Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
O
Bende testlerden hoslanmiyorum mesela susuz kalmak hic bana gore degil. Bi de 2 saat icmiyim diye kapatiyorum kendimi yoksa is yaparken kacamak okuyor bastan derken aksam oluyor. Zor bir surec gercrkten. Denemeden sonrasi da stresli oluyor. Bak bata 6 gun var strws sikinti hersey var bende suan

bende sabahh idrar testi yaptım tık yok . vallahi hiçbir yerim ağrımıyor hiçbir belirti yok göğüslerim kaynıyor sadece biraz oda heral de regle olacam
Amann deme oyle cnm olsun benden once olun cok istiyorum..sanki icim daha rahat olcak gibi boyle..

dokunmayin bana cook gerginim. Belki erkenden adet olcam.
Demeyin ya nolur adet falan cnm ya...benden once hamiş olun da bana öncü olun kizlar..bende gerginim gununuzu bekliyorum..haber mi var acaba diye giriyorum msjlara..galiba bende sizle yogun yasiyorum..

Demeyin ya nolur adet falan cnm ya...benden once hamiş olun da bana öncü olun kizlar..bende gerginim gununuzu bekliyorum..haber mi var acaba diye giriyorum msjlara..galiba bende sizle yogun yasiyorum..
Kiyamam sana bennn ipek seslim benim. Sen streslenme bitanem olursa olur. Olmazsa bastan deneri nolcak.

İsmim özlem ;; sağlıklı,eli ayağı düzgün,güleryüzlü,sevgi dolu,,dili ve kalbi merhametli,,iyilik meleği,,,duru güzel bir kızım olsun istiyorum...amin...duanizda bunuda dilerseniz sevinirim kizlar...hepinize simdiden tesekkur ederim...

Ayyy hadi gelin, kızlar gelirse isim ne koyarız onu yazalım,kafalar karışık dağılsin biraz :)))
Ben ve eşim ortak karar defne diyorduk ama oğlumun adı Toprak,son zamanda kızım olursa İpek düşündüm,eşimin haberi yok soylemicem :)))) ya da anneme koydurcam ismini :)))

valla eşim demişti ki kayınpeder sağ Osman koymadık diye bayagı bozuldular dediki eşim oğlum olsum söz Osman koyacağım.. Kız olursa sen koyarsın dedi,,,Amannn inşallah kızım olurda ismini ben koyarım nasipse..

Benim hazir Elifsu :) demirhan buyuk oglum ben koydum adini. Selimhan ufak oglum esim kendi koydu saniyor ama ona selimhan iyi olur dusun diye benim :)
Elifsu da ksybettigim bebegimi ruyamda kiz oldugunu gormustum esime kiz okursa elifsu olsun demistim olsun soz koyucam dedi. Simdi artik abisi bile elifsu ne zmn gelcek diyor

:))) oglumda ilk ismini ben 2.ismini eşim koymustu simdi ilkini o,, 2.yi ben koyucam ins...ama kararsizim..birazda esimin isteyecegi isme gore hareket edicem..oda simdi soylemiyor hele bi olsunda ins..diyor..bakalim ins..ogunleri goruruz cnm..Defne bayagi var cevremde arkadaslarin kizlari..cok hosuma gider...ipek anlami cok guzel..kiza cok yakisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…