Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Birde cabuk yoruluyorum iki gundur. Dun marketten gelirken nefesim kesildi resmen. Simdi de sanki tank gecti ustumden elim ayagim kesik ama mecbur kosturuyorum. Birde kizlar krem kivamli beyaz akinti devaediyor arada sabah geldi yine

Nasil oldu kuzum oglun?evet herkes evde olunca boyle oluyor..3 ogun yemek yetiyor zaten zamanin gecmesine

Farkli cinsiyette farkli belirti buna cok inanirim tabiki istisnalar var ama ben %90boyle oldugunu dusunuyorum
İnanma bacim inanma :)

Eger oyle olursa iki oglumda deli bulantilar vardi 3 ay kizim olursa olmamali. Goguslerim cok acidi ilk zamanlar kizda acimamali. İlk oglumda meyve delisiydim ve tursu suyu ikincide kiymili borek kiz olursa bilmiyorum ne olur. İlk oglumda istek artmisti ikincide zorla olurdu. İlkte cok uyurdum esim yastik saklardi ikincide hortlak gibi uykusuzdum uyku canim istemezdi. İlkte cok odem vardi ikincide sadece gobek vardi. Aklima gelenler

Selam kizlar .. isten geldim alisveris ysptim ufakligimi uyuttum , simdi yemek yspacagim..

Demet bendede hicbelirti yok ama sadece soluma elimle bastirinca agri oluyo ayni sekilde sag tarafima yapinca hic bisey hissetmiyorum ..kala kala tek belirti bu kaldi :)...

Sizleri seveyrummm , yazmasamda takipteyimmm canlar

Kızlar testi yapmadan önce sıvı alımını hep azalttım ben ona rağmen silik cıkıyor hesaplamalarım 2 mayıs ve ya 3 mayıs gösteriyor yumurtlamayı

Demekki senin testlerden net cikmiyo , bu seferlik son iliski olmus dahada olmasin cnm olmazsa onunuzdeki ay devam edersin cnm

İ

İlk soru benden.. HAMİLELİK öncw göğüsten belli olur diyor drlar.göğüs ucu göğüs yanı agrıları sızlamaları. Sizlerde nasıl olmustu şimdi veya daha önce?
uc oglum var hic birinde goguslerimde agrim olmadi

O ovuc23 zuleyha83 guzeller bugun ne durumdasiniz?
didoo bugun gidiyon kan testine hayirlisiyla insAllah... Guzel sonuclar bekliyorum senden canim.
zulom ne durumdasin?
Demosss bugun tas gibiyim masaAllahim var , hic belirti kalmadi bea ama size bisey soyleyim bence ben hamisim ama emin degilim tabi teste gormeden emin olamam , hislerim istedigim icin yaniltiyorda olabilir ama hic bu kadar yogun bi sekilde hamileyimdir demedim son deneme kesinlikle hamile degilim diyordum .. bu sefer cok git gellerde duygular ve hislerim

Bende seni seviyoreeee

Hakkimizda hayirlisi cnm. İnsAllah cok beklemeyiz.

İnsAllah canim. Ben hissizlikte dem vuruyorum nedense. Hele bugun aman koyver gitsin modundayim. Olacak gibi de hissetmiyorum.bu ay. Nedense esimin kiz spermlerine guvenim yok. Adam etci. Ee kizlar et sevmez ya sanirim esimin kiz spermi yok. Ee dogal olarak erken birakilan iliskide sansim yok

Kan testi veren arkadas sonuc ne oldu meraktayim.bu arada demetcim sira zuleyha degilmi.1.surada birkac liste oldugundan hangisine devam bilmiyorum bana kac kisi var mesela..

Kan testi
Kan testi veren arkadas sonuc ne oldu meraktayim.bu arada demetcim sira zuleyha degilmi.1.surada birkac liste oldugundan hangisine devam bilmiyorum bana kac kisi var mesela..
Kan testi veren O ovuc23 yani didar arkadasimizin 0,1 cikmis sonucu. Bat 8 mayis belki daha erkendir bakalim beklemede suanda.

Bizde de durumlar öyle.oğlum hasta eşim kırgın gibi inş hasta olmaz salgın var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…