- 28 Nisan 2017
- 274
- 467
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.521
İki kızııolanlar adet bitiminden diğer adete kadar her gün yapmışlar haberiniz olsun belki de sık sık diğer adete kadar yapınca sadece x ler kalıyor yumurtlamada olsa x döllüyor bu da mantıklı ki kızı olanlar 3-4 gün ilişki değil iki adet arası hep ilişki oldu diyorlarKuzum ne dicem ogullarinda yemen icmen nasil?kacgundur yemiyosun..
Amin cnm..ben onumuzdeki ay kalpten giderim heralde simdiden geldiler bana bide istihare yapcam yine hastaligim gecsin..gerci bazen cok etkileniyorum..ama yapmakta istiyorum
Evet canım bencede bana da mantıklı geldi.mesela bugün adet bitiyorsa yarın boş bir sonraki gün başlıyor sorduğum kişiler,bitiminin ertesi günü başlayan da var.bence sık ilişkiye erkek dolleri dayanamıyor :))) kızlar normalde de erkekler sıkıntıya gelemezler ya dollerden kaynaklı bakın hahahahaha:)))))))İki kızııolanlar adet bitiminden diğer adete kadar her gün yapmışlar haberiniz olsun belki de sık sık diğer adete kadar yapınca sadece x ler kalıyor yumurtlamada olsa x döllüyor bu da mantıklı ki kızı olanlar 3-4 gün ilişki değil iki adet arası hep ilişki oldu diyorlar
İyiyim cnm dün akşamdan beri kasık ağrım yine başladı az önce kan verdim2:30 gibi çıkıcakmış bakalım hayırlısı olsun bara 5 gün var çıkamı bilemedim
Canım burdayım .İzin olunca anca çocuk eş fırsat buldukça girip okuyorumCnm benimm
Oglumda hicc gogsum sancimadi kiiGöğüs ağrısı demişti dr bana
Ayy erkwn degilmi canim idrar yapmismiydin bende gecenlerde verdim 1 hafta once moral bozukluu oluyo ama ins sen guzel haberlerle gelursinİyiyim cnm dün akşamdan beri kasık ağrım yine başladı az önce kan verdim2:30 gibi çıkıcakmış bakalım hayırlısı olsun bara 5 gün var çıkamı bilemedim
Ayy ne bilim yapalım dedim ama çıkmadı zatenAyy erkwn degilmi canim idrar yapmismiydin bende gecenlerde verdim 1 hafta once moral bozukluu oluyo ama ins sen guzel haberlerle gelursin
2 gundur dun basladi cnm istahsizligim. İkisinde de yerdim valla diyom ya ishtahliyim yani buyukte 3 ay lusma neticesinde 23 kilo aldim. Ufakta 16 kilo.Kuzum ne dicem ogullarinda yemen icmen nasil?kacgundur yemiyosun..
Amin cnm..ben onumuzdeki ay kalpten giderim heralde simdiden geldiler bana bide istihare yapcam yine hastaligim gecsin..gerci bazen cok etkileniyorum..ama yapmakta istiyorum
Olabilir cnm.Cnm aslinda dun ben dua icin yazdigimda bunu demeye calistim..bazen hic ses yok...buarada bugun daha iyim abe gidiyorum...benim isim karisikliginin sebebi belli oldu..dis ameliyati sirasinda verile morfinler..gorumcemi aradim hemsire ona sordum bundan dedi..
Ay keske olsa bi formulu de anlasakk...Gunaydin hanimlar bat a 10 11 gun var..henuz tanimlayamuyorum belirtiyi bele sanci girip cikiyor bacaklar sanciyo.belirti sayilirmi bilmiyom.Keske tutundugunu anlayacak kestirme yol olsa..
Çıkabilir benim adetime 3 gün kala bayagi yüksek bir değer çıkmıştıİyiyim cnm dün akşamdan beri kasık ağrım yine başladı az önce kan verdim2:30 gibi çıkıcakmış bakalım hayırlısı olsun bara 5 gün var çıkamı bilemedim
Benim ağrı sızlama olmuştu aynı zamanda komşumda hamileydi erkekti o da göğsünüm üstüne yatamıyorduCanım burdayım .İzin olunca anca çocuk eş fırsat buldukça girip okuyorum
Doguma kadar gercekten hic anlamadim desem yeri var birkere midem bile bulanmadi ama dogum sancim 12 saat fenaydi..Benim ağrı sızlama olmuştu aynı zamanda komşumda hamileydi erkekti o da göğsünüm üstüne yatamıyordu
İ
İlk soru benden.. HAMİLELİK öncw göğüsten belli olur diyor drlar.göğüs ucu göğüs yanı agrıları sızlamaları. Sizlerde nasıl olmustu şimdi veya daha önce?
Yani bu birazsiki takip ve saatlere dikkat ederek olcmek gerekiyo oylemi cnm ?Her gün aynı saatte yataktan kalkmadan ölçüyorum canım dil altından.Ateşim dünkü ölçümde düşmüştü ama belki de uyurken üstümü açmışımdır ya da gercekten yumurtladım.
Tam olarak ne kadar dusmesi gerekiyo bilmiyorum ama netten bakalim nekadar dusmesi gerekiyo diye ..36,4 cıkarken 36,2 cıktı yeterli değil sanırım bu düşüş
Agzina saglik Allah razi olsun cnm. İnsAllah cumlemize versin cnm.Whiteandblue . Canim Meryem bitti Rabbim tez zamanda kiz evladi versin insallah.
5 gun gecince normal deger cnm 5 haftalik oluyor ki 5 haftada kese gorunuyor yani.Benim ilk hamileliğimde esim adet vs gecikmesi olmadan anlamıştı vucut ısın arttı ve gögüs cevrendeki halka rengi koyulaştı hamilesn vs demişti ben istiyorsn die sana öle geliyor dedim snra reglim 2gun gecti evde çift çizgi gördüm 5gun gece kan verdm 2890çıktı çoğul gebelik sandılar yuksek deger diye ama oğlum oldu erkektede yuksek çıkıyor denildi sonrada
Keske olsa cnm ama yok isteGunaydin hanimlar bat a 10 11 gun var..henuz tanimlayamuyorum belirtiyi bele sanci girip cikiyor bacaklar sanciyo.belirti sayilirmi bilmiyom.Keske tutundugunu anlayacak kestirme yol olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?