- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.441
Senden sonra kim canim ismini yazaraan gecmisi takip cok edemiyorum kime okunacak
Benim dongum 28 gunde bir canim 14. Gun oglen saat 13 gibi pic oldu. Bende iliskiyi en son 12. Gun gecesi saat 2:00 da yaptim. Yani 50 saat once biraktim 2.5 gun. Derine bosalma olmadi ve hep soluma yattim. Vajinal dus bir kere yaptim bende kuruluk yapti devam edemedim. Dondurma sut yumurta sebze meyve tukettim sadece. Esimde sicak banyo yapti.iliski oncesi. İnsAllah tutar hepimizin.Cnm senin döngün kaç gün hangi günler calıştın ne zaman bıraktın?
Ben
Benim dongum 28 gunde bir canim 14. Gun oglen saat 13 gibi pic oldu. Bende iliskiyi en son 12. Gun gecesi saat 2:00 da yaptim. Yani 50 saat once biraktim 2.5 gun. Derine bosalma olmadi ve hep soluma yattim. Vajinal dus bir kere yaptim bende kuruluk yapti devam edemedim. Dondurma sut yumurta sebze meyve tukettim sadece. Esimde sicak banyo yapti.iliski oncesi. İnsAllah tutar hepimizin.[/QUOTE
1 lt kaynamis icme suyuna 1 tatli kasigi elma sirkesi koydum. Siringayla 3 kere vajina icine siktim. Kalani disardan yikadimVajinal duşu nasıl yaptın canım
Ben tek bir şırıngaya yarı yarıya beyaz sirke ve ılık su ile yaptım cnm.elma sirkesi olmamalı diye okumustum o rahatsız etmiştir belki seni.ben bir iki gün bir litre suyla yaptım baktım zor oluyor tek şırınganın yarısı sirke yarısı su içeriye sıkıp ayaklarımı diktim 20 sn sonra kalktım.Biri bana yıllar önce bunu dese gülerdim ama şimdi yaptım1 lt kaynamis icme suyuna 1 tatli kasigi elma sirkesi koydum. Siringayla 3 kere vajina icine siktim. Kalani disardan yikadim
YapmisBen tek bir şırıngaya yarı yarıya beyaz sirke ve ılık su ile yaptım cnm.elma sirkesi olmamalı diye okumustum o rahatsız etmiştir belki seni.ben bir iki gün bir litre suyla yaptım baktım zor oluyor tek şırınganın yarısı sirke yarısı su içeriye sıkıp ayaklarımı diktim 20 sn sonra kalktım.Biri bana yıllar önce bunu dese gülerdim ama şimdi yaptım
Tabi ne kadar dogru bilemem cnmBen tek bir şırıngaya yarı yarıya beyaz sirke ve ılık su ile yaptım cnm.elma sirkesi olmamalı diye okumustum o rahatsız etmiştir belki seni.ben bir iki gün bir litre suyla yaptım baktım zor oluyor tek şırınganın yarısı sirke yarısı su içeriye sıkıp ayaklarımı diktim 20 sn sonra kalktım.Biri bana yıllar önce bunu dese gülerdim ama şimdi yaptım
Ne yapalım hayırlısı olsun cnmTabi ne kadar dogru bilemem cnm
O zaman ben boşa çalıştım ne yapalım:)))Fazla sirke kullanmissin cnm bir arkadasta kafasina gore yapmis boyle 6 ay olmamis be egi. Nedeni de sirke cok kullanilirsa spermlerin olmasine neden oluyormus. Kadin vajinal dusu biraktintan sonra hamile kalmisti. Benim diger grupta vajinal dus olayini konusurken mesaj atmisti.
Yapmis
Cnm kusura bakma yeni gordum tühh...eger cok ama cok silikse evet olmali iliski cnmSence bu. akşam da ilişki olmalı mı
Cnmm nerelerdesin gerci dedim ya hep yavrun kucuk olunca anliyorum...aminn cnm ins.nasip olur hepimize..arada biyke bi slmda olsa ver emi..iyi bak kendineHerkese Selamlar Canlar ben fazla katilamiyorum fakat herzaman girip mutlaka okuyorum. Takipteyim yani kendime tüyolar biriktiriyorum ilerisi icin hele bi bebegim biraz büyüsün insallah Bende denicem Allah izin verirse.Whiteandblue kuzum insallah bu ay kizin sana tutunmustur Canim..
Rabbim bu topikteki bütün hanimlara gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin insallah.
hayatsn kuzum sen haziranda baslicaksin sanirim calismalara :) paylastigin fotoya bayildim gülüm :) insallah Rabbim o fotograftakinin aynisini Kizcenle cekinmeyi nasip etsin sanada..
Cnm ne sirkesi kullandim peki..bugun denicekmisin ne karar verdin.Ben tek bir şırıngaya yarı yarıya beyaz sirke ve ılık su ile yaptım cnm.elma sirkesi olmamalı diye okumustum o rahatsız etmiştir belki seni.ben bir iki gün bir litre suyla yaptım baktım zor oluyor tek şırınganın yarısı sirke yarısı su içeriye sıkıp ayaklarımı diktim 20 sn sonra kalktım.Biri bana yıllar önce bunu dese gülerdim ama şimdi yaptım
Benim oglumda hic olmamisti cnm.hanimlar ben cok yorgunum dun is bugun oglani gezdirildim bittim.su batmalar reglden nekadar once basliyor her hamilelikle olurmu benim ilk gebelikte olamamisti
Sen ates olcme takibidemi yapiyorsun cnm .. bildigim kadariyla ates takibinde yumurtanin catladigi gun ates 0,5 derece dusermis diye okumustumCanım testler hep negatif ama ben kendimden biliyorum bu ağrı ve akıntı yumurtlamadan önce oluyor ben de.sanırım ben cok su içen biriyim bu yüzden testler net cıkmadı.Aslında 18 gün çatlama günüydü bugün 16.gün. En son 15 te oldu.yumurtlamadan bir önce kız olma ihtimali var mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?