- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.701
utkumuz ne yaptın canımutkumuz canım güzel haberle dön inşallah :) gönlünce olsun
h.g canım,iş biter mı hayattaaa,kolay gelsinSem ben geldim yine... Evde is bitmiyo arada kaciyorum. Simdide camasir durecegim.
Canim ne oldu test yaptin m hamile misin?Hayırlısı canım inşallah
Hele 3 erkekli evde hic bitmiyo anacim. O yuzden kiz yapayim diyom buyuyunce yardimci olsun bana.H
h.g canım,iş biter mı hayattaaa,kolay gelsin
Ay şimdi okuyordum yazdıklarınızı sizde bana yazmışsınız bat bugundü 4 5gündür leke vardı ve bir o kadar belirti eşim test yapma bekle dedi ve yarım saat önce adet oldum bu ayda kısmet değilmiş zaten burda öğrendiklerimi uygulayıp beklemek istiyordum iyi de oldu inşallah hepinizden hayırlı haberler bekliyorumCanim ne oldu test yaptin m hamile misin?
utkumuz canım güzel haberle dön inşallah :) gönlünce olsun
Perşembe saat 3 te randevu kızlar.dua etmeye devam :) öğreneyim hemen yazmicam size inş.utkumuz ne yaptın canım
İyi fikirHele 3 erkekli evde hic bitmiyo anacim. O yuzden kiz yapayim diyom buyuyunce yardimci olsun bana.
Koyu olan taraf t cizgisimi? O belli olmuyor resimde..eğer öyleyse henüz pick olmamış yeni yumurtan catlamamis yani gidaklamamissin daha :)))))Kızlar akşam üstü test yaptım yine bi el atın bana ya
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Lh testin yoksa hemen siparis ver ve bence bu ay pas gecip sadece deneme yap. Tabi yine sen bilirsin de bir ay test takibi daha iyi oluyor. Ne zmn yumurtladigini biliyorsun ona gore kesiyorsun iliskiyi. Birde her gun not al agri sizi akinti vs. İnsAllah tez zamanda kix bebisin gelir tatlimAy şimdi okuyordum yazdıklarınızı sizde bana yazmışsınız bat bugundü 4 5gündür leke vardı ve bir o kadar belirti eşim test yapma bekle dedi ve yarım saat önce adet oldum bu ayda kısmet değilmiş zaten burda öğrendiklerimi uygulayıp beklemek istiyordum iyi de oldu inşallah hepinizden hayırlı haberler bekliyorum
İste onlara hiiic guvenme canim en iyisi lh yani ovulasyon testleri. En guvenilir sonuc bence. Cunku adet dongun uzunda lisada olsa erkeb de yumurtluyor olabilirsin gecte.Birde regl takvimi kullanan varmı aranızda ben epeydir ordan takip ediyorm adet günlerimi genelde 28 günde bir oluyorum ayın 6sı veya 7si temizlenirim takvimde doğurganlık donemi 11inde baslıyo 16sı yumurtlama 17si doğurganlık bitiyo şimdi ben 11inde mi baslıyım yoksa adet biter bitmezmi
Hoşgeldin canım.ovu testi kyllaniuormusunBirde regl takvimi kullanan varmı aranızda ben epeydir ordan takip ediyorm adet günlerimi genelde 28 günde bir oluyorum ayın 6sı veya 7si temizlenirim takvimde doğurganlık donemi 11inde baslıyo 16sı yumurtlama 17si doğurganlık bitiyo şimdi ben 11inde mi baslıyım yoksa adet biter bitmezmi
Aksam iliski bugun picse erkegin hayirli plsun tatlim :) biz 2 gun once birakiyoruz genelde.Selam kızlar, Rabbim gönlünüze göre nasip etsin hepinizin inşallah
ben de erkek bebek için deneme yapıyordum, bu ay ovulasyon geçti diye dün gece korunmasız ilişki oldu bugün kasık agrım olunca sabah test yaptım ve pikBurda yöntem deneyip kız tutturanlarla aynı sanırım sizce kız olma ihtimali yüksekmi?
Sen ilişkiye devam et bir iki gün daha erkek için pik olduktan sonrada ilişki öneriliyorSelam kızlar, Rabbim gönlünüze göre nasip etsin hepinizin inşallah
ben de erkek bebek için deneme yapıyordum, bu ay ovulasyon geçti diye dün gece korunmasız ilişki oldu bugün kasık agrım olunca sabah test yaptım ve pikBurda yöntem deneyip kız tutturanlarla aynı sanırım sizce kız olma ihtimali yüksekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?