- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.501
Iki oglandada tutunca acaba diyorum bunda da tutar mi bi umut ıştebence takvimlere hic takilma canim. ben erkek dediginde bile calisacagim. cunku denk gelmeler disinda tutan yok.keza benin bile cinki kizim olmasi lazimdi ama oglum var. bu garanti bir durum degil. bosuna vakit kaybi yapma bence. grubun basinda bile bu yontemi deneyip kizi olan yok. arastirmalarimda da yok. tabi yine senin bilecegin birsey.
muhtemel gecen ay mevsim gecisi etkilemistir cnm. herkeesde bi dengesizlik oldu o ara. neyse en azindan normale donmus. adetin kac gun suruyor canim.Demet yazdım canim yanlış olmuş yaptım canim 13 gun yumurtladim gecen aya göre daha erken oldu normali bu bence çünkü ben hep 26 günde adet görürüm geçen ay niye öyle oldu anlamadım spriali çıkarınca sasirdi ama bu ay normale döndü zuleyhanin duasını okurum benim adetim kısa sürer
sen bilirsin tatlim tabi ki umut ama cok bel baglamamak lazim. Insallah kizin olacak canim Rabbim nasip edecek insAllah.Iki oglandada tutunca acaba diyorum bunda da tutar mi bi umut ışte
Cnmm ben haber alamadigimiz arkadaslar icin dedim ona gore paylasim yapariz diye...tabiki calisan icin vakit bulmasi zorEvet cnm pazartrsi dedin ya benim 1 tane kaldi calisan insanim elimden geldigince zamaninda bitirmeye calisiyorum
Cnmm ben haber alamadigimiz arkadaslar icin dedim ona gore paylasim yapariz diye...tabiki calisan icin vakit bulmasi zorEvet cnm pazartrsi dedin ya benim 1 tane kaldi calisan insanim elimden geldigince zamaninda bitirmeye calisiyorum
3 bazen 4 gun kısa sürer canim ama yumurtlamaya kadar zamanımız kısa bide adet sonu korunun diyorlar adet ten 5 gun sonra erkek olma ihtimali var dediler iyice kafam karıştı 5 le 8 gun ilişki olsun dediler sencemuhtemel gecen ay mevsim gecisi etkilemistir cnm. herkeesde bi dengesizlik oldu o ara. neyse en azindan normale donmus. adetin kac gun suruyor canim.
Canım inşallah hepimizin olur cimcime kızlarısen bilirsin tatlim tabi ki umut ama cok bel baglamamak lazim. Insallah kizin olacak canim Rabbim nasip edecek insAllah.
☺ canim kim dediyse hic arastirmamis diyorum.ben. adet bitimi iliskiye baslayabilirsin. soyle ki ovulasyonun silik ciktigi gun iliski baslar.4 gun surdugunu varsayarsak. 10. gun gecesi son iliski olur. 6. gun iliskiye baslasan tabi adet bitimi hmn teste baslayacaksin. silikse 6. gun baslasan 6/7/8/9/10. gece son iliski olur 13. gun yumurtlarsan 2.5/3 gun oncesi bitmrakmis olursun. benim fikrim bu. bilimsel yontem de bu digerleri hurafe. arastirlimis denenmis ve uygulamada olumlu sonuc alinmis olan yasanmisliklara itibar et.digerleri hurafeden ibaret.3 bazen 4 gun kısa sürer canim ama yumurtlamaya kadar zamanımız kısa bide adet sonu korunun diyorlar adet ten 5 gun sonra erkek olma ihtimali var dediler iyice kafam karıştı 5 le 8 gun ilişki olsun dediler sence
Cnm benimmHerkese gunaydin nasilsiniz kizlar?
@Pamuk13Bursalim 123 zuleyha83 O ovuc23 hayatsn @Birdemetumut @muzikk04 yunus_ciklet E Eymenikonunannesi @kizimbahar @Sarimykt Whiteandblue
hergun gruba bir selami cok gorene ceza verecegim ona gore. Buralar fazla sessiz olmus. Lutfen canlandiralim biraz? Hani kiz bebis sevdamiz? Hani sohbetlersorular arastirmalar meraklar? Hadi bu kadar sessiz olmasin burasi. en kotu bir selam verip cikmak bir dk nizi alir. Allahin selamini da esirgemeyin arkadaslar. Hepinizi seviyorum. InsAllah hepimizin kizlari olur boy boy yazariz kizimiz var diye insAllah..
ah o cimcimeler gelse bi hayirlisiylaCanım inşallah hepimizin olur cimcime kızları
gunaydin cnm nasilsin?Cnm benimm
Kuzum ne dicem ogullarinda yemen icmen nasil?kacgundur yemiyosun..bugun 7 gun kaldi bata. heyecan tavan. bugun nedense yok gibi hissediyorum uyandigimdan beri var olduguna dair bir belirti yok. goguslerimde ince bir sizi var. hala adetten onveki o agriyi yakalayamadim. butun adet dongumde 10 gun kala baslar ve tatli krizim de baslar. henuz krizim de yok. istahsizim yemek yemek istemiyorum. zorla yiyiyorum. hakkimizda hayirlisi insAllah gelmistir minnoss...
Amin cnm..ben onumuzdeki ay kalpten giderim heralde simdiden geldiler bana bide istihare yapcam yine hastaligim gecsin..gerci bazen cok etkileniyorum..ama yapmakta istiyorumzaman cok cabuk geciyor kuzum. sirada sen ve ozlem varsiniz hayirlisiyla. Rabbim o gunleri gormeyi nasip etsin.
Cnm aslinda dun ben dua icin yazdigimda bunu demeye calistim..bazen hic ses yok...buarada bugun daha iyim abe gidiyorum...benim isim karisikliginin sebebi belli oldu..dis ameliyati sirasinda verile morfinler..gorumcemi aradim hemsire ona sordum bundan dedi..gunaydin cnm nasilsin?
sitem ettim sabah sabah tum arkadaslara. bombos kalmis topigimiz ugurlu uerimiz burasi bizim. bos birakmayalim
Iste tutanda oluyo tutmayanda cnm..bende biara cok taktim..haziran a erteledim buyuzden:)) cok inanmiyorum ama yinede icimde kalmasin dedimIki oglandada tutunca acaba diyorum bunda da tutar mi bi umut ışte
Bende sırf içimde kalmasın diye yapıyorum aslında olurda denemessem sonradan neden denemedim deneyim diyeIste tutanda oluyo tutmayanda cnm..bende biara cok taktim..haziran a erteledim buyuzden:)) cok inanmiyorum ama yinede icimde kalmasin dedim
Ozaman bugun koyulasabilir cnm..koyulasmasi yani cift cizgisi 1 gun surup gun icinde cat olanda var.benimoyle oluyo mesela...bugun dikkat et iliski acisindan...yine yazarsin bize
Göğüs ağrısı demişti dr banaGunaydin hanimlar bat a 10 11 gun var..henuz tanimlayamuyorum belirtiyi bele sanci girip cikiyor bacaklar sanciyo.belirti sayilirmi bilmiyom.Keske tutundugunu anlayacak kestirme yol olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?