- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.681
Akisina birak canim. Biz ne kadar cabalarsak cabalayalim alnimiza azilan oluyor. İnsAllah Rabbim alnimiza yazilani gonlumuze naksetmistir.Oyle yapim not edim sizin gibi..cok basinizi agriticam kesin...boylemiydi soylemiydi diye..ben bide pinpirikliyimdir bilsemde bi onay alinca icim rahat eder..ayy kalbim carpiyooo...
Niyeyse hiic umudum yok bu konuda. Cikmadigini gorucem ohh stresim bitecek. Olmadi bu ay hissediyorum ben. Hic belirtim yok. Bi akinti bi usume bugun de az kasik agrim var ama dun soguk suyla abdest aldim ondandir diye tahmin ediyorum.Sonucunu ogren guzel haberler ver bize ciglik atacam sevincctennn
Kolay gelsin hayatimmKizlar ben temizlige girisiyorum grsrz sonra yine...lutfen bat i sat i yumurtlamayi hatta saatlerini yediginizi ictiginizi dualarinizi iyi kaydedin lutfen bana onunuzdeki ay akıl verirsiniz emii..opyrmm
Aa incir iyi yumurta yapar canim bak iyi yapmssin. Valla ucuz bile olur aman haa iki erkegin yanina iki ikiz kiz ne guzel giderr
keşke ilişki olduğu gün yumurtlamaya dek gelse keşke spermle buluşsa keşke x kromozomu olsa keşke yuvarlana yuvarlana rahime gelip Annesini sevindirse..Takvim şaşabiliyor malesef cnm
Ayy kız sen iyi bakyon valla ..bitane olsun yeter Ayol..ikisi kız olursa ozaman başka..Aa incir iyi yumurta yapar canim bak iyi yapmssin. Valla ucuz bile olur aman haa iki erkegin yanina iki ikiz kiz ne guzel giderr
İnsAllah olur tatlim sabir.keşke ilişki olduğu gün yumurtlamaya dek gelse keşke spermle buluşsa keşke x kromozomu olsa keşke yuvarlana yuvarlana rahime gelip Annesini sevindirse..
Senin iki oglan mi vardi dogru mu hatirliyorum benAyy kız sen iyi bakyon valla ..bitane olsun yeter Ayol..ikisi kız olursa ozaman başka..
yok bir oğlan canım 8,5 yaşında..kız ikiz kabulum..Senin iki oglan mi vardi dogru mu hatirliyorum ben
Ok o xmn kiz ikiz yakisir sana. Bakilabilinir abide buyumus hiic sikinti yasamazsin tam gaz devamyok bir oğlan canım 8,5 yaşında..kız ikiz kabulum..
İnşaallah canım ya inşaallah gerçekten çok istiyorum..Ok o xmn kiz ikiz yakisir sana. Bakilabilinir abide buyumus hiic sikinti yasamazsin tam gaz devam
3. mü yolda maşallah yaş kaç ben 35 im çok geç değil mi?Whiteandblue canım nasılsın,hamilelik belirtilerin var mı,diger kızlar siz nasılsınız? Benim perşembe doktor kontrolüm var inş.cinsiyet konusunda ipucu verebilir kız olduğuna dair
Selam canim. İnsAllah guzel hanerler alirsin. Bata 7 gun var. Hicbir belirtim yok. Adet belirtilerim de olmadi. Usuyorum sadece. Birde beyaz sarimsi krem kivamli bi akinti var. Goguslerimde hicbirsey yok. Bilmiyorum bekliyorum canim. Senin nasil gidiyor bulantilar bitti mi?Whiteandblue canım nasılsın,hamilelik belirtilerin var mı,diger kızlar siz nasılsınız? Benim perşembe doktor kontrolüm var inş.cinsiyet konusunda ipucu verebilir kız olduğuna dair
Evet canım 3.olcak inşallah.iki oğlum arasında 21 ay vardı.kucuk oğlum şimdi 5 yaşında teyzesi.ben 32 yaşındayım.35 te geç değil canim.ben aralarında çok yaş farkı olmasın istedim açıkçası.biraz da rahat battı sanırım3. mü yolda maşallah yaş kaç ben 35 im çok geç değil mi?
İnsalalh canım hayırlı haberler alırım.bulanti geçti gibiydi 5 gün öncesinde kadar.5 gün dür fena bulantım var.kusmuyorum da öyle iğrenç bi bulantı.agzima acı tad geliyor sürekli.sabahtan yatana kadar midem bulaniyor abartısız.ay insalalh hamilesindir canım.kan ve idrarla yapılan testten yapsana bi.iliskiden sonra kaç gün geçti? 13 gün geçti mı?Selam canim. İnsAllah guzel hanerler alirsin. Bata 7 gun var. Hicbir belirtim yok. Adet belirtilerim de olmadi. Usuyorum sadece. Birde beyaz sarimsi krem kivamli bi akinti var. Goguslerimde hicbirsey yok. Bilmiyorum bekliyorum canim. Senin nasil gidiyor bulantilar bitti mi?
Bugun 8 gun gecti canim. Ay o bulantilardan cok korkuyorum beeenn... Allah yardimcin olsun canim.Evet canım 3.olcak inşallah.iki oğlum arasında 21 ay vardı.kucuk oğlum şimdi 5 yaşında teyzesi.ben 32 yaşındayım.35 te geç değil canim.ben aralarında çok yaş farkı olmasın istedim açıkçası.biraz da rahat battı sanırım
İnsalalh canım hayırlı haberler alırım.bulanti geçti gibiydi 5 gün öncesinde kadar.5 gün dür fena bulantım var.kusmuyorum da öyle iğrenç bi bulantı.agzima acı tad geliyor sürekli.sabahtan yatana kadar midem bulaniyor abartısız.ay insalalh hamilesindir canım.kan ve idrarla yapılan testten yapsana bi.iliskiden sonra kaç gün geçti? 13 gün geçti mı?
İnsAllah canim. Kulun kula duasi.makbul olandir. Rabbim vesile edecek insAllah.ne güzel kalabalık iyi olur biri gider öbürü gelir Allah ömür versin cümlesine. Bende işte ilk oğlum 24 ayda geldi sebepsiz herşey normalken buda nazlı çıktı sanki bu topik uğurlu gelecek dualarımızı rabbim duyacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?