Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Iki oglandada tutunca acaba diyorum bunda da tutar mi bi umut ışte

muhtemel gecen ay mevsim gecisi etkilemistir cnm. herkeesde bi dengesizlik oldu o ara. neyse en azindan normale donmus. adetin kac gun suruyor canim.

muhtemel gecen ay mevsim gecisi etkilemistir cnm. herkeesde bi dengesizlik oldu o ara. neyse en azindan normale donmus. adetin kac gun suruyor canim.
3 bazen 4 gun kısa sürer canim ama yumurtlamaya kadar zamanımız kısa bide adet sonu korunun diyorlar adet ten 5 gun sonra erkek olma ihtimali var dediler iyice kafam karıştı 5 le 8 gun ilişki olsun dediler sence

3 bazen 4 gun kısa sürer canim ama yumurtlamaya kadar zamanımız kısa bide adet sonu korunun diyorlar adet ten 5 gun sonra erkek olma ihtimali var dediler iyice kafam karıştı 5 le 8 gun ilişki olsun dediler sence
☺ canim kim dediyse hic arastirmamis diyorum.ben. adet bitimi iliskiye baslayabilirsin. soyle ki ovulasyonun silik ciktigi gun iliski baslar.4 gun surdugunu varsayarsak. 10. gun gecesi son iliski olur. 6. gun iliskiye baslasan tabi adet bitimi hmn teste baslayacaksin. silikse 6. gun baslasan 6/7/8/9/10. gece son iliski olur 13. gun yumurtlarsan 2.5/3 gun oncesi bitmrakmis olursun. benim fikrim bu. bilimsel yontem de bu digerleri hurafe. arastirlimis denenmis ve uygulamada olumlu sonuc alinmis olan yasanmisliklara itibar et.digerleri hurafeden ibaret.

Cnm benimm

Kuzum ne dicem ogullarinda yemen icmen nasil?kacgundur yemiyosun..
zaman cok cabuk geciyor kuzum. sirada sen ve ozlem varsiniz hayirlisiyla. Rabbim o gunleri gormeyi nasip etsin.
Amin cnm..ben onumuzdeki ay kalpten giderim heralde simdiden geldiler bana bide istihare yapcam yine hastaligim gecsin..gerci bazen cok etkileniyorum..ama yapmakta istiyorum

gunaydin cnm nasilsin?
sitem ettim sabah sabah tum arkadaslara. bombos kalmis topigimiz ugurlu uerimiz burasi bizim. bos birakmayalim
Cnm aslinda dun ben dua icin yazdigimda bunu demeye calistim..bazen hic ses yok...buarada bugun daha iyim abe gidiyorum...benim isim karisikliginin sebebi belli oldu..dis ameliyati sirasinda verile morfinler..gorumcemi aradim hemsire ona sordum bundan dedi..

Ozaman bugun koyulasabilir cnm..koyulasmasi yani cift cizgisi 1 gun surup gun icinde cat olanda var.benimoyle oluyo mesela...bugun dikkat et iliski acisindan...yine yazarsin bize
Gunaydin hanimlar bat a 10 11 gun var..henuz tanimlayamuyorum belirtiyi bele sanci girip cikiyor bacaklar sanciyo.belirti sayilirmi bilmiyom.Keske tutundugunu anlayacak kestirme yol olsa..
Göğüs ağrısı demişti dr bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…