Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Evet Whiteandblue bata yakınım ya , içerde neler oluyor ki artık döllenme olmuştur değil mi ya..

Evet Whiteandblue bata yakınım ya , içerde neler oluyor ki artık döllenme olmuştur değil mi ya..
Pic oldugu zmn 24 saat icinde ya dollenir ya atilir cnm. Dollenme olmustur insAllah icerde rahim duvarina ilerlemesi 2/3 gun. Rahim duvarina yerlesmesi de 6/8 gun suruyormus. Saglikli hir gebelik 8 gunde kana 12 gunde idrara gecermis

Pic oldugu zmn 24 saat icinde ya dollenir ya atilir cnm. Dollenme olmustur insAllah icerde rahim duvarina ilerlemesi 2/3 gun. Rahim duvarina yerlesmesi de 6/8 gun suruyormus. Saglikli hir gebelik 8 gunde kana 12 gunde idrara gecermis
Canım vallahi inşallah tutunmuştur birbirlerine sıkıca..

tam yumurtlama zamanımızı bilsek hesap ederiz aşagı yukarıda da bakalım, beklemedeyiz.

yunus_ciklet sen hangi günler çalıştın kaçıncı gün bıraktın ne zaman pic oldu
az önce testleri attım sana ama şöyle kısaca anlatayım canım,
Benim döngüm 28 günde bir..
Geçen ay 13 nisan 28.gündü fakat ilginçtir ki sökülemedi 14 nisan akşamı lekenmem oldu 15 nisan sabah söküldü
19.gün bitti hafif lekeli ogün yakı denedim 3 gün kaldı ogünler 1 solu bir boş bir dolu oldu
sonra 11 gün ovs akıntım geldi 2gün sonra bitti
beklenen regl 12 Mayıs..
takvimde yumurtlama gününe kadar aşagı yukarı çalıştım.bıraktım..sonra olmadı ilişki
bat a 10 var işte..

Bir hadis var kadın adetten temizlendikten sonra 5 gün içinde hamile kalırsa erkek 5 günden 8.güne kadar olursa kızdır diye.Bu benim kafamı cok kurcalıyor

Sen adet biter bitmez gün aşırı calışma yaptın demi hepimiz gibi.o ilk beş günde hamile kalmış ta olabiliriz
Adetin bittiği günden itibaren bazen geceleri uyandım ama ,bizimki yıllık izinde ben uyuyup kalıyordum uyandırıyordu sabaha yaknda olan var gece 12.00 ve sonrası hep nasıl olur bilemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…