Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kuzum ne dicem ogullarinda yemen icmen nasil?kacgundur yemiyosun..

Amin cnm..ben onumuzdeki ay kalpten giderim heralde simdiden geldiler bana bide istihare yapcam yine hastaligim gecsin..gerci bazen cok etkileniyorum..ama yapmakta istiyorum
İki kızııolanlar adet bitiminden diğer adete kadar her gün yapmışlar haberiniz olsun belki de sık sık diğer adete kadar yapınca sadece x ler kalıyor yumurtlamada olsa x döllüyor bu da mantıklı ki kızı olanlar 3-4 gün ilişki değil iki adet arası hep ilişki oldu diyorlar

Kızlar üç kızı olan bir arkadaşa yöntemi sordum son kızında;
Adet döngüsü 26-28 günde
5 gün sürüyormuş
Adetin 7. Ve 11.gun ilişki olmuş
Yani catlamadan iki gün önce bırakmış ilişkiyi ve kızı olmuş

Başka bir arkadaş da yumurtlamadan 3 gün önce bıraktığını,sık ilişki olduğunu ve derin ilişki olmadigini söylemiş

Evet canım bencede bana da mantıklı geldi.mesela bugün adet bitiyorsa yarın boş bir sonraki gün başlıyor sorduğum kişiler,bitiminin ertesi günü başlayan da var.bence sık ilişkiye erkek dolleri dayanamıyor :))) kızlar normalde de erkekler sıkıntıya gelemezler ya dollerden kaynaklı bakın hahahahaha:)))))))

O ovuc23 zuleyha83 guzeller bugun ne durumdasiniz?
didoo bugun gidiyon kan testine hayirlisiyla insAllah... Guzel sonuclar bekliyorum senden canim.
zulom ne durumdasin?
İyiyim cnm dün akşamdan beri kasık ağrım yine başladı az önce kan verdim2:30 gibi çıkıcakmış bakalım hayırlısı olsun bara 5 gün var çıkamı bilemedim

İyiyim cnm dün akşamdan beri kasık ağrım yine başladı az önce kan verdim2:30 gibi çıkıcakmış bakalım hayırlısı olsun bara 5 gün var çıkamı bilemedim
Ayy erkwn degilmi canim idrar yapmismiydin bende gecenlerde verdim 1 hafta once moral bozukluu oluyo ama ins sen guzel haberlerle gelursin

Kuzum ne dicem ogullarinda yemen icmen nasil?kacgundur yemiyosun..

Amin cnm..ben onumuzdeki ay kalpten giderim heralde simdiden geldiler bana bide istihare yapcam yine hastaligim gecsin..gerci bazen cok etkileniyorum..ama yapmakta istiyorum
2 gundur dun basladi cnm istahsizligim. İkisinde de yerdim valla diyom ya ishtahliyim yani buyukte 3 ay lusma neticesinde 23 kilo aldim. Ufakta 16 kilo.

Olabilir cnm.

Gunaydin hanimlar bat a 10 11 gun var..henuz tanimlayamuyorum belirtiyi bele sanci girip cikiyor bacaklar sanciyo.belirti sayilirmi bilmiyom.Keske tutundugunu anlayacak kestirme yol olsa..
Ay keske olsa bi formulu de anlasakk...

İ

İlk soru benden.. HAMİLELİK öncw göğüsten belli olur diyor drlar.göğüs ucu göğüs yanı agrıları sızlamaları. Sizlerde nasıl olmustu şimdi veya daha önce?

Benim ilk hamileliğimde esim adet vs gecikmesi olmadan anlamıştı vucut ısın arttı ve gögüs cevrendeki halka rengi koyulaştı hamilesn vs demişti ben istiyorsn die sana öle geliyor dedim snra reglim 2gun gecti evde çift çizgi gördüm 5gun gece kan verdm 2890çıktı çoğul gebelik sandılar yuksek deger diye ama oğlum oldu erkektede yuksek çıkıyor denildi sonrada

5 gun gecince normal deger cnm 5 haftalik oluyor ki 5 haftada kese gorunuyor yani.

Bende belirti melirti kalmadi. Sabahtan beri popom yer gormedi bu da cabasi. Supur sil yemek yedir simdide aksam ye.egi esim evde ufak hasta neyse ki hastanede tanidik hemsirw var ilaclarini yazdirdik aldik icer yatar o ara esim yemek ister sonra utu var tatli istediler onu ywtistircem offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…