Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Adetin bittiği günden itibaren bazen geceleri uyandım ama ,bizimki yıllık izinde ben uyuyup kalıyordum uyandırıyordu sabaha yaknda olan var gece 12.00 ve sonrası hep nasıl olur bilemem..
Benim dusundugum ayda ramazana geliyor..pek bi miskin oluyorum ben iftardan sonra uyku geliyor..nasil olcak bilmem artik:))

Ozim sen hiic streslenme. Bu ay ates takibi ile biikte test veduzenli not al canim. Her belirti her agriyi. İnan cok faydasi oluyor. Sonra stressiz baslatsin calismaya haziranda hayirlisiyla

peki bişey soracağım eğer içerde sperm var ise yumurta çatladığında spermler bekliyor oluyor sanırım değilmi?
Aynen cnm..ama x uzun yasiyor.tabi y de kalmis olamaz mi kucuk bi yuzdeyle oladabilir.iliski birakma saati oyuzden onemli..gun degil saat hatta..

Ozim sen hiic streslenme. Bu ay ates takibi ile biikte test veduzenli not al canim. Her belirti her agriyi. İnan cok faydasi oluyor. Sonra stressiz baslatsin calismaya haziranda hayirlisiyla
Oyle yapim not edim sizin gibi..cok basinizi agriticam kesin...boylemiydi soylemiydi diye..ben bide pinpirikliyimdir bilsemde bi onay alinca icim rahat eder..ayy kalbim carpiyooo...

Himm icimden bi oyle bisey gecti..belkide tekrar koyu cizgim olustu diyince cift yumurta ikizligi aklima geldi neden bilmem:)))
zaten yatar kalkar öyle dua eder çok üzülmüştü yaş var tabi askerden gelmiş oğlu 3 çocuk aldırdı ama Sanki bende görcek nolar Allah sana ikiz versin der durur.. kızı var 3 senelik evli olmayanlara canım inşallah ona dua etsin ben almayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…