- 26 Şubat 2017
- 225
- 386
- 18
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.741
iyi akşamlar arkadaşlar kimsenin kaybolduğu yok ortada yargısız infazyapmayın ben kaç gündür kk ya girmeye çalışıyorum bi türlü bağlantı kuramıyorum en son giriyor gibi oluyorum ama bi dk sonra bağlantı kesildi yazıyor bugün yine denedim girmeyi WiFi kapatıyım dedim kapadım suan 3G sen yazabiliyorum denetcim ben duanı bitirdim bu olay tam olarak böyle olmuştur Allah yukarda şahit ayrıca ben her okuduğumda değil her zaman bitirince söylüyorumEvet cnm duası okunan kaybolmasın lütfen bu iş rıza işi Korkarım ben kimsenin hakkı bende kalsın istemem herkeste böyle düşünsün lütfen kaç gündür etiket yapılıyor ama ses seda yok
Pamuk13 @muzikk04 kızlar dün siteye girmissiniz.arkadaslar etiketleyip duruyor dua için.hic sesiniz çıkmıyor.hic olmazsa listeden bakın sizlere kim dua okuduysa onlara okuyun dua.lutfen sesiniz çıksın bizim topikte de..
Whiteandblue
@zuleyha83
O ovuc23
hayatsn
Canım yemin içmene gerek yok yanlış anlamaBöyle
bi durumda bide benim aklıma bunların duası okundu ortadan kayboldu değilde ya kaç gündür görünmüyor bişey mi oldu gelir evlatlarımın üzerine yemin ederim yüzünü görmek nasip olmasın giremedim ben tlfdan giriyorum burdan etiketleme yapıp kul hakkı falan yorum yapmak hoş değil enkazından özelden msj atabilirsin ben bu zamana kadar herkesin duasını okudum bi yere gittiğim yok
Zaten boyle birseyvolursa kul hakki olur denmis arkadasim..Burada sirali dua yapiliyor birakip gidenler icin soyleniyor bende birkac defa nazikce soruldu..yanlis anlasilacak bir durum yok bence Allah kabul etsinBöyle
bi durumda bide benim aklıma bunların duası okundu ortadan kayboldu değilde ya kaç gündür görünmüyor bişey mi oldu gelir evlatlarımın üzerine yemin ederim yüzünü görmek nasip olmasın giremedim ben tlfdan giriyorum burdan etiketleme yapıp kul hakkı falan yorum yapmak hoş değil enkazından özelden msj atabilirsin ben bu zamana kadar herkesin duasını okudum bi yere gittiğim yok
Böyle
Evet bende ondan diyorum ben pamuk a okuyamadım o dönemde mesela..etikette ses Seda olmuyor diye yazıyoruz.bu ben bile olsam yazılsın lütfen.amacim kimseyi kırmak değil yazışma ortamı sonuçta.kirdiysam da efedersiniz,yanlış anlaşılmak istemem.niyetimiz amacımız aynı,duamizda da bitsin cabasindayiz hepimiz.seviliyorsunuz arkadaşlarEvet cnm duası okunan kaybolmasın lütfen bu iş rıza işi Korkarım ben kimsenin hakkı bende kalsın istemem herkeste böyle düşünsün lütfen kaç gündür etiket yapılıyor ama ses seda yok
Günaydın canımHerkese gunaydin. Cuma gunu Zuleyha arkadasimizin duasi bitiyor. Akabinde cumartesi gunuhayatsn ve Bursalim 123 arkadasimiza sonra da yunus_ciklet arkadasimiza baslwyacagiz. Lutfen isimlerinizi ve niyetlerinizi yazar misiniz arkadaslar?
gunaydin hayatim. bugun bolusturecegim bilgisayari acinca telefondan yapamiyorum cok zor oluyor. hepsini bolusturecegim. vakti olan bi cirpida okusun vakti olmayan yavas yavas okusun. sende yaz canim niyetini son seninkini bolusturecegim ve bitecek hayirlisiyla.Günaydın canım
Demom özo nun da adetini bolustururmusun canım ilk sayfada
Haydeeee :))))) heyecan doruktaGaz gaz gaz
Usumek usumek usumek
Uyku uyku uyku...
Ne olacak bu isin sonu
Bata 6 gun haydeeee
res oldum vallaha gecmez su 3/4 gun artikHaydeeee :))))) heyecan dorukta
Cok issiz kalmis bural
gunaydin hayatim. bugun bolusturecegim bilgisayari acinca telefondan yapamiyorum cok zor oluyor. hepsini bolusturecegim. vakti olan bi cirpida okusun vakti olmayan yavas yavas okusun. sende yaz canim niyetini son seninkini bolusturecegim ve bitecek hayirlisiyla.
Nasıl peki kuzum bugün vücut,diğer aya göre..Ayyy hadi inşallah hamissindir kizcen geliyordurres oldum vallaha gecmez su 3/4 gun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?