- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.621
Yumurtamı bilmiyorum ama ben kesin çatladım bu süreçte
EvetHerkese merhaba. Yaa internetim bitti ne zormus evin neti de bozuktu neyse adamlar yapmis da ohh dedim yani. Ne var ne yok. Eymeniko cat olmus galiba hadi hayirlisi bakalim. Yunus cikletim bata yaklasiyoruz hadi hayirlisi insAllah cok bekletmeden tutunur minik prenseslerimiz.
@Pamuk13 nerelerdesin canim? Zuleyhanin duasina basladik.@muzikk04 canim duamiz zuleyhaya basladi ne durumdasin okuyabildin mi?
Pic oldugu zmn 24 saat icinde ya dollenir ya atilir cnm. Dollenme olmustur insAllah icerde rahim duvarina ilerlemesi 2/3 gun. Rahim duvarina yerlesmesi de 6/8 gun suruyormus. Saglikli hir gebelik 8 gunde kana 12 gunde idrara gecermisEvetWhiteandblue bata yakınım ya , içerde neler oluyor ki artık döllenme olmuştur değil mi ya..
Canım vallahi inşallah tutunmuştur birbirlerine sıkıca..Pic oldugu zmn 24 saat icinde ya dollenir ya atilir cnm. Dollenme olmustur insAllah icerde rahim duvarina ilerlemesi 2/3 gun. Rahim duvarina yerlesmesi de 6/8 gun suruyormus. Saglikli hir gebelik 8 gunde kana 12 gunde idrara gecermis
Oglani uyuturken uyku bastirdi azcik uyuyayim bende. Gorusuruz canlar.
En son pazar gece çalıştık bu ara çalışma yapmam erkek bebek lehine mi olurAynen bende öyle olmuştum..bata 10 var
koyulaşma pic olmadan kız picten sonra erkek deniyor ama diğer 15 gün çalışma olmadan ne kadar beklenir bilememEn son pazar gece çalıştık bu ara çalışma yapmam erkek bebek lehine mi olur
tam yumurtlama zamanımızı bilsek hesap ederiz aşagı yukarıda da bakalım, beklemedeyiz.Pic oldugu zmn 24 saat icinde ya dollenir ya atilir cnm. Dollenme olmustur insAllah icerde rahim duvarina ilerlemesi 2/3 gun. Rahim duvarina yerlesmesi de 6/8 gun suruyormus. Saglikli hir gebelik 8 gunde kana 12 gunde idrara gecermis
Aynen cnm korun benceEn son pazar gece çalıştık bu ara çalışma yapmam erkek bebek lehine mi olur
Bu iki üç gün korunarak olmalı. Sonra adete kadar korunmasız olursa o zaman da kız zamanı deniyorkoyulaşma pic olmadan kız picten sonra erkek deniyor ama diğer 15 gün çalışma olmadan ne kadar beklenir bilemem
tam yumurtlama zamanımızı bilsek hesap ederiz aşagı yukarıda da bakalım, beklemedeyiz.
az önce testleri attım sana ama şöyle kısaca anlatayım canım,yunus_ciklet sen hangi günler çalıştın kaçıncı gün bıraktın ne zaman pic oldu
Bir hadis var kadın adetten temizlendikten sonra 5 gün içinde hamile kalırsa erkek 5 günden 8.güne kadar olursa kızdır diye.Bu benim kafamı cok kurcalıyoraz önce testleri attım sana ama şöyle kısaca anlatayım canım,
Benim döngüm 28 günde bir..
Geçen ay 13 nisan 28.gündü fakat ilginçtir ki sökülemedi 14 nisan akşamı lekenmem oldu 15 nisan sabah söküldü
19.gün bitti hafif lekeli ogün yakı denedim 3 gün kaldı ogünler 1 solu bir boş bir dolu oldu
sonra 11 gün ovs akıntım geldi 2gün sonra bitti
beklenen regl 12 Mayıs..
takvimde yumurtlama gününe kadar aşagı yukarı çalıştım.bıraktım..sonra olmadı ilişki
bat a 10 var işte..
Sanırım benim o beşgün geçti zaten..Bir hadis var kadın adetten temizlendikten sonra 5 gün içinde hamile kalırsa erkek 5 günden 8.güne kadar olursa kızdır diye.Bu benim kafamı cok kurcalıyor
Beklenem adet 17 mayıs benim aramızda 5 gün varBir hadis var kadın adetten temizlendikten sonra 5 gün içinde hamile kalırsa erkek 5 günden 8.güne kadar olursa kızdır diye.Bu benim kafamı cok kurcalıyor
Evet güzel haberler ama ben 2.ciyi çok bekledim ilkindw enaz bukadar beklemiştim Hemde ikimzde de sorum yokkenBeklenem adet 17 mayıs benim aramızda 5 gün var
Sen adet biter bitmez gün aşırı calışma yaptın demi hepimiz gibi.o ilk beş günde hamile kalmış ta olabilirizSanırım benim o beşgün geçti zaten..
Adetin bittiği günden itibaren bazen geceleri uyandım ama ,bizimki yıllık izinde ben uyuyup kalıyordum uyandırıyordu sabaha yaknda olan var gece 12.00 ve sonrası hep nasıl olur bilemem..Sen adet biter bitmez gün aşırı calışma yaptın demi hepimiz gibi.o ilk beş günde hamile kalmış ta olabiliriz
Hepimizin o beş günü geçti ama o zaman da hamile kalmış olabiliriz bilemiyoruz Allah a ayanSanırım benim o beşgün geçti zaten..
peki bişey soracağım eğer içerde sperm var ise yumurta çatladığında spermler bekliyor oluyor sanırım değilmi?Sen adet biter bitmez gün aşırı calışma yaptın demi hepimiz gibi.o ilk beş günde hamile kalmış ta olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?