- 28 Nisan 2017
- 274
- 467
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.641
Işte hepimizi o erkek denilen dönemde çalışma yapmışız onu diyorumAdetin bittiği günden itibaren bazen geceleri uyandım ama ,bizimki yıllık izinde ben uyuyup kalıyordum uyandırıyordu sabaha yaknda olan var gece 12.00 ve sonrası hep nasıl olur bilemem..
Evet canım mesela 5. güne denk gelen 11çgün ovs akıntım vardı aynı gün çatladıysa ve döllendi ise olmuştur..Hepimizin o beş günü geçti ama o zaman da hamile kalmış olabiliriz bilemiyoruz Allah a ayan
Evet hangisi atılgan ise ya da yumurta hangisini cekecek şekilde enerji gönderise o giriyor dölleniyorpeki bişey soracağım eğer içerde sperm var ise yumurta çatladığında spermler bekliyor oluyor sanırım değilmi?
Hadis olduğu için doğru olacagını düşünüyorum bakalım bekleyip göreceğizEvet canım mesela 5. güne denk gelen 11çgün ovs akıntım vardı aynı gün çatladıysa ve döllendi ise olmuştur..
Vay anasını ya Allahın işini bak gercekten de mucizevi bir olay..İlkişnde sevinçten ağlamıştım.Dr a konuşamadım bile. Dr dedi istemiyormuydunuz..Evet hangisi atılgan ise ya da yumurta hangisini cekecek şekilde enerji gönderise o giriyor dölleniyor
ya bide sezeryan doğum yaptım kimileri diyo sezeryandan sonra kiminde tüpler tıkanıyor amann çok korkarım..Evet hangisi atılgan ise ya da yumurta hangisini cekecek şekilde enerji gönderise o giriyor dölleniyor
bakalım kim hamile kalırsa bekleyip test edeceğiz..Işte hepimizi o erkek denilen dönemde çalışma yapmışız onu diyorum
Bazen hiçbirini kabul etmiyor bu da var ki tamamen takdir i ilahiVay anasını ya Allahın işini bak gercekten de mucizevi bir olay..İlkişnde sevinçten ağlamıştım.Dr a konuşamadım bile. Dr dedi istemiyormuydunuz..
kimi dilden kimi vajinadan olcum yapiyor..dün k.k.dan kullanan yapanlara baktim..degerlerini yazmislar olcum sonuclarini ama yumurtlama sonrasinin olcumunu anlayabiliyosunuz diyenler vardi cnmOlur canım daha iyi olur hem ovu testi hem ateş ölçer ile daha iyi takip olur.benim oğlanın ateş olceri idi ama artık benim birkaç kez deneme yaptım.oglanin alından var zaten ateş olceri
Cnm benim bazen 2 bazen 3 oluyor..ama genelde 2Kızlar sizce yumurta akı gibi uzayan sümüksü akıntıdan kaç gün sonra yumurtalama oluyordur ?
Cnm sola yatinca solda yumurtlama olacak kanisima katilmiyorum acikcasi:))..senin testlerinin cizgisi silik cikiyordu tam anlayamiyodum..ttestin bitti ama dunkiler nasildiCanım yumurtsm çatladı ama ne zaman yine yakalayamadım cok ajan cıktı benim yumurtaakıntım su gibi olmaya başladı krem de bir akıntı geliyor az önce hapşurdum hem sağ hem sol kasık battı birden.Sadece sol ağrı yapması lazım değil mi. O kadar sola yattık arada sağ da ağrıyor
Senin dedigin akinti uzamayan akinti degil mi cnm..Hafif ağrımız olıyor ya o ağrı da o akan sıvıdan kaynaklıymış haberiniz olsun tam kesin teşhis kanda hormona bakarak belli oluyormuş kesin olanı oymuş ultrason dahi net bir sonuc vermeyebilirmiş ama yumurtlama hormonu yüzde yüz doğru sonuc veriyormuş ona bakıp evet yumurtq çatlamış ya da çatlamamış diyorlarmış.
Ailede ikiz olan var mi cnm:)Ama daha sonra 14. Gun tekrar koyulasma oldu..
benim de lh lar hep siliktir tam pozitifi görmem ama sabah 10.00 akşam 08.00 aralığı varya, ben onu hiç yapamadım belki ondandır..Cnm sola yatinca solda yumurtlama olacak kanisima katilmiyorum acikcasi:))..senin testlerinin cizgisi silik cikiyordu tam anlayamiyodum..ttestin bitti ama dunkiler nasildi
kızzz kayınvelidem eşim askerden gelince ikiz aldırdıAilede ikiz olan var mi cnm:)
Busefer olmazsa digerinde oyle yaparsin cnm:)) ama kiz icin dikkatBazen içimden bir his diyor ki aman ya boşver adete kadar sürekli devam et çalış
Iceride neler oluyor acaba Demet immBenim bata 7 gun kaldi. Belirti sadece alinti az az devam ediyor yogun degil. Belki mantar oldum ama kokusu yok. Beyaz kremsi arada hafif sarimsi gibi degisik birsey. Goguslerim oylece duruyor. Kasiklarimda agri yok. Sadece aksam oldumu usuyorum birkac aksamdir petek aciyorum esimde bu sicakta acilirmi diyo. Ben usuyorum ama. Ayaklarimi asla usutmem cok dikkatliyimdir bu konuda ama sirtimi gogsumu usuturum.
Ay kizlar demeyin oyle onumuzdeki ay ben napcammmmAynen bende öyle olmuştum..bata 10 var
Aman evet bencede erkek zamani gibiEn son pazar gece çalıştık bu ara çalışma yapmam erkek bebek lehine mi olur
Cnm sen gecen bu yakidan bahsetmistin..bildigimiz yakimi biraz anlatirmisin amaciaz önce testleri attım sana ama şöyle kısaca anlatayım canım,
Benim döngüm 28 günde bir..
Geçen ay 13 nisan 28.gündü fakat ilginçtir ki sökülemedi 14 nisan akşamı lekenmem oldu 15 nisan sabah söküldü
19.gün bitti hafif lekeli ogün yakı denedim 3 gün kaldı ogünler 1 solu bir boş bir dolu oldu
sonra 11 gün ovs akıntım geldi 2gün sonra bitti
beklenen regl 12 Mayıs..
takvimde yumurtlama gününe kadar aşagı yukarı çalıştım.bıraktım..sonra olmadı ilişki
bat a 10 var işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?