- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.381
Agzina saglik canoom. Allah kabul etsin.Whiteandblue canim gulom , 4 meryem okudum bagisladim cnm .. Rabbim saglikli sihhatli saliha hayirli bi cimcime kizini kucagina bian evvel almayi nasib etsin
Hadi ins.cnmmkizi olanlara hep soruyorum buyuk sikintilari gaz olayi.
Bal gibide olur cnm kızın sen gonlunu ferah tutBana doktor kız dedi 16. Haftada. İnsanlar inanmıyor benim kızım olamaz gibi konuşuyorlar eşim 4 erkek ona bağlıyorlar
Ayy ne guzel diyorsunnn insAllah canimm hepimiz buay hamis olalim beklemeden gelsin bebisler.Sen büyük ihtimal hamilesin cnm benim :)
Bende duydum insallah canim..Ya bi de onemli soru dudagimda ucuk cikti hiic cikmaz duyduguma gore hamlevkalan bayanda agzinda burnunda cikan varmis varmiydi gebe kaldiginizda ucuk hic merak ettim
Cok yuksek kiz hissediyorum tatlim. Belirti su bu icin degil. Cok dua ettin istiharende gordun. Rabbim butun isaretini gonderdi sana da inanmak sukretmek duser.Hadi bakalım inş. Canımm nekadar eminsin yâ sağol desteklerin için
Benim oglana da kiz dediler 27 aylik ama abisinin 4 yas kiyafetlerini giyiyor. Kilo ve boyu 4 yas cikiyor en dusuk degeri. Ve cok yiyen bir cocuk degil ama iri masallah.Tabiki var cnm gorumceme 6 aya kadar erkek dediler kiz oldu..yalniz kemik yapisi boyundan dolayi erkek dediler gercekten suanda 5 yasinda ama 9 yasinda gibi..sizde de oylemi.
Allah kabul etsin cnm ekliyorumWhiteandblue . Canim 2.meryem bitti..
Bende cok yoruldum valla dun ev isi temizlik mahvetti bugun dinlenirim nasipseKasiklarim cok agriyo yaaa birsey mi oldy bugun cok yoruldum yaa((((( cok mutsuzum suan.
Hayirlisi nasip bakalimKasiklarim cok agriyo yaaa birsey mi oldy bugun cok yoruldum yaa((((( cok mutsuzum suan.
Fıstığın annesine yerleşiyordur belkiKasiklarim cok agriyo yaaa birsey mi oldy bugun cok yoruldum yaa((((( cok mutsuzum suan.
Gunaydin cnm. Ay bilmiyorum ama cok agriyordu gece bugun sabah daha iyiyim. Sag tarafta hafif agrim var. Benim yuttuysabile agrim sagda hepte soluma yattim ama erkek mi tuttu ne ettiFıstığın annesine yerleşiyordur belki
Canim calismalar devam mi? Pazartesi miydi dis ameliyatin seninde? Rabbim sifa versin cnm.Yeni bat 12 Mayıs canlar bakalım ne olcak
Canım benimde testler negatif cıkmaya drvam ediyor yalnız dün gece benim bel ağrım oldu sabah ateşim düşmüş adetimin 15.günü en son ilişkim oldu öğleden sonra akşam üstü falan.9-10-11-12-12-14-15 calıstıgımız günler.Sabah bir kalktım ateşim düşük cok yoğun yumurtlama akıntısı gelmiş.Çatladı mı çatlayacak mı sizce beklediğimden üç gün önce geldi akıntı baya üzüldüm olmqyacak mıGunaydin cnm. Ay bilmiyorum ama cok agriyordu gece bugun sabah daha iyiyim. Sag tarafta hafif agrim var. Benim yuttuysabile agrim sagda hepte soluma yattim ama erkek mi tuttu ne etti
Testlerin resmini atar misin cnm daha net birsey soyleyebilirim. Birde daha testler silikse olgunlasmamistir yumurta. Ama akinti geldiyse yarin koyulasabikir iliskiyi kessen iyi olur.Canım benimde testler negatif cıkmaya drvam ediyor yalnız dün gece benim bel ağrım oldu sabah ateşim düşmüş adetimin 15.günü en son ilişkim oldu öğleden sonra akşam üstü falan.9-10-11-12-12-14-15 calıstıgımız günler.Sabah bir kalktım ateşim düşük cok yoğun yumurtlama akıntısı gelmiş.Çatladı mı çatlayacak mı sizce beklediğimden üç gün önce geldi akıntı baya üzüldüm olmqyacak mı
Tmm yarin koyulasip 24 saate catlarsa cnm 2.5/3 gun ince birakmis olursun ki buda guzel bir zmnlama olur bence.Bugün 16.gün
Calismalarda cok iyi canim hadi insallah birkizce tutunur annesi. Dua edelim bolbol.Canım benimde testler negatif cıkmaya drvam ediyor yalnız dün gece benim bel ağrım oldu sabah ateşim düşmüş adetimin 15.günü en son ilişkim oldu öğleden sonra akşam üstü falan.9-10-11-12-12-14-15 calıstıgımız günler.Sabah bir kalktım ateşim düşük cok yoğun yumurtlama akıntısı gelmiş.Çatladı mı çatlayacak mı sizce beklediğimden üç gün önce geldi akıntı baya üzüldüm olmqyacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?