Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hala uzayan akıntı devam ediyor en son az önce test yaptım t cizgisi control cizgisinden koyu cıktı testten sonra baya uzayan bir akıntım geldi en son pazar gecesi calışma oldu şimdi bu güne kadar kalmamıştır ki dölleyecek sperm. canım cok sıkıldı

Günaydın canım bak dünde iki üç msj yazdım yine giremedim ben kk nın sisteminde sorun var yada geçmiş topikte okumuştum banlandım falan sandım iki gün öncede kayınanamda girdim sayfanın sonuna kadar okuyum duamı bitirdiğimi yazıyım dedim yine giremedim bu topikte ilk bana okundu ve okuyan insan sayısı belli ben onun üstüne gruba sonra giren bana okumayan insanlarada okudum bunun hesabını yapsam kaçma derdim olsa o onlara okumam ovuc arkadaşım kul hakkından bahsetmiş o bana okumadı ben ona okudum şimdi o kul hakkına mı girmiş oldu ben bana okumayana kaç insana okudum hiç art niyetli de düşünmedim ben sana okuyorsam bunun banada faydası var bu topiği kuran bu güzel ortamı sağlayan seninkini mi okumıcam bu durum olduğunda ya bu kız nerde falan diye düşünülsün isterdim kendine okuttu ortadan kayboldu kul hakkına girdi bunlar çok ağır neyse ben negatif bi ortamda bulunamam kendim ve çocuğum için suan benim odak noktam evladın mutlu anne mutlu bebek oyüzden burda bana okuyan Züleyha özlem ve Bursalım var onlar niyetlerini yazarsa onlara sıra geldiğinde benim okuduğumu hesaba katıp öyle hesap yap canım ben artık girmicem bana özlem ve Bursalım özelden niyetlerini yazarsa sevinirim

Nasıl peki kuzum bugün vücut,diğer aya göre..Ayyy hadi inşallah hamissindir kizcen geliyordur
Cok karisigim, gergin stresli, uykulu... Yok gibi geliyor var gibide karisigim.. Gaz var bagirsaklarim cok hareketli. Bel agrim da var ne biliyim cnim ya hicbirsey dusunmeden 6 gun uyumak istiyorum

Hamilesin hassasin canim. Tercih senin saygi duyuyorum. İnsAllah saliha bir kizin olur ve saglikla kucagina alirsin.

Bir fikir yürütelim kızlar hadi sizce bugün öğleden sonra ilişki olmalı mı veya gece pazar gece 12 de son ilişkim oldu. Şu an 60 saat geçmiş en son ilişkinin üstünden. Test pik oldu 24 saate catlasa 84 saat yapar ki o kadar saate kadar nasıl dayanacak keşke pazartesi de yapsaymısım

Canini sıkma canım,testlerde mı bir problem var ki acaba,inşallah bir sürpriz olurda hamiş haberini alırız.stres yapma hayırlısı olsun canim

Canım bak şöyle yapalım.
Sen testlerin üstüne tarih yaz,üstüne kaçıncı gün ise onu yaz,buraya at resimleri öyle..hangi günler ilişki oldu onuda buraya yaz bizde öyle yorumlayalim.karisti kafam benim açıkçası,testleri tek tek attıkça..

Bak canim kaloteli aperm 72 saate kadar yasiyor ki burda 4 gun onceden tek iliskiyle hamile kalip kizi olan var. Bence iliski.olmamali. tutmazsa onumuzdeki ay tek marka test al ve duzenli takip yap canim.

bende sabahh idrar testi yaptım tık yok . vallahi hiçbir yerim ağrımıyor hiçbir belirti yok göğüslerim kaynıyor sadece biraz oda heral de regle olacam
Sen sirkeyi anlatinca umudum bitti benim. O kadar sirke kyllanilir mi bacom yaa.. Yanmadi icersi allahtan :)
İnsAllah onumuzdeli ay incir de deniyelim kurde yumurtalarini saglikli edelim. Esinede keciboynuzu ozu her sabah. Miss

canım bence senin testlerde sıkıntı var anladığım kadarıyla bugün 18.yada 19 .gün ki yumurtlama için geç bir tarih. Sen bu ayı es geç artık geçti zaten .önümüzdeki ay tek bir marka testle takip yap. Birde canım sabah ilk idrardan sonraki 2. idrarla test yap ve en az iki saat kesinlikle su sıvı içme akşam da test yapıyorsan aynen iki saat sıvı tüketmek yasak .sıvı yok yani ok .TAKILDIĞIN BİR ŞEY OLURSA SOR CANIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…