- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.581
Tmm cnm benim yetisirim ben ins.
- Sali gününden itibaren
zuleyha83 (Züleyha) arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz '"Ya Rabbim, Züleyha arkadasimiza SALİHA KULLARINDAN SAĞLIKLI BİR KIZ EVLADI NASİP ET (AMİN)"
1 MAYIS Pazartesi başlıyor 5 MAYIS Cuma akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.
@hayatsn4
@zuleyha83 5
@sessizcekimsesizce 4
@bursalim 123 4
@Pamuk13 4
@Whiteandblue 4
@muzikk04 4
@Birdemetumut 4
@ovuc23 4
@yunus_ciklet 4
Sanırım yumurtladım yumurtlucam yarına muhtemelen iyice koyulaşmaya başladı test.ve bitti başka da testim yokYa benimki parmak emiyor enfeksiyon kapiyor cabuk.
Bence yumirtluyor da olabilirsin aksam test ne durumda?
yok be yavrum. Bence ben kafayi yedim...
Sağol canım dikkat ettikçe daha da cok hasta oluyorlar sanki anlamadım gittiHavalar yine bozulduya cnm dikkat etmek lazim gecmis olsun
Insallah canim kalaninda siralamasini yapabilutmisin rica etsem.
- Sali gününden itibaren
zuleyha83 (Züleyha) arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz '"Ya Rabbim, Züleyha arkadasimiza SALİHA KULLARINDAN SAĞLIKLI BİR KIZ EVLADI NASİP ET (AMİN)"
1 MAYIS Pazartesi başlıyor 5 MAYIS Cuma akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.
@hayatsn4
@zuleyha83 5
@sessizcekimsesizce 4
@bursalim 123 4
@Pamuk13 4
@Whiteandblue 4
@muzikk04 4
@Birdemetumut 4
@ovuc23 4
@yunus_ciklet 4
Hafta ici yapabilirim ancak bilgisayardan yapiyorum telden olmuyorInsallah canim kalaninda siralamasini yapabilutmisin rica etsem.
Canim tam hastalik zamani. Eyluk ekim aasi nisan mayis arasi alerji polen zamami hastaliklar bekliyo kapida.Sağol canım dikkat ettikçe daha da cok hasta oluyorlar sanki anlamadım gitti
Yarin kacinci gun canimSanırım yumurtladım yumurtlucam yarına muhtemelen iyice koyulaşmaya başladı test.ve bitti başka da testim yok
18.günYarin kacinci gun canim
Olur canım daha iyi olur hem ovu testi hem ateş ölçer ile daha iyi takip olur.benim oğlanın ateş olceri idi ama artık benim birkaç kez deneme yaptım.oglanin alından var zaten ateş olceriBende alsam bu ay denesem mi acaba
Bende Mart ayında 19.gun yumurtladim 20.gun silikti t çizgisi,fenalık geçirmektir artık hergun beklemekten,testin yarısı bitmişti hahaha:)))) geç yumurtlayacaksin demek ki canım18.gün
Peki :))Onu yapamam ben canım alternatif dil altı var onu yapıyorum o daha kolay ve steril diye
Bence ben yumurtladım hanımlar hayırlı uğurlu olsun akıntımın şekli değişti çünkü18.gün
Hayırlı olsun gözün aydın :))Bence ben yumurtladım hanımlar hayırlı uğurlu olsun akıntımın şekli değişti çünkü
Canım yumurtsm çatladı ama ne zaman yine yakalayamadım cok ajan cıktı benim yumurtaYarin kacinci gun canim
Dr arkadasımla konuştum ben o akıntı yumurta çatlayınca sızan akıntıymış bir kısmı karın boşluğuna bir kısmı rahim ağzına gelip düşüyomuş :)Kızlar sizce yumurta akı gibi uzayan sümüksü akıntıdan kaç gün sonra yumurtalama oluyordur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?