Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ben
Cnm senin döngün kaç gün hangi günler calıştın ne zaman bıraktın?
Benim dongum 28 gunde bir canim 14. Gun oglen saat 13 gibi pic oldu. Bende iliskiyi en son 12. Gun gecesi saat 2:00 da yaptim. Yani 50 saat once biraktim 2.5 gun. Derine bosalma olmadi ve hep soluma yattim. Vajinal dus bir kere yaptim bende kuruluk yapti devam edemedim. Dondurma sut yumurta sebze meyve tukettim sadece. Esimde sicak banyo yapti.iliski oncesi. İnsAllah tutar hepimizin.

1 lt kaynamis icme suyuna 1 tatli kasigi elma sirkesi koydum. Siringayla 3 kere vajina icine siktim. Kalani disardan yikadim
Ben tek bir şırıngaya yarı yarıya beyaz sirke ve ılık su ile yaptım cnm.elma sirkesi olmamalı diye okumustum o rahatsız etmiştir belki seni.ben bir iki gün bir litre suyla yaptım baktım zor oluyor tek şırınganın yarısı sirke yarısı su içeriye sıkıp ayaklarımı diktim 20 sn sonra kalktım.Biri bana yıllar önce bunu dese gülerdim ama şimdi yaptım

Fazla sirke kullanmissin cnm bir arkadasta kafasina gore yapmis boyle 6 ay olmamis be egi. Nedeni de sirke cok kullanilirsa spermlerin olmasine neden oluyormus. Kadin vajinal dusu biraktintan sonra hamile kalmisti. Benim diger grupta vajinal dus olayini konusurken mesaj atmisti.
Yapmis

Tabi ne kadar dogru bilemem cnm

O zaman ben boşa çalıştım ne yapalım:)))

hanimlar ben cok yorgunum dun is bugun oglani gezdirildim bittim.su batmalar reglden nekadar once basliyor her hamilelikle olurmu benim ilk gebelikte olamamisti

Cnmm nerelerdesin gerci dedim ya hep yavrun kucuk olunca anliyorum...aminn cnm ins.nasip olur hepimize..arada biyke bi slmda olsa ver emi..iyi bak kendine

Cnm ne sirkesi kullandim peki..bugun denicekmisin ne karar verdin.

Kizlar Demet in duasi bitmemis daha lutfen duyarli olalim.hasta olmasan alirdim okuyamayanlarinkini..

Sen ates olcme takibidemi yapiyorsun cnm .. bildigim kadariyla ates takibinde yumurtanin catladigi gun ates 0,5 derece dusermis diye okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…