- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.781
Kaçıncı gün bugün adetten sonra .Bugün yumurtlamışsın gibi duruyor yüksek ihtimal bu geçe çatlar .sakın ilişki olmasın.+ koyduklarım ilişki günlerim.
19.gün cnmKaçıncı gün bugün adetten sonra .Bugün yumurtlamışsın gibi duruyor yüksek ihtimal bu geçe çatlar .sakın ilişki olmasın.
eğer bu testler doğru şekilse yapıldıysa yumurtlama günün baya ileriymiş.19.gün cnm
Evet 32 gün ile 34 gün arası gecen ay sadece 29 günde adet oldumeğer bu testler doğru şekilse yapıldıysa yumurtlama günün baya ileriymiş.
Acaba hamile kaldım da ondan mı pozitif cıkıyor :)Evet 32 gün ile 34 gün arası gecen ay sadece 29 günde adet oldum
Cok dikkatli yaptım cnmeğer bu testler doğru şekilse yapıldıysa yumurtlama günün baya ileriymiş.
Bugun iliski olursa erkek yakalama ihtimalin cok yuksek cnm .. adet dongun uzun ve 19'cu gun piic olmasi gayet normal geldi bana ..Evet 32 gün ile 34 gün arası gecen ay sadece 29 günde adet oldum
Canım benim adım Selma. Niyetim Saglıklı Sıhhatli Saliha bir kız evlat nasip etsin.Birde bana benzesin inşallah.Oğlum Babasına benziyor..Herkese gunaydin. Cuma gunu Zuleyha arkadasimizin duasi bitiyor. Akabinde cumartesi gunuhayatsn ve @Bursalim 123 arkadasimiza sonra da yunus_ciklet arkadasimiza baslwyacagiz. Lutfen isimlerinizi ve niyetlerinizi yazar misiniz arkadaslar?
Hala aklım almıyor oğlumda adetimin 11. Gününü 12 ye bağlayan gece tek bi ilişkşm oldu hemen hamile kalmıştım o zaman da döngüm aynıydı nasıl hamile kaldım hala anlayamıyorum bir kere de.şimdi bugün 19. Gün inanki benim hiç umudum kalmadı pazar gece ki ilişkiden çarşamba perşembeye kalacak bir kız spermi olacagını sanmıyorum o kadar uğrastım testlere para verdim uykuma kıydım zamanıma niye böyle oldu anlayamıyorum boşa kürek çekmişim.Bugun iliski olursa erkek yakalama ihtimalin cok yuksek cnm .. adet dongun uzun ve 19'cu gun piic olmasi gayet normal geldi bana ..
bu ay olmazsa arkadaslarinda dedigi gibi onumuzdeki ayi degerlendir
İnş çatlamıştır bi ihtimal belki pazar geceden tutar yoksa hiç şansım yok çok üzgünüm.E Eymenikonunannesi Bence büyük çubuk testin ilkinde pic ertesi gün çatlamış son yaptığında çatlamıi canım yumuş..
Ohooo canim isyan yok sakin. Emek vereceksin ki meyvesini yiyesin. Erkek de olur diyorsan bu aksam iliski olur erkek okur. Tabi yine Rabbim bilir. Oncelikle tou test al tek tek 3/5 teste para verne 55 liraya 50 lh 15 gebelik 2 erken gebelik testi aldim ben. Halada dolu test var. Boyle psrca parca cok para dokersin. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay olur cnmHala aklım almıyor oğlumda adetimin 11. Gününü 12 ye bağlayan gece tek bi ilişkşm oldu hemen hamile kalmıştım o zaman da döngüm aynıydı nasıl hamile kaldım hala anlayamıyorum bir kere de.şimdi bugün 19. Gün inanki benim hiç umudum kalmadı pazar gece ki ilişkiden çarşamba perşembeye kalacak bir kız spermi olacagını sanmıyorum o kadar uğrastım testlere para verdim uykuma kıydım zamanıma niye böyle oldu anlayamıyorum boşa kürek çekmişim.
