- 28 Nisan 2017
- 274
- 467
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.481
Evet cok silik canım dün gece de son kez calıştıkCnm kusura bakma yeni gordum tühh...eger cok ama cok silikse evet olmali iliski cnm
gunaydin cnm. ay disari cikmak ne guzel. bi gun ciktik oglan oksuruyor nobetci dr ariyorum antibiyotikyazdirmam lazim yoksa bronsite cevircek. of bu mevsim gecisler hic bize gore degil. ufak da buyuse de bitse haslaliklari yaaaGünaydın kızlar herkese,nasilsiniz.bende 5 Mayıs da Züleyha nin duasina (4 adet) başlayıp bitiririm nasipse,hastalığımin üçüncü gunundeyim.
Üç gündür eşim evde tatil ona,giremiyorum.oglan için dışarı çıkıyoruz geç geliyoruz eve.sabah okudum yazılanları.
36,4 cıkarken 36,2 cıktı yeterli değil sanırım bu düşüşSen ates olcme takibidemi yapiyorsun cnm .. bildigim kadariyla ates takibinde yumurtanin catladigi gun ates 0,5 derece dusermis diye okumustum
su olayini ayarlayamazsan hicbir zmn dogru sobuc alamazsin cnm. 2 saat su icmeyeceksin ve ayni saatlerde yapmalisin.bende hic dayanamam susuzluga ama mecbur kizarimiz icin dayandim.Test biraz daha koyu ama hala silik:)
Dün akşamki siliktiSon calısma da oldu canım gece. Testi birazdan yapıcam
degildir cnm.Hayırlı akşamlar kızlar ben 28nisan regl olmuştum hala olmadım bu ay olcak gibide hissetmiyorum hamilelik vs bi belirtide yok sadece ilk sabahları beyaz yumurtaakı gbi akıntı sonra gun içinde çamaşır ıslatan bir akıntım var sizce neden böyle oluyor. Eşimle korunarak ilişkimiz olmuştu esim korunuyor gebelik olmz herhalde.
adet dongun duzenliyse -14 yapacaksin gununden cnm. su alimina dikkat et ve testlere devam et. gec yumurtlayabilirsin. bi anda koyulasabilir de testler.Kızlar testi yapmadan önce sıvı alımını hep azalttım ben ona rağmen silik cıkıyor hesaplamalarım 2 mayıs ve ya 3 mayıs gösteriyor yumurtlamayı
Evet cok silik canım dün gece de son kez calıştık
hakkinda hayirlisi. InsAllah bir prenses tutunurcanim.Dün akşamki silikti
Adet döngüm 31 gün 34 olduğu zamanlar oldu ama 30 un altına düşmedi hiç.Bakalım ya nasip. Biz sabırsızlanıyoruz doğal olarak ama Rabbim ilmek ilmek işliyor inş.degildir cnm.
adet dongun duzenliyse -14 yapacaksin gununden cnm. su alimina dikkat et ve testlere devam et. gec yumurtlayabilirsin. bi anda koyulasabilir de testler.
İlk soru benden.. HAMİLELİK öncw göğüsten belli olur diyor drlar.göğüs ucu göğüs yanı agrıları sızlamaları. Sizlerde nasıl olmustu şimdi veya daha önce?Herkese gunaydin nasilsiniz kizlar?
Pamuk13 Bursalim 123 zuleyha83 O ovuc23 hayatsn @Birdemetumut muzikk04 yunus_ciklet E Eymenikonunannesi kizimbahar S Sarimykt Whiteandblue
hergun gruba bir selami cok gorene ceza verecegim ona gore. Buralar fazla sessiz olmus. Lutfen canlandiralim biraz? Hani kiz bebis sevdamiz? Hani sohbetlersorular arastirmalar meraklar? Hadi bu kadar sessiz olmasin burasi. en kotu bir selam verip cikmak bir dk nizi alir. Allahin selamini da esirgemeyin arkadaslar. Hepinizi seviyorum. InsAllah hepimizin kizlari olur boy boy yazariz kizimiz var diye insAllah..
