- 28 Nisan 2017
- 274
- 467
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.601
Hafif ağrımız olıyor ya o ağrı da o akan sıvıdan kaynaklıymış haberiniz olsun tam kesin teşhis kanda hormona bakarak belli oluyormuş kesin olanı oymuş ultrason dahi net bir sonuc vermeyebilirmiş ama yumurtlama hormonu yüzde yüz doğru sonuc veriyormuş ona bakıp evet yumurtq çatlamış ya da çatlamamış diyorlarmış.Dr arkadasımla konuştum ben o akıntı yumurta çatlayınca sızan akıntıymış bir kısmı karın boşluğuna bir kısmı rahim ağzına gelip düşüyomuş :)
Eee hep drler o akıntıdan 2 3 gün sonra çatlma olur diye.Ben de aklım bir türlü ermiyor ne kadar okuduysam kimi akıntısnın hwmwn arkasından diyor kimi bir kaç gün diyor benim akıntım 11. gün geldi ama kalkmayınca ilişki sonrası döküntüde aynı oluyor karıştırmmı bilimiyorum..Dr arkadasımla konuştum ben o akıntı yumurta çatlayınca sızan akıntıymış bir kısmı karın boşluğuna bir kısmı rahim ağzına gelip düşüyomuş :)
Haa bide döllenme tüpte 3 gün sürermiş.6 .güne rahme inermiş ozaman 28 nisan da yumurtladı isem ve döllendiyse bizimki daha ortalılarda takılıyoEee hep drler o akıntıdan 2 3 gün sonra çatlma olur diye.Ben de aklım bir türlü ermiyor ne kadar okuduysam kimi akıntısnın hwmwn arkasından diyor kimi bir kaç gün diyor benim akıntım 11. gün geldi ama kalkmayınca ilişki sonrası döküntüde aynı oluyor karıştırmmı bilimiyorum..
21. gün testi pregestoran da çatlayıp çatlamadığı belli oluyor benim bir ay öyle çatlamamıştı değer 10 ve üzeri olmalıymış sağlıklı yumuta için aşagı ise döllenme olmuyormuş yada düşük tehlikesi varmış.Hafif ağrımız olıyor ya o ağrı da o akan sıvıdan kaynaklıymış haberiniz olsun tam kesin teşhis kanda hormona bakarak belli oluyormuş kesin olanı oymuş ultrason dahi net bir sonuc vermeyebilirmiş ama yumurtlama hormonu yüzde yüz doğru sonuc veriyormuş ona bakıp evet yumurtq çatlamış ya da çatlamamış diyorlarmış.
21. gün testi pregestoran da çatlayıp çatlamadığı belli oluyor benim bir ay öyle çatlamamıştı değer 10 ve üzeri olmalıymış sağlıklı yumuta için aşagı ise döllenme olmuyormuş yada düşük tehlikesi varmış.
Kızlar dün akşam 6.30 gibi yaptığım test bu bi baksasanızaHafif ağrımız olıyor ya o ağrı da o akan sıvıdan kaynaklıymış haberiniz olsun tam kesin teşhis kanda hormona bakarak belli oluyormuş kesin olanı oymuş ultrason dahi net bir sonuc vermeyebilirmiş ama yumurtlama hormonu yüzde yüz doğru sonuc veriyormuş ona bakıp evet yumurtq çatlamış ya da çatlamamış diyorlarmış.
İlk yaptığımda bir saat sonra falan cok silikti bekleyince bu sabah bu hale gelmil ne demek şimdi buKızlar dün akşam 6.30 gibi yaptığım test bu bi baksasanıza
allah allah stres mi yaptin canim? yoksa mevsim dongusu mu etkiledi? bendede olmustu 35. gunde olmustum enteresan bi sekilde. bat ne zaman tatlim guncelliyim listeyi? peki yumurta takibi yapmis miydin ne zmn cat oldu?
Testi belirli aralıklarla yaparsan yorumlayabiliriz yani tek bir test ile sonuç söylenmez sabah akşam belirli aralıklarla yaparsan daha net bişey söylenebilir.İlk yaptığımda bir saat sonra falan cok silikti bekleyince bu sabah bu hale gelmil ne demek şimdi bu
yani testler bekleyince koyulaşabiliyor sonradan 13.günki 14.gün ne göre daha silik oldu..Ama daha sonra 14. Gun tekrar koyulasma oldu..
benim de bu ay 11 gün akıntım geldi ama sanırım 13.gün yumurtladım çünkü 14. gün akınıtm kesildi ama test de koyulaşma oldu benimkide sapıttı çok ama ben aşağı yukarı gün aşırı çalıştım.Canım yumurtsm çatladı ama ne zaman yine yakalayamadım cok ajan cıktı benim yumurtaakıntım su gibi olmaya başladı krem de bir akıntı geliyor az önce hapşurdum hem sağ hem sol kasık battı birden.Sadece sol ağrı yapması lazım değil mi. O kadar sola yattık arada sağ da ağrıyor
Testlerim bitti canım elimde yok malesefMesela bak E Eymenikonunannesi . Benimkiler boyleydi buna gorev13 gun pik
Haydi gozunaydin canim insAllah bir prenses dolaniyordur ortalikta guzel bir yer bulur ve tutunur.Bence ben yumurtladım hanımlar hayırlı uğurlu olsun akıntımın şekli değişti çünkü
Bence 2 gun sonra. Ama kisiden kisiye degisebilir.Kızlar sizce yumurta akı gibi uzayan sümüksü akıntıdan kaç gün sonra yumurtalama oluyordur ?
Her ikisi de ahriyabilir cnm yeni cat oldu ya senin onun agrisi da olabilir.Canım yumurtsm çatladı ama ne zaman yine yakalayamadım cok ajan cıktı benim yumurtaakıntım su gibi olmaya başladı krem de bir akıntı geliyor az önce hapşurdum hem sağ hem sol kasık battı birden.Sadece sol ağrı yapması lazım değil mi. O kadar sola yattık arada sağ da ağrıyor
Benim yumurtlamadan 8 gun gecti, 9. Gune girdik ne alemde icersi acabaHaa bide döllenme tüpte 3 gün sürermiş.6 .güne rahme inermiş ozaman 28 nisan da yumurtladı isem ve döllendiyse bizimki daha ortalılarda takılıyo
Tek testle belli olmaz cnmKızlar dün akşam 6.30 gibi yaptığım test bu bi baksasanıza
Canim hmn cat olabilir. Eger 15. Gun yumurtluyorsan bence 12. Gune kadar devam iliskiye hergun araliksiz. Bol sut ic dondurma ye yumurta sebze tatli tuket. Hadi insAllah bu ay olur tatlim.Gecen ay 30 martta adet oldum yumurtlama takibinde 15 nisanda cift cizgiyi gormustum bu ay 29 nisanda adet oldum haladevam ediyo 4.gunum bu ay 7gunden itibaren cift cizgi gorene kadar denemek istiyorum nasip bakalim:)
Bazen içimden bir his diyor ki aman ya boşver adete kadar sürekli devam et çalışyani testler bekleyince koyulaşabiliyor sonradan 13.günki 14.gün ne göre daha silik oldu..
Yumurtamı bilmiyorum ama ben kesin çatladım bu süreçteEee hep drler o akıntıdan 2 3 gün sonra çatlma olur diye.Ben de aklım bir türlü ermiyor ne kadar okuduysam kimi akıntısnın hwmwn arkasından diyor kimi bir kaç gün diyor benim akıntım 11. gün geldi ama kalkmayınca ilişki sonrası döküntüde aynı oluyor karıştırmmı bilimiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?