Uzulme daha dur canim. Bak biz duzenli calistik olup olmayacagini bilmiyoruz ki ben olmadigini dusunuyorum. Uzulmuyorum bir daha bir daha deneyecegiz.İnş çatlamıştır bi ihtimal belki pazar geceden tutar yoksa hiç şansım yok çok üzgünüm.
20 li olanından almıştım canım onlarda bitti sabah akşam yapınca tekrar netten sipariş versem iki gün kaybım olacaktı yoksa ben de aynı marka olması gerektiğini biliyorum ama malesef bu sefer bu sekilde oldu.haşa isyan yok testlere canım sıkıldı cok da dikkat etmeme rağmen niye böyle oldu diye üzüldüm yoksa ben kimim ki isyan edeyim Rabbim bir evlat nasip etmiş cok şükür isyan aklıma bile gelmez sadece sinirlerim bozuldu.aksi gibi eşim de bu testleri saçma buluyor gereksiz buluyor hani ekstra bir çabam oluyor test için.Ohooo canim isyan yok sakin. Emek vereceksin ki meyvesini yiyesin. Erkek de olur diyorsan bu aksam iliski olur erkek okur. Tabi yine Rabbim bilir. Oncelikle tou test al tek tek 3/5 teste para verne 55 liraya 50 lh 15 gebelik 2 erken gebelik testi aldim ben. Halada dolu test var. Boyle psrca parca cok para dokersin. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay olur cnm
Cnm ustunde tarih ve adetten itibaren kacinci gun onuda yaz..saatinide..boyle karisir cunkuBana doktor adetin diyelim 4 gun weya 5 gunde bitiyo dedi sen 7.gun iliskiye baslayip yumurtlama gunune kadar hergun iliskiye giriceksin dedi
Hayatim eslere takilma onlarin hwpsi sacma bulur kizlari olsa tepesinde gezdirir. Ahh analar olmasa... Butun yuk bizim omuzlarimizda aslinda. Onlara gore haba hos tabi. Sen bu ay duzensizlesmissin nedeni mevsim gecisi de olabilir cnm uzulme. İnsAllah bu ay tutar. Tutmazsa onumuzdeki ay daha duzenli bir iliski olur Allahin izniyle tutar. İlk ayin miydi bu?20 li olanından almıştım canım onlarda bitti sabah akşam yapınca tekrar netten sipariş versem iki gün kaybım olacaktı yoksa ben de aynı marka olması gerektiğini biliyorum ama malesef bu sefer bu sekilde oldu.haşa isyan yok testlere canım sıkıldı cok da dikkat etmeme rağmen niye böyle oldu diye üzüldüm yoksa ben kimim ki isyan edeyim Rabbim bir evlat nasip etmiş cok şükür isyan aklıma bile gelmez sadece sinirlerim bozuldu.aksi gibi eşim de bu testleri saçma buluyor gereksiz buluyor hani ekstra bir çabam oluyor test için.
Senin testinde kaynaklandi cnm pek belirgin degildiBir fikir yürütelim kızlar hadi sizce bugün öğleden sonra ilişki olmalı mı veya gece pazar gece 12 de son ilişkim oldu. Şu an 60 saat geçmiş en son ilişkinin üstünden. Test pik oldu 24 saate catlasa 84 saat yapar ki o kadar saate kadar nasıl dayanacakkeşke pazartesi de yapsaymısım
Evet canım düzenli olarak ilk ayım.bir de gecen ay adete bir hafta kala bir iki kere denedim öylesine adet oldum sonra da.Hayatim eslere takilma onlarin hwpsi sacma bulur kizlari olsa tepesinde gezdirir. Ahh analar olmasa... Butun yuk bizim omuzlarimizda aslinda. Onlara gore haba hos tabi. Sen bu ay duzensizlesmissin nedeni mevsim gecisi de olabilir cnm uzulme. İnsAllah bu ay tutar. Tutmazsa onumuzdeki ay daha duzenli bir iliski olur Allahin izniyle tutar. İlk ayin miydi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?