Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Dr arkadasımla konuştum ben o akıntı yumurta çatlayınca sızan akıntıymış bir kısmı karın boşluğuna bir kısmı rahim ağzına gelip düşüyomuş :)
Hafif ağrımız olıyor ya o ağrı da o akan sıvıdan kaynaklıymış haberiniz olsun tam kesin teşhis kanda hormona bakarak belli oluyormuş kesin olanı oymuş ultrason dahi net bir sonuc vermeyebilirmiş ama yumurtlama hormonu yüzde yüz doğru sonuc veriyormuş ona bakıp evet yumurtq çatlamış ya da çatlamamış diyorlarmış.

Dr arkadasımla konuştum ben o akıntı yumurta çatlayınca sızan akıntıymış bir kısmı karın boşluğuna bir kısmı rahim ağzına gelip düşüyomuş :)
Eee hep drler o akıntıdan 2 3 gün sonra çatlma olur diye.Ben de aklım bir türlü ermiyor ne kadar okuduysam kimi akıntısnın hwmwn arkasından diyor kimi bir kaç gün diyor benim akıntım 11. gün geldi ama kalkmayınca ilişki sonrası döküntüde aynı oluyor karıştırmmı bilimiyorum..

Haa bide döllenme tüpte 3 gün sürermiş.6 .güne rahme inermiş ozaman 28 nisan da yumurtladı isem ve döllendiyse bizimki daha ortalılarda takılıyo

21. gün testi pregestoran da çatlayıp çatlamadığı belli oluyor benim bir ay öyle çatlamamıştı değer 10 ve üzeri olmalıymış sağlıklı yumuta için aşagı ise döllenme olmuyormuş yada düşük tehlikesi varmış.

Kızlar dün akşam 6.30 gibi yaptığım test bu bi baksasanıza

Eklentiler

• 1493713259840-279520038.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 60
allah allah stres mi yaptin canim? yoksa mevsim dongusu mu etkiledi? bendede olmustu 35. gunde olmustum enteresan bi sekilde. bat ne zaman tatlim guncelliyim listeyi? peki yumurta takibi yapmis miydin ne zmn cat oldu?

Gecen ay 30 martta adet oldum yumurtlama takibinde 15 nisanda cift cizgiyi gormustum bu ay 29 nisanda adet oldum haladevam ediyo 4.gunum bu ay 7gunden itibaren cift cizgi gorene kadar denemek istiyorum nasip bakalim:)

benim de bu ay 11 gün akıntım geldi ama sanırım 13.gün yumurtladım çünkü 14. gün akınıtm kesildi ama test de koyulaşma oldu benimkide sapıttı çok ama ben aşağı yukarı gün aşırı çalıştım.

Bence ben yumurtladım hanımlar hayırlı uğurlu olsun akıntımın şekli değişti çünkü
Haydi gozunaydin canim insAllah bir prenses dolaniyordur ortalikta guzel bir yer bulur ve tutunur.

Kızlar sizce yumurta akı gibi uzayan sümüksü akıntıdan kaç gün sonra yumurtalama oluyordur ?
Bence 2 gun sonra. Ama kisiden kisiye degisebilir.
Her ikisi de ahriyabilir cnm yeni cat oldu ya senin onun agrisi da olabilir.

Haa bide döllenme tüpte 3 gün sürermiş.6 .güne rahme inermiş ozaman 28 nisan da yumurtladı isem ve döllendiyse bizimki daha ortalılarda takılıyo
Benim yumurtlamadan 8 gun gecti, 9. Gune girdik ne alemde icersi acaba
Kızlar dün akşam 6.30 gibi yaptığım test bu bi baksasanıza
Tek testle belli olmaz cnm
Gecen ay 30 martta adet oldum yumurtlama takibinde 15 nisanda cift cizgiyi gormustum bu ay 29 nisanda adet oldum haladevam ediyo 4.gunum bu ay 7gunden itibaren cift cizgi gorene kadar denemek istiyorum nasip bakalim:)
Canim hmn cat olabilir. Eger 15. Gun yumurtluyorsan bence 12. Gune kadar devam iliskiye hergun araliksiz. Bol sut ic dondurma ye yumurta sebze tatli tuket. Hadi insAllah bu ay olur tatlim.

Herkese merhaba. Yaa internetim bitti ne zormus evin neti de bozuktu neyse adamlar yapmis da ohh dedim yani. Ne var ne yok. Eymeniko cat olmus galiba hadi hayirlisi bakalim. Yunus cikletim bata yaklasiyoruz hadi hayirlisi insAllah cok bekletmeden tutunur minik prenseslerimiz.
Pamuk13 nerelerdesin canim? Zuleyhanin duasina basladik.@muzikk04 canim duamiz zuleyhaya basladi ne durumdasin okuyabildin mi?

Yumurtamı bilmiyorum ama ben kesin çatladım bu süreçte

Benim bata 7 gun kaldi. Belirti sadece alinti az az devam ediyor yogun degil. Belki mantar oldum ama kokusu yok. Beyaz kremsi arada hafif sarimsi gibi degisik birsey. Goguslerim oylece duruyor. Kasiklarimda agri yok. Sadece aksam oldumu usuyorum birkac aksamdir petek aciyorum esimde bu sicakta acilirmi diyo. Ben usuyorum ama. Ayaklarimi asla usutmem cok dikkatliyimdir bu konuda ama sirtimi gogsumu usuturum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…