Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Olur canım daha iyi olur hem ovu testi hem ateş ölçer ile daha iyi takip olur.benim oğlanın ateş olceri idi ama artık benim birkaç kez deneme yaptım.oglanin alından var zaten ateş olceri
kimi dilden kimi vajinadan olcum yapiyor..dün k.k.dan kullanan yapanlara baktim..degerlerini yazmislar olcum sonuclarini ama yumurtlama sonrasinin olcumunu anlayabiliyosunuz diyenler vardi cnm

Cnm sola yatinca solda yumurtlama olacak kanisima katilmiyorum acikcasi:))..senin testlerinin cizgisi silik cikiyordu tam anlayamiyodum..ttestin bitti ama dunkiler nasildi

Senin dedigin akinti uzamayan akinti degil mi cnm..

Cnm sola yatinca solda yumurtlama olacak kanisima katilmiyorum acikcasi:))..senin testlerinin cizgisi silik cikiyordu tam anlayamiyodum..ttestin bitti ama dunkiler nasildi
benim de lh lar hep siliktir tam pozitifi görmem ama sabah 10.00 akşam 08.00 aralığı varya, ben onu hiç yapamadım belki ondandır..

Iceride neler oluyor acaba Demet imm

Cnm sen gecen bu yakidan bahsetmistin..bildigimiz yakimi biraz anlatirmisin amaci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…