Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Testlerin resmini atar misin cnm daha net birsey soyleyebilirim. Birde daha testler silikse olgunlasmamistir yumurta. Ama akinti geldiyse yarin koyulasabikir iliskiyi kessen iyi olur.
Canım testler hep negatif ama ben kendimden biliyorum bu ağrı ve akıntı yumurtlamadan önce oluyor ben de.sanırım ben cok su içen biriyim bu yüzden testler net cıkmadı.Aslında 18 gün çatlama günüydü bugün 16.gün. En son 15 te oldu.yumurtlamadan bir önce kız olma ihtimali var mı ki

Yumurtlamadan bir gun once riskli olabilir ama daha yu.urtan olgunlasmamis testlerin silikse. Olgunlasip cat olmasi 24 saat suruyor takriden. Yani bir gun once olmuyor. Ayrica vajinal dusla ortami asidik yapiyorsun ki erkeklerin yasam omrunu kisaltiyorsun. Birde icerdr birikmis kiz spermi var kendiler 4 gun yasiyor rahat birikmis kizlar cat oldugunda dollemesi daha buyuk olasilik.

Henüz ateşim yükselmedi evet yani bu yumurta daha catlamadı demek değil mi? İnş öyle olur canım.vajinal duşu ihmal etmedim içeriyi asidik yaptım ve kontrol de ettim ph striplerle. Beklediğimden erken gördüm akıntıyı ama ateşim de yükselseydi yumurtladım diyecektim ateş düne göre düşmüş belki yarın catlar :)

Tabi cnm atesin dusmesi testte koyulqsma olacak yukselince pic olacsk demek..kiminin 24 saatta kiminin 72 saatte catliyor. Akintiya takilma bende hic akinti olmaz mesela. Agrim olur hissederim agriyla. Daha vakir var sen bugun testi sik sik tekrarla canim.

Ilişki olmasın demi. Bundan sonra teste yoğunlaşayım

Allahım listenin başı hepp kız keşke yapsaydım diye dövünüyorum şuan ama ben geliba bu fikirden vazgectim 1 sene daha bekliyeceğim kız aşkına yapıpta hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bebek sevmek için yap ayı planlıyorum allah izin ederse inşalh rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip eder

Senin ufaklik daha kucuk canim. Yerinde olsam abi okula baslayinca yapardim. Seni yormaz o zaman yinede sen bilirsin tabi. Topigimiz burda arada bi selamini cok gorme canim.

burdayım canım arada sessiz sessiz okuyup gidiyorum sayfayı muheteşem tuyuyosun ilk sayfanın düzenli oluşuna bayıldım ne güzel herkes kızı buşmuş nerdeyse inşşalh bizede nasip olur
İnsAllah olur canim icini ferah tut. Vakti geldiginde 3-4 hatta 5 ay test denemesi yapar sonra guzelce calisirsin. Bi bakarsin minik kokosh kollatinda insAllah..

Gunaydin cnm benim simdi nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…