- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.461
Onu Allah bilir canim kimse bilemez ki, Rabbim neylerse guzel eyler. İnsAllah bu ay tutar. Tutmazsa da onumuzdeki ay bir litre ile denersin cnm.O zaman ben boşa çalıştım ne yapalım:)))
Canim calisma oldu mu twst ne durumda.O zaman ben boşa çalıştım ne yapalım:)))
Valla bende arada minik minik oluyor 2/3 gundur. Arada adet olucam gibi bazen hic yok. Karisik birseyler bakalim ne olacak. Kanli twst yaptim cikmadi biseyhanimlar ben cok yorgunum dun is bugun oglani gezdirildim bittim.su batmalar reglden nekadar once basliyor her hamilelikle olurmu benim ilk gebelikte olamamisti
Canim bence yumurtlamissin sen cunki yumurtladiktan sonra ates dusmus oluyo .. 0,5 derece yazmistim abartmisim :)Sabah uyandığım gibi 7.30 civarı hep 36.4 cıkıyordu kaç gündür bu sabah 36.2 cıktı kalktım yoğun bir yumurtlama akıntısı geldi bir saat önce de kısa süreli kasık ağrım oldu sanırım yumurtladım
Canim pazartwsi aksam dedik ya, yarinKizlar Demet in duasi bitmemis daha lutfen duyarli olalim.hasta olmasan alirdim okuyamayanlarinkini..
Canim bu arada atesi nasil olcuyorsun biraz detayli anlatirmisin . Bu aytutmazsa bi sonraki ay ates olcerek takip yapiyimCnm senin döngün kaç gün hangi günler calıştın ne zaman bıraktın?
Bende oyle duydum da bilemedim yine test silik diyor ama. Aksamki test nasil acepCanim bence yumurtlamissin sen cunki yumurtladiktan sonra ates dusmus oluyo .. 0,5 derece yazmistim abartmisim :)
Evet cnm pazartrsi dedin ya benim 1 tane kaldi calisan insanim elimden geldigince zamaninda bitirmeye calisiyorumCanim pazartwsi aksam dedik ya, yarinPamuk13 muzikk04 Bursalim 123 girerler zaten bilgi vermek icin.
Hepinizin agzina guzel yuregine saglik arkadaslar. Rabbim cumlemize saliha bir kiz evlat nasip etsin saglikla.
Bitanem suyu cok iciyorum diye yazmis o yuzden bence silik cikiyo testler ,3-4 saat bekleyip test yapilmasini dahasaglikli sonuclar verecektir diye dusunuyorum :)Bende oyle duydum da bilemedim yine test silik diyor ama. Aksamki test nasil acep
Mrhb Cnm 28 mart demek istedin herhalde,korunuyorsaniz hamile kalmassin diye tahmin ediyorum ama hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz değil..yumurta akıntısı olduysa geç yumurtluyor olabilirsin.bu da adetin gecikecek demektir.bende bir topikte okumuştum.yumurta catladikdan 14 gün sonra kadın adet görürmüş..benim de mart nisan ayı stresten gecikti gerçekten son ay saydım 14.gun hastalandım.Hayırlı akşamlar kızlar ben 28nisan regl olmuştum hala olmadım bu ay olcak gibide hissetmiyorum hamilelik vs bi belirtide yok sadece ilk sabahları beyaz yumurtaakı gbi akıntı sonra gun içinde çamaşır ıslatan bir akıntım var sizce neden böyle oluyor. Eşimle korunarak ilişkimiz olmuştu esim korunuyor gebelik olmz herhalde.
Test biraz daha koyu ama hala silik:)Canim calisma oldu mu twst ne durumda.
sikinti yok canim saol Allah razi olsun. hic bildirim yapmayan arkadaslar var listede onun icin dedi ozlem arkadasimiz ama onlarda bugun bildirim yaparlar.Evet cnm pazartrsi dedin ya benim 1 tane kaldi calisan insanim elimden geldigince zamaninda bitirmeye calisiyorum
Kızlar testi yapmadan önce sıvı alımını hep azalttım ben ona rağmen silik cıkıyor hesaplamalarım 2 mayıs ve ya 3 mayıs gösteriyor yumurtlamayıBitanem suyu cok iciyorum diye yazmis o yuzden bence silik cikiyo testler ,3-4 saat bekleyip test yapilmasini dahasaglikli sonuclar verecektir diye dusunuyorum :)
korunuyorsa gebelik degil enfeksiyon olabilir. adet grcikmen de stresten olabilur yada mevsim gecisi malum herkesin adet dengesizligi var. bir test yap olsa cikar yoksa degilsindir zaten.Hayırlı akşamlar kızlar ben 28nisan regl olmuştum hala olmadım bu ay olcak gibide hissetmiyorum hamilelik vs bi belirtide yok sadece ilk sabahları beyaz yumurtaakı gbi akıntı sonra gun içinde çamaşır ıslatan bir akıntım var sizce neden böyle oluyor. Eşimle korunarak ilişkimiz olmuştu esim korunuyor gebelik olmz herhalde.
allah allah stres mi yaptin canim? yoksa mevsim dongusu mu etkiledi? bendede olmustu 35. gunde olmustum enteresan bi sekilde. bat ne zaman tatlim guncelliyim listeyi? peki yumurta takibi yapmis miydin ne zmn cat oldu?Yok cnm ilginctirki bu ay c9k gec adet oldum daha dun
Her gün aynı saatte yataktan kalkmadan ölçüyorum canım dil altından.Ateşim dünkü ölçümde düşmüştü ama belki de uyurken üstümü açmışımdır ya da gercekten yumurtladım.E Eymenikonunannesi evet cnm su olcme isini detayli anlatir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?