- 28 Nisan 2017
- 274
- 467
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.561
Yumurtlama sonrası akıntısı o normal canım bata kaç gün varBirde cabuk yoruluyorum iki gundur. Dun marketten gelirken nefesim kesildi resmen. Simdi de sanki tank gecti ustumden elim ayagim kesik ama mecbur kosturuyorum. Birde kizlar krem kivamli beyaz akinti devaediyor arada sabah geldi yine
Benim de nabızım yükselmiş bacaklarım sızlıyor belim sancıyor nadiren kasık batması oluyor bana ne oluyor daha yumurtladım mı o bile belli değilBirde cabuk yoruluyorum iki gundur. Dun marketten gelirken nefesim kesildi resmen. Simdi de sanki tank gecti ustumden elim ayagim kesik ama mecbur kosturuyorum. Birde kizlar krem kivamli beyaz akinti devaediyor arada sabah geldi yine
Benimde belimden asagisi sanciyo bacaklarim kuru grip agrisi gibi..Benim de nabızım yükselmiş bacaklarım sızlıyor belim sancıyor nadiren kasık batması oluyor bana ne oluyor daha yumurtladım mı o bile belli değil
Bu ağrıyı nasil tarif ederim diyordum ki sen etmişssin bile bravo heh işte bende de o ağrı varBenimde belimden asagisi sanciyo bacaklarim kuru grip agrisi gibi..
E Eymenikonunannesi canım internette işi ölçümü vajina dan yapılıyor diye okudum ben.yayaktan kalkmadan sabah,her gün aynı saatte..hatta örnek ateş ölçer resmide koymuşlar,çubuk şeklinde olanlar var ya onlardan olmaliymis dijitalYani bu birazsiki takip ve saatlere dikkat ederek olcmek gerekiyo oylemi cnm ?
Hamilelik çıkmadı cnm yazdım ama görmedin sanırımKan testi veren arkadas sonuc ne oldu meraktayim.bu arada demetcim sira zuleyha degilmi.1.surada birkac liste oldugundan hangisine devam bilmiyorum bana kac kisi var mesela..
Demet bence sende hamilelik var cnmBirde cabuk yoruluyorum iki gundur. Dun marketten gelirken nefesim kesildi resmen. Simdi de sanki tank gecti ustumden elim ayagim kesik ama mecbur kosturuyorum. Birde kizlar krem kivamli beyaz akinti devaediyor arada sabah geldi yine
Cuma son cnmTamam baslicam insaallah demetcim onun son gunu ne zaman..
Hayirlisi canim yeni ay yeni umutlar..Hamilelik çıkmadı cnm yazdım ama görmedin sanırım
Iyi bitiririm nasipse..Cuma son cnm
Onu yapamam ben canım alternatif dil altı var onu yapıyorum o daha kolay ve steril diyeE Eymenikonunannesi canım internette işi ölçümü vajina dan yapılıyor diye okudum ben.yayaktan kalkmadan sabah,her gün aynı saatte..hatta örnek ateş ölçer resmide koymuşlar,çubuk şeklinde olanlar var ya onlardan olmaliymis dijital
Bence senin bebiş tutundu inş yarışı bir kızçe kazanmıştırYumurtlama sonrası akıntısı o normal canım bata kaç gün var
Havalar yine bozulduya cnm dikkat etmek lazimBizde de durumlar öyle.oğlum hasta eşim kırgın gibi inş hasta olmaz salgın var galiba
Havalar yine bozulduya cnm dikkat etmek lazim gecmis olsunBizde de durumlar öyle.oğlum hasta eşim kırgın gibi inş hasta olmaz salgın var galiba
Aksam testi yapmismiydin cnmBenim de nabızım yükselmiş bacaklarım sızlıyor belim sancıyor nadiren kasık batması oluyor bana ne oluyor daha yumurtladım mı o bile belli değil
Bende alsam bu ay denesem mi acabaE Eymenikonunannesi canım internette işi ölçümü vajina dan yapılıyor diye okudum ben.yayaktan kalkmadan sabah,her gün aynı saatte..hatta örnek ateş ölçer resmide koymuşlar,çubuk şeklinde olanlar var ya onlardan olmaliymis dijital
O da cuma tatlim hayirlisiyla.Tamam baslicam insaallah demetcim onun son gunu ne zaman..
Yumurtlamadan 8 gun gecti.Yumurtlama sonrası akıntısı o normal canım bata kaç gün var
Ya benimki parmak emiyor enfeksiyon kapiyor cabuk.Bizde de durumlar öyle.oğlum hasta eşim kırgın gibi inş hasta olmaz salgın var galiba
Bence yumirtluyor da olabilirsin aksam test ne durumda?Benim de nabızım yükselmiş bacaklarım sızlıyor belim sancıyor nadiren kasık batması oluyor bana ne oluyor daha yumurtladım mı o bile belli değil
yok be yavrum. Bence ben kafayi yedim...Demet bence sende hamilelik var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?