Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Senin ufaklik daha kucuk canim. Yerinde olsam abi okula baslayinca yapardim. Seni yormaz o zaman yinede sen bilirsin tabi. Topigimiz burda arada bi selamini cok gorme canim.
evet canım yeni ayaklandı elleri her yerde yetişmiyorum peşine hamile kalsam inan bakamam oğlum için biraz daha zaman verdim kendime hem onu hem kendimi yıpratmamak için yoksa çok heves ettim cinsiyet öğrenenlerinin çoğu kız çıkıyo suan hayırlısı bakalım ama galiba kaçırdık o treni artık

İnsAllah olur canim icini ferah tut. Vakti geldiginde 3-4 hatta 5 ay test denemesi yapar sonra guzelce calisirsin. Bi bakarsin minik kokosh kollatinda insAllah..
yaaa adı bile güzel ne güzel yaşmıssın inşşalh gelir anasını fazla bekletmez

Kizlaar insAllah bu ay listemisin hepsi hamis olur minik kizlarimiz gelir. Ben bebis kokusunu cook ozledim. Dun disarda 2/3 bebis gorduk oyle tatliydilar masallah. Rabbim tez zamanda nasip etsin kizlarimizi insAllahhh
Amin cnm bende dun biyerde foto gordum aglicaktim..atarim sizede bende oyle foto cektircem ins..

Gunaydin cnm. Ay bilmiyorum ama cok agriyordu gece bugun sabah daha iyiyim. Sag tarafta hafif agrim var. Benim yuttuysabile agrim sagda hepte soluma yattim ama erkek mi tuttu ne etti
Benim de hep sağ kasigim agridi. Hatta benimde adet günüm gelmeden bir gün önce falan öyle bir agri saplandı ki kasigima

Testlere devam cnm teste gore karar verelim..atesi nasil olcuyosun

Bugun 16.gunun ama cat oldugu kesin degil ki cnm sen oglen ve aksam test yap

Mrb.cnm hayirlisi olsun tabi senin kendini hazir hissetmen lazim haklisin olsun zaman su gibi akip geciyor

Akintin oldu diye bugun catlicak degil cnm 2 gun surende var mesela ben akintim olur 2 hatta 3 gun

Akıntıdan sonra test yaptım cok silik ama dün akşam yaptıgım da silikti bekleyince epey koyulaşmış ama ikisi eşit koyulukta değil

Herkese Selamlar Canlar ben fazla katilamiyorum fakat herzaman girip mutlaka okuyorum. Takipteyim yani kendime tüyolar biriktiriyorum ilerisi icin hele bi bebegim biraz büyüsün insallah Bende denicem Allah izin verirse. Whiteandblue kuzum insallah bu ay kizin sana tutunmustur Canim..
Rabbim bu topikteki bütün hanimlara gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin insallah.
hayatsn kuzum sen haziranda baslicaksin sanirim calismalara :) paylastigin fotoya bayildim gülüm :) insallah Rabbim o fotograftakinin aynisini Kizcenle cekinmeyi nasip etsin sanada..

Kız bebek için ovulasyonda çift çizgi görene kadar mı ilişki gerekiyor kızlar ?
Canim birkac ay testle takip etmelisin. Her ay duzenli yumurtlama yununu belirle ki 2/3 gun once iliskiyi birakmalisin yani koyuluk olmadan.
Merhaba canim insAllah. Hepimiz birgun kizlarimiza kavusalim insAllah canim.. Senin minik nasil buyuyor mu?
Whiteandblue canim 3.meryeminde bitti.
Agzina saglik canim Allah kabul etsin.

Senden sonra kim canim ismini yazaraan gecmisi takip cok edemiyorum kime okunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…