Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Selam kizlar ..
malum isteyim cok yazamiyorum ama takip ediyorumm ...
Pamuk13 canim yanlis anlasilma olmasina uzuldum . Tabi girip girmemek foruma senin bilecegin bisey . Kirilmiyalim birbirimize
InsaAllah donersin geri ..
rabbim saglikla bi kiz evladi nasip etsin canim

Canım benim adım Selma. Niyetim Saglıklı Sıhhatli Saliha bir kız evlat nasip etsin.Birde bana benzesin inşallah.Oğlum Babasına benziyor..

Bugun iliski olursa erkek yakalama ihtimalin cok yuksek cnm .. adet dongun uzun ve 19'cu gun piic olmasi gayet normal geldi bana ..
bu ay olmazsa arkadaslarinda dedigi gibi onumuzdeki ayi degerlendir
Hala aklım almıyor oğlumda adetimin 11. Gününü 12 ye bağlayan gece tek bi ilişkşm oldu hemen hamile kalmıştım o zaman da döngüm aynıydı nasıl hamile kaldım hala anlayamıyorum bir kere de.şimdi bugün 19. Gün inanki benim hiç umudum kalmadı pazar gece ki ilişkiden çarşamba perşembeye kalacak bir kız spermi olacagını sanmıyorum o kadar uğrastım testlere para verdim uykuma kıydım zamanıma niye böyle oldu anlayamıyorum boşa kürek çekmişim.

Ohooo canim isyan yok sakin. Emek vereceksin ki meyvesini yiyesin. Erkek de olur diyorsan bu aksam iliski olur erkek okur. Tabi yine Rabbim bilir. Oncelikle tou test al tek tek 3/5 teste para verne 55 liraya 50 lh 15 gebelik 2 erken gebelik testi aldim ben. Halada dolu test var. Boyle psrca parca cok para dokersin. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay olur cnm

İnş çatlamıştır bi ihtimal belki pazar geceden tutar yoksa hiç şansım yok çok üzgünüm.
Uzulme daha dur canim. Bak biz duzenli calistik olup olmayacagini bilmiyoruz ki ben olmadigini dusunuyorum. Uzulmuyorum bir daha bir daha deneyecegiz.
Bu isler ha deyince olmuyor kismet

20 li olanından almıştım canım onlarda bitti sabah akşam yapınca tekrar netten sipariş versem iki gün kaybım olacaktı yoksa ben de aynı marka olması gerektiğini biliyorum ama malesef bu sefer bu sekilde oldu.haşa isyan yok testlere canım sıkıldı cok da dikkat etmeme rağmen niye böyle oldu diye üzüldüm yoksa ben kimim ki isyan edeyim Rabbim bir evlat nasip etmiş cok şükür isyan aklıma bile gelmez sadece sinirlerim bozuldu.aksi gibi eşim de bu testleri saçma buluyor gereksiz buluyor hani ekstra bir çabam oluyor test için.

Hayatim eslere takilma onlarin hwpsi sacma bulur kizlari olsa tepesinde gezdirir. Ahh analar olmasa... Butun yuk bizim omuzlarimizda aslinda. Onlara gore haba hos tabi. Sen bu ay duzensizlesmissin nedeni mevsim gecisi de olabilir cnm uzulme. İnsAllah bu ay tutar. Tutmazsa onumuzdeki ay daha duzenli bir iliski olur Allahin izniyle tutar. İlk ayin miydi bu?

Senin testinde kaynaklandi cnm pek belirgin degildi

Evet canım düzenli olarak ilk ayım.bir de gecen ay adete bir hafta kala bir iki kere denedim öylesine adet oldum sonra da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…