- 28 Nisan 2017
- 274
- 467
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.401
Canım testler hep negatif ama ben kendimden biliyorum bu ağrı ve akıntı yumurtlamadan önce oluyor ben de.sanırım ben cok su içen biriyim bu yüzden testler net cıkmadı.Aslında 18 gün çatlama günüydü bugün 16.gün. En son 15 te oldu.yumurtlamadan bir önce kız olma ihtimali var mı kiTestlerin resmini atar misin cnm daha net birsey soyleyebilirim. Birde daha testler silikse olgunlasmamistir yumurta. Ama akinti geldiyse yarin koyulasabikir iliskiyi kessen iyi olur.
Yumurtlamadan bir gun once riskli olabilir ama daha yu.urtan olgunlasmamis testlerin silikse. Olgunlasip cat olmasi 24 saat suruyor takriden. Yani bir gun once olmuyor. Ayrica vajinal dusla ortami asidik yapiyorsun ki erkeklerin yasam omrunu kisaltiyorsun. Birde icerdr birikmis kiz spermi var kendiler 4 gun yasiyor rahat birikmis kizlar cat oldugunda dollemesi daha buyuk olasilik.Canım testler hep negatif ama ben kendimden biliyorum bu ağrı ve akıntı yumurtlamadan önce oluyor ben de.sanırım ben cok su içen biriyim bu yüzden testler net cıkmadı.Aslında 18 gün çatlama günüydü bugün 16.gün. En son 15 te oldu.yumurtlamadan bir önce kız olma ihtimali var mı ki
Allah razı olsun canım inş hayırlısıyla bir de prensesimiz olur.Calismalarda cok iyi canim hadi insallah birkizce tutunur annesi. Dua edelim bolbol.
Bak akintiya takilma bence. 2 gun onceden akintisi yogunlasan arkadaslar var 2 gun suruyor cat olmasi. Gecen ayki takipte yogun akintidan sobra pic olmasi ne kadar surdu?Moralim bozuldu.Ne diyelim vardır bir hayr.Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.
Olur insAllah icini ferah tut. Biz elimizden geleni yapiyoruz. Rabbim yazmadiysa buna da sukurler olsun deriz.Allah razı olsun canım inş hayırlısıyla bir de prensesimiz olur.
Henüz ateşim yükselmedi evet yani bu yumurta daha catlamadı demek değil mi? İnş öyle olur canım.vajinal duşu ihmal etmedim içeriyi asidik yaptım ve kontrol de ettim ph striplerle. Beklediğimden erken gördüm akıntıyı ama ateşim de yükselseydi yumurtladım diyecektim ateş düne göre düşmüş belki yarın catlar :)Yumurtlamadan bir gun once riskli olabilir ama daha yu.urtan olgunlasmamis testlerin silikse. Olgunlasip cat olmasi 24 saat suruyor takriden. Yani bir gun once olmuyor. Ayrica vajinal dusla ortami asidik yapiyorsun ki erkeklerin yasam omrunu kisaltiyorsun. Birde icerdr birikmis kiz spermi var kendiler 4 gun yasiyor rahat birikmis kizlar cat oldugunda dollemesi daha buyuk olasilik.
Amenna ve saddakna.Olur insAllah icini ferah tut. Biz elimizden geleni yapiyoruz. Rabbim yazmadiysa buna da sukurler olsun deriz.
Geçen ay yumurtlamamı yakalayamadım canımBak akintiya takilma bence. 2 gun onceden akintisi yogunlasan arkadaslar var 2 gun suruyor cat olmasi. Gecen ayki takipte yogun akintidan sobra pic olmasi ne kadar surdu?
Tabi cnm atesin dusmesi testte koyulqsma olacak yukselince pic olacsk demek..kiminin 24 saatta kiminin 72 saatte catliyor. Akintiya takilma bende hic akinti olmaz mesela. Agrim olur hissederim agriyla. Daha vakir var sen bugun testi sik sik tekrarla canim.Henüz ateşim yükselmedi evet yani bu yumurta daha catlamadı demek değil mi? İnş öyle olur canım.vajinal duşu ihmal etmedim içeriyi asidik yaptım ve kontrol de ettim ph striplerle. Beklediğimden erken gördüm akıntıyı ama ateşim de yükselseydi yumurtladım diyecektim ateş düne göre düşmüş belki yarın catlar :)
Ilişki olmasın demi. Bundan sonra teste yoğunlaşayımTabi cnm atesin dusmesi testte koyulqsma olacak yukselince pic olacsk demek..kiminin 24 saatta kiminin 72 saatte catliyor. Akintiya takilma bende hic akinti olmaz mesela. Agrim olur hissederim agriyla. Daha vakir var sen bugun testi sik sik tekrarla canim.
En dogu karari sen ve hislerin verecek canim. Yerinde olsam keserdim iliskiyi riskli olabilir erken de pic olabilir. Dedigin gibi teste yogunlasmanda fayda var cnm.Ilişki olmasın demi. Bundan sonra teste yoğunlaşayım
Yok cnm ilk.idrardan sonda 2/4 saat su icmiyorsun. Ben 2 saat dayanabildim. 2 saat sivi tuketmeden yaptim cnm.Ovulasyon testleri sabah ilk idrarla yapılmıyor demi
burdayım canım arada sessiz sessiz okuyup gidiyorum sayfayı muheteşem tuyuyosun ilk sayfanın düzenli oluşuna bayıldım ne güzel herkes kızı buşmuş nerdeyse inşşalh bizede nasip olurflower fairy nasilsin cnm? Gorunmuyorsun hic?
Senin ufaklik daha kucuk canim. Yerinde olsam abi okula baslayinca yapardim. Seni yormaz o zaman yinede sen bilirsin tabi. Topigimiz burda arada bi selamini cok gorme canim.Allahım listenin başı hepp kız keşke yapsaydım diye dövünüyorum şuan ama ben geliba bu fikirden vazgectim 1 sene daha bekliyeceğim kız aşkına yapıpta hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bebek sevmek için yap ayı planlıyorum allah izin ederse inşalh rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip eder
İnsAllah olur canim icini ferah tut. Vakti geldiginde 3-4 hatta 5 ay test denemesi yapar sonra guzelce calisirsin. Bi bakarsin minik kokosh kollatinda insAllah..burdayım canım arada sessiz sessiz okuyup gidiyorum sayfayı muheteşem tuyuyosun ilk sayfanın düzenli oluşuna bayıldım ne güzel herkes kızı buşmuş nerdeyse inşşalh bizede nasip olur
Gunaydin cnm benim simdi nasilsin?İyi geceler canlar. Yogun bir gundu gec geldik eve. Uyumusum az once uyandim sag kasigim nasil batiyor anlatsmam. Adrt agrisi bi taraftan. Hatta korktum hamile kaldim da dusuk mu yapiyorum dedim icimden. Hayirdir insAllah. Sicak su torvasi yaptim ayagima rahatlatsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?