iki oglanda bildigim davul gibiydi ve uclari kararmis bi daire daha cikmisti resmen. zaten normalde de buyuk 95 kab kullaniyorum. bu ay 7 gun var yok gibi hissediyorum goguslerde sadece ince bi sizi oluyor arada damar aciyo gibi bi de sikinca icindeki sut kesesi sizliyo. ama uclari pembe. tabi bebis var mi belli degil.İ
İlk soru benden.. HAMİLELİK öncw göğüsten belli olur diyor drlar.göğüs ucu göğüs yanı agrıları sızlamaları. Sizlerde nasıl olmustu şimdi veya daha önce?
Coktan yazilmis kaderimiz. yinede dua ile Rabbimden isteyecegiz. Duanin gucune cok inanirim. Isteyin kullarim demis Rabbim. ellerimizi semaya actik istiyoruz Rabbimdan saliha saglikli bir kiz evlat. hayirli bir kul. merhametli bir evlat istiyoruz. Insallah Rabbim oba actigimiz ellerimizi bos cevirmeyecek.Adet döngüm 31 gün 34 olduğu zamanlar oldu ama 30 un altına düşmedi hiç.Bakalım ya nasip. Biz sabırsızlanıyoruz doğal olarak ama Rabbim ilmek ilmek işliyor inş.
gunaydin canim Allah kabul etsin.Agzina yuregine saglik. Zuleyyhanin cuma son canim hayirlisiyla. bu ay test denemesi yaptin miGünaydın kizlar ben de metin duasını aksam bitirdim sabah kalktım adet olmuşum tam zamanında bitti zuleyhanin duası ne zaman sondu bu Ay adetim tam beklenen gününde geldi mayısta geldi bitsin de çalışmaya baslayim
zaman cok cabuk geciyor kuzum. sirada sen ve ozlem varsiniz hayirlisiyla. Rabbim o gunleri gormeyi nasip etsin.Günaydın kizlar ben de metin duasını aksam bitirdim sabah kalktım adet olmuşum tam zamanında bitti zuleyhanin duası ne zaman sondu bu Ay adetim tam beklenen gününde geldi mayısta geldi bitsin de çalışmaya baslayim
bence takvimlere hic takilma canim. ben erkek dediginde bile calisacagim. cunku denk gelmeler disinda tutan yok.keza benin bile cinki kizim olmasi lazimdi ama oglum var. bu garanti bir durum degil. bosuna vakit kaybi yapma bence. grubun basinda bile bu yontemi deneyip kizi olan yok. arastirmalarimda da yok. tabi yine senin bilecegin birsey.Günaydın kizlar ben de metin duasını aksam bitirdim sabah kalktım adet olmuşum tam zamanında bitti zuleyhanin duası ne zaman sondu bu Ay adetim tam beklenen gününde geldi mayısta geldi bitsin de çalışmaya baslayim
Ozaman bugun koyulasabilir cnm..koyulasmasi yani cift cizgisi 1 gun surup gun icinde cat olanda var.benimoyle oluyo mesela...bugun dikkat et iliski acisindan...yine yazarsin bizeKızlar testi yapmadan önce sıvı alımını hep azalttım ben ona rağmen silik cıkıyor hesaplamalarım 2 mayıs ve ya 3 mayıs gösteriyor yumurtlamayı
Demet yazdım canim yanlış olmuş yaptım canim 13 gun yumurtladim gecen aya göre daha erken oldu normali bu bence çünkü ben hep 26 günde adet görürüm geçen ay niye öyle oldu anlamadım spriali çıkarınca sasirdi ama bu ay normale döndü zuleyhanin duasını okurum benim adetim kısa sürergunaydin canim Allah kabul etsin.Agzina yuregine saglik. Zuleyyhanin cuma son canim hayirlisiyla. bu ay test denemesi yaptin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?