- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.541
Birde cabuk yoruluyorum iki gundur. Dun marketten gelirken nefesim kesildi resmen. Simdi de sanki tank gecti ustumden elim ayagim kesik ama mecbur kosturuyorum. Birde kizlar krem kivamli beyaz akinti devaediyor arada sabah geldi yineBende belirti melirti kalmadi. Sabahtan beri popom yer gormedi bu da cabasi. Supur sil yemek yedir simdide aksam ye.egi esim evde ufak hasta neyse ki hastanede tanidik hemsirw var ilaclarini yazdirdik aldik icer yatar o ara esim yemek ister sonra utu var tatli istediler onu ywtistircem offf
Farkli cinsiyette farkli belirti buna cok inanirim tabiki istisnalar var ama ben %90boyle oldugunu dusunuyorumOglumda hicc gogsum sancimadi kii
Evet yemisyosunson zamanlar..belirti farkliligi icin sordum kuzum2 gundur dun basladi cnm istahsizligim. İkisinde de yerdim valla diyom ya ishtahliyim yani buyukte 3 ay lusma neticesinde 23 kilo aldim. Ufakta 16 kilo.
Olabilir cnm.
Ay keske olsa bi formulu de anlasakk...
Nasil oldu kuzum oglun?evet herkes evde olunca boyle oluyor..3 ogun yemek yetiyor zaten zamanin gecmesineBende belirti melirti kalmadi. Sabahtan beri popom yer gormedi bu da cabasi. Supur sil yemek yedir simdide aksam ye.egi esim evde ufak hasta neyse ki hastanede tanidik hemsirw var ilaclarini yazdirdik aldik icer yatar o ara esim yemek ister sonra utu var tatli istediler onu ywtistircem offf
Valla merak eder oldum su vakit bi geleydi cnmBirde cabuk yoruluyorum iki gundur. Dun marketten gelirken nefesim kesildi resmen. Simdi de sanki tank gecti ustumden elim ayagim kesik ama mecbur kosturuyorum. Birde kizlar krem kivamli beyaz akinti devaediyor arada sabah geldi yine
İnanma bacim inanma :)Farkli cinsiyette farkli belirti buna cok inanirim tabiki istisnalar var ama ben %90boyle oldugunu dusunuyorum
Yok gibi hissediyorum var gibi hissetmiyorum. Arada bi delirmis acabalarim oluyor ama ne biliyim cok yoguun degil.Valla merak eder oldum su vakit bi geleydi cnm
Ya gorumcem bizdeydi cocuklara corba icirirken bi tencere bitti zaten. Simdi yine corba pilav yemek tatli oyyy belim de agriyoNasil oldu kuzum oglun?evet herkes evde olunca boyle oluyor..3 ogun yemek yetiyor zaten zamanin gecmesine
Kızlar testi yapmadan önce sıvı alımını hep azalttım ben ona rağmen silik cıkıyor hesaplamalarım 2 mayıs ve ya 3 mayıs gösteriyor yumurtlamayı
uc oglum var hic birinde goguslerimde agrim olmadiİ
İlk soru benden.. HAMİLELİK öncw göğüsten belli olur diyor drlar.göğüs ucu göğüs yanı agrıları sızlamaları. Sizlerde nasıl olmustu şimdi veya daha önce?
Demosss bugun tas gibiyim masaAllahim var , hic belirti kalmadi bea
Bende seni seviyoreeeeSelam kizlar .. isten geldim alisveris ysptim ufakligimi uyuttum , simdi yemek yspacagim..
Demet bendede hicbelirti yok ama sadece soluma elimle bastirinca agri oluyo ayni sekilde sag tarafima yapinca hic bisey hissetmiyorum ..kala kala tek belirti bu kaldi :)...
Sizleri seveyrummm , yazmasamda takipteyimmm canlar
İnsAllah canim. Ben hissizlikte dem vuruyorum nedense. Hele bugun aman koyver gitsin modundayim. Olacak gibi de hissetmiyorum.bu ay. Nedense esimin kiz spermlerine guvenim yok. Adam etci. Ee kizlar et sevmez ya sanirim esimin kiz spermi yok. Ee dogal olarak erken birakilan iliskide sansim yokDemekki senin testlerden net cikmiyo , bu seferlik son iliski olmus dahada olmasin cnm olmazsa onunuzdeki ay devam edersin cnm
uc oglum var hic birinde goguslerimde agrim olmadi
Demosss bugun tas gibiyim masaAllahim var , hic belirti kalmadi beaama size bisey soyleyim bence ben hamisim ama emin degilim tabi teste gormeden emin olamam , hislerim istedigim icin yaniltiyorda olabilir ama hic bu kadar yogun bi sekilde hamileyimdir demedim son deneme kesinlikle hamile degilim diyordum .. bu sefer cok git gellerde duygular ve hislerim
Zuleyhada sira ondan sonra 2 kisi kaliyor canim.Kan testi veren arkadas sonuc ne oldu meraktayim.bu arada demetcim sira zuleyha degilmi.1.surada birkac liste oldugundan hangisine devam bilmiyorum bana kac kisi var mesela..
Kan testi veren O ovuc23 yani didar arkadasimizin 0,1 cikmis sonucu. Bat 8 mayis belki daha erkendir bakalim beklemede suanda.Kan testi veren arkadas sonuc ne oldu meraktayim.bu arada demetcim sira zuleyha degilmi.1.surada birkac liste oldugundan hangisine devam bilmiyorum bana kac kisi var mesela..
Tamam baslicam insaallah demetcim onun son gunu ne zaman..Zuleyhada sira ondan sonra 2 kisi kaliyor canim.
Evet canım her gün aynı saat yataktan kalkmadan dil altından ölçeceksinYani bu birazsiki takip ve saatlere dikkat ederek olcmek gerekiyo oylemi cnm ?
Bizde de durumlar öyle.oğlum hasta eşim kırgın gibi inş hasta olmaz salgın var galibaBende belirti melirti kalmadi. Sabahtan beri popom yer gormedi bu da cabasi. Supur sil yemek yedir simdide aksam ye.egi esim evde ufak hasta neyse ki hastanede tanidik hemsirw var ilaclarini yazdirdik aldik icer yatar o ara esim yemek ister sonra utu var tatli istediler onu ywtistircem offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?