- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.801
E Eymenikonunannesi canım geç yumurtladın bazen mevsimsel olarak yumurtlama zamanı değişebilir.Birkere benim dr da 17. günümde çatlamamış yumurtam olmuştu 21mm hemde saglıklı..Yani mesela ben 24 aya kadındır hamileleik bekliyorum Bu işler biraz da nasip işi..
Bende testlerden hoslanmiyorum mesela susuz kalmak hic bana gore degil. Bi de 2 saat icmiyim diye kapatiyorum kendimi yoksa is yaparken kacamak okuyor bastan derken aksam oluyor. Zor bir surec gercrkten. Denemeden sonrasi da stresli oluyor. Bak bata 6 gun var strws sikinti hersey var bende suan20 li olanından almıştım canım onlarda bitti sabah akşam yapınca tekrar netten sipariş versem iki gün kaybım olacaktı yoksa ben de aynı marka olması gerektiğini biliyorum ama malesef bu sefer bu sekilde oldu.haşa isyan yok testlere canım sıkıldı cok da dikkat etmeme rağmen niye böyle oldu diye üzüldüm yoksa ben kimim ki isyan edeyim Rabbim bir evlat nasip etmiş cok şükür isyan aklıma bile gelmez sadece sinirlerim bozuldu.aksi gibi eşim de bu testleri saçma buluyor gereksiz buluyor hani ekstra bir çabam oluyor test için.
O da guzel :))))İhh ihh vermicemmmm
İnat ettim idrarda gormeden kana gitmiycem. Sol tarafim batiyyo bugun. Sen ne alemdesin?
İnsAllah onumuzdeki ay tutar canim. Belki bu ay bile tutar Rabbim yardimcin olsunEvet canım düzenli olarak ilk ayım.bir de gecen ay adete bir hafta kala bir iki kere denedim öylesine adet oldum sonra da.
O da guzel :))))
kız ne diyim ben sana sakin oldokunmayin bana cook gerginim. Belki erkenden adet olcam.
Olmuyo olmuyo olmuyo elimde degil bugun barut yutmus gibiyim ve cook uykum var uyuyup kapatiyim kendimi biraz.kız ne diyim ben sana sakin olpozitif düşün
Amann deme oyle cnm olsun benden once olun cok istiyorum..sanki icim daha rahat olcak gibi boyle..bende sabahh idrar testi yaptım tık yok . vallahi hiçbir yerim ağrımıyor hiçbir belirti yok göğüslerim kaynıyor sadece biraz oda heral de regle olacam
Bak canım + olanlar ilişki günleri.23 nisan adetin 9. Günü 9-10 -11... Diye gidiyor 19. Gün bugünCnm ustunde tarih ve adetten itibaren kacinci gun onuda yaz..saatinide..boyle karisir cunku
Demeyin ya nolur adet falan cnm ya...benden once hamiş olun da bana öncü olun kizlar..bende gerginim gununuzu bekliyorum..haber mi var acaba diye giriyorum msjlara..galiba bende sizle yogun yasiyorum..dokunmayin bana cook gerginim. Belki erkenden adet olcam.
Kiyamam sana bennn ipek seslim benim. Sen streslenme bitanem olursa olur. Olmazsa bastan deneri nolcak.Demeyin ya nolur adet falan cnm ya...benden once hamiş olun da bana öncü olun kizlar..bende gerginim gununuzu bekliyorum..haber mi var acaba diye giriyorum msjlara..galiba bende sizle yogun yasiyorum..
Sen boyle yaziyo benim icim eriyo Demetim Allah razi olsun..Kiyamam sana bennn ipek seslim benim. Sen streslenme bitanem olursa olur. Olmazsa bastan deneri nolcak.
Benim hazir Elifsu :) demirhan buyuk oglum ben koydum adini. Selimhan ufak oglum esim kendi koydu saniyor ama ona selimhan iyi olur dusun diye benim :)Ayyy hadi gelin, kızlar gelirse isim ne koyarız onu yazalım,kafalar karışık dağılsin biraz :)))
Ben ve eşim ortak karar defne diyorduk ama oğlumun adı Toprak,son zamanda kızım olursa İpek düşündüm,eşimin haberi yok soylemicem :)))) ya da anneme koydurcam ismini :)))
:))) oglumda ilk ismini ben 2.ismini eşim koymustu simdi ilkini o,, 2.yi ben koyucam ins...ama kararsizim..birazda esimin isteyecegi isme gore hareket edicem..oda simdi soylemiyor hele bi olsunda ins..diyor..bakalim ins..ogunleri goruruz cnm..Defne bayagi var cevremde arkadaslarin kizlari..cok hosuma gider...ipek anlami cok guzel..kiza cok yakisiyorAyyy hadi gelin, kızlar gelirse isim ne koyarız onu yazalım,kafalar karışık dağılsin biraz :)))
Ben ve eşim ortak karar defne diyorduk ama oğlumun adı Toprak,son zamanda kızım olursa İpek düşündüm,eşimin haberi yok soylemicem :)))) ya da anneme koydurcam ismini :)))
Ins.cnm ins.valla eşim demişti ki kayınpeder sağ Osman koymadık diye bayagı bozuldular dediki eşim oğlum olsum söz Osman koyacağım.. Kız olursa sen koyarsın dedi,,,Amannn inşallah kızım olurda ismini ben koyarım nasipse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?