Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Birde cabuk yoruluyorum iki gundur. Dun marketten gelirken nefesim kesildi resmen. Simdi de sanki tank gecti ustumden elim ayagim kesik ama mecbur kosturuyorum. Birde kizlar krem kivamli beyaz akinti devaediyor arada sabah geldi yine
Yumurtlama sonrası akıntısı o normal canım bata kaç gün var

Birde cabuk yoruluyorum iki gundur. Dun marketten gelirken nefesim kesildi resmen. Simdi de sanki tank gecti ustumden elim ayagim kesik ama mecbur kosturuyorum. Birde kizlar krem kivamli beyaz akinti devaediyor arada sabah geldi yine
Benim de nabızım yükselmiş bacaklarım sızlıyor belim sancıyor nadiren kasık batması oluyor bana ne oluyor daha yumurtladım mı o bile belli değil

Yani bu birazsiki takip ve saatlere dikkat ederek olcmek gerekiyo oylemi cnm ?
E Eymenikonunannesi canım internette işi ölçümü vajina dan yapılıyor diye okudum ben.yayaktan kalkmadan sabah,her gün aynı saatte..hatta örnek ateş ölçer resmide koymuşlar,çubuk şeklinde olanlar var ya onlardan olmaliymis dijital

Onu yapamam ben canım alternatif dil altı var onu yapıyorum o daha kolay ve steril diye

Bende alsam bu ay denesem mi acaba

Bizde de durumlar öyle.oğlum hasta eşim kırgın gibi inş hasta olmaz salgın var galiba
Ya benimki parmak emiyor enfeksiyon kapiyor cabuk.
Benim de nabızım yükselmiş bacaklarım sızlıyor belim sancıyor nadiren kasık batması oluyor bana ne oluyor daha yumurtladım mı o bile belli değil
Bence yumirtluyor da olabilirsin aksam test ne durumda?

Demet bence sende hamilelik var cnm
yok be yavrum. Bence ben kafayi yedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…