firsat bulamadim bir. Bu hafta son zaten iki hafta uzattik yeter. Onbinin bir anlami yok aslinda ben oyle niyet ettim kisa bir dua oldugu icin.
Teşekkur ederimm ayy sagolasin cnm benim..Agziba saglik cnm Allah kabul etsin. Seni topigimizin caliskani ilan ediyorum.
Nasil yaptin kuzum bunu kucuk bide ayarlamasi zor masallah sana yaEsim cok kokoshsun diyor. İki oglandan sonra hep feminen takilmaya calisiyorum ruhumu kiza hazirliyorum. Bu benim zikirmatigim kendim yapmistim. Eki Görüntüle 1983532
Aa ben sessizcenin 5 eksigini okudun diye biliyorum benim 2 vardi okudum onlari.Cnm sessizcenin bitmisti diye biliyorum yanlis mi hatirliyorum..5 eksikti siz hastasiniz diye ben 3 okudum sizin yerinize sessizcede gerisini okucakti..Allah kabul etsin cnm..olsun bi actiginda yazarsin cnm onemli degil..herkes biliyor kacar okuyacagini
Evet zor oluyor ama seviyorum birseyler yapmayi pek bos duramam ben.Nasil yaptin kuzum bunu kucuk bide ayarlamasi zor masallah sana ya
canlar benimki bitti sagolsun hayatsn yardim ettiCnm sessizcenin bitmisti diye biliyorum yanlis mi hatirliyorum..5 eksikti siz hastasiniz diye ben 3 okudum sizin yerinize sessizcede gerisini okucakti..Allah kabul etsin cnm..olsun bi actiginda yazarsin cnm onemli degil..herkes biliyor kacar okuyacagini
Evet zor oluyor ama seviyorum birseyler yapmayi pek bos duramam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?