- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.761
Hiç sorma cnm aynen bende hala bir umut diyorumres oldum vallaha gecmez su 3/4 gun artik
E Eymenikonunannesi canim testler ne durumda? Gidakladin mı ne yaptın :)))))
Bu ay yaptığın testlerin hepsini birlikte resim atarmisin tekrar,bakmak istedim.yorumlayim
Daum Allahtan hayırlı sağlıklı merhametli bir kiz evlat benim adım MünevverHerkese gunaydin. Cuma gunu Zuleyha arkadasimizin duasi bitiyor. Akabinde cumartesi gunu @hayatsn veBursalim 123 arkadasimiza sonra da @yunus_ciklet arkadasimiza baslwyacagiz. Lutfen isimlerinizi ve niyetlerinizi yazar misiniz arkadaslar?
Günaydın canım bak dünde iki üç msj yazdım yine giremedim ben kk nın sisteminde sorun var yada geçmiş topikte okumuştum banlandım falan sandım iki gün öncede kayınanamda girdim sayfanın sonuna kadar okuyum duamı bitirdiğimi yazıyım dedim yine giremedim bu topikte ilk bana okundu ve okuyan insan sayısı belli ben onun üstüne gruba sonra giren bana okumayan insanlarada okudum bunun hesabını yapsam kaçma derdim olsa o onlara okumam ovuc arkadaşım kul hakkından bahsetmiş o bana okumadı ben ona okudum şimdi o kul hakkına mı girmiş oldu ben bana okumayana kaç insana okudum hiç art niyetli de düşünmedim ben sana okuyorsam bunun banada faydası var bu topiği kuran bu güzel ortamı sağlayan seninkini mi okumıcam bu durum olduğunda ya bu kız nerde falan diye düşünülsün isterdim kendine okuttu ortadan kayboldu kul hakkına girdi bunlar çok ağır neyse ben negatif bi ortamda bulunamam kendim ve çocuğum için suan benim odak noktam evladın mutlu anne mutlu bebek oyüzden burda bana okuyan Züleyha özlem ve Bursalım var onlar niyetlerini yazarsa onlara sıra geldiğinde benim okuduğumu hesaba katıp öyle hesap yap canım ben artık girmicem bana özlem ve Bursalım özelden niyetlerini yazarsa sevinirimArkadaslar,Pamuk13 arkadasimizin ne kadar gonulden ve vaktinde okudugundan eminim. Ayrica @Birdemetumut arkadasimizin da art niyetle yazmadigindan eminim. Olay yazi ortami olunca kelimeler farkli anlasilabiliyor yazarken veya okurken. 3 gunluk dunyada kalp kirmayalim gonuller kirilmasin. Sevelim birbirimizi amacimiz ayni burda. Yetisemeyebilir isimiz olur hasta oluruz. Ben bile 2 tanem kaldi kendimi veremiyorum bata 1 hafta kaldi aklim baska yerde surekli bunlar normal.
Seviyorum sizleri, hepinizi. Grubu kurmamdaki amac aybi yola bas koymus arkadaslarla bilgi paylasimiydi. Dua sonradan gelisti bence iyi de oldu. Rabbim dualarimizi kabul etsin insAllah.
Cok karisigim, gergin stresli, uykulu... Yok gibi geliyor var gibide karisigim.. Gaz var bagirsaklarim cok hareketli. Bel agrim da var ne biliyim cnim ya hicbirsey dusunmeden 6 gun uyumak istiyorumNasıl peki kuzum bugün vücut,diğer aya göre..Ayyy hadi inşallah hamissindir kizcen geliyordur
Günaydın canım bak dünde iki üç msj yazdım yine giremedim ben kk nın sisteminde sorun var yada geçmiş topikte okumuştum banlandım falan sandım iki gün öncede kayınanamda girdim sayfanın sonuna kadar okuyum duamı bitirdiğimi yazıyım dedim yine giremedim bu topikte ilk bana okundu ve okuyan insan sayısı belli ben onun üstüne gruba sonra giren bana okumayan insanlarada okudum bunun hesabını yapsam kaçma derdim olsa o onlara okumam ovuc arkadaşım kul hakkından bahsetmiş o bana okumadı ben ona okudum şimdi o kul hakkına mı girmiş oldu ben bana okumayana kaç insana okudum hiç art niyetli de düşünmedim ben sana okuyorsam bunun banada faydası var bu topiği kuran bu güzel ortamı sağlayan seninkini mi okumıcam bu durum olduğunda ya bu kız nerde falan diye düşünülsün isterdim kendine okuttu ortadan kayboldu kul hakkına girdi bunlar çok ağır neyse ben negatif bi ortamda bulunamam kendim ve çocuğum için suan benim odak noktam evladın mutlu anne mutlu bebek oyüzden burda bana okuyan Züleyha özlem ve Bursalım var onlar niyetlerini yazarsa onlara sıra geldiğinde benim okuduğumu hesaba katıp öyle hesap yap canım ben artık girmicem bana özlem ve Bursalım özelden niyetlerini yazarsa sevinirim
