Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Oyle yapim not edim sizin gibi..cok basinizi agriticam kesin...boylemiydi soylemiydi diye..ben bide pinpirikliyimdir bilsemde bi onay alinca icim rahat eder..ayy kalbim carpiyooo...
Akisina birak canim. Biz ne kadar cabalarsak cabalayalim alnimiza azilan oluyor. İnsAllah Rabbim alnimiza yazilani gonlumuze naksetmistir.

Sonucunu ogren guzel haberler ver bize ciglik atacam sevincctennn
Niyeyse hiic umudum yok bu konuda. Cikmadigini gorucem ohh stresim bitecek. Olmadi bu ay hissediyorum ben. Hic belirtim yok. Bi akinti bi usume bugun de az kasik agrim var ama dun soguk suyla abdest aldim ondandir diye tahmin ediyorum.

Whiteandblue canım nasılsın,hamilelik belirtilerin var mı,diger kızlar siz nasılsınız? Benim perşembe doktor kontrolüm var inş.cinsiyet konusunda ipucu verebilir kız olduğuna dair
Selam canim. İnsAllah guzel hanerler alirsin. Bata 7 gun var. Hicbir belirtim yok. Adet belirtilerim de olmadi. Usuyorum sadece. Birde beyaz sarimsi krem kivamli bi akinti var. Goguslerimde hicbirsey yok. Bilmiyorum bekliyorum canim. Senin nasil gidiyor bulantilar bitti mi?

3. mü yolda maşallah yaş kaç ben 35 im çok geç değil mi?
Evet canım 3.olcak inşallah.iki oğlum arasında 21 ay vardı.kucuk oğlum şimdi 5 yaşında teyzesi.ben 32 yaşındayım.35 te geç değil canim.ben aralarında çok yaş farkı olmasın istedim açıkçası.biraz da rahat battı sanırım

İnsalalh canım hayırlı haberler alırım.bulanti geçti gibiydi 5 gün öncesinde kadar.5 gün dür fena bulantım var.kusmuyorum da öyle iğrenç bi bulantı.agzima acı tad geliyor sürekli.sabahtan yatana kadar midem bulaniyor abartısız.ay insalalh hamilesindir canım.kan ve idrarla yapılan testten yapsana bi.iliskiden sonra kaç gün geçti? 13 gün geçti mı?

ne güzel kalabalık iyi olur biri gider öbürü gelir Allah ömür versin cümlesine. Bende işte ilk oğlum 24 ayda geldi sebepsiz herşey normalken buda nazlı çıktı sanki bu topik uğurlu gelecek dualarımızı rabbim duyacak..

Bugun 8 gun gecti canim. Ay o bulantilardan cok korkuyorum beeenn... Allah yardimcin olsun canim.

İnsAllah canim. Kulun kula duasi.makbul olandir. Rabbim vesile edecek insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…