Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Evet cnm duası okunan kaybolmasın lütfen bu iş rıza işi Korkarım ben kimsenin hakkı bende kalsın istemem herkeste böyle düşünsün lütfen kaç gündür etiket yapılıyor ama ses seda yok
iyi akşamlar arkadaşlar kimsenin kaybolduğu yok ortada yargısız infazyapmayın ben kaç gündür kk ya girmeye çalışıyorum bi türlü bağlantı kuramıyorum en son giriyor gibi oluyorum ama bi dk sonra bağlantı kesildi yazıyor bugün yine denedim girmeyi WiFi kapatıyım dedim kapadım suan 3G sen yazabiliyorum denetcim ben duanı bitirdim bu olay tam olarak böyle olmuştur Allah yukarda şahit ayrıca ben her okuduğumda değil her zaman bitirince söylüyorum

Kizlarr bacaklarim sanciyoo fena sekilde.Ya gripvim yadavidrarvyolu enf kasiklar dolu.sanki idrimda yanma var gibi ama akintimvhicyok neler oluyor belim de kotu

Böyle
bi durumda bide benim aklıma bunların duası okundu ortadan kayboldu değilde ya kaç gündür görünmüyor bişey mi oldu gelir evlatlarımın üzerine yemin ederim yüzünü görmek nasip olmasın giremedim ben tlfdan giriyorum burdan etiketleme yapıp kul hakkı falan yorum yapmak hoş değil enkazından özelden msj atabilirsin ben bu zamana kadar herkesin duasını okudum bi yere gittiğim yok

Canım yemin içmene gerek yok yanlış anlama
Olmasın.Uzun zamandır etiketlere cevap verilmeyince okunmuyor mu diye sorduk.Doğrudur o kızmını biz düşünemedik sanırım önyargılı oldu biraz kısura bakma

Zaten boyle birseyvolursa kul hakki olur denmis arkadasim..Burada sirali dua yapiliyor birakip gidenler icin soyleniyor bende birkac defa nazikce soruldu..yanlis anlasilacak bir durum yok bence Allah kabul etsin

Evet kaç kez etiket atıldı cevap verilmedi ondan öyle yazdım.bende tel den giriyorum.burasi yazışma ortamı olduğu için yanlış anlaşılabilir.kusura bakma.sesin çıkmadığı için yazıyoruz arkadaşlarla.

Evet cnm duası okunan kaybolmasın lütfen bu iş rıza işi Korkarım ben kimsenin hakkı bende kalsın istemem herkeste böyle düşünsün lütfen kaç gündür etiket yapılıyor ama ses seda yok
Evet bende ondan diyorum ben pamuk a okuyamadım o dönemde mesela..etikette ses Seda olmuyor diye yazıyoruz.bu ben bile olsam yazılsın lütfen.amacim kimseyi kırmak değil yazışma ortamı sonuçta.kirdiysam da efedersiniz,yanlış anlaşılmak istemem.niyetimiz amacımız aynı,duamizda da bitsin cabasindayiz hepimiz.seviliyorsunuz arkadaşlar

Arkadaslar, Pamuk13 arkadasimizin ne kadar gonulden ve vaktinde okudugundan eminim. Ayrica @Birdemetumut arkadasimizin da art niyetle yazmadigindan eminim. Olay yazi ortami olunca kelimeler farkli anlasilabiliyor yazarken veya okurken. 3 gunluk dunyada kalp kirmayalim gonuller kirilmasin. Sevelim birbirimizi amacimiz ayni burda. Yetisemeyebilir isimiz olur hasta oluruz. Ben bile 2 tanem kaldi kendimi veremiyorum bata 1 hafta kaldi aklim baska yerde surekli bunlar normal.
Seviyorum sizleri, hepinizi. Grubu kurmamdaki amac aybi yola bas koymus arkadaslarla bilgi paylasimiydi. Dua sonradan gelisti bence iyi de oldu. Rabbim dualarimizi kabul etsin insAllah.

Cok issiz kalmis bural
Günaydın canım
Demom özo nun da adetini bolustururmusun canım ilk sayfada
gunaydin hayatim. bugun bolusturecegim bilgisayari acinca telefondan yapamiyorum cok zor oluyor. hepsini bolusturecegim. vakti olan bi cirpida okusun vakti olmayan yavas yavas okusun. sende yaz canim niyetini son seninkini bolusturecegim ve bitecek hayirlisiyla.

Aynen öyle,kişi sayısını bölüp en gec iki haftada bitirmek amacım benimde.
'Allahimdan dilegim,elli- kollu- sağlıklı-sıhhatli - Salih,oglusuma benzeyen bir KIZ evladi nasip olmasi'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…