Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kızlar akşam üstü test yaptım yine bi el atın bana ya
Hayatim bu ovulasyon testlerini kullanip takip yapacagin zaman once stok test yapacaksin ve hepsi ayni.marka olacak. Yoksa takip xor olur. Birfe hergun ayni saatte 2 saat su icmeden uapmaya ozen gostereceksin.evet mesakatli bir is ama kiz istiyorsak hem diamizla hem de ozenimizle deva lm edecegiz. Simdi senin testlerden ben hicbirsey anlamadim cunku her seferinde tek tek gonderiyorsun. Bu sekildde tek tek gonderirsen anlayamayiz. Burdaki cizgiye gore yumurtlamana az var gibi.

Sabah attığım cift cizgi dışında hiç bir zaman net çizgi cıkmadı hepsini sabah 10 akşam 6.30_7 gibi yaptım.Sadece dünkü ve bugünkü iki cizgi belirgin diğerlerinde net bir ikinci cizgi yok.dünkü test beklediğş içinde koyu cıkmış olabilir

Merhaba canım kullanmıyorum dediğim gibi takvimden takip ediyorum önerdiğiniz bir marka varmı internetten baktım sipariş vereyim ona göre
Sen telefona göre hareket edersen çok beklersin daha canım.Mesela telefona göre ben 16 gün yumurtluyorum ama ovülasyon testi yaptığım da 13.gün pik oldu.Yani diyeceğim şu teldeki takibi unut,ovülasyon testi al takip yap

Saol canım önerin için

canım t c den koyu olunca pik sanıyordum, ayy pik bile olmamış benimki, neyse hayırlısı inşallah
Devam et iliskiye derin olsun o zmn pic aninda iliski olursa erkek olur insAllah. Esine kahve icir birde ilik dus alsin. Ayaklarini kaldir yarim saat kalkms bosalinca. İnsAllah oglun olur cnm devam

Takvim tut ama ovulasyin testi yap bazen uymayabiliyor yumurtlama

Evet cnm duası okunan kaybolmasın lütfen bu iş rıza işi Korkarım ben kimsenin hakkı bende kalsın istemem herkeste böyle düşünsün lütfen kaç gündür etiket yapılıyor ama ses seda yok

Bir hadis var kadın adetten temizlendikten sonra 5 gün içinde hamile kalırsa erkek 5 günden 8.güne kadar olursa kızdır diye.Bu benim kafamı cok kurcalıyor

Temizlendiktrn 5 gun icinde yapmazsak zaten yumurtla catlamazmi zaten 5 gun adet olsak 5 gunde yapmazsak catladi gitti:) ben yanlismi anliyorum acaba durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…