Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
hanimlar ben cok yorgunum dun is bugun oglani gezdirildim bittim.su batmalar reglden nekadar once basliyor her hamilelikle olurmu benim ilk gebelikte olamamisti
Valla bende arada minik minik oluyor 2/3 gundur. Arada adet olucam gibi bazen hic yok. Karisik birseyler bakalim ne olacak. Kanli twst yaptim cikmadi bisey

Canim bence yumurtlamissin sen cunki yumurtladiktan sonra ates dusmus oluyo .. 0,5 derece yazmistim abartmisim :)

Kizlar Demet in duasi bitmemis daha lutfen duyarli olalim.hasta olmasan alirdim okuyamayanlarinkini..
Canim pazartwsi aksam dedik ya, yarin Pamuk13 muzikk04 Bursalim 123 girerler zaten bilgi vermek icin.

Hepinizin agzina guzel yuregine saglik arkadaslar. Rabbim cumlemize saliha bir kiz evlat nasip etsin saglikla.

Canim pazartwsi aksam dedik ya, yarin Pamuk13 muzikk04 Bursalim 123 girerler zaten bilgi vermek icin.

Hepinizin agzina guzel yuregine saglik arkadaslar. Rabbim cumlemize saliha bir kiz evlat nasip etsin saglikla.
Evet cnm pazartrsi dedin ya benim 1 tane kaldi calisan insanim elimden geldigince zamaninda bitirmeye calisiyorum

Hayırlı akşamlar kızlar ben 28nisan regl olmuştum hala olmadım bu ay olcak gibide hissetmiyorum hamilelik vs bi belirtide yok sadece ilk sabahları beyaz yumurtaakı gbi akıntı sonra gun içinde çamaşır ıslatan bir akıntım var sizce neden böyle oluyor. Eşimle korunarak ilişkimiz olmuştu esim korunuyor gebelik olmz herhalde.

Mrhb Cnm 28 mart demek istedin herhalde,korunuyorsaniz hamile kalmassin diye tahmin ediyorum ama hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz değil..yumurta akıntısı olduysa geç yumurtluyor olabilirsin.bu da adetin gecikecek demektir.bende bir topikte okumuştum.yumurta catladikdan 14 gün sonra kadın adet görürmüş..benim de mart nisan ayı stresten gecikti gerçekten son ay saydım 14.gun hastalandım.
Adet dongunu bir deftere not al.ovu testi kullan.hatta testlerini bize at yorunlayalim..gün gün yaz vücuttaki değişikliklerini,birkaç ay bu şekilde takip et sonra hamilelik dusunirsen dene ben seneye düşünüyorum yinede nasip tabi mart ayında ovu testi kullandım.mart sonu nisan ortası sorunlar vardı kullanmadım.bi ay yine başlayacağım..stres kafaya takma hormonsal adet döngüsünde gecikme yasanabiliyor..biraz bekle bakalım adet olmazsan gebelik testi alıp bakarsin canım.gonlune göre olsun

Günaydın kızlar herkese,nasilsiniz.bende 5 Mayıs da Züleyha nin duasina (4 adet) başlayıp bitiririm nasipse,hastalığımin üçüncü gunundeyim.
Üç gündür eşim evde tatil ona,giremiyorum.oglan için dışarı çıkıyoruz geç geliyoruz eve.sabah okudum yazılanları.

Bitanem suyu cok iciyorum diye yazmis o yuzden bence silik cikiyo testler ,3-4 saat bekleyip test yapilmasini dahasaglikli sonuclar verecektir diye dusunuyorum :)
Kızlar testi yapmadan önce sıvı alımını hep azalttım ben ona rağmen silik cıkıyor hesaplamalarım 2 mayıs ve ya 3 mayıs gösteriyor yumurtlamayı

korunuyorsa gebelik degil enfeksiyon olabilir. adet grcikmen de stresten olabilur yada mevsim gecisi malum herkesin adet dengesizligi var. bir test yap olsa cikar yoksa degilsindir zaten.

Yok cnm ilginctirki bu ay c9k gec adet oldum daha dun
allah allah stres mi yaptin canim? yoksa mevsim dongusu mu etkiledi? bendede olmustu 35. gunde olmustum enteresan bi sekilde. bat ne zaman tatlim guncelliyim listeyi? peki yumurta takibi yapmis miydin ne zmn cat oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…