- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.721
Pikten sonra silikleşince erkek ihtimali yüksekmiş, benim yumurtam çatlamadı daha, ayy inşallah dediğin gibi olur canımAksam iliski bugun picse erkegin hayirli plsun tatlim :) biz 2 gun once birakiyoruz genelde.
Merhaba canım kullanmıyorum dediğim gibi takvimden takip ediyorum önerdiğiniz bir marka varmı internetten baktım sipariş vereyim ona göreHoşgeldin canım.ovu testi kyllaniuormusun
Hayatim bu ovulasyon testlerini kullanip takip yapacagin zaman once stok test yapacaksin ve hepsi ayni.marka olacak. Yoksa takip xor olur. Birfe hergun ayni saatte 2 saat su icmeden uapmaya ozen gostereceksin.evet mesakatli bir is ama kiz istiyorsak hem diamizla hem de ozenimizle deva lm edecegiz. Simdi senin testlerden ben hicbirsey anlamadim cunku her seferinde tek tek gonderiyorsun. Bu sekildde tek tek gonderirsen anlayamayiz. Burdaki cizgiye gore yumurtlamana az var gibi.Kızlar akşam üstü test yaptım yine bi el atın bana ya
Valla ben innovata kullaniyorum cnm cok da memnunum hem renk degismiyor. Keremkucuk.com sitesinden alabilirsin kapida odeme katgoda bedavaMerhaba canım kullanmıyorum dediğim gibi takvimden takip ediyorum önerdiğiniz bir marka varmı internetten baktım sipariş vereyim ona göre
Pic dedigin test once koyulasiyor sonra siliklestigi an pic anidir canim.Pikten sonra silikleşince erkek ihtimali yüksekmiş, benim yumurtam çatlamadı daha, ayy inşallah dediğin gibi olur canım
Cnm sonradan koyulasan cizginin hic onemi yok onemli olan verilen sure icinde negatifmi pozitifmi ona bakicaksin ..yani testler bekleyince koyulaşabiliyor sonradan 13.günki 14.gün ne göre daha silik oldu..
Hayatim bu ovulasyon testlerini kullanip takip yapacagin zaman once stok test yapacaksin ve hepsi ayni.marka olacak. Yoksa takip xor olur. Birfe hergun ayni saatte 2 saat su icmeden uapmaya ozen gostereceksin.evet mesakatli bir is ama kiz istiyorsak hem diamizla hem de ozenimizle deva lm edecegiz. Simdi senin testlerden ben hicbirsey anlamadim cunku her seferinde tek tek gonderiyorsun. Bu sekildde tek tek gonderirsen anlayamayiz. Burdaki cizgiye gore yumurtlamana az var gibi.
Saol canım önerin içinSen ilişkiye devam et bir iki gün daha erkek için pik olduktan sonrada ilişki öneriliyor
canım t c den koyu olunca pik sanıyordum, ayy pik bile olmamış benimki, neyse hayırlısı inşallahPic dedigin test once koyulasiyor sonra siliklestigi an pic anidir canim.
Sen telefona göre hareket edersen çok beklersin daha canım.Mesela telefona göre ben 16 gün yumurtluyorum ama ovülasyon testi yaptığım da 13.gün pik oldu.Yani diyeceğim şu teldeki takibi unut,ovülasyon testi al takip yapMerhaba canım kullanmıyorum dediğim gibi takvimden takip ediyorum önerdiğiniz bir marka varmı internetten baktım sipariş vereyim ona göre
Devam et iliskiye derin olsun o zmn pic aninda iliski olursa erkek olur insAllah. Esine kahve icir birde ilik dus alsin. Ayaklarini kaldir yarim saat kalkms bosalinca. İnsAllah oglun olur cnm devamSaol canım önerin için
canım t c den koyu olunca pik sanıyordum, ayy pik bile olmamış benimki, neyse hayırlısı inşallah
Teşekkür ederim canım, inşallahDevam et iliskiye derin olsun o zmn pic aninda iliski olursa erkek olur insAllah. Esine kahve icir birde ilik dus alsin. Ayaklarini kaldir yarim saat kalkms bosalinca. İnsAllah oglun olur cnm devam
Takvim tut ama ovulasyin testi yap bazen uymayabiliyor yumurtlamaBirde regl takvimi kullanan varmı aranızda ben epeydir ordan takip ediyorm adet günlerimi genelde 28 günde bir oluyorum ayın 6sı veya 7si temizlenirim takvimde doğurganlık donemi 11inde baslıyo 16sı yumurtlama 17si doğurganlık bitiyo şimdi ben 11inde mi baslıyım yoksa adet biter bitmezmi
Ben innoviata marka kullanıyorum.gorunuste adı bişey gibi duruyor.ince tahta çubuk :)) ama ben memnunumMerhaba canım kullanmıyorum dediğim gibi takvimden takip ediyorum önerdiğiniz bir marka varmı internetten baktım sipariş vereyim ona göre
Canım pic olduğu gün ilişki olsun,takip et 4 saatte bir,sıvı almadan..erkek bebek icinPikten sonra silikleşince erkek ihtimali yüksekmiş, benim yumurtam çatlamadı daha, ayy inşallah dediğin gibi olur canım
Evet cnm duası okunan kaybolmasın lütfen bu iş rıza işi Korkarım ben kimsenin hakkı bende kalsın istemem herkeste böyle düşünsün lütfen kaç gündür etiket yapılıyor ama ses seda yok
Bir hadis var kadın adetten temizlendikten sonra 5 gün içinde hamile kalırsa erkek 5 günden 8.güne kadar olursa kızdır diye.Bu benim kafamı cok kurcalıyor
Ne kotu birsey,hak var ortada..Evet cnm duası okunan kaybolmasın lütfen bu iş rıza işi Korkarım ben kimsenin hakkı bende kalsın istemem herkeste böyle düşünsün lütfen kaç gündür etiket yapılıyor ama ses seda yok
Vardır bir hikmeti muhakkak.Temizlendiktrn 5 gun icinde yapmazsak zaten yumurtla catlamazmi zaten 5 gun adet olsak 5 gunde yapmazsak catladi gitti:) ben yanlismi anliyorum acaba durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?