- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.661
Senin takvimle bir mi gitti hep cnm..cunku ilk bu uygulamayi indirdigimizde yarim saat farkla haber verdi hastaligimi..ama bu ay 2 gun once oldu
Bunu duymustuk evet cnm..bide x spermleri biriksin olayi var ikisi zit oliyor ama artik bilemedimBir hadis var kadın adetten temizlendikten sonra 5 gün içinde hamile kalırsa erkek 5 günden 8.güne kadar olursa kızdır diye.Bu benim kafamı cok kurcalıyor
Sorma canim bugun 8. Gun yarin test yaptirsam mi acaba olsa cikar galiba dimiIceride neler oluyor acaba Demet imm
Benim dusundugum ayda ramazana geliyor..pek bi miskin oluyorum ben iftardan sonra uyku geliyor..nasil olcak bilmem artik:))Adetin bittiği günden itibaren bazen geceleri uyandım ama ,bizimki yıllık izinde ben uyuyup kalıyordum uyandırıyordu sabaha yaknda olan var gece 12.00 ve sonrası hep nasıl olur bilemem..
Rabbim buyuk onda da vardir bi hayir canim.Benim dusundugum ayda ramazana geliyor..pek bi miskin oluyorum ben iftardan sonra uyku geliyor..nasil olcak bilmem artik:))
Aynen cnm..ama x uzun yasiyor.tabi y de kalmis olamaz mi kucuk bi yuzdeyle oladabilir.iliski birakma saati oyuzden onemli..gun degil saat hatta..peki bişey soracağım eğer içerde sperm var ise yumurta çatladığında spermler bekliyor oluyor sanırım değilmi?
Ne diyim kuzum yaptir dicem ama Didar a da yap diye acele ettirdik erken oldu...uzuldum..ben meraktan öluyom yaptir dicemde bi iki gun daha mi beklesekSorma canim bugun 8. Gun yarin test yaptirsam mi acaba olsa cikar galiba dimi
11. gün akıntım geldi 13. gün bitti takvim 14 gün yumurtladın diyo ben ogünüde değerlendirdim.Senin takvimle bir mi gitti hep cnm..cunku ilk bu uygulamayi indirdigimizde yarim saat farkla haber verdi hastaligimi..ama bu ay 2 gun once oldu
Ay evrt yaa... Beklesek mi bi bilemedim. Bugun cok uyusugum nedense. Arada kasiklarimda agri da var. Bi bilemedim neler olup bitiiNe diyim kuzum yaptir dicem ama Didar a da yap diye acele ettirdik erken oldu...uzuldum..ben meraktan öluyom yaptir dicemde bi iki gun daha mi beklesek
Oyle yapim not edim sizin gibi..cok basinizi agriticam kesin...boylemiydi soylemiydi diye..ben bide pinpirikliyimdir bilsemde bi onay alinca icim rahat eder..ayy kalbim carpiyooo...Ozim sen hiic streslenme. Bu ay ates takibi ile biikte test veduzenli not al canim. Her belirti her agriyi. İnan cok faydasi oluyor. Sonra stressiz baslatsin calismaya haziranda hayirlisiyla
sabah ilişkisini çok öneriyor lar daha haeketli oluyormuş spermler güya. Ben sabaha yakın olanda oldu..Aynen cnm..ama x uzun yasiyor.tabi y de kalmis olamaz mi kucuk bi yuzdeyle oladabilir.iliski birakma saati oyuzden onemli..gun degil saat hatta..
bekle canım bekle ben çok hayal kırıklığı yaşadım enaz 2 3 gün kala zaten idrara geçer..Ay evrt yaa... Beklesek mi bi bilemedim. Bugun cok uyusugum nedense. Arada kasiklarimda agri da var. Bi bilemedim neler olup bitii
Takvim şaşabiliyor malesef cnm11. gün akıntım geldi 13. gün bitti takvim 14 gün yumurtladın diyo ben ogünüde değerlendirdim.
Sonucunu ogren guzel haberler ver bize ciglik atacam sevincctennnAy evrt yaa... Beklesek mi bi bilemedim. Bugun cok uyusugum nedense. Arada kasiklarimda agri da var. Bi bilemedim neler olup bitii
Ne enerjisi nolmus bana da diyin noluyomus..kacirdim mi daha okumadimmi?Vay anasını ya Allahın işini bak gercekten de mucizevi bir olay..İlkişnde sevinçten ağlamıştım.Dr a konuşamadım bile. Dr dedi istemiyormuydunuz..
Himm olabilir evett cnmbenim de lh lar hep siliktir tam pozitifi görmem ama sabah 10.00 akşam 08.00 aralığı varya, ben onu hiç yapamadım belki ondandır..
Himm icimden bi oyle bisey gecti..belkide tekrar koyu cizgim olustu diyince cift yumurta ikizligi aklima geldi neden bilmem:)))kızzz kayınvelidem eşim askerden gelince ikiz aldırdı
zaten yatar kalkar öyle dua eder çok üzülmüştü yaş var tabi askerden gelmiş oğlu 3 çocuk aldırdı ama Sanki bende görcek nolar Allah sana ikiz versin der durur.. kızı var 3 senelik evli olmayanlara canım inşallah ona dua etsin ben almayayımHimm icimden bi oyle bisey gecti..belkide tekrar koyu cizgim olustu diyince cift yumurta ikizligi aklima geldi neden bilmem:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?