Ee canım bunlarda tarih yok,kacinci gün o yazılı değil,nerden bilcem :))))Yakın cekim
Bugün kan testi ver demetim sende rahatla bizde yavv hadi haber bekliyoruz sendenCok karisigim, gergin stresli, uykulu... Yok gibi geliyor var gibide karisigim.. Gaz var bagirsaklarim cok hareketli. Bel agrim da var ne biliyim cnim ya hicbirsey dusunmeden 6 gun uyumak istiyorum
Bir fikir yürütelim kızlar hadi sizce bugün öğleden sonra ilişki olmalı mı veya gece pazar gece 12 de son ilişkim oldu. Şu an 60 saat geçmiş en son ilişkinin üstünden. Test pik oldu 24 saate catlasa 84 saat yapar ki o kadar saate kadar nasıl dayanacakYakın cekim
Canini sıkma canım,testlerde mı bir problem var ki acaba,inşallah bir sürpriz olurda hamiş haberini alırız.stres yapma hayırlısı olsun canimHala uzayan akıntı devam ediyor en son az önce test yaptım t cizgisi control cizgisinden koyu cıktı testten sonra baya uzayan bir akıntım geldi en son pazar gecesi calışma oldu şimdi bu güne kadar kalmamıştır ki dölleyecek sperm.canım cok sıkıldı
İhh ihh vermicemmmmBugün kan testi ver demetim sende rahatla bizde yavv hadi haber bekliyoruz senden
Canım bak şöyle yapalım.Bir fikir yürütelim kızlar hadi sizce bugün öğleden sonra ilişki olmalı mı veya gece pazar gece 12 de son ilişkim oldu. Şu an 60 saat geçmiş en son ilişkinin üstünden. Test pik oldu 24 saate catlasa 84 saat yapar ki o kadar saate kadar nasıl dayanacakkeşke pazartesi de yapsaymısım
Bak canim kaloteli aperm 72 saate kadar yasiyor ki burda 4 gun onceden tek iliskiyle hamile kalip kizi olan var. Bence iliski.olmamali. tutmazsa onumuzdeki ay tek marka test al ve duzenli takip yap canim.Bir fikir yürütelim kızlar hadi sizce bugün öğleden sonra ilişki olmalı mı veya gece pazar gece 12 de son ilişkim oldu. Şu an 60 saat geçmiş en son ilişkinin üstünden. Test pik oldu 24 saate catlasa 84 saat yapar ki o kadar saate kadar nasıl dayanacakkeşke pazartesi de yapsaymısım
bende sabahh idrar testi yaptım tık yok . vallahi hiçbir yerim ağrımıyor hiçbir belirti yok göğüslerim kaynıyor sadece biraz oda heral de regle olacamİhh ihh vermicemmmm
İnat ettim idrarda gormeden kana gitmiycem. Sol tarafim batiyyo bugun. Sen ne alemdesin?
Sen sirkeyi anlatinca umudum bitti benim. O kadar sirke kyllanilir mi bacom yaa.. Yanmadi icersi allahtan :)bende sabahh idrar testi yaptım tık yok . vallahi hiçbir yerim ağrımıyor hiçbir belirti yok göğüslerim kaynıyor sadece biraz oda heral de regle olacam
canım bence senin testlerde sıkıntı var anladığım kadarıyla bugün 18.yada 19 .gün ki yumurtlama için geç bir tarih. Sen bu ayı es geç artık geçti zaten .önümüzdeki ay tek bir marka testle takip yap. Birde canım sabah ilk idrardan sonraki 2. idrarla test yap ve en az iki saat kesinlikle su sıvı içme akşam da test yapıyorsan aynen iki saat sıvı tüketmek yasak .sıvı yok yani ok .TAKILDIĞIN BİR ŞEY OLURSA SOR CANIM.Bir fikir yürütelim kızlar hadi sizce bugün öğleden sonra ilişki olmalı mı veya gece pazar gece 12 de son ilişkim oldu. Şu an 60 saat geçmiş en son ilişkinin üstünden. Test pik oldu 24 saate catlasa 84 saat yapar ki o kadar saate kadar nasıl dayanacakkeşke pazartesi de yapsaymısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?